Het Complot

Poolse minister van Defensie: “Plannen voor joodse wereldheerschappij zijn echt”

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De plannen voor een joodse wereldheerschappij zijn mogelijk echt. Dat stelt de nieuwe Poolse minister van Defensie Antoni Macierewicz, die door deze uitspraak al kort na zijn aantreden in opspraak is geraakt, schrijft The Guardian.

De conservatieve oppositiepartij Recht en Gerechtigheid is vorige maand de grote winnaar geworden van de parlementsverkiezingen in Polen. Het is voor het eerst dat de partij kon rekenen op een absolute meerderheid van de stemmen. De partij is tegen een snelle toetreding tot de eurozone.

Macierewicz vertelde luisteraars van Radio Maryja in 2002 dat hij de Protocollen van de wijzen van Sion had gelezen, een pamflet waarin wordt gesproken over een joods plan om de wereldeconomie en de media over te nemen.

Vliegramp

Hij erkende dat er werd gediscussieerd over de authenticiteit van het pamflet, maar zei tegen een luisteraar: “De ervaring leert dat er dergelijke groepen zijn in joodse kringen.”

Na de ramp met het Poolse regeringsvliegtuig in 2010, waarbij onder meer de toenmalige president van Polen om het leven kwam, zei Macierewicz dat er geen sprake was van een ongeluk, maar dat het toestel uit de lucht was geschoten door Rusland.

“De regering onder leiding van [toenmalig premier Vladimir] Poetin is volledig verantwoordelijk voor deze tragedie,” vertelde hij het Europees Parlement in maart. Volgens de Russische autoriteiten en Poolse onderzoekers waren de piloot en luchthavenmedewerkers verantwoordelijk voor de crash.

Macht

De Protocollen van de wijzen van Sion werd in 1905 in Rusland gepubliceerd en al snel vertaald en verspreid naar andere landen. Het is een verslag van een vergadering van joodse leiders die in 1897 zou hebben plaatsgevonden in Bazel.

Deze leiders zouden bijeen zijn gekomen om te bespreken hoe ze de wereld in hun macht konden krijgen. Dat zou moeten gebeuren door de pers en de financiële sector over te nemen. In de jaren twintig claimden journalisten en historici dat er stukken uit andere boeken in stonden en dat het om die reden een vervalsing was. Toch was het verplichte kost voor Duitse schoolkinderen toen de nazi’s in 1933 aan de macht kwamen.

In het Midden-Oosten wordt door velen niet getwijfeld aan de echtheid van de Protocollen en die zijn dan ook op grote schaal verkrijgbaar als ‘historische literatuur’.

Recht en Gerechtigheid is de eerste partij in het postcommunistische Polen die een absolute meerderheid heeft in het parlement.

[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x