Homepagina » Binnenland » Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’
jensen
Foto: YouTube/Jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende jaren? Waar gaat het allemaal naartoe? Robert Jensen wijst erop dat er momenteel veel ontwikkelingen zijn in Europa. Zo komt bijvoorbeeld het jaartal 2030 steeds vaker voorbij. “Je ziet waar ze naartoe aan het werken zijn.”

Agenda 2030 gaat bijvoorbeeld over de Green New Deal – Timmermans met zijn miljarden – en het tegenwerken van de boeren. Deze agenda leidt naar een bepaalde maatschappij, aldus Jensen in zijn YouTube-show. “Ook in Nederland worden die plannen uitgerold. Dit zijn geen geheimen, het staat allemaal op de website van de Verenigde Naties.”

Armoede bestrijden

“Ze zijn de plannen nu al aan het lanceren in Nederland,” benadrukte hij. “Ze brengen het vanuit de overheid naar buiten, maar zonder dat jij het ooit ziet of doorhebt. Toch is het allemaal publiekelijk.”

Zo is één van de punten van Agenda 2030 het basisinkomen, om ‘armoede te bestrijden’. Het idee is dat er een basisinkomen komt waar iedereen net van kan leven. Je bent dan compleet afhankelijk van de staat. De middenklasse verdwijnt en alles draait om de staat. Ze kunnen de kraan zo weer dichtdraaien als je je een keer misdraagt.

“Je gaat dit jaartal heel vaak tegenkomen de komende tijd.”

Bekijk de video hieronder:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
3 maanden geleden

En daarom rijden we nu ook max. 100 km/uur, niks stikstofcrisis. Uiteraard komt dit plan van een Nederlander, Wim van den Camp.

https://www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/economy/20190110STO23102/self-driving-cars-in-the-eu-from-science-fiction-to-reality

m.koningen
m.koningen
3 maanden geleden

In de nacht van 2 op 3 mei kwam uit de usa het bericht dat hcq veilig is en was als medicijn tegen corona virussen zondag ochtend heb ik de bvd op gebeld en dat doorgegeven met de mededeling dat de bvd dit moest nagaan[bron who zelf] bron vermelding ook door gegeven .Dan kon het in de middag op de tafel bij rutte liggen omdat met een genees middel alle maatregelen overbodig zijn normaal in de ziekten bestrijding.
Ik heb ook de nationale terrorisme bestrijding hiermee gebeld.En de politie en de millitaire politie.
Er gebeurde niets …….ook het geheel in een reactie op dit medium geplaats en twee bekende journalisten A.K.en M.v.K.ge emailt en een gebeld.Want het betekende dat jaap liegt tegen ons en de regering willens en wetens ook na 3 mei…… de regering is dus haar legitimiteit verloren op 4 mei en dat heet staats greep zoals ik toen al hier schreef en daar zitten wij in.

Lekker bakkie koffie vandaag ik word er goed wakker van.
Mvrg,Marcel

exegese
exegese
3 maanden geleden

Vrijheid is zelfs nog veel belangrijker dan gezondheid. Wat heb je immers aan gezondheid als je niet vrij bent. Persoonlijk zou ik zonder twijfel de dood verkiezen boven levenslange gevangenschap. Zonder vrijheid en gevoel van autonomie zou ik ook onmogelijk gezond kunnen blijven. Ik maak me dan ook ongelooflijk veel zorgen over welke toekomst de volgende generaties te wachten staat als deze waanzin geen halt toegeroepen wordt.

mikkie
mikkie
Reactie op  exegese
3 maanden geleden

Nou, Exegese…dan ben jij dus niet stralingsgevoelig.Anders zou je dit niet zeggen..´vrijheid is belangrijker dan gezondheid`.
Ik ben zeer gebonden aan een plek, kan bijna nergens wonen door alle masten en WIFI`s . Deze mensen zijn ziek door de straling en anders worden ze het wel. Witte plekken zijn er bijna niet meer in Nederland. En wacht maar af wat jij gaat voelen als 5G erdoor is in jouw buurt.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  mikkie
3 maanden geleden

“give me liberty or death”

