Homepagina » Binnenland » Deze coronapatiënt genas door behandelmethode Meijelse huisarts: ‘Het gaat heel goed’
huisarts

Deze coronapatiënt genas door behandelmethode Meijelse huisarts: ‘Het gaat heel goed’

Huisarts Rob Elens behandelde zijn coronapatiënten succesvol met een medicijnenmix, maar werd op de vingers getikt door de inspectie. Hij moest zijn behandeling staken. Eén van zijn patiënten, een naaste van Hans Lansbergen uit Meijel, knapte op door de behandelmethode. Omroep P&M sprak met hem.

“Ik heb van dichtbij mogen meemaken dat iemand positief getest is,” zei hij. “We konden kiezen uit paracetamol of het andere middel. We waren er al snel van overtuigd dat dit middel ingezet zou moeten worden.”

“De persoon in kwestie had zuurstofgehaltes in het bloed van 82, 84 en 86. Superlaag. Er was eigenlijk geen alternatief. We zijn erg blij dat Rob Elens ons deze gelegenheid bood.”

Heel uniek

Lansbergen zag dat de medicijnen al na enkele dagen begonnen te werken. “De eerste dag had het nog weinig effect, maar de tweede, derde en vierde dag zagen we gelukkig dat de zuurstofgehaltes in het bloed aan het stijgen waren. Op het eind van de kuur waren ze boven de 90. Dat is toch wel heel uniek te noemen.”

De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen, aldus Omroep P&M.

Goed gevoel

Daar maakte Lansbergen zich naar eigen zeggen geen zorgen over. “Daar is ons vooraf op gewezen. Je ziet nu dat ook andere strategieën kunnen werken. We hebben er een heel goed gevoel bij.”

Hij liet weten dat het op dit moment ‘heel goed’ gaat met de persoon die besmet raakte met corona.

[Omroep P&M]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
1 jaar geleden

Benieuwd waarom de Mainstream Media, alle doktoren verketteren die met een medicijn komen die de noodzaak van een vaccin en verplichte vaccinatie compleet onderuit haalt? Omdat de Mainstream media dat wordt opgedragen.
Zie het interview van politiek journalist Udo Ulfkotte en alles wat je al dacht wordt nog eens extra bevestigd.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=63&v=vemgjn56KXQ&feature=emb_logo

Max
Max
1 jaar geleden

Die inspectie moet aangeklaagt worden. Net zoals onze regering.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Toch wel opvallend dat de Pharma bedrijven allerhande medicijnen in de patienten mogen kappen met nog meer en ernstigere bijwerkingen en daar geen haan over kraait. Bijvoorbeeld cortisonen, lederextracten, chemo noem maar op.De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen, aldus Omroep P&M. Of was het omdat de vaccinindustrie de nakende miljardendeal niet wil missen?Een deel van de reden dat dit zo’n monumentale catastrofe is, is te wijten aan onze afhankelijkheid van een medisch systeem dat zichzelf aanprijst als de grootste ter wereld, maar in werkelijkheid kan het geen enkel virus genezen! Erger nog, het verbiedt alternatieve methoden of gedachten over hoe een virus op de juiste manier kan worden behandeld! We zitten dus vast aan een medisch model dat niet in staat is het tij te keren, geen oplossingen biedt en alleen een vaccin beloofd.

Rob
Rob
1 jaar geleden

“De inspectie verbood de huisarts de medicijnen voor te schrijven vanwege het ontbreken van bewijs en mogelijke bijwerkingen”. Wat een eppo’s. De arts levert zelf het bewiijs dat het werkt. Maar de inspectie hoort dan ook bij controlerende macht die de agenda van de globalisten uitvoert. En wat betreft de bijwerkingen, meer dan de helft van Nederland heeft chronische klachten, aandoeningen enz. Zou dat niet door de bijwerkingen van die chemische troep komen? Geen enkel medicijn geneest werkelijk iets. Het gaat allemaal alleen maar om symptoom onderdrukking en dat is al heel lang bekend. Genezing is nog steeds een proces van het lichaam zelf. Als je een wond hebt dan kan dat alleen maar schoon gemaakt worden en een verband aangelegd worden om het te beschermen. De genezing doet het lichaam zelf. Virussen worden dan ook niet genezen, die worden aangevallen en gedood met chemische middelen. Dat heeft altijd een impact op het lichaam. En zo zijn er ook heel vaak bijwerkingen. Maar daar maken ze zich alleen maar druk om als hun agenda in het geding komt. Iemand die een manier vindt is daar een bedreiging voor. Maar dan zeg je toch gewoon dat je niet corona hebt behandeld maar het zuurstofgebrek? We weten allang dat dat corona circus niets anders is dan een agenda dat om de macht gaat en het beperken van vrijheden. Alles wordt corona genoemd wat een mens kan mankeren. Noem het dan gewoon anders en zeg dat dat behandeld werd.

x

Check Also

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

de jonge

De Jonge zegt dat corona ‘een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen’, klopt dat?

Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x