Binnenland

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat zijn de plannen voor de komende jaren? Waar gaat het allemaal naartoe? Robert Jensen wijst erop dat er momenteel veel ontwikkelingen zijn in Europa. Zo komt bijvoorbeeld het jaartal 2030 steeds vaker voorbij. “Je ziet waar ze naartoe aan het werken zijn.”

Agenda 2030 gaat bijvoorbeeld over de Green New Deal – Timmermans met zijn miljarden – en het tegenwerken van de boeren. Deze agenda leidt naar een bepaalde maatschappij, aldus Jensen in zijn YouTube-show. “Ook in Nederland worden die plannen uitgerold. Dit zijn geen geheimen, het staat allemaal op de website van de Verenigde Naties.”

Armoede bestrijden

“Ze zijn de plannen nu al aan het lanceren in Nederland,” benadrukte hij. “Ze brengen het vanuit de overheid naar buiten, maar zonder dat jij het ooit ziet of doorhebt. Toch is het allemaal publiekelijk.”

Zo is één van de punten van Agenda 2030 het basisinkomen, om ‘armoede te bestrijden’. Het idee is dat er een basisinkomen komt waar iedereen net van kan leven. Je bent dan compleet afhankelijk van de staat. De middenklasse verdwijnt en alles draait om de staat. Ze kunnen de kraan zo weer dichtdraaien als je je een keer misdraagt.

“Je gaat dit jaartal heel vaak tegenkomen de komende tijd.”

4.7 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
2 jaren geleden

En daarom rijden we nu ook max. 100 km/uur, niks stikstofcrisis. Uiteraard komt dit plan van een Nederlander, Wim van den Camp.

https://www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/economy/20190110STO23102/self-driving-cars-in-the-eu-from-science-fiction-to-reality

m.koningen
m.koningen
2 jaren geleden

In de nacht van 2 op 3 mei kwam uit de usa het bericht dat hcq veilig is en was als medicijn tegen corona virussen zondag ochtend heb ik de bvd op gebeld en dat doorgegeven met de mededeling dat de bvd dit moest nagaan[bron who zelf] bron vermelding ook door gegeven .Dan kon het in de middag op de tafel bij rutte liggen omdat met een genees middel alle maatregelen overbodig zijn normaal in de ziekten bestrijding.
Ik heb ook de nationale terrorisme bestrijding hiermee gebeld.En de politie en de millitaire politie.
Er gebeurde niets …….ook het geheel in een reactie op dit medium geplaats en twee bekende journalisten A.K.en M.v.K.ge emailt en een gebeld.Want het betekende dat jaap liegt tegen ons en de regering willens en wetens ook na 3 mei…… de regering is dus haar legitimiteit verloren op 4 mei en dat heet staats greep zoals ik toen al hier schreef en daar zitten wij in.

Lekker bakkie koffie vandaag ik word er goed wakker van.
Mvrg,Marcel

exegese
exegese
2 jaren geleden

Vrijheid is zelfs nog veel belangrijker dan gezondheid. Wat heb je immers aan gezondheid als je niet vrij bent. Persoonlijk zou ik zonder twijfel de dood verkiezen boven levenslange gevangenschap. Zonder vrijheid en gevoel van autonomie zou ik ook onmogelijk gezond kunnen blijven. Ik maak me dan ook ongelooflijk veel zorgen over welke toekomst de volgende generaties te wachten staat als deze waanzin geen halt toegeroepen wordt.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
2 jaren geleden

Je gaat niet alleen 2030, maar ook 2050 heel vaak tegen komen.
De bedoeling is dat we uiteindelijk we een Corperate world Governance gaan voor “the happy few”. Interview met Rosa Koira geeft heel duidelijk aan dat deze plannen als een locomotief er doorgedrukt moeten gaan worden. https://www.youtube.com/watch?v=EGA18p_XerE&t=363s
Wij zullen de term Tri-State Region en Tri-state City ook vaker tegen komen.
De brochure laat duidelijk zien wat de rijksten der aarde, met de “Hungergame Burger” van plan is, ondersteund met mooie praatjes en plaatjes https://rpa.org/work/reports?series=america-2050/?kui=mRCOFT17inFFYblyKu38-g
Dit zijn ook geplande publicaties om je alvast aan het idee te laten wennen. De gebruikelijke kikkers in de pan methode

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x