Great ResetBuitenland

Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Van 22 tot 26 mei wordt het World Economic Forum weer gehouden in het Zwitserse skidorp Davos. Doorgaans komen regeringsleiders en andere politici, waaronder premier Mark Rutte, in Davos bijeen om ‘de problemen in de wereld te bespreken’.

Bij de komende top wordt onder meer gesproken over het herstel van de ‘coronacrisis’ en de aanpak van ‘klimaatverandering’. Voorafgaand aan de jaarlijkse WEF-bijeenkomst wordt elk jaar een ‘risicorapport’ gepubliceerd. In dit rapport wordt ‘klimaatverandering’ aangewezen als grootste gevaar. Liggen klimaatlockdowns in het verschiet?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Covid Action Platform

Er wordt nog altijd met geen woord gerept over de zogeheten WEF-papers die Forum voor Democratie boven water heeft gekregen. In één van de stukken deelt Klaus Schwab aan minister Sigrid Kaag mee dat directeuren van meer dan 200 bedrijven en de Wereldgezondheidsorganisatie een ‘Covid Action Platform’ hebben opgericht en wordt Kaag uitgenodigd toe te treden tot dit platform.

Het platform blijkt te bestaan uit meer dan 1150 organisaties die actief samenwerken aan meer dan 40 projecten die zich bezighouden met de corona-aanpak.

Strikt vertrouwelijk

Daarnaast was Kaag medevoorzitter van de zogeheten Global Action Group van het WEF. Volgens een brief komt de groep elke maand in virtuele meetings van een uur bijeen. Die zijn ‘strikt vertrouwelijk’, blijkt uit de WEF-papers.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft honderden nieuwe vragen gesteld aan het kabinet naar aanleiding van deze WEF-papers. Elke dag zet hij er een aantal op Twitter.

“De Slaapkamer heeft liggen slapen en toegelaten dat een buitenlandse private organisatie met een radicale ideologie zich ongemerkt diep in ons staatsapparaat heeft genesteld. FVD gaat dit monster uit de kast trekken,” stelt het Kamerlid. “FVD laat dit onderwerp niet rusten. De onderste steen moet en zal bovenkomen!”

4.8 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André Willemse
André Willemse
2 jaren geleden

FvD zijn in mijn ogen helden die het opnemen tegen de rijkste kartels in de wereld. Met gevaar voor eigen leven, denk aan Pim Fortuyn. Zonder deze partij waar ik trots lid van ben had dit WEF kabinet zijn plannen er al lang doorgedrukt.

rop
rop
2 jaren geleden

FVD, doe je best, om dit monster te pakken te nemen.

roelienkoelemij@gmail.com
2 jaren geleden

Er wordt dus gewoon een coup gepleegd door de WEF. Maar Artikel 97a van het wetboek van Strafrecht VOORBEREIDEN VAN EEN OMWENTELING is gewoon strafbaar en daar staat gevangenis straf op. Maar dat is er aan de gang in Nederland. Waarom heeft niemand het daar over.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat is mooi dat ze in Davos de Problemen in de Wereld gaan bespreken…

AGENDAPUNT 1: Een einde maken aan een PAAR DUIZEND JAAR TIRANNIE, GENOCIDES, OORLOGSMISDADEN & MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID door een Duivelse Mensofferende Sekte aka Cabal van ZioNazis…Die zéér geraffineerd & op zéér Slinkse wijze de Mensheid hebben Misleid….zoals het elke zichzelf respecterende Duivel betaamd….Dus heren daar in Davos succes ermee…binnenkort gaan we dit Gigantische probleem van Alle Goyim voor eens en voor altijd Oplossen….

Oy vey……..da Goyim know….shut it down….SHUT IT DOWN!!!!

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x