Binnenland

‘Levensgevaarlijk’: Hier zet het congres van GroenLinks 1,2 miljoen kiezers in de hoek van Hitler

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

PVV-Kamerlid Martin Bosma vroeg deze week in de Kamer aandacht voor het partijcongres van GroenLinks afgelopen zaterdag. “Daar is met overweldigende meerderheid een motie aangenomen waarin mijn partij in de fascistische hoek wordt gedouwd. Dat levert natuurlijk een enorm gevaar op voor onze veiligheid en het legitimeert geweld. Beter gesteld: het is een oproep tot geweld,” zei Bosma.

“Immers, als wij PVV’ers Hitler zijn, is er niks op tegen om ons even dood te schieten. Op dat congres, vol met communisten, Maofans, Pol Pot-adepten, RaRa-activisten, Onkruitleden, Extinction Rebelliontypes, krakers en de Moslimbroederschap, duwde GroenLinks 1,2 miljoen kiezers in de hoek van het fascisme. We staan op één lijn met de daders van Auschwitz en Sobibor. Fijn om te weten dat onze GroenLinks-collega’s zo over ons denken. We hebben het genoteerd, mevrouw Bromet. Deze motie is een jachtakte. Zoals een fractiegenoot van mij tijdens de lunch zei: het is een licence to kill. Exact,” vervolgde het PVV-Kamerlid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Op de avond van de moord op Pim Fortuyn alarmeerde een wethouder van GroenLinks in Wageningen, de woonplaats van de dader, onmiddellijk de Vereniging Milieu-Offensief, de actiegroep van Volkert van der Graaf. Die kon onmiddellijk haar computer schoonvegen. De linkse onderwereld en de linkse bovenwereld gaan wel vaker hand in hand, maar dat is niet het punt,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In strijd met de eed

“Het congres heeft ook besloten dat de PVV verboden moet worden. 1,2 miljoen PVV-kiezers moeten dus permanent buiten de democratie worden geplaatst. Maar dat is nog steeds mijn punt niet.”

“Het congres van GroenLinks vindt dat GroenLinks-politici, dus ook Kamerleden, geen interrupties meer mogen plegen op PVV’ers en ook geen moties meer mogen ondertekenen van PVV’ers en ook geen PVV-amendementen. Ook eist het congres een cordon sanitaire. Dus een partij dwingt Kamerleden zich op een bepaalde manier te gedragen. Het is in strijd met de Grondwet, die ons voorschrijft te functioneren zonder last. Het is ook in strijd met de eed die wij hebben gezworen. Het is een aantasting van de Tweede Kamer der Staten-Generaal,” benadrukte Bosma.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Partijverbod

“De constructie van de ledenpartij is dus wéér een aantasting van de articulatie van de wil van ons volk in het parlementaire stelsel. Het tast dus het parlementaire stelsel aan,” waarschuwde hij nog.

“Onder andere daarom is het referendum meer dan ooit nodig als correctiemechanisme. Het is hard nodig nu minister Bruins Slot samen met de machtspartij bij uitstek, D66, dreigt met een partijverbod. Zie ook het partijcongres van de voormalige communistische partij van Nederland, thans acterend onder de naam GroenLinks.”

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Welke idioot steunt GroenLinks ?? GroenLinks is een lachertje..De hele regerings bende zijn doodsbang voor FvD en PVV want verkiezing komt eraan !!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik heb, na het lezen van dit artikel, hier maar één woord voor: WALGELIJK!!!

Moet je je voorstellen, wat voor schuim der aarde hier op dat congres van Groen Links aanwezig was: communisten, Maofans, RaRa-aanhangers, Extinction Rebellion types, krakers en de Moslimbroederschap. ALLEMAAL onder één dak verzameld.

In dit verhaal gaat het specifiek om PVV-aanhangers, maar dat kan naadloos worden aangevuld met de vele aanhangers van Forum voor Democratie en Wybren van Haga.

Je praat hier dus niet over 1,2 miljoen aanhangers, maar waarschijnlijk minimaal een paar miljoen.

En al deze mensen worden dus zomaar eventjes vogelvrij verklaard!

Het gaat hier voornamelijk dan om bezorgde Nederlandse burgers, die de afgelopen jaren hebben kunnen zien en meemaken, hoe de Nederlandse rechtstaat wordt afgebroken. Het allergrootste deel van deze burgers is ALTIJD vredelievend geweest en hebben NOOIT te maken gehad met politie en justitie.

DIT natuurlijk in tegenstelling tot die groep van uitschot, dat daar op dat congres aanwezig was. Daar hoef ik niet eens hier over uit te weiden.

Ook HIER is het weer, dat je alles 180 graden moet omdraaien, zoals met zoveel.

Martin Bosma doet een oproep om het referendum terug te krijgen. Prachtig, maar dat gaat, in ieder geval onder de huidige regering, natuurlijk absoluut niet gebeuren.

Het is niet voor niets, dat toen D66 de macht kreeg, één van de allereerste wapenfeiten, het afschaffen van het referendum was.

Zij hadden gezien, dat, zowel in 2005 met het referendum over de EU EN in 2016 het Oekraïne referendum, de, al was het dan klein, meerderheid dit niet wilde.

Aangezien het om een raadgevend referendum ging en het dus niet bindend was, konden de machthebbers hier hun elitaire kont mee afvegen.

TOCH was dit DE reden om het dan maar liever helemaal af te schaffen.

Wij leven in een rechteloze staat, waarin het rapaille, te vinden op de straat in de vorm van voorgenoemde groepen, maar ook binnen een groot deel van de politieke partijen, (helaas) de boventoon voeren.

Het wordt de allerhoogste tijd voor een grandioze schoonmaak. Hopelijk wordt 11 maart a.s., boeren en burgers tezamen, een mooi begin!

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

Al die interupties geven inderdaad de andere kant meer tijd uit te leggen wat ze willen overbrengen.
Nou dan hebben we altijd nog de PVV, van Haga, FVD die dat onderling op gang kunnen houden, zoals nu al een paar keer is gebeurt.

Rinus
Rinus
1 jaar geleden

Mogen we ons wel zelfverdedigen tegen deze linkse terroristen?

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x