Homepagina » Binnenland » Deze coronapatiënt genas door behandelmethode Meijelse huisarts: ‘Het gaat heel goed’
huisarts

Deze coronapatiënt genas door behandelmethode Meijelse huisarts: ‘Het gaat heel goed’

Huisarts Rob Elens behandelde zijn coronapatiënten succesvol met een medicijnenmix, maar werd op de vingers getikt door de inspectie. Hij moest zijn behandeling staken. Eén van zijn patiënten, een naaste van Hans Lansbergen uit Meijel, knapte op door de behandelmethode. Omroep P&M sprak met hem.

“Ik heb van dichtbij mogen meemaken dat iemand positief getest is,” zei hij. “We konden kiezen uit paracetamol of het andere middel. We waren er al snel van overtuigd dat dit middel ingezet zou moeten worden.”

“De persoon in kwestie had zuurstofgehaltes in het bloed van 82, 84 en 86. Superlaag. Er was eigenlijk geen alternatief. We zijn erg blij dat Rob Elens ons deze gelegenheid bood.”

Heel uniek

Lansbergen zag dat de medicijnen al na enkele dagen begonnen te werken. “De eerste dag had het nog weinig effect, maar de tweede, derde en vierde dag zagen we gelukkig dat de zuurstofgehaltes in het bloed aan het stijgen waren. Op het eind van de kuur waren ze boven de 90. Dat is toch wel heel uniek te noemen.”

De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen, aldus Omroep P&M.

Goed gevoel

Daar maakte Lansbergen zich naar eigen zeggen geen zorgen over. “Daar is ons vooraf op gewezen. Je ziet nu dat ook andere strategieën kunnen werken. We hebben er een heel goed gevoel bij.”

Hij liet weten dat het op dit moment ‘heel goed’ gaat met de persoon die besmet raakte met corona.

[Omroep P&M]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob schreef:

  “De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen”. Wat een eppo’s. De arts levert zelf het bewiijs dat het werkt. Maar de inspectie hoort dan ook bij controlerende macht die de agenda van de globalisten uitvoert. En wat betreft de bijwerkingen, meer dan de helft van Nederland heeft chronische klachten, aandoeningen enz. Zou dat niet door de bijwerkingen van die chemische troep komen? Geen enkel medicijn geneest werkelijk iets. Het gaat allemaal alleen maar om symptoom onderdrukking en dat is al heel lang bekend. Genezing is nog steeds een proces van het lichaam zelf. Als je een wond hebt dan kan dat alleen maar schoon gemaakt worden en een verband aangelegd worden om het te beschermen. De genezing doet het lichaam zelf. Virussen worden dan ook niet genezen, die worden aangevallen en gedood met chemische middelen. Dat heeft altijd een impact op het lichaam. En zo zijn er ook heel vaak bijwerkingen. Maar daar maken ze zich alleen maar druk om als hun agenda in het geding komt. Iemand die een manier vindt is daar een bedreiging voor. Maar dan zeg je toch gewoon dat je niet corona hebt behandeld maar het zuurstofgebrek? We weten allang dat dat corona circus niets anders is dan een agenda dat om de macht gaat en het beperken van vrijheden. Alles wordt corona genoemd wat een mens kan mankeren. Noem het dan gewoon anders en zeg dat dat behandeld werd.

  30 likes
 • Max schreef:

  Die inspectie moet aangeklaagt worden. Net zoals onze regering.

  29 likes
 • Ron schreef:

  Toch wel opvallend dat de Pharma bedrijven allerhande medicijnen in de patienten mogen kappen met nog meer en ernstigere bijwerkingen en daar geen haan over kraait. Bijvoorbeeld cortisonen, lederextracten, chemo noem maar op.De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen, aldus Omroep P&M. Of was het omdat de vaccinindustrie de nakende miljardendeal niet wil missen?Een deel van de reden dat dit zo’n monumentale catastrofe is, is te wijten aan onze afhankelijkheid van een medisch systeem dat zichzelf aanprijst als de grootste ter wereld, maar in werkelijkheid kan het geen enkel virus genezen! Erger nog, het verbiedt alternatieve methoden of gedachten over hoe een virus op de juiste manier kan worden behandeld! We zitten dus vast aan een medisch model dat niet in staat is het tij te keren, geen oplossingen biedt en alleen een vaccin beloofd.

