Homepagina » Archeologie » Is er een link tussen het elektromagnetisch veld rond de aarde en de locatie van piramides? Bekijk deze video
Is er een link tussen het elektromagnetisch veld rond de aarde en de locatie van piramides? Bekijk deze video

Is er een link tussen het elektromagnetisch veld rond de aarde en de locatie van piramides? Bekijk deze video

Piloot Bruce Cathie (1930-2013) zag gedurende zijn carrière vaak UFO’s in de lucht vliegen. Hij besloot zijn waarnemingen in kaart te brengen en deed een opmerkelijke ontdekking.

De onbekende objecten bleken zich allemaal te verplaatsen langs dezelfde denkbeeldige lijnen.

Samen met een softwareprogrammeur maakte Cathie een computerprogramma dat elektromagnetische lijnen rond de aarde aangeeft.

Energieveld

Veel oude culturen zouden zich bewust zijn geweest van dit wereldwijde energieveld. Zo bevinden veel megalithische bouwwerken zich op plekken waar deze lijnen lopen.

Is het mogelijk dat de piramides zijn gebouwd om zich te verbinden met de elektromagnetische velden die UFO’s ook lijken te gebruiken?

De Grote Piramide produceert vandaag de dag nog steeds elektromagnetische energie.

Samenkomen

Uit metingen die in en rond de piramide zijn verricht blijkt dat het gaat om een spanning van ongeveer 1,2 volt.

Onlangs concludeerden wetenschappers van de Russische ITMO University dat de piramide elektromagnetische energie concentreert.

Computermodellen laten volgens de onderzoekers zien dat de interne kamers en basis van het bouwwerk zo gevormd zijn dat ze elektrische golven op één plek laten samenkomen.

Niet achterhalen

Het ontwerp van de piramide zorgt dat deze energie naar zijn basis wordt geleid, waar vervolgens magnetische velden worden gevormd.

Waarvoor die dienen en of de bouwers van de piramides wisten dat ze een dergelijke constructie aan het maken waren, konden ze niet achterhalen.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]


Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

  1. Dit is correct

    4 likes
  2. Leuk artikel. 1,2 volt lijkt weinig, maar dat is niet niets. De zwakke kracht is wel continue. Het is genoeg om iets mee te doen.. Maar wat. Mensen in die tijd geloofde nog in allerlei goden en dat maakt het lastig om te ontwarren. Het universum zal uiteindelijk voor ons ontgrendeld worden als we de zwakke krachten die overal zijn leren te begrijpen, en benutten. Ik vrees dat zaken zoals hoogspanning wat leukemie kan triggeren en 5g wat allerlei psychoses kan triggeren ons gaan vernietigen. Maar ik heb ook hoop.

    Ik denk dat het geen toeval is dat de meeste uitvindingen op meerdere plaatsen tegelijk zijn gedaan. In een tijd waar communicatie nog met papier en veer moest. Ik denk dat de piramides versterkt wat de Egyptenaren dachten. En zo konden zij contact maken, via de ionosfeer en de Van Allen gordel, met andere mensen. En zo konden ze wijsheid zenden, en ontvangen. Elk mensen is een receiver/transmitter. En de piramide is in feite hetzelfde als stonehenge. Een antieke versterker. Voor gedachtes. Ze zullen er een goddelijke betekenis aan hebben gegeven. Maar het is slechts de mens. Tegelijkertijd waren de Zuid Amerikaanse culturen namelijk menselijke offers aan het maken. Ook zij hadden goddelijke waanzin in hun cultuur en kregen naar mijn mening deze dwaling niet gecorrigeerd. Luisteren. Denken. Meer is niet nodig. Alles leeft. Alles praat. Alles denkt. En dat denken, is dus elektromagnetisch. Nicolai Tesla wist dit. JP morgen kocht al zijn patenten maar heeft nooit echt begrepen wat hij kocht. Hij zag communicatie. De leiders nu zien beïnvloeding. Maar ook dat is een dwaling. De natuur zo beïnvloeden dat je goed kan leven, de mensen om je heen goed kunnen leven. Vrede en welvaart. Dat is het doel. Luisteren naar de energie. Uitvindingen maken die ons sterker maken. Dat is alles. Ik luister nog eenmaal naar de wind, terwijl ik de zendmasten zie vanaf mijn balkon. Geest wees vrij om te denken. Denk aan de oplossing. Vrijheid. Hopelijk vangt iemand de boodschap op, tussen alle digitale ruis in de ether door. Het ga je goed

    3 likes
  3. Het sublieme antwoord op gestelde vraag in dit artikel vind je in het boek ‘Geometrie van de Schepping’ een herinnering aan ons verre verleden. Auteur: Drunvalo Melchizedek. Dit boek ben ik aan het lezen.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

teslarijder

Waarom alle huishoudens flink meer moeten betalen voor energie vanwege ‘enorm asociale’ Teslarijder

Netbeheerders laten weten dat de energierekening gaat ...