Homepagina » Het Complot » “Oekraïense luchtverkeersleiding stuurde rampvlucht MH17 over conflictgebied”
"Oekraïense luchtverkeersleiding stuurde rampvlucht MH17 over conflictgebied"

“Oekraïense luchtverkeersleiding stuurde rampvlucht MH17 over conflictgebied”

Rusland heeft de Oekraïense luchtverkeersleiding ervan beschuldigd vlucht MH17 van Malaysia Airlines over het conflictgebied te hebben gestuurd waar het vliegtuig vorige maand werd neergeschoten.

De Russische VN-ambassadeur Vitaly Churkin eist dat Kiev alle informatie vrijgeeft over de communicatie tussen de Oekraïnse luchtverkeersleiding en het ramptoestel. Het passagiersvliegtuig met aan boord 298 mensen werd op 17 juli uit de lucht geschoten boven de regio Donetsk in het oosten van Oekraïne.

De Oekraïense regering en haar bondgenoten stellen dat het toestel is geraakt door een raket die werd afgevuurd vanuit het rebellengebied. Volgens Rusland is daar geen bewijs voor. De Russen vinden het zorgelijk dat Kiev weigert de transcriptie vrij te geven van gesprekken tussen de luchtverkeersleiding en de bemanning van vlucht MH17.

"Oekraïense luchtverkeersleiding stuurde rampvlucht MH17 over conflictgebied"

Vitaly Chulkin (EPA/Jason Szenes)

“Er is niets bekend over de gesprekken tussen Oekraïense luchtverkeersleiders,” zei Churkin. “Ze moeten de opnames vrijgeven zodat we kunnen onderzoeken waarom ze het Maleisische toestel over het conflictgebied stuurden.”

Het Westen heeft gezegd dat pro-Russische rebellen het toestel uit de lucht hebben geschoten met een Boek-raketsysteem. Hooggeplaatste Russische legerfunctionarissen stellen op hun beurt dat de rampvlucht is neergeschoten door het Oekraïense leger.

Volgens Churkin worden de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie ICAO en de Interstatelijke Luchtvaartcommissie (MAK), de organisatie die het Russische luchtruim in de gaten houdt, tijdens het onderzoek aan de zijlijn gezet. De ambassadeur heeft inmiddels de hulp van de VN ingeroepen.

Luchtvaartjurist Arthur Flieger heeft gezegd dat de Oekraïense autoriteiten en Eurocontrol mogelijk medeaansprakelijk zijn voor de ramp met vlucht MH17. Hij wijst erop dat de Oekraïense autoriteiten vóór de crash van MH17 het luchtruim beneden 32.000 voet in het zuidoosten van het land al hadden gesloten. Vlucht MH17 vloog op een hoogte van 33.000 voet toen het werd neergeschoten. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA had Amerikaanse carriers eerder al verboden om over het gebied te vliegen, ongeacht de hoogte.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Waar onze leiders (Rutte en Timmermans) het lef niet voor hebben, gebeurt dus hopelijk dan toch vanuit de VN.
  Onze leiders uit Den Haag hebben een grote mond door te zeggen dat ze zich persoonlijk inzetten voor het oppakken van de daders van de vliegramp. Maar in werkelijkheid zijn het lafaards, daar in Den Haag.
  Ik hoop dat het inschakelen van de VN vanuit Russische zijde, meer effect geeft.

  52 likes
 2. Die communicatie staat toch ook op de zwarte dozen die nu al zo lang in Engeland zijn? Daar hoor je ook niets meer van !!! Hoe zit dat ?

  21 likes
 3. Dan komen we uiteindelijk toch weer bij Amerika uit.
  Een uitgelokte actie.
  Remember 9/11!?

