Bewustzijn

Het geheim van gedachtekracht!

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door Michel Lejeune van Trancewerk, voor de NineForNews Nieuwsbrief.

Gisteren, donderdag 9 april 2015, stond op NineForNews.nl een interessant artikel over de kracht van gedachten en hoe nep-chemotherapie bij 30 procent van de mensen zorgt voor haaruitval.

Hiermee is bewezen wat de werkelijke kracht van gedachten kan doen. Stel je eens voor dat je het andersom, in positieve zin, zou gebruiken. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!

Ik ben Michel Lejeune en er is mij gevraagd om in de komende zeven nieuwsbrieven even zoveel gedachtekracht-artikelen te schrijven, waarmee ik je in zeven weken precies leer hoe ook jij gebruik kunt maken van de gigantische kracht van je gedachten. Want met je gedachten kun je zowel fysiek als mentaal veel meer voor elkaar krijgen dan je denkt. Zo zul je ontdekken hoe je brein omgaat met de woorden die je tegen jezelf zegt en de gedachten die je hebt, wat ‘suggesties’ eigenlijk met je doen, welke woorden je beter kunt vermijden, wat de effecten van gedachten op je lichaam zijn, vertel ik je over interessante experimenten, en meer! Kortom, je leert in deze reeks je eigen gedachtekracht in positieve zin te gebruiken.

Iedereen denkt en praat in gedachten tegen zichzelf

Met de informatie die je in de komende zeven nieuwsbrieven gaat krijgen, leer je hoe je brein werkt, zodat je ervoor kunt zorgen dat die grijze massa beter voor je gaat werken dan het nu doet.

Waar het om gaat is je innerlijke communicatie. En daarmee bedoel ik de manier hoe je in gedachten tegen jezelf praat en wat de effecten daarvan zijn. Ik ga je helpen de kracht van je eigen woorden en gedachten te leren begrijpen en wat je daarmee eigenlijk doet.

Stel je wilt iets veranderen aan jezelf, aan je gedrag of iets anders, omdat je er niet tevreden over bent. Vaak neem je je iets voor en spreek je iets af met jezelf. En om deze afspraak kracht bij te zetten spreken we dit soms ook met anderen af. We maken een bewuste keuze om iets op een andere manier te gaan doen, terwijl we meestal niet eens weten waar de daadwerkelijke onbewuste oorsprong ligt van datgene dat we willen veranderen.

Als je de technieken die ik je leer gaat toepassen in je leven, dan zullen er zeer snel ook bij jou een aantal spreekwoordelijke kwartjes gaan vallen, waardoor je ineens gaat begrijpen wat je eigenlijk doet met die innerlijke stem van je en of, en hoe, dat zijn effect heeft op wat je wilt veranderen. Door een kleine aanpassing in de woorden die je kiest, pak je automatisch de onbewuste oorsprong aan en verander je in positieve zin je resultaten. En daarmee kun je ongewenste resultaten omzetten in wel gewenste resultaten.

Het klinkt heel simpel, en dat is het ook. Je moet alleen even weten wat je precies moet doen.

Zorg ervoor dat je de nieuwsbrief van volgende week ook krijgt, want dan begint het pas echt. Dan krijg je deel één, waarin ik je de geheimen uitleg van de kracht van jouw woorden en gedachten.
Michel Lejeune
www.trancewerk.nl

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
7 jaren geleden

Dat is mooi. Ik ben er recent weer erg mee bezig. Scheppende kracht.
Ik ga dit met belangstelling volgen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

De slopende kracht van negatief denken is nagenoeg bekend dus het omgekeerde is zeker de moeite waard. Weet ik gelukkig óók uit ervaring…

Ronald abelskamp
Ronald abelskamp
7 jaren geleden

Bij een test met blanco neppillen (placebo’s) en neppillen met een merk deden de ‘merkpillen’ het ’t best. Positieve gedachtes zijn belangrijk, je gelooft daarmee in jezelf, harmonie tussen lichaam en geest. Ik ben heeel vaak positief, en nooit ziek, toch zijn er weken van patat, koeken, chips en snoep.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.