  20 likes
 • Laat je niet beïnvloeden schreef:

  Die bij de overheid en RIVM zijn moordenaars. Je kan dit in de kiem smoren, bij die enkele gevallen. Maar het mag niet, dus ze hebben bloed aan de handen.

  30 mei, Den Haag…. Be there!

  14 likes
  • Willem schreef:

   Wat is er dan 30 mei? Ik heb er niks van mee gekregen, dat is dan zeker omdat alles via facebook en twitter gaat waar je helemaal niet “op” moet zitten. Nu weet de “overheid” het dan ook en moesten er weer vergunningen worden aangevraagd zeker en werd er een plak aangewezen ergens op een verlaten industrieterrein? Is er geen netwerk waar onderling dingen worden afgesproken zodat het een verrassings- aanval wordt als het ware?

   4 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  Benieuwd waarom de Mainstream Media, alle doktoren verketteren die met een medicijn komen die de noodzaak van een vaccin en verplichte vaccinatie compleet onderuit haalt? Omdat de Mainstream media dat wordt opgedragen.
  Zie het interview van politiek journalist Udo Ulfkotte en alles wat je al dacht wordt nog eens extra bevestigd.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=vemgjn56KXQ&feature=emb_logo

  11 likes
 • Lennart schreef:

  Ik hoorde dat het beste medicijn was tegen Corona om alle 5G zendmasten in de hens te steken? 😉

  7 likes
 • Elise schreef:

  Mijn vraag: Hoe komt het, dat die zuurstof dan zo laag is?

  2 likes
 • Philip schreef:

  ‘Wondermiddel’ van Trump opnieuw zwaar gebuisd: verhoogde kans op overlijden én hartritmestoornissen

  De grootste studie tot nog toe naar malariamiddel hydroxychloroquine is vernietigend voor het gebruik ervan bij Covid-19-patiënten. Amerikaanse wetenschappers analyseerden de behandeling van 96.000 patiënten wereldwijd en concluderen dat het ronduit gevaarlijk is. Het geneesmiddel verhoogt beduidend de kans op overlijden en hartritmestoornissen. “Als er ooit hoop was voor dit medicijn tegen covid, dan is dit de dood ervan”, zegt cardioloog Eric Topol in The Washington Post.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200522_04968287

  0 likes
  • Bert Vrijman schreef:

   Patterns of COVID-19 Mortality and Vitamin D: An Indonesian Study

   De resultaten lieten zien dat de meerderheid van de overlijdensgevallen oudere mannen waren met reeds bestaande aandoeningen en lager dan normale bloedwaarden van vitamine D.
   Na het rekening houden met leeftijd, geslacht en comorbiditeit, is er nog steeds een sterk verband te zien van vitamine D waarden met de uitkomst van COVID-19 gevallen.

   Bron: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3585561

   Philip, als je echt wilt geloven dat hydroxychloroquine niet werkt, dan lijkt het er gelukkig op dat zorgen dat er genoeg vitamine D in het bloed zit, kan voorkomen dat iemand komt te overlijden door het virus.

   Er zijn vergelijkbare studies met zink en bescherming tegen virussen in het algemeen, maar ik nodig je uit om dat zelf op te zoeken.

   2 likes
   • Philip schreef:

    Heb zelf al verschillende studies over Vit D door genomen de laatste weken, er zou ind een correlatie zijn tussen Vit D te korten en Covid19 overlijdens.
    Vit D te korten ontstaan voornamelijk door onze donkere, kille wintermaanden en is niets nieuws, vandaar dat Vit D word toegevoegd aan het voedsel en zelfs verschillende dranken, denk maar aan melk bv.

    Maar het is niet alleen Vit D te kort dat zorgt voor het hoge sterftecijfer onder de hoogbejaarden, want deze groep is in het algemeen al zwaar ziek, de meeste zouden het einde van het jaar zelfs niet halen, ze zouden zelfs sterven een een gewone kou (ook een corona virus)
    De meeste mensen die sterven zijn hoogbejaard, zwaarlijvig (vele van die mensen sterven ook door de verkeerde behandeling, wie haalt het nu in zijn kop om zwaarlijvige mensen op hun buik te leggen?? de longen liggen in het vet en klappen dan dicht, beademingstoestellen helpen dan zelfs niet…..hier mag/moet het WHO zich voor gaan verantwoorden want zij hebben de behandelingen opgesteld, gebaseerd op China en Italië)

