Homepagina » Binnenland » Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens
Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens

Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek. Baudet confronteert premier Rutte met leugens

Er is veel ophef geweest over een regeringsmaatregel die in geen enkel verkiezingsprogramma stond. Rutte III schaft de dividendbelasting af, met als gevolg dat Britse aandeelhouders van enkele grote bedrijven een cadeautje van 1,4 miljard euro per jaar krijgen.

Het is een lastig te verteren beslissing want de btw op basislevensmiddelen gaat tegelijkertijd omhoog van zes naar negen procent.

In de Tweede Kamer werd premier Rutte aan de tand gevoeld over geheime memo’s rond de afschaffing van de dividendbelasting.

Al maanden

De afgelopen maanden verklaarde Rutte altijd dat hij niets wist over deze documenten, maar onlangs bleken ze wel degelijk te bestaan. Sterker nog: verschillende regeringsleden waren er al maanden van op de hoogte.

De premier verklaarde in de Tweede Kamer dat hij een ‘fout’ heeft gemaakt. Vrijwel de gehele oppositie diende daarop een motie van afkeuring in tegen Rutte, die het kabinet overleefde.

Tijdens het debat over de memo’s liet Kamerlid Thierry Baudet (Forum voor Democratie) een geluidsopname horen van de stem van Rutte.

“Voorzitter, het is volstrekt helder: liegen kan niet en is een zonde,” zegt hij in de opname naar aanleiding van de leugen van oud-minister Zijlstra over diens ontmoeting met Poetin.

Liegen

Rutte blijkt zelf ook te liegen, aldus Baudet. “Nu is bekend geworden dat Rutte toch weer heeft gelogen, dit keer over memo’s die er niet en daarna toch weer wel bleken te zijn.”

Hij merkt op dat alle deskundigen met klem adviseerden tegen de afschaffing van de dividendbelasting, omdat dat ‘een grote generieke maatregel is voor een klein specifiek probleem’.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers sprak van ‘ontwikkelingshulp aan Britse aandeelhouders’. Ondertussen schiet de Nederlandse bevolking er niets mee op.

De Nederlandse belastingbetaler betaalt de ‘rondjes’ waarmee Rutte internationale vriendjes probeert te kopen, zei Baudet.

Liever geheim

En dit terwijl de belastingbetaler ook al 50 procent meer btw moet betalen voor dagelijkse boodschappen, de enorme kosten van de obsessie met klimaatdoelen moet ophoesten en de zorgpremies stijgen, klonk het.

Het feit dat de adviseurs tegen deze maatregel waren, dat er geen enkel economisch argument voor is en dat het alleen maar tot internationale reputatieschade leidt, dat alles hou je dan liever geheim.

“Alleen een economische onbenul zou ieder jaar 1,4 miljard euro cadeau willen geven aan een paar Britse aandeelhouders van Unilever en Shell,” zei Baudet.

In plaats van 1000 euro voor elke werkende Nederlander die Rutte ons ooit beloofde, moeten we nu 5000 gaan betalen, vervolgde hij.

Intuinen

“Ongelooflijk dat er nog steeds ondernemers zijn die op de VVD stemmen en hier telkens weer intuinen.”

“Opnieuw lopen we aan tegen de corrupte VVD-kliek, die versmolten lijkt te zijn met het grootbedrijf en zorgverzekeraars,” stelde hij vast.

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff sprak eerder lovend over de ‘stervoetballers van de VVD die op PSV-niveau kunnen besturen’.

“Ik zie eerder een paar geblesseerde bankzitters van FC Knudde,” besloot Baudet. “Het is tijd voor een rode kaart.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: YouTube/Forum voor DemocratieVond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Terwijl de trekpoppetjes in Den Haag mooi weerspelen wordt het Nederlandse volk al jaren uitgezogen. Maakt ook niet echt uit wat je stemt de uitkomst staat altijd vast. Achter de schermen hebben de jezuiten het hier voor het zeggen en deze worden dan weer door het koningshuis gesteund.

  Rutte gaat straks weer gewoon naar de bilderbergjes om een nieuwe set commando’s te ontvangen. Wat er dan gebeuren gaat mag het gewone volk niet weten. Is dat vrijheid , Democracy of gewoon dictatuur ?

