Homepagina » Buitenland » Demonisering Rusland bedoeld om derde wereldoorlog uit te lokken. Hier hadden ze geen rekening mee gehouden
Demonisering Rusland bedoeld om derde wereldoorlog uit te lokken. Hier hadden ze geen rekening mee gehouden

Demonisering Rusland bedoeld om derde wereldoorlog uit te lokken. Hier hadden ze geen rekening mee gehouden

De uitzetting van Russische diplomaten kan niet los worden gezien van de troepenopbouw van de NAVO bij de grens met Rusland en de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne. Dat zei ex-BBC-verslaggever David Icke in gesprek met Sputnik Radio.

In Syrië heeft de VS een proxy-leger genaamd IS ingezet om president Assad uit het zadel te stoten en Rusland probeert daar een stokje voor te teken, aldus Icke.

Nu zijn de Amerikanen overgestapt op plan B. Het begon met de beschuldigingen van Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. “Waar is het bewijs?” vraagt hij.

Grootschalige demonisering

Daarnaast kreeg de Russische overheid de schuld van de gifgasaanval op oud-spion Skripal in het Britse Salisbury. “Opnieuw werd geen enkel bewijs getoond.”

Dit alles is volgens hem onderdeel van de grootschalige demonisering van Rusland. “Dit speelt al tientallen jaren en het doel is om een derde wereldoorlog uit te lokken,” zegt hij.

Probleem

Je hebt het Westen – de VS en Europa – aan de ene kant en Rusland, China, Iran en nog een paar andere landen aan de andere kant.

Het probleem voor het establishment is dat grote groepen mensen in het Westen er dwars doorheen prikken en er niet in meegaan, merkt hij op. En daar hadden ze geen rekening mee gehouden.

Beluister het interview hieronder:

Foto: Барвенковский Wikimedia Commons

[David Icke]


Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. De Cabal wil liever dat de Derde Wereldoorlog zo snel mogelijk begint. De belangrijkste drie redenen. Een flinke decimering van het aantal aardlingen – een nog snellere implementatie van de Nieuwe Wereld Orde (orde uit chaos) en natuurlijk een zeer lucratief verdienmodel voor het Militair Industrieel Complex, de banken (staten moeten om oorlog te voeren het geld bij de banken lenen en dat is kassa voor ze) en al die andere corporaties die op de eerste rij zitten om te kunnen parasiteren van alle ellende. De alsmaar voortdurende demonisering van Rusland is zo doorzichtig als een vissenkom. De corrupte mainstreammedia propaganda gaat voortdurend vol op het orgel in hun oorlogshitserij. Wanneer stopt deze waanzin. Wanneer worden deze duivels die het mensdom van alle kanten bedreigen afgestopt?

  98 likes
  • @Nehemia, zij worden reeds afgestompt, anders zaten wij al lang en breed in de zo zeer gewilde derde wereldoorlog. Plannen mislukken aan de lopende band en steeds meer mensen beginnen te beseffen hoe de vork in de steel zit. Hun spel koop op zijn einde, zij proberen alleen nog even zo veel mogelijk zielen mee de afgrond in te sleuren. Zij weten echter heel goed dat de geest niet meer terug in de fles gaat. Wij krijgen hulp en hun worden verdreven.

   58 likes
  • Beetje offtopic maar niet onbelangrijk,

   Nehemia,

   Naast dat de corrupte mainstream aangepakt dient te worden die zijn gang mag gang dankzij een gekozen regering, is het van belang dat de zogenoemde nieuwe sleepwet er niet komt die de zelfde regering promootte met een hoop nonsens. Zowel Minister Ollongren als minister-president Mark Rutte presenteerden de sleepwet met nonsens naast hooggeplaatste personen binnen de AIVD. Zij beweerden stuk voor stuk dat de sleepwet goed voor onze veiligheid is en het voorkomen van aanslagen, maar is nergens op gebaseerd.

   Is er bewijs dat het aanslagen voorkomt?

   Het Witte Huis zou twee onafhankelijke onderzoekscommissies op de zaak hebben gezet om te onderzoeken wat dergelijke sleepwet-praktijken hadden opgeleverd. Beidde commissies kregen toegang tot geheim materiaal. De eerste commissie bracht zijn onderzoeksrapport uit op 12 december 2013, de tweede op 2 juli 2014.

   link 1;
   https://www.justsecurity.org/wp-content/uploads/2013/12/2013-12-12_rg_final_report.pdf

   Link 2;
   https://www.pclob.gov/library/702-Report-2.pdf

   Beidde commissies concludeerde dat de Amerikaanse inlichtingendiensten door het verzamelen van gegevens via computers, smartphones, en dergelijke, geen enkele aanslag hebben kunnen voorkomen. De commissies stelde voor om dergelijke praktijken te stoppen, of op zijn minst 43 punten te wijzigen om de privacy van Amerikaanse burgers beter te beschermen. Edward Snowden gaf te kennen dat de laatste keer dat hij naar deze zaak keek, slechts drie punten waren gewijzigd.

