Homepagina » Gezondheid » Leger Egypte zegt aids te hebben genezen
Leger Egypte zegt aids te hebben genezen

Leger Egypte zegt aids te hebben genezen

Het Egyptische leger beschikt naar eigen zeggen over een apparaat dat het dodelijke aidsvirus bestrijdt, zonder bijwerkingen. Meer dan 36 miljoen mensen zijn inmiddels gestorven aan aids en nog eens 35,3 miljoen mensen leven met de ziekte. Het leger van Egypte heeft een oplossing.

Generaal dr. Ibrahim Abdel-Atti zei tijdens een persconferentie dat zijn team aids heeft verslagen. Hij claimt een succesratio van 100 procent. Op de bijeenkomst waren ook de opperbevelhebber van het Egyptische leger Abdul Fatah al-Sisi en waarnemend president Adly Mansour aanwezig. Abdel-Atti heeft gebruikgemaakt van een methode waarbij hij de ziekte wordt afgebroken tot aminozuren, waardoor het virus voeding vormt voor het lichaam in plaats van een gevaarlijke ziekte.

Op dezelfde manier zou het team van de generaal hepatitis C hebben verslagen, een ziekte waar in Egypte alleen al 18 miljoen mensen aan lijden. Abdel-Atti hoopt aids in de hele wereld uit te roeien. Het leger liet weten dat patiënten binnen 20 dagen genezen kunnen zijn. Men hoopt de behandeling nu ook in Europa en de Verenigde Staten goedgekeurd te krijgen.

Het leger zette de regering van islamisten onder leiding van Mohamed Morsi van de Moslimbroederschap op 3 juli vorig jaar af. Afgelopen maandag heeft het interim-kabinet onverwachts zijn ontslag aangeboden aan waarnemend president Mansour. De persconferentie is mogelijk bedoeld om Egyptenaren te overtuigen dat het leger het beste voor heeft met de bevolking en een betere toekomst wil bieden.

Het apparaat reinigt het bloed van patiënten net zoals een dialysemachine. Volgens het team treden er na de behandeling geen bijwerkingen op. Afgelopen jaar ontwikkelde het leger al een apparaat waarmee aids en hepatitis C konden worden opgespoord zonder bloedmonsters te nemen. Dit apparaat, ontwikkeld met behulp van technologie voor bomdetectie, kan virussen opsporen aan de hand van hun moleculaire samenstelling. In het Westen wordt vooralsnog lacherig en sceptisch gereageerd op het apparaat.

28-2-2014 bron: Times of IsraelVind je deze info leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. [quote name=”tobiy or notting”]Beste Eygptenaren.
  Ga gewoon voor een gezondheids vakantie verkopen.
  heerlijk zonnen, zwemmen, eten, en genezen van aids en heps C valt er heel wat te verdienen.
  of heeft iemand een beter idee…[/quote]
  Ja..verdiep je eens in waar het werkelijk om gaat, implaats zo dom te zwammen!

  1 likes
 2. geen reactie? lijkt wel commercie media hierzo. liken en doorsturen deze hap! doen we nog eens wat nuttigs!

  0 likes
 3. Aids is een biologisch wapen, ontwikkeld in een Amerikaans laboratorium en bedoeld om de wereld van een heleboel arme mensen te verlossen.

  0 likes
 4. Beste Eygptenaren.
  Ga gewoon voor een gezondheids vakantie verkopen.
  heerlijk zonnen, zwemmen, eten, en genezen van aids en heps C valt er heel wat te verdienen.
  of heeft iemand een beter idee…

  0 likes
 5. Doet me denken aan de bloedzapper van dr. Bob Beck:

  http://educate-yourself.org/be/beckelectrifierinfo.shtml

  0 likes
 6. Eerst de olie om kanker te bestrijden.
  Nu een aparaat die aids kan verwoesten.
  Het klinkt allemaal leuk en aardig maar zolang er elke dag honderden doden vallen door deze ziektes heb ik er een hard hoofd in. NEXT!

  0 likes
 7. Dr. Gabor Lenkei kwam er in de jaren negentig achter dat mensen van aids genazen als zij dagelijks een hoge dosis vitamine c innamen. Hij organiseerde een persconferentie om dit heugelijke nieuws de wereld in te brengen. Helaas werd er anders op gereageerd dan hij verwachtte. Hij werd aan alle kanten met de grond gelijk gemaakt.

  0 likes
 8. Een machine kan het bloed reinigen, maar het hiv virus blijft in het beenmerg. Conclusie niet genezen.