  32 likes
 4. Zolang deze oorlog duurt vlogen bijna alle maatschappijen over dat gebied, omdat gedacht werd dat het op 10 km hoogte wel veilig zou zijn. Vliegtuigen vliegen op bakens, en om van de ene baken naar de andere te komen vlieg je in een rechte lijn, die in dit geval over dat gebied ging. Er zijn in die tijd duizenden vluchten over dat gebied gegaan, waarom zou MH17 dan plotseling een andere route moeten hebben nemen? Ook worden er vraagtekens geplaatst bij het uitblijven van informatie van de zwarte dozen. Denk je nu echt dat er gesprekken op staan in de trand van: ” Ik zie daar een raket aankomen” “Zou het een raket zijn van de seperatisten”? ” Kijk een UFO” enz.
  Natuurlijk niet, deze mensen hebben niks gemerkt, op het moment dat deze raket ontploft houd alles op. Mischien hoor je de laatste seconde nog een beetje gekraak. Maar ja, dit is niet spectaculair genoeg, daar kan je geen complot van maken. Dus slaat de fantasie weer op hol, en kunnen we weer jaren allerlei versies horen en lezen wie er allemaal in het complot zitten.

  13 likes
  • O mijn god, Nobel ben je nou zo stom? Je trapt in de leugens want je gaat er in je verhaal vanuit dat er een raket inslag is geweest:

   ” Ik zie daar een raket aankomen” “Zou het een raket zijn van de seperatisten”?

   Maar dit hoeft niet zo te zijn, probeer (hoe moeilijk het ook is) om niet in de vaste leugens te denken en vanuit dat kader te redeneren.

   Wat er bijvoorbeeld (!) op de recorder zou kunnen staan: “Hee, ik zie een straaljager naast/onder mij vliegen, wat doet die daar?”. Of: “Waarom sturen jullie mij over een andere route dan eerder geplanned”.

   Of is dit in jouw wereldje uitgelosten? De voice recorder zou uitsluitsel kunnen geven.

   1 likes
   • @Marcel. En waar heb jij die enige echte waarheid vandaan? oh ja, een linkje op internet. Betrouwbaar hoor. Op de voicerecorder zal alleen de normale communicatie te horen zijn, b.v. tussen de piloten en de verkeersleiding. Het moment van inslag, met wat dan ook, staat echt niet meer op deze recorder, laatste seconden mischien wat gekraak.(toen de spanning weg viel) Ik denk dat deze mensen helemaal niks gemerkt hebben. Het moment van iets realiseren tijdens of na een ongeval kost meer tijd als deze mensen hadden toen het vliegtuig uit elkaar viel, en daarmee al deze mensen op slag dood waren. (mischien een kleine geruststelling) (Let wel… ik denk…., en mischien,…. ik pretender niet de waarheid te weten, zoals velen hier wel doen omdat ze dit op internet gelezen hebben, maar dit lijkt mij wel het meest voor de hand liggende scenario.) Wat heeft het voor zin om allerlei linkjes te verzamelen omdat deze in jouw denkbeeldig koplot passen? Vooral ISS maakt daar volgens mij een dagtaak van. Je mag natuurlijk geloven wat je wilt, maar pretendeer niet dat dit de enige echte waarheid is.

    5 likes
    • @Nobel schreef :

     @Marcel. En waar heb jij die enige echte waarheid vandaan? oh ja, een linkje op internet.

     Vertel mij eens beste @Nobel waar heeft men de waarheid achter de beschuldigingen van de Russen vandaan ? Ooh ja van berichtjes via de social media en linkjes van internet. Er is nog geen enkel begin geweest van een onderzoek en de sancties vliegen al over en weer. Sterker nog provocaties op basis van social media-berichtjes en internetlblogjes die onmogelijk waar kunnen zijn kunnen dienen als basis voor oorlogsdreiging.

     Waarom worden zaken die echt bewijs kunnen leveren angstvallig achtergehouden zoals satelietbeelden waar de Amerikanen absoluut zonder twijfel over beschikken ? De zwarte dozen, de gesprekken met vluchtleiding ? Waarom waren het de Oekraïners die met hun beschietingen van de rampplek onderzoek totaal onmogelijk maakten?
     Waarom kunnen andere mensen gewoon op de rampplek fotograferen, interviewen, rustig rondkijken en moesten de onderzoekteams in allerijl vertrekken vanwege dreigend oorlogsgevaar. Zijn ze bang dat de echte waarheid aan het licht komt ?

     Dus zeg het maar @Nobel welk bewijs hebben ze in handen om dat allemaal te rechtvaardigen, en vooral waar hebben ze het vandaan en wie wordt er beter van als het eventjes snel en onvoorwaardelijk als waarheid aanvaardt wordt ?