   TIP;

   Vanavond om 17:50 uur word op het tv kanaal Viceland een herhaling uitgezonden van de documentaire ‘VICE: State of Surveillance’. Hier verteld Edward Snowden onder andere waarom Amerikaanse inlichtingendiensten sinds 2001 van iedereen metadata verzamelen. Wordt duidelijk dat de NSA in staat is je camera en microfoon van je smartphone op afstand aan te zetten om af te luisteren. En komen de onderzoeksresultaten van de twee onafhankelijke onderzoekscommissies aan bod.

   Tot slot kan ik het niet laten om nog een keer Jan Mulder te citeren. Die omschreef als tafelheer bij DWDD de nieuwe sleepwet met één woord, SPIONAGE! Toen dat woord er uit viel gericht aan terroristenexpert, Beatrice de Graaf ‘, die aan de andere kant van de tafel zat, greep Mathijs van Nieuwkerk in en boog het onderwerp snel een andere kant op.

   22 likes
   • Kijken er nog steeds mensen naar DWDD?
    En controlled oppositie Jan Mulder ook weer van de partij, nou ik ben blij dat ik het weet wat daar zoal gezegd werd…..lekker belangrijk weer.
    De angst moest er zeker weer even ingeblazen worden.
    Ik snap niet dat er mensen zijn die het nodig vinden om op een alternatieve site verslag te doen van dat msm toneelstukje wat ze daar {nog} opvoeren.
    Gezinusk neemt de msm dus nog steeds serieus en denkt dat wij dat hier ook doen.

    6 likes
    • faya scheef

     ”Gezinusk neemt de msm dus nog steeds serieus en denkt dat wij dat hier ook doen.”

     Heb je uberhaupt mijn postings op deze website wel eens gelezen?
     Of ga je straks ook beweren dat ik bij de Controlled oppositie hoor?

     13 likes
   • tutje Bea met haar uilenbrillletje op, ingehuurde actrice die zich voordoet als ” de specialiste ” van de t-reur .. lollypop is het, meer niet
    valt idd vaker op dat er dan opeens wordt afgebogen door dwdd of jinek, is er ook goed in
    bij nieuwsuur is het een stuk beter, maar ook dat is niet de juiste bron, allemaal 1 pot nat, we worden allenmaal voor de mafkees gehouden, maar het komt nu goed los .. de kaarten zijn al getrokken en de joker komt er van zelf uit .. heb je geen ellie van lust voor nodig ..

    goede paashaas wenst U een goed gezond ei

    6 likes
    • deze,

     Beatrice de Graaf schrijft o.a. artikelen voor de Europese Council on Foreign Relations (ECFR) om de terroristen stemming en het gevaar levendig te houden. Ze heeft inderdaad veel weg van een ingehuurde actrice die destijds bij DWDD University college gaf over terroristen. Daar stelde ze dat terrorisme drie publieken op het oog hebben en allereerst bent U dat. Worden we al bang? Zo niet? Dan is dat jammer, maar kijk anders de gehele uitzending;

     https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/354452

     In deze uitzending stond Beatrice de Graaf op een gegeven moment als een soort van weervrouw van het journaal op het scherm aan te geven waar de terroristen (buien) zo ongeveer zaten. En of uit welke (wind)richting de terroristen zo ongeveer zouden kunnen komen. Ook liep ze alvast vooruit op de toekomst waar terroristen mogelijk heen zouden kunnen gaan. Het waren toevallig locaties die de aanhang van de PNAC agenda, Bilderberg et cetera, als muziek in de oren moet hebben geklonken. Toevalligheid? Ik dacht het niet.

     Haar betoog versterkte het geluid, een beeldvorming die besloten denktanks als de Council on Foreign Relations nodig hadden. Het winnen van de publieke opinie om een schimmenspel van geopolitiek doeleinden, en regime change, voort te zetten in soevereine landen waar de NAVO in eerste instantie niks te zoeken had. Maar daarvoor moet je de bevolking overstag krijgen waardoor het acceptabel word, niet erg vinden dat hun belastinggeld er voor word gebruikt om er oorlog te voeren.

