Buitenland

Speciaal aanklager Robert Mueller hielp 9/11-onderzoek in de doofpot te stoppen. Waakhond komt met nieuwe onthullingen

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Speciaal aanklager Robert Mueller, die momenteel is belast met het Ruslandonderzoek, heeft verdoezeld dat er connecties waren tussen een Saudische familie uit Florida en de 9/11-aanslagen. Dat blijkt uit onderzoek van waakhond Judicial Watch.

Uit rechtbankdocumenten blijkt dat Mueller als FBI-baas waarschijnlijk betrokken is geweest bij het naar buiten brengen van valse verklaringen over de connecties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2011 startte de FBI een geheim onderzoek naar de familie, die banden had met de koninklijke familie, nadat bekend was geworden dat ze het land twee weken voor 9/11 halsoverkop hadden verlaten.

In diskrediet

De familieleden lieten onder meer hun auto’s, meubels, kleren en andere persoonlijke bezittingen achter.

Journalisten hadden ontdekt dat de FBI ‘vele connecties’ had gevonden tussen de familie en ‘individuen die worden geassocieerd met de terreuraanslagen van 11 september 2001’.

De FBI bleef dit glashard ontkennen en probeerde het verhaal in diskrediet te brengen.

Leugens

“Hoewel de rechtbankdocumenten onthullen dat Mueller werd ingelicht over het onderzoek, bleef de FBI het bestaan ervan openlijk ontkennen,” schreef Judicial Watch.

“Het lijkt erop dat de leugens werden goedgekeurd door Mueller,” voegde de waakhond toe. “Niet geheel onverwacht heeft hij niet gereageerd op vragen over deze nieuwe ontdekking.”

De waakhond merkte op dat de onthulling de geloofwaardigheid van Mueller aantast als speciaal aanklager die onderzoekt of Rusland de presidentsverkiezingen in 2016 heeft beïnvloed.

Terrorisme

Eerder onthulde Judicial Watch al dat de FBI onder Mueller al het lesmateriaal over antiterrorisme had vernietigd dat aanstootgevend voor moslims werd geacht.

Dat gebeurde na geheime ontmoetingen tussen de toenmalige FBI-chef en islamitische organisaties, waarvan een aantal banden hebben met terrorisme.

Foto: Ymnes Wikimedia Commons

[Judicial Watch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Het westen, VS maar ook Nederland zijn door en door corrupt.

Geuz
Geuz
6 jaren geleden

Zeer bedankt voor dit artikel.
Ik zag dat verhaal vaak voorbij komen van Amerikanen, maar kende geen goede bron van een overzicht hier van. Nu dan kan ik het lezen in Nederlands, kort en duidelijk.

Wel een raar verhaal, want het gaat uit van de veronderstelling dat moslims Boeings hebben gekaapt en onmogelijke manoeuvres daar mee uitvoerden boven New York. Ik neem aan dat er al wat propaganda tussen het verhaal is geraakt.

Het nog eens overlezende, moet ik concluderen dat het werkelijke verhaal zal gaan over het vernietigen van bewijsmateriaal, zoals beschreven in de laatste alinea. Vernietigen van bewijsmateriaal is ook wat we in Nederland vaak zien gebeuren door het NFI en het propaganda team van de NOS. Donald Trump zou daar zeker een probleem van kunnen maken.

mamon
mamon
6 jaren geleden

it was a succesfull mossad operation

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x