Gezondheid

De griepprik verzwakt je immuunsysteem. Deze onderzoekers zijn verbijsterd

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een studie die is uitgevoerd door het Ohio State University Wexner Medical Center blijkt dat vrouwen die de griepprik krijgen, in de jaren erna een verzwakt immuunsysteem hebben.

Hoofdonderzoeker Lisa Christian concludeerde: “Toenemend bewijs laat zien dat mensen die de griepprik vorig jaar hebben gekregen, dit jaar een verlaagde antilichaamreactie hebben.”

De studie toont aan dat het officiële verhaal over het griepvaccin onjuist en misleidend is, stelt Mike Adams van Natural News.

Meer gevallen

Het biedt geen bescherming, maar maakt mensen vatbaarder voor griepinfecties, waardoor meer mensen ziek worden en zij vervolgens denken dat ze meer griepprikken nodig hebben voor meer bescherming.

Het zijn juist de griepprikken die leiden tot meer gevallen van griep, aldus Adams. “Ze verspreiden infecties die de vraag naar het griepvaccin doet stijgen.”

2,5 keer zo vaak

In onderstaande video laat hij zien dat mensen die in 2008 zijn gevaccineerd tegen de griep in de jaren daarna 2,5 keer zo vaak besmet raakten.

Een studie die is gepubliceerd in Human and Environmental Toxicology laat zien dat griepvaccins de foetale sterfte tijdens het griepseizoen van 2009 met 4250 procent deden toenemen.

Mensen die een griepprik halen raken als eerste besmet tijdens een pandemie omdat zij extra vatbaar zijn voor infecties.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Mijn oude huisarts zei altijd, als je met de griep prik gaat beginnen dan blijf je aan de gang, want virussen muteren en dat blijven ze doen, daarom is het ook altijd een gok voor de makers van het vaccin om ieder jaar te bedenken welke virus gaat overheersen .. Maar wat ik me nu afvraag is…..als het immuunsysteem afzwakt van de griep prik , hoe is het dan mogelijk dat je juist die mensen adviseert die al heel veel medicijnen slikken en die al een zwak immuunsysteem hebben van alle pillen……… om een griep prik te halen…………..

Angelique
Angelique
5 jaren geleden

Ik ben nog niet vergeten wat welke ophef er in 2009 ontstond rondom de griepprik en sindsdien laat ik hem ook niet meer zetten.

16 oktober 2009
“Kwik en aluminium in vaccins Mexicaanse griep”
De stichting ‘StralingsArm Nederland’ stapt naar de rechter om informatie te verkrijgen over de vaccins tegen de Mexicaanse griep. Volgens de stichting bevatten de vaccins kwik en aluminiumverbindingen. Ze voorziet dat de ingrediënten onder invloed van straling elektroactief worden en “onvoorspelbaar onheil” in zenuwweefsel kunnen aanrichten.
De stichting wil exact weten wat er in de vaccins zit. Het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen weigeren echter informatie te verschaffen, aldus de organisatie.
https://partyflock.nl/topic/1076199:Kwik-en-aluminium-in-vaccins-Mexicaanse-griep

18 oktober 2009
Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) griepvaccin dan de bevolking
http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/10/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking

Ik ziek de griep wel uit met een halve citroen uitgeperst in een mok. Kokend water erover, lepel honing erin en paar schijfjes dungesneden gember.

Max Fisser
Max Fisser
5 jaren geleden

Wie denk je dat er allemaal rijk worden van de griepprik. Het welzijn van de mensen zal ze een zorg zijn.

Anita
Anita
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x