Homepagina » Binnenland » Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens
Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens

Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens

Er is veel ophef geweest over een regeringsmaatregel die in geen enkel verkiezingsprogramma stond. Rutte III schaft de dividendbelasting af, met als gevolg dat Britse aandeelhouders van enkele grote bedrijven een cadeautje van 1,4 miljard euro per jaar krijgen.

Het is een lastig te verteren beslissing want de btw op basislevensmiddelen gaat tegelijkertijd omhoog van zes naar negen procent.

In de Tweede Kamer werd premier Rutte aan de tand gevoeld over geheime memo’s rond de afschaffing van de dividendbelasting.

Al maanden

De afgelopen maanden verklaarde Rutte altijd dat hij niets wist over deze documenten, maar onlangs bleken ze wel degelijk te bestaan. Sterker nog: verschillende regeringsleden waren er al maanden van op de hoogte.

De premier verklaarde in de Tweede Kamer dat hij een ‘fout’ heeft gemaakt. Vrijwel de gehele oppositie diende daarop een motie van afkeuring in tegen Rutte, die het kabinet overleefde.

Tijdens het debat over de memo’s liet Kamerlid Thierry Baudet (Forum voor Democratie) een geluidsopname horen van de stem van Rutte.

“Voorzitter, het is volstrekt helder: liegen kan niet en is een zonde,” zegt hij in de opname naar aanleiding van de leugen van oud-minister Zijlstra over diens ontmoeting met Poetin.

Liegen

Rutte blijkt zelf ook te liegen, aldus Baudet. “Nu is bekend geworden dat Rutte toch weer heeft gelogen, dit keer over memo’s die er niet en daarna toch weer wel bleken te zijn.”

Hij merkt op dat alle deskundigen met klem adviseerden tegen de afschaffing van de dividendbelasting, omdat dat ‘een grote generieke maatregel is voor een klein specifiek probleem’.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers sprak van ‘ontwikkelingshulp aan Britse aandeelhouders’. Ondertussen schiet de Nederlandse bevolking er niets mee op.

De Nederlandse belastingbetaler betaalt de ‘rondjes’ waarmee Rutte internationale vriendjes probeert te kopen, zei Baudet.

Liever geheim

En dit terwijl de belastingbetaler ook al 50 procent meer btw moet betalen voor dagelijkse boodschappen, de enorme kosten van de obsessie met klimaatdoelen moet ophoesten en de zorgpremies stijgen, klonk het.

Het feit dat de adviseurs tegen deze maatregel waren, dat er geen enkel economisch argument voor is en dat het alleen maar tot internationale reputatieschade leidt, dat alles hou je dan liever geheim.

“Alleen een economische onbenul zou ieder jaar 1,4 miljard euro cadeau willen geven aan een paar Britse aandeelhouders van Unilever en Shell,” zei Baudet.

In plaats van 1000 euro voor elke werkende Nederlander die Rutte ons ooit beloofde, moeten we nu 5000 gaan betalen, vervolgde hij.

Intuinen

“Ongelooflijk dat er nog steeds ondernemers zijn die op de VVD stemmen en hier telkens weer intuinen.”

“Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek, die versmolten lijkt te zijn met het grootbedrijf en zorgverzekeraars,” stelde hij vast.

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff sprak eerder lovend over de ‘stervoetballers van de VVD die op PSV-niveau kunnen besturen’.

“Ik zie eerder een paar geblesseerde bankzitters van FC Knudde,” besloot Baudet. “Het is tijd voor een rode kaart.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: YouTube/Forum voor Democratie

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
2 jaren geleden

Baudet, Wierd Duk, Putin, Fox News, Daily Mail… Hoe extreem rechts wil je het hebben.

vladi
vladi
Reactie op  Peter
2 jaren geleden

zei de extreem linkse.

fff

Peter
Peter
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

Voor extreem rechts is de VVD al links.

Robbedoes
Robbedoes
Reactie op  vladi
2 jaren geleden

Het probleem zit dan ook niet in links of rechts.
Maar in extreem.

eindhoven
eindhoven
2 jaren geleden

die gasten deden aan liegen toen ze net konden praten, die weten niet beter,voor hun is dat normaal.

RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Terwijl de trekpoppetjes in Den Haag mooi weerspelen wordt het Nederlandse volk al jaren uitgezogen. Maakt ook niet echt uit wat je stemt de uitkomst staat altijd vast. Achter de schermen hebben de jezuiten het hier voor het zeggen en deze worden dan weer door het koningshuis gesteund.

