Homepagina » Gezondheid » De griepprik verzwakt je immuunsysteem. Deze onderzoekers zijn verbijsterd
De griepprik verzwakt je immuunsysteem. Deze onderzoekers zijn verbijsterd

De griepprik verzwakt je immuunsysteem. Deze onderzoekers zijn verbijsterd

Uit een studie die is uitgevoerd door het Ohio State University Wexner Medical Center blijkt dat vrouwen die de griepprik krijgen, in de jaren erna een verzwakt immuunsysteem hebben.

Hoofdonderzoeker Lisa Christian concludeerde: “Toenemend bewijs laat zien dat mensen die de griepprik vorig jaar hebben gekregen, dit jaar een verlaagde antilichaamreactie hebben.”

De studie toont aan dat het officiële verhaal over het griepvaccin onjuist en misleidend is, stelt Mike Adams van Natural News.

Meer gevallen

Het biedt geen bescherming, maar maakt mensen vatbaarder voor griepinfecties, waardoor meer mensen ziek worden en zij vervolgens denken dat ze meer griepprikken nodig hebben voor meer bescherming.

Het zijn juist de griepprikken die leiden tot meer gevallen van griep, aldus Adams. “Ze verspreiden infecties die de vraag naar het griepvaccin doet stijgen.”

2,5 keer zo vaak

In onderstaande video laat hij zien dat mensen die in 2008 zijn gevaccineerd tegen de griep in de jaren daarna 2,5 keer zo vaak besmet raakten.

Een studie die is gepubliceerd in Human and Environmental Toxicology laat zien dat griepvaccins de foetale sterfte tijdens het griepseizoen van 2009 met 4250 procent deden toenemen.

Mensen die een griepprik halen raken als eerste besmet tijdens een pandemie omdat zij extra vatbaar zijn voor infecties.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]


Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Mijn oude huisarts zei altijd, als je met de griep prik gaat beginnen dan blijf je aan de gang, want virussen muteren en dat blijven ze doen, daarom is het ook altijd een gok voor de makers van het vaccin om ieder jaar te bedenken welke virus gaat overheersen .. Maar wat ik me nu afvraag is…..als het immuunsysteem afzwakt van de griep prik , hoe is het dan mogelijk dat je juist die mensen adviseert die al heel veel medicijnen slikken en die al een zwak immuunsysteem hebben van alle pillen……… om een griep prik te halen…………..

  25 likes
 2. Ik ben nog niet vergeten wat welke ophef er in 2009 ontstond rondom de griepprik en sindsdien laat ik hem ook niet meer zetten.

  16 oktober 2009
  “Kwik en aluminium in vaccins Mexicaanse griep”
  De stichting ‘StralingsArm Nederland’ stapt naar de rechter om informatie te verkrijgen over de vaccins tegen de Mexicaanse griep. Volgens de stichting bevatten de vaccins kwik en aluminiumverbindingen. Ze voorziet dat de ingrediënten onder invloed van straling elektroactief worden en “onvoorspelbaar onheil” in zenuwweefsel kunnen aanrichten.
  De stichting wil exact weten wat er in de vaccins zit. Het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen weigeren echter informatie te verschaffen, aldus de organisatie.
  https://partyflock.nl/topic/1076199:Kwik-en-aluminium-in-vaccins-Mexicaanse-griep

  18 oktober 2009
  Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) griepvaccin dan de bevolking
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/10/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking

  Ik ziek de griep wel uit met een halve citroen uitgeperst in een mok. Kokend water erover, lepel honing erin en paar schijfjes dungesneden gember.

  14 likes
 3. Wie denk je dat er allemaal rijk worden van de griepprik. Het welzijn van de mensen zal ze een zorg zijn.

  10 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

vitamine D

Voormalig CDC-directeur: ‘Vitamine D verlaagt risico op coronabesmetting’

Er zijn aanwijzingen dat oudere coronapatiënten meer ...

coronavirus

Coronavirus: Er is een middel dat overal verkrijgbaar is en kan helpen

Er is een middel dat overal verkrijgbaar ...