  54 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Ik heb het hele debat met kromme tenen, heftige pijn in mijn kop en een misselijkmakend gevoel gevolgd. Het kan niet waar zijn dat dit de mensen zijn die ons vertegenwoordigen ! Zijn deze mensen permanent gedrogeerd, vergiftigd, gechanteerd ! Ik weet het niet meer of zijn het de puur satanische krachten die hier een rol spelen ?

   35 likes
   • @Caesar Lion Cachet,

    Knap van u dat u dit überhaupt heeft volgehouden…..ik kijk al meer dan 10 jaar absoluut geen tv meer (Tell LIE Vision).

    Echter pas op voor deze beste rechtstreeks van het instituut CLINGENDAEL opgeleide boy Baudet want u weet toch wel dat dit zelfde instituut met een KB is opgericht door destijds koningin Bea herself!!! En dat beloofd niet veel goeds….!!

    Baudet doet m.i. namelijk niets anders dan de bliksem afleiden omdat ene eerdere bliksemafleider, Wilders genaamd, niet meer zo goed aankomt bij de massa schapen!!!

    Dit blijft gewoon zo doorgaan en dat kan men zien aan het gegeven FEIT dat deze bende criminele boeven gewoon blijft zitten en dat na dat de gehele oppositie een motie van afkeuring had ingediend…..ja….nou en….en dfan gaan we nu weer over naar de orde van de dag….toch…[email protected]!

    Nee mensen, u ziet toch zelf ook el dat hier STRUCTUREEL IETS HEEL ERG FOUT ZIT EN GAAT!!!

    Dit is maar op 1 manier op te lossen en dat is niet praten op een forum….dus nogmaals mijn linkje naar….

    https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ&ab_channel=CallmeNutsy

    WHY ARE YOU TELLING ME (Dutch subs)

    En……..300 http://www.guoguiyan.com/300-wallpapers.html !!!

    Gladiator

    18 likes
    • Caesar Lion Cachet

     LS…

     Gladiator !

     Je zou best eens gelijk kunnen hebben ! Het zou best eens zo kunnen zijn dat je met de beste wil van de wereld niet meer weet of je misleid, belazerd of vroeg of laat vermoord wordt door deze meute hellehonden.

     De duivel komt inderdaad in vele vermommingen daarom luister ik niet meer naar WIE het zegt maar naar WAT er gezegd wordt en wat voor lang bestudeerde klassieke technieken gebruikt worden. En dat alles los van de context !

     Hitler / Goebbels hanteerde de stelling:

     ALS JE DE LEUGEN MAAR LANG GENOEG VOLHOUDT DAN GAAN DE MENSEN HET VROEG OF LAAT GELOVEN. Of woorden van gelijke strekking !

     Een extra groot gevaar voor de huidig mens is dat de monsters niet meer weten wanneer ze gelogen hebben en het ze ook geen r##t kan schelen.

     EN JA HET KLOPT: STRUCTUREEL ZIT HET ERG FOUT EN ZAL HET NOG ERG FOUT GAAN… ER HANGT EEN GROOT ONHEIL IN DE LUCHT. OOK VOOR DE CRIMINELEN DIE ZICH ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS NOEMEN ! IK NOEM HET ZIO / FASCISME !

     Dat laatste zal tot uiting komen bij het ” debat ” over de financiering van de Nederlandse (Europese) Moskeeën door het Fascistische Wahabisme .

     11 likes
    • @Gladiator

     Moest even zoeken, maar vond toch het artikel wat bewijst dat instituut Clingendeal of boter op het hoofd heeft of toch dacht klaar te zijn om Syrië op deze wijze even te kunnen ‘omtoveren’ tot een Westers gecontroleerd land ten behoeve van de Bilderbergers of Rothschilds.

     Nobel natuurlijk dat men toch nog heeft geprobeerd het zonder bommen verder aan te vallen, maar bij deze met een soort van gul gebaar naar Assad heeft geprobeerd het land niet verder aan stukken te rijten. Werd uiteindelijk een mislukking, dus kon men verder brainstormen over de harde hand.

     https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10160828/clingendael-traint-syrische-oppositie

     En dit alles vind plaats in Vernederland.

     4 likes
     • En of Baudet nu wel of niet is vertegenwoordigd of zijn ziel heeft verprutst door deze te verkopen is volgens mij al niet meer zo heel interessant. Nederland is toch al verloren en gaat de komende jaren breken en ten onder in domheid en het zich overgeven aan mensen die totaal niets kunnen of willen toevoegen.

