Homepagina » Gezondheid » Amerikaanse gezondheidsdienst verzwijgt link tussen kwik in vaccins en autisme
Amerikaanse gezondheidsdienst verzwijgt link tussen kwik in vaccins en autisme

Amerikaanse gezondheidsdienst verzwijgt link tussen kwik in vaccins en autisme

Biochemicus Brian Hooker heeft stukken van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC bemachtigd waaruit blijkt dat de dienst al ruim 10 jaar weet dat een conserveermiddel in vaccins autisme kan veroorzaken. Al jaren vraagt Hooker om documenten die door de CDC achter slot en grendel worden bewaard.

Na meer dan 100 Wob-verzoeken kan de wetenschapper aantonen dat thiomersal, een conserveermiddel dat in sommige vaccins als conserveermiddel wordt toegevoegd, autisme en andere neurologische aandoeningen kan veroorzaken. Dr. Hooker, verbonden aan de Simpson University in Californië, stelde samen met twee Amerikaanse congresleden een brief op waarin hij de CDC heeft gevraagd de gewenste informatie te verstrekken. De data hebben betrekking op 400.000 kinderen die tussen 1991 en 1997 zijn geboren en zijn geanalyseerd door epidemioloog Thomas Verstraeten van de CDC. In 2000 werd de gezondheidsdienst geïnformeerd over een zeer hoog risico op autisme, slaapstoornissen en spraakstoornissen bij blootstelling aan thiomersal.

Thiomersal, dat voor de helft uit kwik bestaat, werd voor het jaar 2000 gebruikt in de meeste kindervaccins en vaccins voor zwangere vrouwen. De CDC stelt dat er ‘geen relatie is tussen vaccins met thiomersal en autisme bij kinderen’, hoewel uit data van studies van de gezondheidsdienst iets anders blijkt. Ook hier is sprake van de nodige belangenverstrengeling. Dr. Marie McCormick, een voormalig directeur van de CDC, is nu hoofd van de vaccinafdeling van farmareus Merck.

Dr. Hooker wil dat het congres en het volk zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van dit bewijs. “Onze gekozen volksvertegenwoordigers moeten worden geïnformeerd over corruptie binnen de overheid waardoor artsen en patiënten in het duister worden gehouden over de risico’s van vaccins,” zei hij.

Er staan meer dan 50 wetenschappelijke studies op naam van dr. Hooker, gepubliceerd in vooraanstaande tijdschriften. Hij heeft een 16-jarige zoon die opgroeide als ieder ander kind, maar na een reeks inentingen werd gediagnosticeerd met autisme.

28-2-2014 bron: PR Web

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
7 jaren geleden

Er valt niks te verzwijgen want dat verband is er niet. Toen in Denemarken in de paar vaccins waar nog thiomersal in zal dit werd verwijderd, zou je mogen verwachten dat het aantal gevallen van autisme zou dalen. In plaats daarvan was er een lichte stijging. (Niet dat dat er iets mee te maken had overigens)

lambertus
lambertus
7 jaren geleden

Ach, de mensheid wil zich nou eenmaal graag laten besodemieteren. Het zit hem tenslotte allemaal in de overtuigingskracht van de belanghebbenden. Er is tegenwoordig overal een markt voor…. fictief creeëren van problemen ten behoeve van het scheppen van geld en behoud van werk. Zeker in deze tijd waar men nog nauwelijks voor zichzelf kan, mag en durft te denken. En is het kwaad reeds geschied, dan plukken andere instanties daar weer hun kapitale vruchten van.
Alles draait om geld en afhankelijkheid. Gelukkig wordt stilaan de massa wakker, langzaam maar zeker!

Aardebewoner
Aardebewoner
7 jaren geleden

Och ja vaccinaties. Het is belangrijk om dat vaccinatiegedoe aan ouders zelf over te laten of ze hun kinderen wel of niet of deels laten inspuiten met wat dan ook. Helaas heeft het kind er zelf weinig over te zeggen. Die wordt meestal al als heel klein babytje ingespoten met allerlei dingen waarin nogal wat schadelijke stoffen zitten als kwik en antivries. Het immuunsysteem wat kinderen in de loop van hun groei opbouwen wordt hierdoor verstoord voor spuiten tegen vele ziekten (typhus, difterie)die door andere maatregelen zijn terug gedrongen. Maatregelen zoals goede drinkwatervoorzieningen en riolering

Henk001
Henk001
7 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Och ja vaccinaties. Het is belangrijk om dat vaccinatiegedoe aan ouders zelf over te laten of ze hun kinderen wel of niet of deels laten inspuiten met wat dan ook. Helaas heeft het kind er zelf weinig over te zeggen. Die wordt meestal al als heel klein babytje ingespoten met allerlei dingen waarin nogal wat schadelijke stoffen zitten als kwik en antivries. Het immuunsysteem wat kinderen in de loop van hun groei opbouwen wordt hierdoor verstoord voor spuiten tegen vele ziekten (typhus, difterie)die door andere maatregelen zijn terug gedrongen. Maatregelen zoals goede drinkwatervoorzieningen en riolering[/quote]
In de VS zijn weer gevallen van typhus en in het VK weer dyfterie. Niet doordat daar de drinkwatervoorziening of de hygiëne weer verslechterd zijn. De slachtoffers waren niet ingeënt. De eerste vaccinatie tegen pokken in de eerste helft van de 19e eeuw had een enorm succes, terwijl men in die tijd nog geen flauw benul had van drinkwatervoorziening of hygiëne.
Begin jaren ’50 telde Nederland nog 150 dyfteriedoden per jaar. Na de invoering van de inenting tegen dyfterie in 1957 is dat aantal gekelderd, na 1962 tot 0. Is in 10 jaar tijd de drinkwatervoorziening en de hygiëne zo dramatisch verbeterd?
Waren de recente uitbraken van Polio (jaren ’70 tm ’90) in de bible-belt het gevolg van de slechte drinkwatervoorziening en hygiëne in die gebieden?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

de jonge

De Jonge verwacht dat coronatoegangsbewijzen langer nodig zijn: ‘We lijken er behoorlijk aan gewend geraakt te zijn’

Zorgminister Hugo de Jonge wil zich nog ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x