  0 likes
 9. Tja, praatjes vullen geen gaatjes.
  Over 10 jaar praten ze nog steeds over hennep olie en aids machines. Maar waar die zijn weet niemand:P

  0 likes
 10. Je hoort regelmatig van dit soort onzin uit totalitaire regimes, landen waar het volk door overheid/religie worden onderdrukt. Men heeft geen geld en geeft geen geld uit aan welk onderzoek dan ook, ja sorry massavernietigingswapens zoals Chemische wapens en atoomenergie(dat uiteraard enkel voor vreedzame doeleinden wordt gebruikt, en niets te maken heeft met het uitroeien van een bepaald volk), waarbij enkel en alleen de overheersingsdrang op andere volkeren wordt gediend. Of het nu islamieten zijn in één of ander constant in oorlog verkerend Afrikaans land of een militair socialistisch regime zoals in Venezuela, Zimbabwe of Cuba, ze hebben eens in de zoveel tijd onzin als deze om even positief in het nieuws te komen. Om vervolgens uit beeld te verdwijnen om niet te laten zien hoe het volk wordt onderdrukt en hoe armzalig het leven aldaar wel niet is.

  0 likes
 11. [quote name=”S. J. Bodde”]Dr. Gabor Lenkei kwam er in de jaren negentig achter dat mensen van aids genazen als zij dagelijks een hoge dosis vitamine c innamen. Hij organiseerde een persconferentie om dit heugelijke nieuws de wereld in te brengen. Helaas werd er anders op gereageerd dan hij verwachtte. Hij werd aan alle kanten met de grond gelijk gemaakt.[/quote]
  Misschien had hij met onomstotelijk bewijs moeten komen, het schijnt dat dat in de regel wel helpt om een zaak te onderbouwen. Er zijn zoveel mensen die iets roepen, maar puntje bij paaltje hebben ze niets om te overleggen, en al helemaal geen data zodat andere wetenschappers hun theorie kunnen onderzoeken en zien of zij in dezelfde condities de zelfde resultaten krijgen. Vervolgens gaan mensen die dit niet begrijpen klagen dat ze niet serieus worden genomen.

  0 likes
 12. Wanneer zaken interesant worden om echt te volgen dan haakt men af. Hiermee bedoel ik dus een man die zegt een geneesmiddel voor kanker te hebben ontwikkeld, dat niet alleen hij wint rechtszaak na rechtzaak die tegen hem wordt aangespannen, en zijn onderzoek gaat door alle onderzoeksfases, ondanks dat deze man echt wordt tegengewertk, maar waarbij in volgende rechtszaken, zelfs juryleden van vorige zaken voor hem komen getuigen!! De man moet al zijn geld zelf ophalen en zijn onderzoek zelf financieren, http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/01/19/cancer-doctor-burzynski.aspx . een man die misschien wel in de gaten moet worden gehouden, puur om het feit dat hij werkelijk onderzoek presenteert, en niet opvalt door blinde uitspraken. Dr. Burzynski een man om je in te verdiepen. Oh en kijk ook eens naar de BEWEZEN resultaten van zijn onderzoek tot nu toe! Het toont ook perfect aan dat werkelijk onderzoek niet zo snel gaat als dt sommigen denken.

  0 likes
 13. Waar ik mij iedere keer weer over verbaas is dat iedereen nog steeds de relatie tussen HIV en AIDS legt. En die is er niet. Dat er iedere keer weer indianenverhalen opduiken over een synthetisch virus, of nog vreemder. En dat terwijl de scam zo duidelijk is.

  Toen ik ondertstaand interview zag wist ik dat in de jaren erna de zogenaamde AIDS geneesmethoden als paddenstoelen uit de grond zouden schieten. Het is dus heel simpel! Het bestaat niet en het heeft ook nooit bestaan. Daarom kan iedereen met een beetje hocus pocus HIV genezen!

  Nu zie je dat die voorspelling uitkomt. Want als je de medische literatuur volgt zul je zien dat er inmiddels al een aantal “geneesmethoden” zijn. De meeste erg bewerkelijk en duur. Logisch want die wereld verdient graag een goede grijpstuiver aan een risicoloze en zinloze behandeling.

  Dit zegt de Nobelprijs winnaar over HIV:

  http://youtu.be/ET0cgvo7UnM

  Een warme groet,

  Dzyan
  P.S. let op! Ik ontken niet dat er mensen dood zijn gegaan aan carposa sarcoom en andere opportunistische ziekten. Maar daar is een hele simpele, andere oorzaak voor.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Frans Timmermans

Hoe de zoon van Frans Timmermans ‘papa’s vernietigende agenda uitvoert’

Eurocommissaris Frans Timmermans presenteerde onlangs zijn ambitieuze ...

elektrische auto

Reparatie elektrische auto tot 10 keer duurder: ‘Vaak onnodig’

Een elektrische auto is veel duurder om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.