      Europa was te goed, te mooi, te volleerd bezig een economie neer te zetten met mensen die iets wilden bereiken, wilden vooruit gaan in het leven door hard te werken, zuinig te leven en te sparen voor zichzelf en zo onafhankelijk van staat en vijand worden. Nu gaat de economische kennis en vooruitgang teloor in onkunde en vlakheid.

      Of dacht men werkelijk dat de islam en zijn culturen die het aanbidden hier in dit land ook maar iets begrijpen of willen begrijpen over saamhorigheid en werken aan de toekomst? Dit is niet hun land en dat laten ze merken ook. Die breken liever alles af en maken dat Europa teruggaat naar een primitief soort maatschappij. Hadden we al niet genoeg aan de problemen en de gevallen van ‘onze’ niet te begrijpen zogenaamde klootjesvolk?

      Maar ik zie deze nieuwe mensen nog echt niet dat doen wat Nederlanders nog wel doen, die hebben een heel ander arbeidsmoraal en -etos. Voorover hangen op het stuur van je fiets door weer en win je voortploegen als correcte burger en als brave medewerker je leven geven voor je baan en ideaal. Lol, nee, de nieuwe culturen zullen eerde kiezen voor een rijk en relaxed leven met alles gratis en anders wel via de illegale kanalen, gesteund door de overheid en politiek die ze in de watten leggen, dat bereiken en brutaalweg pakken waar gemiddelde goed afgerichte en slaafse Nederlanders geen kans voor krijgen. Ik voorzie een economie die hopeloos vastloopt door verkeerde mensen aan te trekken, door mensen te installeren die alleen maar op de rem gaan staan en niets willen en alleen maar nemen en een spoor van destructie achterlaten. Ik heb nog geen hoofddoek of jurk in de bouw gezien, nog niet ergens op straat zien vegen, nog niet dat doen wat Vernederlanders wel moeten doen. Ik zie eerder mohammedanen netjes en goed gekleed en die maken de handen niet vuil, maar waar ze van leven en van doen?? ….Goh mag het weten.

      10 likes
    • Het grootste machtsmiddel van de elite is democratie, geef het volk het idee dat hun stem telt, het is een illusie. Duik in het ontstaan van het begrip democratie en je zult begrijpen dat het aan alle kanten rammelt.

     12 likes
 2. Afschieten of het schavot op

  21 likes
 3. Niet alleen tijd voor een rode kaart!!!!!!!! Tijd voor vervolging GVD.
  Vraagje… we zijn nu al een tijdje bezig met een stille revolutie…. wordt het niet eens tijd

  21 likes
 4. Ik vraag me af of dit soort leugens niet strafbaar kan worden gesteld, er wordt meer als een miljard weg gegeven van de belasting betaler!
  Waar staan die letters VVD eigenlijk nog voor na al die leugens! Vuile Vieze Dwazen?
  Klinkt misschien grof maar wat mij betreft moet er een bindend volksreferendum komen of dit kabinet nog wel aan mag blijven na al die leugens.
  Als ze eerlijk zijn moet dit gewoon in de wet worden ingebouwd, als de minister president liegt zal hij zijn functie moeten neerleggen.

  23 likes
 5. Dit soort ongelooflijke misstanden moeten klaarblijkelijk eerst gebeuren voordat mensen door krijgen wat er aan de hand is in Den Haag. Het is niet erg dat ze er voor de zoveelste keer op een zeer gewiekste manier gewoon mee wegkomen, ALS DE MENSEN ER MAAR EINDELIJK IETS VAN LEREN, en de volgende keer niet WEER hun stem verkwanselen aan dezelfde bewezen leugenaars, smerige bedriegers, want het moge nu toch duidelijk zijn : de hele Haagse kliek is het niet waard ook maar één stem van het volk te krijgen. Niet stemmen is hen de macht ontnemen. Ze zijn het niet waard, tuig van de richel is het, landverraders bovendien. Alleen echte democratie kan dit voorkomen, een bewind wat geen enkele belangrijke beslissing mag nemen zonder het volk te raadplegen door middel van bindende referenda, en liegen betekent op staande voet ontslag, oprotten en aan het werk zonder gouden handdruk of lucratieve regelingen.

  14 likes
  • @eksegese

   Stemmen is onder de huidige partijkartel dictatuur een zinloze bezigheid geworden, zelfs zo zinloos dat als niemand zou gaan er toch miljoenen stemmen zo uit het niets verschijnen en naar de gevestigde partijen gaan. Die kunnen toveren en hebben al ver van te voren onder de partijen die men aan de macht wil hebben de stemmen verdeeld. In ieder geval neem ik nooit meer de moeite om in welk lieghokje dan ook te verschijnen. Bij leven zou Onkel Adolf er nog een puntje aan kunnen zuigen.