Rutte gaat straks weer gewoon naar de bilderbergjes om een nieuwe set commando’s te ontvangen. Wat er dan gebeuren gaat mag het gewone volk niet weten. Is dat vrijheid , Democracy of gewoon dictatuur ?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

LS…

Ik heb het hele debat met kromme tenen, heftige pijn in mijn kop en een misselijkmakend gevoel gevolgd. Het kan niet waar zijn dat dit de mensen zijn die ons vertegenwoordigen ! Zijn deze mensen permanent gedrogeerd, vergiftigd, gechanteerd ! Ik weet het niet meer of zijn het de puur satanische krachten die hier een rol spelen ?

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

@Caesar Lion Cachet,

Knap van u dat u dit überhaupt heeft volgehouden…..ik kijk al meer dan 10 jaar absoluut geen tv meer (Tell LIE Vision).

Echter pas op voor deze beste rechtstreeks van het instituut CLINGENDAEL opgeleide boy Baudet want u weet toch wel dat dit zelfde instituut met een KB is opgericht door destijds koningin Bea herself!!! En dat beloofd niet veel goeds….!!

Baudet doet m.i. namelijk niets anders dan de bliksem afleiden omdat ene eerdere bliksemafleider, Wilders genaamd, niet meer zo goed aankomt bij de massa schapen!!!

Dit blijft gewoon zo doorgaan en dat kan men zien aan het gegeven FEIT dat deze bende criminele boeven gewoon blijft zitten en dat na dat de gehele oppositie een motie van afkeuring had ingediend…..ja….nou en….en dfan gaan we nu weer over naar de orde van de dag….toch…[email protected]!

Nee mensen, u ziet toch zelf ook el dat hier STRUCTUREEL IETS HEEL ERG FOUT ZIT EN GAAT!!!

Dit is maar op 1 manier op te lossen en dat is niet praten op een forum….dus nogmaals mijn linkje naar….

https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ&ab_channel=CallmeNutsy

WHY ARE YOU TELLING ME (Dutch subs)

En……..300 http://www.guoguiyan.com/300-wallpapers.html !!!

Gladiator

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

LS…

Gladiator !

Je zou best eens gelijk kunnen hebben ! Het zou best eens zo kunnen zijn dat je met de beste wil van de wereld niet meer weet of je misleid, belazerd of vroeg of laat vermoord wordt door deze meute hellehonden.

De duivel komt inderdaad in vele vermommingen daarom luister ik niet meer naar WIE het zegt maar naar WAT er gezegd wordt en wat voor lang bestudeerde klassieke technieken gebruikt worden. En dat alles los van de context !

Hitler / Goebbels hanteerde de stelling:

ALS JE DE LEUGEN MAAR LANG GENOEG VOLHOUDT DAN GAAN DE MENSEN HET VROEG OF LAAT GELOVEN. Of woorden van gelijke strekking !

Een extra groot gevaar voor de huidig mens is dat de monsters niet meer weten wanneer ze gelogen hebben en het ze ook geen r##t kan schelen.

EN JA HET KLOPT: STRUCTUREEL ZIT HET ERG FOUT EN ZAL HET NOG ERG FOUT GAAN… ER HANGT EEN GROOT ONHEIL IN DE LUCHT. OOK VOOR DE CRIMINELEN DIE ZICH ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS NOEMEN ! IK NOEM HET ZIO / FASCISME !

Dat laatste zal tot uiting komen bij het ” debat ” over de financiering van de Nederlandse (Europese) Moskeeën door het Fascistische Wahabisme .

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

PS…

Ik moet zeggen:

ZIONAZI / FISCISME / WAHABISME = EEN POT NAT

Richard
Richard
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Om de oppositie te beheersen moet je haar zelf creëren.

bert s
bert s
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Het grootste machtsmiddel van de elite is democratie, geef het volk het idee dat hun stem telt, het is een illusie. Duik in het ontstaan van het begrip democratie en je zult begrijpen dat het aan alle kanten rammelt.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator

Moest even zoeken, maar vond toch het artikel wat bewijst dat instituut Clingendeal of boter op het hoofd heeft of toch dacht klaar te zijn om Syrië op deze wijze even te kunnen ‘omtoveren’ tot een Westers gecontroleerd land ten behoeve van de Bilderbergers of Rothschilds.

Nobel natuurlijk dat men toch nog heeft geprobeerd het zonder bommen verder aan te vallen, maar bij deze met een soort van gul gebaar naar Assad heeft geprobeerd het land niet verder aan stukken te rijten. Werd uiteindelijk een mislukking, dus kon men verder brainstormen over de harde hand.

https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10160828/clingendael-traint-syrische-oppositie

En dit alles vind plaats in Vernederland.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

En of Baudet nu wel of niet is vertegenwoordigd of zijn ziel heeft verprutst door deze te verkopen is volgens mij al niet meer zo heel interessant. Nederland is toch al verloren en gaat de komende jaren breken en ten onder in domheid en het zich overgeven aan mensen die totaal niets kunnen of willen toevoegen.