Gerard
Gerard
Reactie op  mikkie
3 maanden geleden

vrijheid is juist heeel belangrijk en G5 is geen vrijheid maar gevangenschap dus wel vrijheid maar geen G5

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
3 maanden geleden

Je gaat niet alleen 2030, maar ook 2050 heel vaak tegen komen.
De bedoeling is dat we uiteindelijk we een Corperate world Governance gaan voor “the happy few”. Interview met Rosa Koira geeft heel duidelijk aan dat deze plannen als een locomotief er doorgedrukt moeten gaan worden. https://www.youtube.com/watch?v=EGA18p_XerE&t=363s
Wij zullen de term Tri-State Region en Tri-state City ook vaker tegen komen.
De brochure laat duidelijk zien wat de rijksten der aarde, met de “Hungergame Burger” van plan is, ondersteund met mooie praatjes en plaatjes https://rpa.org/work/reports?series=america-2050/?kui=mRCOFT17inFFYblyKu38-g
Dit zijn ook geplande publicaties om je alvast aan het idee te laten wennen. De gebruikelijke kikkers in de pan methode

Pietka
Pietka
3 maanden geleden

Het is al een voordeel als je weet hoe de hazen lopen , veder ja investeer in goud en zilver en probeer schulden vrij te zijn ==> vrijheid je kan van de ene op de andere dag vertrekken , het einige probleem nu is dat alle grenzen min of meer gesloten of gesloten kunnen worden jouw land is de gevangenis de regering is de cipier

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Pietka
3 maanden geleden

@Pietka,

Beste,

Even een korte opmerking inzake uw visie in investeren in goud/zilver en schuldenvrij zijn!!

Ik heb bakken met schuld en echt, het zijn serieuze bedragen echter, het was NIET mijn schuld dat ik deze heb “ontvangen”……het was de schuld van de roverheid en dus blijft alles zo als het is.

Deurwaarders hebben inmiddels geen zin meer om aan mijn deur te verschijnen en dus is dit teruggelopen van 1 tot 2 per week (ongeveer 5 jr geleden) tot 1 tot 2 per jaar!!!!!!
En ook deze zal ik murw krijgen ook al weten ze dat nog niet!!

Dan kort over uw investering in goud/zilver….
Dit is een optie echter ik kan u 1 ding verzekeren…..goud en ook zilver……..heeft u hier al eens aan geproefd !!??

Ik kan u verzekeren, het is niet te vreten en om mee te slepen is het met zekerheid te zwaar.

Simpel voorbeeld: u heeft een week niets meer te drinken gehad en ik sta er met een lekker flesje spa blauw………

Hoop dat het kwartje is gevallen.

Mensen, we stevenen af op een gigantisch voedseltekort!!!!!

Niemand die dit echt opmerkt maar het is mij op dit moment ter ore gekomen dat o.a. ONZE landmacht megaorders plaatst voor lang houdbaar voedsel (meestal in blik!!)

Ik zou hier maar eens beter naar gaan kijken en maatregelen nemen gaan. Ook groepen vormen kan geen kwaad en het beste per provincie!!

Als de shit hits the fan, en we staan er recht voor…..dan zijn de bekende supermarkten leeg binnen een uur en aanvoer zal nul komma nul zijn daar de bekende dagvoorraad voedsel aanvulling op vele punten onderbroken zal zijn en dat is funest!!

Bezorg u eten (en aub geen toiletpapier!!!, dit is zo dom!!) in blik of koop zaden en leer hoe je voor je eigen eten kunt zorgen en vooral DIT te verdedigen want in nood worden heel veel mensen veel minder menselijk!!!

Vorm groepen en zo snel mogelijk of denkt men dat alles morgen weer “normaal” zal zijn…..

Zo ja………hahahahahahaha….ik wens jullie veel geluk.

Dit is pas NET het begin, de berichten en de vele vele vele artsen welke het allemaal goed hebben zetten bij deze teringlijers geen zoden aan de dijk. Rutte staat stoïcijns oor de microfoon naast Hugootje te zeiken en zoals altijd te liegen en te bedriegen dat de balken in het torentje zich buigen!!!

