Buitenland

Demonisering Rusland bedoeld om derde wereldoorlog uit te lokken. Hier hadden ze geen rekening mee gehouden

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De uitzetting van Russische diplomaten kan niet los worden gezien van de troepenopbouw van de NAVO bij de grens met Rusland en de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne. Dat zei ex-BBC-verslaggever David Icke in gesprek met Sputnik Radio.

In Syrië heeft de VS een proxy-leger genaamd IS ingezet om president Assad uit het zadel te stoten en Rusland probeert daar een stokje voor te teken, aldus Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nu zijn de Amerikanen overgestapt op plan B. Het begon met de beschuldigingen van Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. “Waar is het bewijs?” vraagt hij.

Grootschalige demonisering

Daarnaast kreeg de Russische overheid de schuld van de gifgasaanval op oud-spion Skripal in het Britse Salisbury. “Opnieuw werd geen enkel bewijs getoond.”

Dit alles is volgens hem onderdeel van de grootschalige demonisering van Rusland. “Dit speelt al tientallen jaren en het doel is om een derde wereldoorlog uit te lokken,” zegt hij.

Probleem

Je hebt het Westen – de VS en Europa – aan de ene kant en Rusland, China, Iran en nog een paar andere landen aan de andere kant.

Het probleem voor het establishment is dat grote groepen mensen in het Westen er dwars doorheen prikken en er niet in meegaan, merkt hij op. En daar hadden ze geen rekening mee gehouden.

Beluister het interview hieronder:

Foto: Барвенковский Wikimedia Commons

[David Icke]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

De Cabal wil liever dat de Derde Wereldoorlog zo snel mogelijk begint. De belangrijkste drie redenen. Een flinke decimering van het aantal aardlingen – een nog snellere implementatie van de Nieuwe Wereld Orde (orde uit chaos) en natuurlijk een zeer lucratief verdienmodel voor het Militair Industrieel Complex, de banken (staten moeten om oorlog te voeren het geld bij de banken lenen en dat is kassa voor ze) en al die andere corporaties die op de eerste rij zitten om te kunnen parasiteren van alle ellende. De alsmaar voortdurende demonisering van Rusland is zo doorzichtig als een vissenkom. De corrupte mainstreammedia propaganda gaat voortdurend vol op het orgel in hun oorlogshitserij. Wanneer stopt deze waanzin. Wanneer worden deze duivels die het mensdom van alle kanten bedreigen afgestopt?

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

@Eksegese
Laten we dankbaar zijn dat Hildebeast (lees Hillary Clinton) geen president is geworden. Dat deze vrouw van alles wat ik over haar weet – de ongekende corruptie van de Clinton Foundation (pay for play), de Clinton bodycount – al die mensen die afgelopen decennia wilde getuigen tegen de Clintons die uit de weg zijn geruimd, de Uranium One Gate (De Clintons hebben 20 procent van Amerika’s uranium aan Rusland verkocht, de vernietiging van Libië. Dit zijn nog slechts een paar dingen die ik benoem. Hillary Rodham Clinton is by far de meest kwaadaardige, duivelse, meedogenloze, criminele, moordlustige vrouw (of moet ik zeggen duivelin) uit de hele wereldgeschiedenis. Zij zat al te watertanden van een full blown nucleaire oorlog tegen Rusland en China. Een paar weken geleden nog gezellig door Eva Jinek geïnterviewd. Je verwacht het niet.

Er zijn heel veel dingen gaande en vooral achter de schermen. De white hats (de goede krachten achter het militaire apparaat (o.a Navy Seals, Delta Force, army Rangers versus de Deep State. De grootschalige dataroof, cyberspionage en onderdrukkers van het vrije geluid van techgiganten als Google, Facebook YouTube, Twitter, maar ook van Microsoft gaat veel naar buiten komen. Er is een oorlog gaande, maar ik heb goede hoop dat er dit jaar heel veel mensen opgepakt gaan worden.

eindhoven
eindhoven
6 jaren geleden

door oorlog worden de rothschilds nog rijker en die psychopaten hebben schijnbaar nog niet genoeg.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x