    De andere hoogbejaarden die gestorven zijn waren dan niet zwaarlijvig, maar waren al zo verzwakt, hartziekten, diabetici, lever en nierfalen, maag en darm ziektes, kankers, tumors etc…
    Die hoogbejaarden krijgen zo al ieder dag een dozijn aan verschillende medicatie te slikken, men doet nu eenmaal aan symptomen bestrijding en niet aan ziekte bestrijding.
    Mensen worden ook niet ouder dan 100 en zelfs 500 jaren geleden, we worden alleen maar langer in leven gehouden, wereld van verschil.

    Ik heb ook gezien (werk zelf in de zorg) dat er oudjes zijn gestorven van ellende/verdriet, geen bezoek meer (wel raam bezoek) niemand om mee te knuffelen, mochten zelfs niet naar de begrafenis van hun dierbare overleden man/vrouw/broer/zus/zoon/dochter en of kleinkinderen…hartverscheurend is dat.
    Wij in de zorg proberen die mensen wel te troosten, ze komen niets te kort, maar het gemis van familie kunnen wij niet opvangen!!
    Wederom, de bestrijding (lockdown) heeft meer doden gebracht dan het virus zelf en wat onze kinderen betreft, er is een hele generatie verloren omdat ze niet naar school konden, geen vriendjes etc…

    Wat zink betreft, dat zit al in het voedsel wat we tot ons nemen, noten, vlees, vis en schaaldieren, peulvruchten etc…normaal is het niet nodig om dat in te nemen in de vorm van supplementen.

    1 likes
  • Bert Vrijman schreef:

   Na het analyseren van literatuur op PubMed over vitamine D waarden in het bloed van ouderen, in landen of regio’s in Europa. Dit werd vergeleken met data afkomstig van de Wereldgezondheidsorganisatie over Covid-19 infectie en mortaliteit.

   In landen waar mensen gemiddeld lagere waarden van 25(OH)D hebben, waren hogere sterftecijfers door Covid-19.

   Bron: https://www.researchgate.net/publication/341234461_Vitamin_D_and_Inflammation_Potential_Implications_for_Severity_of_Covid-19

   0 likes
  • Bert Vrijman schreef:

   Vitamin D Supplementation Could Possibly Improve Clinical Outcomes of Patients Infected with Coronavirus-2019 (COVID-19)

   De vitamine D waarden in het bloed, op basis van medische dossiers, werden gebruikt om de uitkomst van Covid-19 te voorspellen.
   Bloedwaarden van 25(OH)D waren het laagst bij kritieke gevallen, maar waren hoog bij milde gevallen.

   Bron: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3571484

   0 likes
 • Anita schreef:

  In het artikel wordt beweerd: “De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen, aldus Omroep P&M.” Dit is onjuist. Op de website zelfzorgcovid19.nl, die de betreffende huisarts heeft opgericht n.a.v. het verbod, legt de arts zelf uit hoe hij tot deze behandeling is gekomen en wat je zelf kunt doen om je weerstand optimaal te krijgen, mocht je besmet raken. De huisartsenprotocollen van het NHG (Nederlands Huisartsengenootschap), en die van het RIVM, waaronder de GGD valt, verbieden alle artsen die onder die regels vallen medicatie te verstrekken. Die zijn voorbehouden aan SWAB, een klinische studie die al veel onderzoek heeft verricht naar Sars-2 variant Corona. Klik je die aan, dan kun je lezen over werking, aanbevolen dosering, risicogroepen, alles wat je moet weten! Vreemd overigens dat daar al zo veel bekend is over de behandelmogelijkheden; zo lang geleden is de uitbraak nog niet… Alleen voor patiënten met hartklachten zou de aanbevolen behandeling risico’s geven die echt gevaarlijk kunnen zijn! Via tabblad “Verdieping” op de zelfzorgsite selecteer je “Matige tot ernstige klachten” en kun je alle protocollen lezen. Ik heb me 2 maanden lang intensief verdiept in deze materie. Wil je de overheid aansprakelijk stellen voor hun beleid? Kijk dan snel op Bond voor Overheidszaken en doe mee (sluit 27 mei). Goede gezondheid gewenst!

  0 likes
 • x

  Check Also

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  >