BuitenlandCorona

CDC & Europese toezichthouders onderzoeken dodelijke hartontsteking na coronavaccin

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 9000 mensen overleden door het coronavaccin. In een week tijd zijn er maar liefst 3000 sterfgevallen bijgekomen. Waarom spreken politici en de mainstream media zich niet uit over deze ramp?

Meer dan 27.000 mensen moesten worden opgenomen in het ziekenhuis, meer dan 3000 mensen kregen een hartaanval en meer dan 19.000 mensen kregen een ernstige allergische reactie. Allemaal vanwege het coronavaccin.

Ook wordt bij steeds meer mensen myocarditis, een potentieel dodelijke hartaandoening, vastgesteld nadat ze zich hebben laten vaccineren. Het aantal gemelde gevallen van hartontsteking ligt 25 keer hoger dan normaal.

Voorzichtig zijn

Europese medicijnautoriteiten waarschuwen dat de vaccins van Pfizer en Moderna verantwoordelijk kunnen zijn voor deze gevaarlijke aandoening. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) roept mensen op voorzichtig te zijn en zegt dat alleen mensen zonder bloed- of hartaandoeningen de prik zouden moeten halen.

Het EMA overweegt myocarditis en pericarditis toe te voegen als bijwerking van het vaccin. De meeste gevallen doen zich voor bij jonge mannen.

99,995 procent kinderen overleeft corona

Ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, doet onderzoek naar talrijke gevallen van dodelijke hartontsteking. Eén van de slachtoffers is een 13-jarige jongen uit de staat Michigan die drie dagen na de vaccinatie overleed.

Uit Brits onderzoek is gebleken dat 99,995 procent van de 469.982 kinderen die met corona besmet raakten, de ziekte overleefde. Natuurlijke immuniteit biedt veel betere bescherming dan de coronavaccins en gaat niet gepaard met ernstige bijwerkingen en sterfte.

[One America News]

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
11 maanden geleden

De schapen brengen hun leven door in angst voor de wolf, om aan het eind geslacht te worden door de herder.

Ron
Ron
11 maanden geleden

Door deze genmodificatietools ten onrechte als vaccins te bestempelen (omdat gentherapie niet kwalificeert als een pandemische behandeling waaraan immuniteit tegen aansprakelijkheid kan worden verleend), hebben ze groen licht gekregen om experimenten op mensen uit te voeren zonder vergoeding, geïnformeerde toestemming of aansprakelijkheid onder de vermomming van een volksgezondheidscrisis.
Het is onmogelijk dat deze gentherapieën in een rationele samenleving zouden zijn vrijgegeven om te worden getest op zoveel menselijke proefpersonen. Het lijkt erop dat deze COVID-injecties mogelijk zijn ontworpen om dit soort celbeschadiging met opzet te veroorzaken. Waarom? Omdat de onderzoekers ook de natuurlijke spike-eiwitsubeenheid van een ander coronavirus, NL63 genaamd, hebben getest. Dit virus is gekozen omdat het, net als SARS-CoV-2, de ACE2-receptor gebruikt om de menselijke cel binnen te dringen. Het NL63 spike-eiwit veroorzaakte dit soort hartschade echter niet. “Ze wisten wat ze deden toen ze dit mRNA ontwikkelden om dit specifieke spike-eiwit te maken.
Nog erger: de reguliere media dringen nu op het idee dat degenen die de COVID-injectie weigeren verantwoordelijk zijn voor de opkomst van SARS-CoV-2-varianten, hoewel een aantal gezondheidsexperts hebben gewaarschuwd dat het precies het tegenovergestelde is: die massa injecties, die een zeer smalle band van antilichamen veroorzaken, dwingen snellere mutaties van het virus af. Het is een algemeen principe in de biologie, vaccinologie en microbiologie, dat als je levende organismen zoals bacteriën of virussen onder druk zet, bijvoorbeeld via antibiotica of antilichamen, maar ze niet volledig doodt, je onbedoeld hun mutatie in meer virulente stammen. 
het bevestigde feit dat de COVID-injectie geen immuunbescherming biedt tegen een SARS-CoV-2-infectie. Dus degenen die de injectie hebben gekregen, kunnen ook gastheren van het virus worden, net als degenen die niet zijn opgelicht om de COVID-prik te nemen.
Er is absoluut geen medische rechtvaardiging om niet-gevaccineerde mensen eruit te pikken als de enige ziektevectoren, of de enige vectoren voor mutatie. Doorbraakgevallen bij volledig “gevaccineerde” mensen bewijzen dit punt. Helaas worden gevaccineerde personen niet geïnformeerd over de mogelijkheid dat ze antilichaamafhankelijke versterking (ADE) of paradoxale immuunversterking (PIE) kunnen ervaren, waardoor ze mogelijk vatbaarder worden voor infectie door varianten.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Dat is mooi dat het CDC & Europese toezichthouders die dodelijke hartontsteking gaan onderzoeken na toediening van de Experimentele Gen-Therapie-Grafeenoxide-Nood-VacciNazi…dan heb ik hier nog Minstens 18 Bijwerkingen voor ze die liggen te wachten op nader Onderzoek:

1. Bloedstolling (trombocytopenie)
2. Myocarditis
3. Anafylactische Shock
4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte
5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
6. Hartinfarct
7. Herseninfarct
8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
9. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
10. Trombose
11. Hersenbloeding
12. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
13. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
14. Cardiotoxiciteit
15. Onregelmatige menstruatie
16. Cerebrovasculaire effecten
17. Het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière
18. Gezichtsverlamming van Bell Palsy

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

In de Vietnamoorlog kwamen 58.000 militairen om of werden vermist.
Het volk had er schoon genoeg van.

Wanneer zal het volk genoeg hebben van de pseudovaccinatieschade?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x