   Wat uit de koker van het totalitaire Westen komt is alleen nog bagger vermengd met fecaliën die met miljarden uit het niets denken een economie te kunnen maken en zo denken de scepter te kunnen zwaaien over iedereen, terwijl de lamzakken zelf niks anders kunnen dan zich volvreten en poenerig doen als goedkope pooiers, van ons geld, van ons opgebouwde vermogen waar decennialang de voorouders voor hebben krom gelegen. Al die kleine dictators kunnen nog niet eens hun eigen reet afvegen of een spijker krom slaan, maar verwachten van de burger opofferingsgezindheid om dit hele circus in de lucht te houden.

   4 likes
   • Ik ben het met je eens @weg met ons, dat ze tot op zekere hoogte weg kunnen komen met bedrog en valsspelen bij verkiezingen. Daar zijn echter grenzen aan, als het al te groot en daarmee te doorzichtig voor iedereen, riskeren zij ongenadig door de mand te vallen en daarmee een volksopstand. We Zijn altijd nog met tevelen en langzaam aan het ontwaken, en dat zint ze helemaal niet, vandaar dat ze zo verschrikkelijk graag die 3e wereldoorlog uit de grond zouden stampen wat ook maar steeds niet wil lukken. Ze schijten in hun broek en daar moeten wij nou eens gebruik van gaan maken door inspraak te eisen bij het spenderen van ons belastinggeld en het regeren in het algemeen. Een echte democratie ipv de schijndemocratie waar ze al die jaren al mee schermen. Bindende referenda bij alle belangrijke beslissingen !

    3 likes
 6. Waneer gaan de VVD stemvee eens inxien dat ze stemmen op trekpoppen van de multinationals ipv volksvertegenwoordigers en dat hun ook slachtoffer kunben worden van de geheime agenda van de corrupte VVD

  20 likes
 7. Baudet, Wierd Duk, Putin, Fox News, Daily Mail… Hoe extreem rechts wil je het hebben.

  4 likes
 8. Niet verrassend: Rutte was medewerker bij Unilever !
  Wordt tijd dat de Nederlandse bevolking eens gaat zien dat het om een klein clubje gaat die voor elkaar zorgt

  14 likes
 9. die gasten deden aan liegen toen ze net konden praten, die weten niet beter,voor hun is dat normaal.

  12 likes
 10. Baudet mag dan soms de dingen zeggen en vooral hierop de site is daar veel oren naar, ik heb Thieme ook prima dingen horen zeggen in haar betoog, vind haar geloofwaardiger dan Baudet met zijn Extreme vrienden als Le Pen en de Alt Right in de VS, hoe denken jullie dat Baudet denkt over het milieu en het redden van deze aardkloot, minder vlees,vis eten en stoppen met de bio-industrie die onze planeet kapot maken. Thieme staat hier nooit op de site,waarom niet, is zeker een apart en onafhankelijk geluid en wars van de elite.

  4 likes
  • @flardinga. Thieme zit nu al jaren lang in het Haagse pluche en heeft daarmee voor mij bewezen niet in staat te zijn het verschil te maken of dat net als Wilders absoluut niet te willen. En dat vind ik ook van de S.P. ze zitten er al zo veel jaren en er is feitelijk geen drol veranderd. Of ze zijn het niet van plan of ze zijn er niet toe in staat, in beide gevallen schieten we er niets mee op. Baudet laat zien zeer gedreven te zijn, hij brengt in zeer rap tempo een gigantische beweging op gang en zegt echte democratie en inspraak middels bindende referenda hoog in het vaandel te hebben. Dat geeft mij reden hem minstens één keer die kans te geven. Het feit dat hij gedemoniseerd wordt waar maar mogelijk is voor mij een teken dat hij net als wijlen Pim Fortuyn echte verandering wil realiseren. Dat is waar het establishment echt voor in de broek doet. Als het echt zo is hoop ik dat hij het mag overleven en het volk aan het woord laat. Dan zal er eindelijk echt iets gaan veranderen.