     Sommigen zijn van mening dat de terroristische aanslagen in Europese steden door het westen zelf zijn opgezet. Hier is geen hard bewijs voor maar het mag duidelijk zijn dat dergelijke aanslagen de westerse warmongers een vrijbrief gaven om door te gaan met hun wanpraktijken.

     7 likes
 2. @Eksegese
  Laten we dankbaar zijn dat Hildebeast (lees Hillary Clinton) geen president is geworden. Dat deze vrouw van alles wat ik over haar weet – de ongekende corruptie van de Clinton Foundation (pay for play), de Clinton bodycount – al die mensen die afgelopen decennia wilde getuigen tegen de Clintons die uit de weg zijn geruimd, de Uranium One Gate (De Clintons hebben 20 procent van Amerika’s uranium aan Rusland verkocht, de vernietiging van Libië. Dit zijn nog slechts een paar dingen die ik benoem. Hillary Rodham Clinton is by far de meest kwaadaardige, duivelse, meedogenloze, criminele, moordlustige vrouw (of moet ik zeggen duivelin) uit de hele wereldgeschiedenis. Zij zat al te watertanden van een full blown nucleaire oorlog tegen Rusland en China. Een paar weken geleden nog gezellig door Eva Jinek geïnterviewd. Je verwacht het niet.

  Er zijn heel veel dingen gaande en vooral achter de schermen. De white hats (de goede krachten achter het militaire apparaat (o.a Navy Seals, Delta Force, army Rangers versus de Deep State. De grootschalige dataroof, cyberspionage en onderdrukkers van het vrije geluid van techgiganten als Google, Facebook YouTube, Twitter, maar ook van Microsoft gaat veel naar buiten komen. Er is een oorlog gaande, maar ik heb goede hoop dat er dit jaar heel veel mensen opgepakt gaan worden.

  51 likes
  • Precies @Nehemia, er is heel veel gaande om hen te stoppen en dat zal gaan lukken ook. Er is voor hen geen plaats in de toekomst van het leven op aarde. Ze weten dat en trekken nog snel even alle registers open om zo veel mogelijk ellende te zaaien, het is over en uit met ze.

   16 likes
 3. Als de russen skripal dood hadden gewild dan lag hij nu niet in het ziekenhuis in levensgevaar, dan was hij daadwerkelijk doodgeweest.
  Poetin kan er niet achter zitten, ten eerste hij is te ervaren, ten tweede is deze man te geniaal politiek gezien om niet bedacht te hebben welke concequenties het zou hebben, zeker als je bedenkt dat hij zorgvuldig is in het elke keer een stap voor zijn in het voorkomen van een aanleiding te geven voor een derde wereldoorlog.

  18 likes
  • Skripal heeft 13jaar in een Russische gevangenis gezeten, als ze hem hadden willen vermoorden dan toch zeker daar, geen haan die er naar gekraaid had.

   11 likes
   • Precies zo is het @elles, Skripal is een simpel dubbelspionnetje die aan beide zijden ontmaskerd is. Zijn ingewonnen informatie is aan beide zijden al lang en breed achterhaald en dus als persoon voor niemand nog van enig belang. Behalve als je hem, zoals nu gebeurt kunt gebruiken om Rusland de zwarte Piet toe te spelen, en dat is precies wat ze trachten te doen. Alleen hebben ze natuurlijk voor de zoveelste keer weer geen hard bewijs om het enig gewicht te geven. De mensen hebben het nu langzamerhand in de gaten en de oneindige stroom leugens begint nu tegen hen werken, zoals het hoort.

    7 likes
  • Precies Maarten, net zoals Assad van Syrië zijn eigen bevolking niet met gifgas gaat bestoken, met de schijnwerpers op hem gericht. En ook zonder schijnwerpers geloof ik niet dat het zo’n man is. Maar ja, dreun gewoon continu de mantra “regime” op als je het over zijn regering hebt, dan zakt dat wel in het onbewuste van het grote collectief.

   10 likes
 4. Het probleem voor het establishment is dat grote groepen mensen in het Westen er dwars doorheen prikken en er niet in meegaan, merkt hij op. En daar hadden ze geen rekening mee gehouden.

  Maar de burgers doen niets, er word geen beweging opgezet hier in Nederland en Europa, om de media en de regeringen onder druk te zetten dat het allemaal leugens zijn, en dat we ze niet meer geloven.

  11 likes
  • Adam,

   Het is nog niet geheel zichtbaar maar deel de mening van Jeff, want er zit degelijk beweging in. Zowel hier in Nederland als elders binnen de EU en Amerika. Op mijn werk word er geregeld over dergelijke onderwerpen gesproken. Bijvoorbeeld in de kantine die plaats bied aan driehonderd personen. De Nieuwe Wereld Orde of Poetin is soms onderwerp van gesprek, en meest in positieve zin. Er worden ook altijd grappen over hem gemaakt want als er iets gebeurd is in het bedrijf, dan zit ….. daar natuurlijk achter.

