Buitenland

Verwijderd door YouTube: Artsen waarschuwen voor gevaren van inenten kinderen tegen covid

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prominente en gerespecteerde Ierse artsen spreken zich in een videoboodschap uit over de gevaren van het inenten van kinderen tegen corona. Ryland Media zette de beelden op YouTube, waarna het kanaal werd verwijderd. De video kan hier nog wel worden bekeken.

Vaatchirurg Martin Feeley zegt: “We weten dat het coronavaccin niet voorkomt dat je kind het virus krijgt en ook niet voorkomt dat je kind het virus overdraagt. Met andere woorden: het heeft geen voordelen. Wel kleven er risico’s aan deze vaccins, waarvan sommige zeer ernstig zijn.”

Voormalig BBC-verslaggeefster Anna Brees zette de beelden op social media:


Huisarts Billy Ralph benadrukt dat jonge mensen geen baat hebben bij dit vaccin. “Er zijn alleen maar risico’s. Het risico op sterfte door het vaccin is minstens vier keer zo groot. Het vaccin voorkomt niet dat je het virus krijgt of overdraagt, dus je beschermt anderen niet.”

Huisarts Vincent Caroll wijst erop dat uit cijfers van de Britse gezondheidsautoriteit MHRA blijkt dat het risico op bijwerkingen voor kinderen 8000 keer groter is dan welk voordeel dan ook. “Ben je echt bereid om je kind bloot te stellen aan alle risico’s zonder voordelen te krijgen?” vraagt hij. “Denk goed na.”

In Ierland is men onlangs begonnen met het vaccineren van 12- tot 15-jarigen tegen corona.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
9 maanden geleden

kom nu eens met bewijs .
welk virus?
ik zit al bijna 2 jaar te wachten waar is het?

ik kijk al bijna 2 jaar naar mijn omgeving of er veranderingen zijn waar te nemen.
praat met mensen , zie mensen lopen en het beeld veranderd niet , buiten mensen die van ouderdom sterven.

er is wel iets de vergeten griep.

Nano
Nano
9 maanden geleden

YT doet wat ze willen, winnen de eene rechtzaak na de andere. Iede
Iedereen in dit land doen wat ze willen. Trek bloos de stekker uit YouTube. Zonder stroom kunnen niets, zonder internet kunnen ze niets. Volk word nu nog een beetje meer wakker.

KnutzEls
KnutzEls
9 maanden geleden

Dit zijn gerespecteerde artsen met jarenlange ervaring. Die geloof ik eerder dan een ijdele schoolmeester op pipo-schoenen. Onze kinderen zijn al lang volwassen en beslisten voor zichzelf. Wij doen dat ook. Kleinkinderen hebben we niet en daar ben ik eigenlijk blij om. Het is inieder geval op dit moment een zorg minder. Maar ik zie met angst en beven de toekomst van de generatie van nu tegemoet. Je gezondheid in de waagschaal stellen om te kunnen reizen, te feesten?

Frisian Blood
Frisian Blood
9 maanden geleden

Waarom worden deze mensen niet gehoord in de mainstream media? Omdat ze kritisch zijn op het beleid dat gevoerd wordt. Geld in mijn ogen niet alleen voor jonge mensen om zich niet te laten vaccineren er zijn ook genoeg ouderen aan bijwerkingen overleden maar daar hoor je niks over. In mijn eigen omgeving hoor ik ineens meer mensen die een beroerte hebben gehad of ineens hart problemen hebben, vreemd. Daarom voor mij geen vaccinatie met dit spul. Ben trouwens geen antivaxer want mijn dochter heeft wel haar vaccinatie gehad voor dtp e.d.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x