     1 likes
     • @exegese. Je ziet mij nergens iemand de schuld geven, hooguit een denkbaar scenario oppperen. Maar ik zie hier personen met een absolute zekerheid de echte waarheid plaatsen, en dat is denk ik net iets te ver gaan. Pas als je er zelf bij hebt gestaan op het moment dat die raket werd afgeschoten, of wat dan ook, kan je met zekerheid zeggen wie het gedaan heeft. Maar dit is weer het zelfde als met de aanslagen met die vliegtuigen op 9/11. Je leest de vreemste complot theorieën. Ik heb van 3 personen, die los van elkaar daar aanwezig waren (onder aan de twin towers) vanaf het moment dat het eerste vliegtuig daar binnen vloog, video en fotomateriaal bekeken, en de verhalen gehoord, en deze strookten allemaal met elkaar. Wat ik hier daarover heb gelezen is gewoon lachwekkend. Ik bedoel dan de personen die op internet gaan zoeken naar verhalen die in hun straatje passen, en dit vervolgens als waarheid neer planten. Ik vind dat niet kunnen, is dat stukje op internet dan HET bewijs? Dat is waarschijnlijk ook weer door iemand geplaatst die het gezien heeft van iemand die het gehoord heeft. (ik bedoel het zoals ik dit hier schrijf) snap je het?

      4 likes
 5. Ach en wee … we kunnen niet bij de rampplek voor onderzoek want het is in de Oekraine en daar is oorlog. Werkelijk?

  Reken maar niet dat de echte daders gepakt worden. Onderzoek had moeten beginnen op Schiphol vanwaar het toestel is vertrokken.
  Als een toestel hoog in de lucht in zoveel stukken uit elkaar valt dan is er sprake van een strategisch geplaatste bom.

  Niemand heeft die mogelijkheid ooit genoemd en er wordt ook niet naar gekeken.
  Een parlementaire enquete na de bijlmerramp wees uit dat er een en ander ‘onder de pet’ werd gehouden en de situatie is niet veranderd.

  Waarvandaan vertrok de ‘underwear bomber’ ?

  Het zaakje stinkt behoorlijk …

  22 likes
 6. Voor wie werkelijk wil weten wat zich in de Oost Oekraïne afspeelt kan de onderstaande video meer verduidelijken, voor wie de verschrikkelijke en heftige beelden niet wil zien kan volstaan met alleen het laatste stuk te kijken vanaf 1.33.10 minuten. Alles wat je ziet is een beeld van verwoesting waar totaal onschuldige burgers letterlijk helemaal kapot worden geschoten in opdracht van Kiev. Militanten worden vanuit Kiev overgevlogen met POOLSE VLIEGTUIGEN naar het oosten!! De EU en de VS en de heren politici die stonden te juichen op het Onafhankelijkheidsplein in Kiev mogen dan wel heel trots zijn op het brengen van zogenaamde vrijheid, vrede en democratie, maar het fascistisch aansporen en uitmoorden van de (eigen) bevolking in de Oekraïne grenst aan totale waanzin en dat alles dus, in opdracht van de EU EN DE VS!!. En dan zou Kiev niet in staat zijn een passagierstoestel uit de lucht te schieten om de rest van de wereld ervan te overtuigen dat een confrontatie met de Russen onvermijdelijk is of zelfs een derde wereldoorlog??? Knap van de Russen dat ze zich nog zo inhouden en niet de mensen in het Oosten komen helpen met militaire steun, de emotie zou ze toch moeten dwingen dat te doen en vooral het fascistenkamp in Kiev aan te vallen, maar het heldere verstand vertelt ze waarschijnlijk dat het beter is dit niet te doen om (nog tijdelijk?) de wereldvrede te bewaren.

  http://vineyardsaker.blogspot.nl/2014/08/ukraine-crisis-donbass-chronicle-of.html

  7 likes
  • Op precies de zelfde manier kan ik het tegenovergestelde laten zien. Maar ik hecht niet zoveel vertrouwen in “Blogs” of “YouTube” Het is nogal wat om te zeggen dat jij hiermee de absolute waarheid laat zien, want je begint je commentaar met :” Voor wie werkelijk wil weten wat zich in de Oost Oekraïne afspeelt “. Het zou een ander verhaal zijn als je daar bent geweest, en zelf beelden hebt gemaakt, dan ben je ooggetuige en heb je recht van spreken, maar nu niet. Er staat zoveel onzin op Internet, er wordt zoveel gemanipuleerd. Kijk naar hoe het in de media komt, en bekijk hoe het in Rusland, en hoe het in het westen gebracht wordt, 180 graden tegenovergesteld. En nu ga jij zeggen wat de echte waarheid is? omdat je een paar linkjes heb gevonden die jou wel goed uitkomen?