   7 likes
 11. Hoe je het ook wendt of keert en hoe je ook over Baudet of Wilders denkt… Zij LIEGEN niet, in tegenstelling tot Rutte en zijn rovers bende. Je zag hoe moeilijk Klaas Dijkhoff het had tijdens het debat. Hij wilde eigenlijk Rutte een schop voor z’n ballen geven en was pisnijdig, maar MOEST zijn baas steunen. Rutte heeft nu drie keer de kans gehad om er wat van te maken en hij heeft het drie keer verkloot. Ik ben echt klaar met die leugenaar en vind dat hij nu echt op moet rotten. Dan Baudet maar een kans geven. Slechter dan Rutte kan hij het niet doen…

  6 likes
  • @StefanZ

   Alles poppenkast, alles voor de bühne, een plas en een glas en alles bleef zoals het was, zo is het altijd al gegaan. De regering dicteert ons, niet langer andersom. Klaas Dijkhoff is net zo’n acteur als de rest. Misschien heeft die mof ooit een spoedcursus gevolgd in Hollywood, net als de rest opgeleid/afgericht in of door de VS, Bilderberg of Rothschilds.

   Het geloof in deze mensen is ver onder nul gezakt. Een doorgewinterde maffia baas is meer te vertrouwen dan dit hele zooitje ongeregeld. Hopelijk valt er snel een stuk ruimtesteen van kilometers grote op dit land, dan liggen de schapen en wolven met elkaar onder de onderste steen. Zand erover, aanstampen en nooit meer over hebben. Dit is afval van de bovenste plank, en dat moeten we lief hebben?

   4 likes
 12. Botervloot Baudet stemde gewoon in met afschaffing van de Divident belasting

  3 likes
  • @oskaar, ik geloof je niet.

   3 likes
  • @oskaar,
   Ik weet dat Baudet erg populair is maar hij zou het liefste zelf bij de elite zitten, sommigen hebben het nog niet in de gaten, hij is heel anders dan hij doet voorkomen,dat zijn er meer, ik moet niks van hem hebben,deze Superrechtse netjes gekleden pianospelende dandy,smaken verschillen, ik vertrouw hem ECHT niet.
   @eksegese,
   u ziet graag complotten overal,daar ben ik niet zo van, ik laat u lekker geloven in Baudet, ga ik zelf liever de andere kant op, fijne dag verder.

   1 likes
  • Heb ik dat gemist.??
   Waar is dat te lezen.??

   0 likes
 13. VVD = Vriendjes van Demmink

  5 likes
 14. @Caesar Lion Cachet

  satanische krachten komt je super dicht bij de waarheid.
  als je denk dat deze regering er voor de mensen is dan leven wij in een droomwereld.
  laten we het hebben over de VVD en CDA en CU en niet te vergeten de vervloekte D666
  deze coalitie is verrot tot op het bot.

  tot bij de volgende verkiezingen en kijk wat er gebeurt.

  4 likes
 15. Dit land krijgt en heeft de regering die het verdiend, simpeler is het niet te verwoorden.
  Sommige van ons kiezen (stemmen) en laten zich daarna manipuleren (bedonderen).
  En weet je het wordt alleen maar erger.
  Vroeger was het bedrog niet direct zichtbaar, maar heden ten dagen is hot, als de media het durft te ventileren.
  Deze Rutte blijft in opdracht van ???? de boel belazeren.

  3 likes
 16. Als je begrijpt wat ik bedoel

  Ik vind dat Thierry baudet iemand is die echt wel een verschil kan en wil maken in Nederland. Ik zie hier ook veel comments van mensen die heel wat intelligents melden en dan vraag ik me af waarom deze mensen niet de politiek in gaan. Ik zie ook veel kwats natuurlijk, maar de mensen die hier comments plaatsen die wel rake dingen zeggen….jullie zijn de mensen die ook een verschil zouden kunnen maken. Ik zou zeggen: Bundel jullie krachten ipv hier alleen maar comments te plaatsen. Comments plaatsen is 1 ding, maar actie ondernemen is heel wat anders. Doe dit gewoon, wellicht kunnen jullie de samenleving wel verbeteren.

  2 likes
 17. Met baudet erbij is het marionetten kabinet compleet alleen om de plebs eenloer te draaien?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politieagent

Ex-politieagent Abe slachtoffer van zinloos politiegeweld op Malieveld: ‘Dit moet echt stoppen!’

Voormalig politieagent en ondernemer Abe Dijkstra is ...

rutte

Het masker valt af. Bijna 90 procent Nederlanders: ‘Rutte heeft ons NIET goed door coronacrisis geloodst’

De VVD doet het erg goed in ...