CoronaBuitenland

Levensverzekeraars geconfronteerd met forse stijging sterfte: ‘Het is verbazingwekkend’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Begin dit jaar trok directeur Scott Davison van levensverzekeraar OneAmerica aan de bel over een forse toename van het aantal sterfgevallen onder werkenden. Het aantal overlijdens was met maar liefst 40 procent toegenomen.

Hij liet doorschemeren dat ook andere levensverzekeraars er last van hebben. Om je een idee te geven hoe erg het is: een ramp die zich eens in de 200 jaar voordoet zou leiden tot een toename van 10 procent. Veertig procent is gewoonweg ongehoord, aldus Davison. Ook opmerkelijk: hij zei dat het vaccin de boosdoener kan zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Levensverzekeraars tasten diep in de buidel

In The Highwire, de show die wordt gepresenteerd door Del Bigtree, werden cijfers van andere levensverzekeraars getoond. Metropolitan Group keerde in 2021 evenveel uit als in 2020. Dat terwijl je juist een daling zou verwachten. Het ‘vaccin’ was immers de uitweg.

MassMutual ging van 2,65 miljard dollar in 2020 naar ongeveer 3,1 miljard dollar in 2021. New York Life Group van 2,75 miljard dollar in 2020 naar 3,1 miljard dollar het jaar erna. Prudential of America Group keerde in 2020 iets meer dan 3 miljard dollar uit en in 2021 zo’n 3,4 miljard dollar.

Een miljard dollar meer

En last but not least: Northwestern Mutual Group ging van 5 miljard naar maar liefst 6 miljard dollar. “Eén miljard dollar meer dan het jaar waarin we een vermeende dodelijke pandemie hadden. Het verlossende geneesmiddel wordt ingezet. Nu wordt één miljard dollar meer uitbetaald dan in dat jaar. Het is echt verbazingwekkend,” reageerde Del Bigtree.

New York Life Group keerde ruim 30 procent meer uit, Northwestern Mutual Group 35 procent, MassMutual bijna 45 procent, Prudential of America Group bijna 20 procent en Metropolitan Group 25 procent.

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Deze cijfers zeggen ALLES.

Directeur Scott Davison zegt iets zeer opmerkelijks: het vaccin KAN de boosdoener zijn.

Hij kan natuurlijk niet zeggen, DAT het vaccin de boosdoener is, want daarvoor is het noodzakelijk om gedegen onderzoek te doen.

En DAT is nu juist het punt. Dat gedegen onderzoek was er niet, is er niet en zal er ook voorlopig niet komen.

Ondertussen zullen er dus héél veel verzekeringsmaatschappijen zijn, die financieel volkomen leeg lopen. Totdat er een moment zal zijn, waarop deze maatschappijen failliet zijn.

En dan is het einde oefening en krijgen de nabestaanden van een “vaccin”-dode helemaal niets meer.

DAT deze maatschappijen momenteel nog steeds uitbetalingen doen, terwijl iedereen, die helaas overleden is, met een medisch experiment van ongekende grootte, komt simpelweg door het feit, dat er NOOIT als doodsoorzaak het zogenaamde vaccin wordt genoemd.

Dat is overal ter wereld ten strengste verboden.

Onder normale omstandigheden zou iedere levensverzekeringsmaatschappij een uitkering kunnen weigeren, omdat de overleden persoon zich heeft laten gebruiken als proefkonijn.

Op het moment dat wereldwijd het beestje bij de naam wordt genoemd, dus: DOOD DOOR VACCIN, dan stoppen de uitkeringen.

Dit zal echter voorlopig niet gebeuren. En ik voorzie dan ook, dat het niet lang meer zal duren en dan zullen bepaalde maatschappijen hun faillissement moeten aanvragen.

Marco
Marco
1 jaar geleden

geld dus niet beleggen in verzekeraars

HenryN
HenryN
1 jaar geleden

Dank redeactie van Ninefornews dat U nu ook meer kijkt naar Thehighwire.com. Een website zonder sponsers en reclame en nu wacht ik nog op een artikel van U vanwege de laatste episode 281 over de CDC en de plotselinge ommezwaai van de regeltjes:
geen quarantaine meer indien je bent blootgesteld aan het virus
Ongevaccineerden worden nu hetzelfde behandelt als gevaccineerden (het was toch de pandemie van ongevaccineerden!)
Studenten kunnen in de klas blijven indien ze zijn blootgesteld aan het virus( Lachen hoor, hier in Thailand gooien ze dan de hele school dicht!!)
Het is niet langer aanbevolen mensen zonder symptomen te screenen!!
2 jaar lang heeft de CDC de zaak belazerd.

Kat
Kat
1 jaar geleden

Ze worden eindelijk wakker nu het ze geld gaat kosten! Wij wisten al in het begin dat dit ging gebeuren!

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x