   7 likes
   • Duidelijk weer een eenzijdige en slappe reactie van een doorsnee slaaf die zijn onderdrukker en meester op de bloedige knieën volgt. En waarom zou ik ergens geweest moeten zijn om te kunnen bepalen wat er zich werkelijk afspeelt, want dat bevestigd dan ook gelijk dat tv al helemaal niet meer is te vertrouwen, want je moet eerst ergens zijn geweest om te weten wat het werkelijk is. Los natuurlijk van het FEIT dat de mainstream nooit is te vertrouwen, want het is één grote brij van leugens die ze de goedgelovige en niet nadenkende massa keer op keer door de reeds dichtgeslibde strot willen douwen, er kan bijna geen leugen meer bij.

    De diverse beelden die iedereen kan zien op het internet laten vele malen meer zien wat zich daar en in de rest van de wereld afspeelt dan de gefabriceerde, gemanipuleerde en geënsceneerde beelden waar de gewillige en niet nadenkende slaven voor de liegkast mee worden gevoerd. Kijk naar alle nationale en internationale nieuws zenders, ze brengen allen hetzelfde uitgeklede en totaal eenzijdig nieuws. That’s all folks! Meer krijgen jullie niet te zien en te horen, alleen dat wij zij willen. Even de hersenen masseren van de slaven.

    Kritiek leveren maar ondertussen anderen proberen onderuit te schoffelen die het simpele maar moorddadige spel van het nazi westen doorprikken, gebeurt aan de lopende band en komt meestal uit de hoek van de slaven die direct of indirect economisch verbonden zijn aan de overheid, hoewel je ook massa’s onbezoldigde slaven hebt, zeg maar de simpele en zachtaardige zielen zonder eigenwaarde.

    Verder wat de kritiek betreft: laat het tegenovergestelde maar zien, je bent er vrij in om nog wat hersendodende mainstream nieuws aan te vullen.

    3 likes
 7. Ja, het was nu eenmaal niet abnormaal om over dat gebied te vliegen: het luchtruim boven Oost – Oekraïne was officieel “veilig”.
  Ook boven Israël wordt nog gevlogen, idem: officieel “veilig”

  8 likes
  • Waarschijnlijk hebben die daar over beslissen, een borrel te veel op?
   Zelfs een kleuter begrijpt nog, dat dit totale onzin is en zijn diegene die daar zo koeltjes over beslissen, feitelijk net zo schuldig? Maar, omdat er weer “economische” plannen klaarliggen, waar het alleen maar weer uitdraait op geld, dan hoor je die Rutten niet met zijn onderste steen boven. Het zijn inderdaad grote lafaards en draaien maar wat met hun K*** zoals we inmiddels niet anders gewend zijn van die vent.

   9 likes
 8. Wisten wij dit al niet eerder ?? Waarom nu die verbazing ?? Het is zo overduidelijk allemaal.
  Maar ,was er niet iets van bewijsmateriaal of rapporten of zo gestolen onderlaatst?
  In het kader van ; wat niet weet, wat niet deert….
  Zegt toch genoeg dacht ik………………..

  6 likes
  • Je haalt twee dingen door elkaar. Er is data onderzoek (digitaal overrigens, dus het is nog aanwezig) gestolen over de MH370, dat is toch echt een ander vliegtuig. Het oorspronkelijk bericht stond op een newssite van Malaysia, hier werd vermeld dat de informatie een dag na de verdwijning van het toestel is gestolen, waarschijnlijk omdat men dacht dat er informatie werd achter gehouden.

   Oftewel, twee andere zaken en nope, zegt niet genoeg.

   9 likes
 9. @Nobel schreef :

  Ik heb van 3 personen, die los van elkaar daar aanwezig waren (onder aan de twin towers) vanaf het moment dat het eerste vliegtuig daar binnen vloog, video en fotomateriaal bekeken, en de verhalen gehoord, en deze strookten allemaal met elkaar.