   Met een nieuwjaarsreceptie van twee jaar geleden hield iemand een toespraak op het podium met een anonymous masker op. Bleek later de adjunct directeur van het bedrijf te zijn die een geintje poogde uit te halen maar voordat degene zich bekend maakte, schreeuwde een collega het woord ‘Illuminati Edwin’ uit. De bomvolle kantine stond te gieren van het lachen want iedereen had Kees met zijn masker al herkent aan zijn houding. Had mijn collega dit 15 jaar geleden geroepen dan hadden niet veel het begrepen, enfin,

   Internet, films, boeken, maar ook opmerkelijke (internationale) beslissingen die politici maakten, vaak tegen het gezonde verstand in, hebben denk ik allemaal een steentje bijgedragen dat mensen steeds meer vragen zijn gaan stellen omdat ze het gevoel hadden dat er iets niet klopte, hetzij in de maling werden genomen. De bankencrisis van 2007 heeft hier ook voor versnelling gezorgd alsmede de oorlogen die het westen in een serie afwerkte. Voor het overgrote deel betrof het landen die geen enkel NAVO lid hadden aangevallen, of bedreigd, om in actie te hoeven komen. Te minste zo staat het in het handvest.

   Intern is er ook veel gaande. Dat wees de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen weer uit waar de traditioneel grootste partijen steeds verder op een zijspoor werden gezet omdat het vertrouwen van de bevolking tot een diepte punt is gedaald. Behalve de VVD opmerkelijk genoeg.

   12 likes
  • Misschien geen beweging met een naam, maar er is wel degelijk beweging. Het is alleen zo, dat deze groeiende groep mensen makkelijk kan worden weggezet als hippies, profiteurs, werklozen, krakers, blowers en allerlei ander ‘uitschot”. Toch zijn dat de voorlopers van de beweging. Uiteraard wordt er dan niet gesproken over kunstenaars, excentriekelingen, artiesten, schrijvers en andere weldenkenden.

   6 likes
 5. door oorlog worden de rothschilds nog rijker en die psychopaten hebben schijnbaar nog niet genoeg.

  13 likes
  • Put them in jail?

   2 likes
  • Aangezien psychopaten moreel debiel ‘pure evil’ grenzenloos zijn (‘without inhibitions’ = geen geweten, geen berouw achteraf, vooraf geen invoelingsvermogen/empathie enz. enz. alles echter wel GEACTEERD) en bestaan uit 100% moordzuchtige begeerte en narcisme, hetgeen met krankzinnige haast machinale energie proactief (doch verholen achter een -voor velen totaal overtuigend !!!- verantwoordelijkheidsgevoel en liefdevolle bezorgdheid voorspiegelende ‘mask of sanity’) AGRESSIEF wordt toegepast, krijgen ze er GEEN GENOEG van om (over lijken) geld (= macht en controle) naar ZICHZELF toe te harken.

   Een normaal mens zou zeggen: “Dit moet je niet willen”…..

   Dit gaat bij psychopaten echter als een onherstelbaar berserk gedraaide machine door, totdat ze WORDEN GETEST EN UITGENOMEN!!!

   2 likes
 6. Ik vind het listig, dit soort artikelen. Zoals nu wel bekend is er een globale dregactie van het moeras aan de gang. De strategie daarvoor is heel complex omdat onderlinge verhoudingen dat zijn. Je kunt niet een land of een organisatie (politieke partij of wat dan ook) aanwijzen en zeggen dat ze de “white hats” of de “black hats” vertegenwoordigen. Het loopt door elkaar heen. Er zijn ook black hats in de Republikeinse partij in de VS en white hats bij de Democraten.

  Buiten dat, de kans is heel groot dat Trump en Putin samenwerken en dat die uitzetting van diplomaten puur voor de schijn is. Want stel je voor dat Trump openlijk met Putin samenwerk om met lieslaarzen en een schepnet het moeras in te gaan, wat denk je dat dat voor gevolgen heeft voor de publieke opinie, wat de liberale media daarmee zullen doen, na een jaar lang Trump-Russia-collusiononzin? Dat gaat niet, dan volgen er beschuldigingen en jarenlange onderzoeken en wordt het gaspedaal om hem zwart te maken en af te zetten nog dieper ingetrapt.
  Het is een strategisch spel dat gespeeld wordt waar niet alles is wat het lijkt. Trump is een meesteronderhandelaar. Waar je denkt dat ie faalt haalt ie zijn grootste overwinningen.

