Gezondheid

Leger Egypte zegt aids te hebben genezen

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Egyptische leger beschikt naar eigen zeggen over een apparaat dat het dodelijke aidsvirus bestrijdt, zonder bijwerkingen. Meer dan 36 miljoen mensen zijn inmiddels gestorven aan aids en nog eens 35,3 miljoen mensen leven met de ziekte. Het leger van Egypte heeft een oplossing.

Generaal dr. Ibrahim Abdel-Atti zei tijdens een persconferentie dat zijn team aids heeft verslagen. Hij claimt een succesratio van 100 procent. Op de bijeenkomst waren ook de opperbevelhebber van het Egyptische leger Abdul Fatah al-Sisi en waarnemend president Adly Mansour aanwezig. Abdel-Atti heeft gebruikgemaakt van een methode waarbij hij de ziekte wordt afgebroken tot aminozuren, waardoor het virus voeding vormt voor het lichaam in plaats van een gevaarlijke ziekte.

Op dezelfde manier zou het team van de generaal hepatitis C hebben verslagen, een ziekte waar in Egypte alleen al 18 miljoen mensen aan lijden. Abdel-Atti hoopt aids in de hele wereld uit te roeien. Het leger liet weten dat patiënten binnen 20 dagen genezen kunnen zijn. Men hoopt de behandeling nu ook in Europa en de Verenigde Staten goedgekeurd te krijgen.

Het leger zette de regering van islamisten onder leiding van Mohamed Morsi van de Moslimbroederschap op 3 juli vorig jaar af. Afgelopen maandag heeft het interim-kabinet onverwachts zijn ontslag aangeboden aan waarnemend president Mansour. De persconferentie is mogelijk bedoeld om Egyptenaren te overtuigen dat het leger het beste voor heeft met de bevolking en een betere toekomst wil bieden.

Het apparaat reinigt het bloed van patiënten net zoals een dialysemachine. Volgens het team treden er na de behandeling geen bijwerkingen op. Afgelopen jaar ontwikkelde het leger al een apparaat waarmee aids en hepatitis C konden worden opgespoord zonder bloedmonsters te nemen. Dit apparaat, ontwikkeld met behulp van technologie voor bomdetectie, kan virussen opsporen aan de hand van hun moleculaire samenstelling. In het Westen wordt vooralsnog lacherig en sceptisch gereageerd op het apparaat.

28-2-2014 bron: Times of Israel

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
scientificcaveman
scientificcaveman
8 jaren geleden

geen reactie? lijkt wel commercie media hierzo. liken en doorsturen deze hap! doen we nog eens wat nuttigs!

kenn
kenn
8 jaren geleden

Aids is een biologisch wapen, ontwikkeld in een Amerikaans laboratorium en bedoeld om de wereld van een heleboel arme mensen te verlossen.

tobiy or notting
tobiy or notting
8 jaren geleden

Beste Eygptenaren.
Ga gewoon voor een gezondheids vakantie verkopen.
heerlijk zonnen, zwemmen, eten, en genezen van aids en heps C valt er heel wat te verdienen.
of heeft iemand een beter idee…

Red Skwalker
Red Skwalker
8 jaren geleden

Doet me denken aan de bloedzapper van dr. Bob Beck:

http://educate-yourself.org/be/beckelectrifierinfo.shtml

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x