Duidelijk dat de echte specialisten over de hele wereld gewoon niet worden aangehoord, dat is een feit en daar moeten we mee dealen dus.

We kunnen verder gaan met klagen, schreeuwen, protesteren, petities maken, demonstreren en wat dies meer zei….we gaan langzaam de herfst in en dus de gewenste 2e golf komt er onvermijdelijk aan, althans op papier, en dan komt de échte lock down en dan krijgt onze grote leider Kim Yung Trut pas echt een lat van hier tot Tokio…..en wij zijn lekker de sigaar, en dan krijgen we nog eventjes alles wat black is en wat denkt dat white life doesn’t matter over ons heen en het feest is compleet!!

WORDT WAKKER, en ik bedoel, WORDT EENS ECHT WAKKER!!!!!

Want dit schijnt niemand te begrijpen. We moeten naar de klote, kapotgemaakt, dood….pffffff….

Capiche!!

Slaap zacht, dan gaat het snel!!

Gladiator

Elise
Elise
3 maanden geleden

Ik zit in de bijstand en wordt zo al jarenlang behandeld.(onderdrukking, manipulatie, bedreigingen) Daarnaast zorgt regelgeving ervoor, dat je er moeilijk uitkomt. Ook je gezin wordt belast met krankzinnige regelgeving. Je wordt dus gewoon arm gehouden en je moet vrijwilligerswerk doen voor dat net in leven worden gehouden leventje. En nee, ik ga het hier niet meer uitleggen hoe de situatie precies zit.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Elise
3 maanden geleden

@Elise,

Beste dame, ik ook en ik heb echt waar nergens last van. Ze vinden me niet meer leuk daar op de gemeente, eng zelfs en ik hoor al jaren niets meer van ze, of, ehhhh, sorry, ja, was het ff vergeten, enkele maanden geleden belde een dame me, deze wist niets van de collega welke me 3 jaar daarvoor had gebeld……

Dat had ze maar beter wél geweten, nu is ze, althans dat denk ik, werk voor mij aan het doen, en als ze DAT voor mekaar heeft mag ze me nog eens bellen, eerder niet en dat zal ze ook met zekerheid niet doen!!

Er zijn veel, heel veel wegen die naar Rome leiden, en u kunt deze ook bewandelen!!!

Op de gemeente behouden de daar aanwezige mensen in de daar aanwezige slaapzalen zich het recht voor om volwassen mensen welke hun hele leven gewerkt hebben en zich te pleuris hebben betaald aan belastingen en belastingen en belastingen van het kastje naar de muur te sturen……en daar trap ik NIET in.

De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat ik ruim 24 jaar deel heb uitgemaakt van die club en dus weet hoe het systeem werkt en daar maak ik gebruik van.

Niets moet u doen, helemaal niets, het enige wat eens mens zal moeten is sterven………!!!!!!!!!!!!!!

Ze hebben een zwak voor vele zaken, zoek uit welke en begin!!

Kan het hier niet schrijven maar zoek hun zwakke plekken en sla erop, en blijf dit doen, ze zullen u eng gaan vinden en wel met zekerheid. Daarna zoeken ze een ander SLACHTOFFER….echter daar zou ik als ik u was dan echt niet mee zitten.

Gegroet beste,

Gladiator
ps ik heb meer dan 40 jaar werken erop zitten dus zou iemand denken dat ik profiteer van dit achterlijke systeem……..no way!

John
John
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

U profiteert niet van dit achterlijke systeem.. No Way. Ik citeer uw eigen worden.
De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat ik ruim 24 jaar deel heb uitgemaakt van die club en dus weet hoe het systeem werkt en daar maak ik gebruik van.

Daar is mevrouw Elise niet veel wijzer van geworden, geef dan Elise de goede raad, maar schop niet tegen huisjes waar je zelf gebruik van maakt.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 maanden geleden

Tja en de grootste aanstichters hiervan de VVD staat op winst, dus zeg het maar.

Casper
Casper
3 maanden geleden

Gelukkig is er weer plaats voor nieuwe standbeelden. Jensen = HELD

x

Check Also

artsen

Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

mondkapjes

Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x