Gezondheid

Leger Egypte zegt aids te hebben genezen

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Egyptische leger beschikt naar eigen zeggen over een apparaat dat het dodelijke aidsvirus bestrijdt, zonder bijwerkingen. Meer dan 36 miljoen mensen zijn inmiddels gestorven aan aids en nog eens 35,3 miljoen mensen leven met de ziekte. Het leger van Egypte heeft een oplossing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Generaal dr. Ibrahim Abdel-Atti zei tijdens een persconferentie dat zijn team aids heeft verslagen. Hij claimt een succesratio van 100 procent. Op de bijeenkomst waren ook de opperbevelhebber van het Egyptische leger Abdul Fatah al-Sisi en waarnemend president Adly Mansour aanwezig. Abdel-Atti heeft gebruikgemaakt van een methode waarbij hij de ziekte wordt afgebroken tot aminozuren, waardoor het virus voeding vormt voor het lichaam in plaats van een gevaarlijke ziekte.

Op dezelfde manier zou het team van de generaal hepatitis C hebben verslagen, een ziekte waar in Egypte alleen al 18 miljoen mensen aan lijden. Abdel-Atti hoopt aids in de hele wereld uit te roeien. Het leger liet weten dat patiënten binnen 20 dagen genezen kunnen zijn. Men hoopt de behandeling nu ook in Europa en de Verenigde Staten goedgekeurd te krijgen.

Het leger zette de regering van islamisten onder leiding van Mohamed Morsi van de Moslimbroederschap op 3 juli vorig jaar af. Afgelopen maandag heeft het interim-kabinet onverwachts zijn ontslag aangeboden aan waarnemend president Mansour. De persconferentie is mogelijk bedoeld om Egyptenaren te overtuigen dat het leger het beste voor heeft met de bevolking en een betere toekomst wil bieden.

Het apparaat reinigt het bloed van patiënten net zoals een dialysemachine. Volgens het team treden er na de behandeling geen bijwerkingen op. Afgelopen jaar ontwikkelde het leger al een apparaat waarmee aids en hepatitis C konden worden opgespoord zonder bloedmonsters te nemen. Dit apparaat, ontwikkeld met behulp van technologie voor bomdetectie, kan virussen opsporen aan de hand van hun moleculaire samenstelling. In het Westen wordt vooralsnog lacherig en sceptisch gereageerd op het apparaat.

28-2-2014 bron: Times of Israel

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
scientificcaveman
scientificcaveman
10 jaren geleden

geen reactie? lijkt wel commercie media hierzo. liken en doorsturen deze hap! doen we nog eens wat nuttigs!

kenn
kenn
10 jaren geleden

Aids is een biologisch wapen, ontwikkeld in een Amerikaans laboratorium en bedoeld om de wereld van een heleboel arme mensen te verlossen.

tobiy or notting
tobiy or notting
10 jaren geleden

Beste Eygptenaren.
Ga gewoon voor een gezondheids vakantie verkopen.
heerlijk zonnen, zwemmen, eten, en genezen van aids en heps C valt er heel wat te verdienen.
of heeft iemand een beter idee…

Red Skwalker
Red Skwalker
10 jaren geleden

Doet me denken aan de bloedzapper van dr. Bob Beck:

http://educate-yourself.org/be/beckelectrifierinfo.shtml

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x