Homepagina » Het Complot » Laat de complottheorieën maar komen. Dit is de patholoog die een onafhankelijke autopsie gaat verrichten op het lichaam van Epstein
Laat de complottheorieën maar komen. Dit is de patholoog die een onafhankelijke autopsie gaat verrichten op het lichaam van Epstein
Foto: Wikimedia Commons

Laat de complottheorieën maar komen. Dit is de patholoog die een onafhankelijke autopsie gaat verrichten op het lichaam van Epstein

De Amerikaanse patholoog Michael Baden gaat een onafhankelijke autopsie uitvoeren op het lichaam van miljardair Jeffrey Epstein.

Diezelfde Baden was voorzitter van het Forensic Pathology Panel van de House Select Committee on Assassinations, een parlementaire onderzoekscommissie die tot taak had de moord op John F. Kennedy te onderzoeken.

In 1979 beëindigde de commissie haar onderzoek. In een rapport concludeerde zij onder meer dat de moord op JFK hoogstwaarschijnlijk het gevolg was van een samenzwering.

Magische kogel

Baden was echter van mening dat Kennedy door een enkele kogel om het leven was gekomen, ook wel de ‘magische kogel’ genoemd.

De patholoog getuigde ook in de zaken tegen O.J. Simpson en oud-muziekproducer Phil Spector.

Mensen rond Epstein hebben Baden ingeschakeld om een onafhankelijke autopsie uit te voeren, en mogen daarbij aanwezig zijn, schrijft de Daily Beast.

Vertrouwen

Sommigen vragen zich af of het wel een goed idee is om de autopsie door Baden te laten uitvoeren, gezien het grote aantal complottheorieën rond de ‘zelfmoord’ van Epstein.

Dit hoeft natuurlijk niet gelijk iets te betekenen, maar een patholoog inschakelen die gelinkt kan worden aan deze zaken schept nu niet bepaald vertrouwen, reageert Vlad Tapes.

Baden was ook aanwezig bij de officiële autopsie op het lichaam van Epstein, uitgevoerd door patholoog Barbara Sampson.

[Prison Planet]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. “In 1979 beëindigde de commissie haar onderzoek”. Dat kan dus nog wel even duren.

  Zet het maar vast in de agenda. In 2035 zullen ze wel zo ongeveer een antwoord krijgen als:

  “Ja, we denken dat het een samenzwering was”.

  18 likes
 2. Geen probleem sls deze man met Duits pseudo joodse achternaam JE gaat opensnijden, zolang er maar veel anderen bij aanwezig zijn en alles live wordt uitgezonden. Deze Baden is bekend tv, dus laat maar komen. Ben benieuwd.

  3 likes
 3. Voor wie zelf kan nadenken hier een tijdlijn rond Epstein. met allerlei gebeurtenissen die een beeld geven dat de weg vrij gemaakt zou kunnen zijn om hem weg te kunnen sluizen zodat hij op een geheime locatie kan worden onder gebracht. Bewakers weg gestuurd voor zogenaamd onderhoud, camera’s die uit staan (waar kennen we dat van?), foto’s die niet kloppen enz. Ik vertrouw geen mens die ons probeert dingen voor te spiegelen die op allerlei manieren te manipuleren zijn.
  https://laatste.brekendnieuws.nl/2019/08/13/tijdlijn-van-jeffrey-epsteins-zelfmoord/

  Lees ook even de reactie onder het bericht van een meneer Schat om te lezen wie er hier in ons land ook bekend is met Eppie.

  6 likes
 4. de hoogste bieder krijgt de (echte) uitslag

  5 likes
 5. Zijn de “Clintons” ook daarbij aanwezig?

  5 likes
 6. Nog een complottheorie, nadat een 2000 pagina’s tellend document van hem vrij kwam, ik geloof een uur ervoor of een dag ervoor, plus genoeg video’s en andere bewijzen is hij is doodgemarteld, zoals hij dat zelf ook met baby’s, kleuters en jonge mensen deed en vervolgens voor de haaien gegooid.
  Opgeruimd staat netjes.
  Maar er zal wel een show case van gemaakt worden, een autopsie met een look a like, speciaal voor iedereen en z’n moeder die hem graag mochten, daarbij is het ook nog eens komkommertijd, we hoeven nergens meer van op te kijken.

  4 likes
 7. onafhankelijk?
  hahahahaa,yeah right!!

  fff

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...