  Wie zijn die drie personen ? wat is jouw relatie met hen ? Hoe lang na de ramp kwamen ze met hun verhalen en beelden ? Hoe weet je zeker dat ze niet eerder contact hadden of opdracht hebben dit soort info te verspreiden. Bewijzen Nobel bewijzen, daar ben je toch zo op gesteld. Laat ze anders hier hun verhaal doen dan kunnen we ook eens wat kritische vragen stellen. Dan draag je misschien toch nog een keer wat zinnigs bij alhier.

  0 likes
  • @exegese. Deze 3 personen zijn goede vrienden van mij, (waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken) die op dat moment van elkaar niet wisten dan de anderen er ook waren. Het zijn dus ooggetuigenverklaringen die ik los van elkaar heb gehoord. Het zijn 2 Nederlanders en 1 Amerikaan die ondertussen nu ook in Nederland woont. Zij hebben video’s en foto’s gemaakt van de gebeurtenissen die niets aan de verbeelding overlaten. Ze stonden ook op verschillende plaatsen, zodat er beelden zijn uit diverse oogpunten. Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot. Ik heb de onbewerkte beelden gezien, en ik kan zeggen dat dit uit eerste hand is, en dat het helemaal niet strook met al die komplottheorieën die ik hier heb gelezen. Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

   4 likes
   • @Nobel, punt één is het naar mijn mening wat al te toevallig dat net niet 1 maar zelfs 3 van jouw zeer goede bekenden dan wel vrienden die jij zo door en door kent aanwezig zijn op de rampplek. En dan ook nog eens dat ze van elkaar niet wisten dat zij er waren ondanks dat ze bij jouw zeer intieme vriendenclub horen. Heel, heeeeel toevallig allemaal. Maar goed niets is onmogelijk, laat maar eens wat namen horen, geef de mogelijkheid eens om dingen te checken, na te vragen. Kom eens over de brug met die zo overtuigende beelden waaruit blijkt dat die 3 gebouwen puur toevallig alle 3 kaarsrecht instorten, heel toevallig allemaal. Jij hecht heel wat meer geloof aan puur toeval dan ik als ik het zo maar eens in mag schatten. In werkelijkheid zijn er maar heel weinig dingen die aan puur toeval te wijten zijn vooral als ze in grote getale plaatsvinden zoals volgens jou in New York.
    Ik ben benieuwd.

    0 likes
    • @exegese. Je hebt blijkbaar mijn laatste commentaar niet goed gelezen, daarom de belangrijkste argumenten:

     Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot.”

     en:

     Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

     Denk je nou echt dat ik een avondje gaat organiseren om deze beelden aan jou te laten zien? Dan moet ik dat ook voor al die andere komplotdenkers doen, en zelfs als je deze beelden heb gezien zal er toch weer twijfel worden gezaaid, onderdeel van het komplot, omgekocht, enz.

     Tegen domheid is géén remedie.

     3 likes
     • Precies wat ik al dacht, precies de te verwachten reacties van een doofpotfanaat. Alles wat overduidelijk wijst op smerige en zwaar criminele daden van overheden en de hun aansturende macht wordt met veel kabaal geridiculiseerd en afgedaan als complottheorie zonder bewijs en dan zelf op de proppen komen met een verhaal wat IEDEREEN kan ophangen en vervolgens snel afhaken.

      1 likes
   • @Nobel
    Het is eigenlijk te gek voor woorden dat je nog een gebeurtenis moet gaan “verdedigen” die voor een groot deel live op televisie was te zien. Op een aantal sites kun je zelfs teksten zien van mensen die menen dat het nooit gebeurd is!!

    Een vriendin van mijn toenmalige vriendin was ook in de buurt van die plek tijdens de ramp…al vluchtend heeft ze van een afstand de gebouwen zien instorten. Maarja, omgekocht natuurlijk…

    Ik bewonder je geduld om dit met geduld opnieuw geduldig uit te leggen.
    Veel complotdenkers zijn niet met argumenten om te krijgen, als hun waanideeën hun enige houvast in het leven lijken te zijn.

