Het Complot

Laat de complottheorieën maar komen. Dit is de patholoog die een onafhankelijke autopsie gaat verrichten op het lichaam van Epstein

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse patholoog Michael Baden gaat een onafhankelijke autopsie uitvoeren op het lichaam van miljardair Jeffrey Epstein.

Diezelfde Baden was voorzitter van het Forensic Pathology Panel van de House Select Committee on Assassinations, een parlementaire onderzoekscommissie die tot taak had de moord op John F. Kennedy te onderzoeken.

In 1979 beëindigde de commissie haar onderzoek. In een rapport concludeerde zij onder meer dat de moord op JFK hoogstwaarschijnlijk het gevolg was van een samenzwering.

Magische kogel

Baden was echter van mening dat Kennedy door een enkele kogel om het leven was gekomen, ook wel de ‘magische kogel’ genoemd.

De patholoog getuigde ook in de zaken tegen O.J. Simpson en oud-muziekproducer Phil Spector.

Mensen rond Epstein hebben Baden ingeschakeld om een onafhankelijke autopsie uit te voeren, en mogen daarbij aanwezig zijn, schrijft de Daily Beast.

Vertrouwen

Sommigen vragen zich af of het wel een goed idee is om de autopsie door Baden te laten uitvoeren, gezien het grote aantal complottheorieën rond de ‘zelfmoord’ van Epstein.

Dit hoeft natuurlijk niet gelijk iets te betekenen, maar een patholoog inschakelen die gelinkt kan worden aan deze zaken schept nu niet bepaald vertrouwen, reageert Vlad Tapes.

Baden was ook aanwezig bij de officiële autopsie op het lichaam van Epstein, uitgevoerd door patholoog Barbara Sampson.

[Prison Planet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

de hoogste bieder krijgt de (echte) uitslag

mike
mike
2 jaren geleden

“In 1979 beëindigde de commissie haar onderzoek”. Dat kan dus nog wel even duren.

Zet het maar vast in de agenda. In 2035 zullen ze wel zo ongeveer een antwoord krijgen als:

“Ja, we denken dat het een samenzwering was”.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Geen probleem sls deze man met Duits pseudo joodse achternaam JE gaat opensnijden, zolang er maar veel anderen bij aanwezig zijn en alles live wordt uitgezonden. Deze Baden is bekend tv, dus laat maar komen. Ben benieuwd.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Voor wie zelf kan nadenken hier een tijdlijn rond Epstein. met allerlei gebeurtenissen die een beeld geven dat de weg vrij gemaakt zou kunnen zijn om hem weg te kunnen sluizen zodat hij op een geheime locatie kan worden onder gebracht. Bewakers weg gestuurd voor zogenaamd onderhoud, camera’s die uit staan (waar kennen we dat van?), foto’s die niet kloppen enz. Ik vertrouw geen mens die ons probeert dingen voor te spiegelen die op allerlei manieren te manipuleren zijn.
https://laatste.brekendnieuws.nl/2019/08/13/tijdlijn-van-jeffrey-epsteins-zelfmoord/

Lees ook even de reactie onder het bericht van een meneer Schat om te lezen wie er hier in ons land ook bekend is met Eppie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x