  Q heeft keer op keer zijn integriteit bewezen, als je die posts in de gaten houdt krijg je een heel ander beeld van dingen.

  8 likes
  • Jan,

   Uitstekende link. En ja, waar is het fout gegaan?

   Het is in ieder geval duidelijk dat Rusland een enorm land is en een groot potentieel aan grondstoffen bezit. Privatenbankiers als de Rothschild familie financierden sinds het bankiersimperium vlot trok beidde kanten van elk conflict. Zo werd Napoleon gefinancierd die met een groot Europees vreemdelingen legioen Moskou poogde in te lijven. Hitler wilde het zelfde maar strandde evenzeer. Hieruit ontstond een patstelling met aan de ene kant het westen die de NAVO oprichtte en aan de andere kant de USSR. Toen de USSR onder leiding van Michail Gorbatsjov zich zelf vrijwillig ontbond waarbij allerlei strenge afspraken werden gemaakt met het westen leek het de goede richting uit te gaan, maar al gauw ging het mis.

   Niet zozeer vanuit Russische kant maar doordat Amerika (George W. Bush regering) de andere kant weer uit wilde, en de EU werd geboren. Op zich leek dit een goed plan maar de heren van de EU te Brussel wilde meer. Voormalige Oostbloklanden waarvan het huishoudboekje niet eens op orde was konden direct lid worden en werden in rap tempo volgestouwd met militaire installaties die onderdeel uitmaakte van de NAVO, onder het mom dat Rusland elk moment de Baltische staten zou kunnen binnen vallen.
   Tegelijkertijd ziet de NAVO zichzelf als vredesstichter die voor veiligheid zorgt waarbij het andere kamp werd getorpedeerd als groot gevaar. Vervolgens begon de demonisering tegen Poetin.

   Zeer opmerkelijk natuurlijk wat hier gebeurde. Het is zoiets als iemand 24/7 een knokploeg van dertig personen op de stoep voor je huis neerzet met de boodschap dat ze vrede en veiligheid komen brengen. Wijkbewoners worden vervolgens geïnformeerd dat ze jouw als een groot gevaar zien waarbij allerlei negatieve berichten, waar of niet, dagelijks rond worden verstuurd om het zo aannemelijk mogelijk te maken dat jij inderdaad een groot gevaar bent. Zodoende word er vanzelf een onhandelbare situatie gecreëerd waarbij de druk alleen maar kan toe nemen. En dat is vast en zeker de bedoeling geweest want een dergelijk scenario verzin je niet.

   En opnieuw, waar ging het belastinggeld precies heen van de EU burger. Wel, een fors gedeelte werd ongetwijfeld gepompt in het bouwen van de militaire NAVO installaties in de voormalige Oostbloklanden want de bedenkers achter dit vuile politieke spel betalen dat zelf natuurlijk nooit.

   5 likes
 7. Voor het onafhankijk worden van de oekraine en het neerhalen MH17 liep het verliep best redelijk tussen met name Nederland en Rusland, ook op zakelijk gebied, ging het even wel misschien iets te goed in die periode, bv inport van russisch gas en vele tonnen tomaten /uien /bloemen en noem maar op,gingem die kant op, en vergeet ook niet dat Putins dochter getrouwd is met een NLer, het zou ook zo maar kunnen zijn dat ze(zionistische-samenzweerders) om die rede voor een vlietuig vol Nlers hebben gekozen om de rededelijk goede verstand houding iets te dimmen, vergeet niet dat Rusland in onze achtertuin ligt, en dat er van
  In de geschiedenis behoorlijk goede betrekkingen zijn geweest tussen Rusland en NL met name het de NL koninklijke familie kon het biezonder goed vinden met die van Rusland, stel je voor als de relaties weer eens het oude nivau zouden aannemen?! Dat zou Amerika en alles eromheen biezonder slecht uitkomen,die hebben hier in west europa na de WO2 namelijk een dikke vinger in de pap, op economisch gebied en op defensie, en dat wensen ze verlopog nog even zo te houden, daarom zal er alles aan gedaan worden om de banden met west-europa zoveel.mogelijk te verzieken, te veel belangen stonden er op het spel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nieuwste onthullingen MH17 desastreus voor Rutte. Volg de ontknoping

Dat het Nederlandse onderzoek naar de MH17-ramp ...

gelekt

Gelekt MIVD-document: Geen Buk-raketsystemen rond rampplek MH17. ‘Schokkend’

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines is neergehaald ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.