Europa was te goed, te mooi, te volleerd bezig een economie neer te zetten met mensen die iets wilden bereiken, wilden vooruit gaan in het leven door hard te werken, zuinig te leven en te sparen voor zichzelf en zo onafhankelijk van staat en vijand worden. Nu gaat de economische kennis en vooruitgang teloor in onkunde en vlakheid.

Of dacht men werkelijk dat de islam en zijn culturen die het aanbidden hier in dit land ook maar iets begrijpen of willen begrijpen over saamhorigheid en werken aan de toekomst? Dit is niet hun land en dat laten ze merken ook. Die breken liever alles af en maken dat Europa teruggaat naar een primitief soort maatschappij. Hadden we al niet genoeg aan de problemen en de gevallen van ‘onze’ niet te begrijpen zogenaamde klootjesvolk?

Maar ik zie deze nieuwe mensen nog echt niet dat doen wat Nederlanders nog wel doen, die hebben een heel ander arbeidsmoraal en -etos. Voorover hangen op het stuur van je fiets door weer en win je voortploegen als correcte burger en als brave medewerker je leven geven voor je baan en ideaal. Lol, nee, de nieuwe culturen zullen eerde kiezen voor een rijk en relaxed leven met alles gratis en anders wel via de illegale kanalen, gesteund door de overheid en politiek die ze in de watten leggen, dat bereiken en brutaalweg pakken waar gemiddelde goed afgerichte en slaafse Nederlanders geen kans voor krijgen. Ik voorzie een economie die hopeloos vastloopt door verkeerde mensen aan te trekken, door mensen te installeren die alleen maar op de rem gaan staan en niets willen en alleen maar nemen en een spoor van destructie achterlaten. Ik heb nog geen hoofddoek of jurk in de bouw gezien, nog niet ergens op straat zien vegen, nog niet dat doen wat Vernederlanders wel moeten doen. Ik zie eerder mohammedanen netjes en goed gekleed en die maken de handen niet vuil, maar waar ze van leven en van doen?? ….Goh mag het weten.

cleopatra
cleopatra
2 jaren geleden

Afschieten of het schavot op

Johan
Johan
Reactie op  cleopatra
2 jaren geleden

En dan cremeren en begraven; zekerheid voor alles.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Johan
2 jaren geleden

Dat is zonde voor die oven.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  cleopatra
2 jaren geleden

@cleopatra,

Geheel met u eens echter……wie gaat dat doen!!??

Zie mijn linkjes hierboven,

Avé…..

Gladiator

koloth
koloth
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Dat wil ik wel doen en met alle plezier.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
Wil
Wil
2 jaren geleden

Ik vraag me af of dit soort leugens niet strafbaar kan worden gesteld, er wordt meer als een miljard weg gegeven van de belasting betaler!
Waar staan die letters VVD eigenlijk nog voor na al die leugens! Vuile Vieze Dwazen?
Klinkt misschien grof maar wat mij betreft moet er een bindend volksreferendum komen of dit kabinet nog wel aan mag blijven na al die leugens.
Als ze eerlijk zijn moet dit gewoon in de wet worden ingebouwd, als de minister president liegt zal hij zijn functie moeten neerleggen.

enki
enki
2 jaren geleden

Niet alleen tijd voor een rode kaart!!!!!!!! Tijd voor vervolging GVD.
Vraagje… we zijn nu al een tijdje bezig met een stille revolutie…. wordt het niet eens tijd

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  enki
2 jaren geleden

Kan niet wachten.

Rene
Rene
2 jaren geleden

Waneer gaan de VVD stemvee eens inxien dat ze stemmen op trekpoppen van de multinationals ipv volksvertegenwoordigers en dat hun ook slachtoffer kunben worden van de geheime agenda van de corrupte VVD

Sandra
Sandra
2 jaren geleden

Niet verrassend: Rutte was medewerker bij Unilever !
Wordt tijd dat de Nederlandse bevolking eens gaat zien dat het om een klein clubje gaat die voor elkaar zorgt

salvar
salvar
2 jaren geleden

@Caesar Lion Cachet

satanische krachten komt je super dicht bij de waarheid.
als je denk dat deze regering er voor de mensen is dan leven wij in een droomwereld.
laten we het hebben over de VVD en CDA en CU en niet te vergeten de vervloekte D666
deze coalitie is verrot tot op het bot.

tot bij de volgende verkiezingen en kijk wat er gebeurt.

x

Check Also

beursanalist

Beursanalist: ‘Mensen gaan dood door coronabeleid Rutte!’

Er gaan nu mensen dood die het ...

rutte

Rutte zegt dat ook marechaussee avondklok gaat handhaven: ‘Politiestaat’

Premier Rutte zei donderdag in de Tweede ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x