    3 likes
 10. Waar de onderzoekers en marechaussee uit Nederland in allerijl de rampplek moesten verlaten wegens “hevige gevechten” ter plekke, kan de Duitse journalist Mark Bartalmai in alle rust kiekjes maken waar en hoe lang hij wil,……. kan hij mensen die in alle rust ter plaatse vertoeven interviewen (toevallig Nederlanders die enigszins verveeld en voor het eerst aan horen over mogelijke beschietingen van Oekraïense straaljagers) En kan hij zich openlijk afvragen waqarom hier geen nekele moeite ondernomen wordt om de ware toedracht te achterhalen. zie film in onderstaande link.

  http://www.youtube.com/watch?v=dIsVE_lSQec

  Meer interessants over dezelfde Mark, één van de nog weinig overgebleven echte journalisten :

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/08/20/mark-bartalmai-journalist-in-de-donbass/

  7 likes
 11. Wat een hypocriet gedoe; nederland gaat geld geven aan een land die een vliegtuig in de lucht aanvalt en neerschiet. I.p.v. te wachten op de uitslag van de onderzoeken, wordt er dus gewoon vanuit gegaan dat Rusland de boosdoener is en da de Oekraïne geen blaam treft . In een goed functionerende rechtsstaat is iemand ONSCHULDIG tot het tegendeel bewezen is.
  Wat een enorme vieze bende en het wordt met de dag smeriger, BAH !!!

  6 likes
 12. Ken Jebsen (* 29. September 1966 als Moustafa Kashefi) ist ein deutsch-iranischer Fernseh- und Radiomoderator und seit 2011 als freischaffender Reporter tätig. Deutschlandweit bekannt wurde Jebsen 2011 durch seine Entlassung beim RBB, nachdem er verschwörungstheoretische Positionen vertreten hatte und der Vorwurf des Antisemitismus gegen ihn erhoben worden war.

  Ongeschikt bevonden voor de gevestigde media en is daarom zelfstandig presentator geworden. Ken heeft een duidelijke en vurige mening over MH17. http://www.youtube.com/watch?v=y_6Yh9zS41o

  ‘Officieel onderzoek naar MH17 gaat in doofpot.’

  http://joostniemoller.nl/2014/08/officieel-onderzoek-naar-mh17-gaat-in-doofpot/

  4 likes
 13. En hier nog een leugen van wereldformaat blootgelegd. Een leugen die de wereldbevolking in shock moet brengen en gebracht als onweerlegbaar feit door bewust misleidende beelden en bewust misleidende info slaafs, zonder onderzoek en onvoorwaardelijk herhaald door de totaal corrupte mainstream media die het spel gewoon mee speelt

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/08/23/onthoofdingsklucht-misleiding-en-bedrog/

  1 likes
  • Beste exegese,

   In de video wordt getwijfeld of het James Foley wel was, maar als hij het wel was dan heeft hij tijdens zijn gevangenschap zo te zien niet weinig te eten gehad, lijkt wel of de mcDonalds bij ISIS om de hoek heeft gestaan.

   En natuurlijk gaan de fascisten binnenkort Syrië platbombarderen, honderdduizenden levens vernietigen en dus uiteindelijk ook Assad vermoorden. Maar Assad en onschuldigen vermoorden gaat dan wel op het conto van ISIS en krijgen we dus allemaal te horen hoe ze met slappe leugens de kont er uit zullen draaien. De listige tongen van de fascisten weten (denken ze) hoe ze leugens kunnen verkopen waar een kind van 6 jaar nog doorheen prikt, waarschijnlijk zijn ze al zo arrogant geworden, want wie houdt ze tegen met hun fals flag operaties, dat ze niet eens meer de moeite nemen om met ondoorzichtige leugens te komen.

   Het zijn zio- fascistische denktanks die leugens en plannen bedenken hoe de opinie te bespelen en van daaruit een legitieme reden aandragen waarmee men een aanval kan rechtvaardigen. Deze aanval is gevonden in ISIS en een op gruwelijke wijze omgebrachte journalist….Sandokan (ISIS) en de onthoofde dummy (James Foley)…. http://www.dappercadaver.com/

   Het is de zio-fascisten niet gelukt om met al Qaida/rebellen/huurmoordenaars Syrie te pakken, het bleek zelfs een heel grote mislukking http://www.telegraaf.nl/buitenland/22513252/__Saudische_prins_weg__.html
   Vandaar dat je zio-fascisten een kunstmatig gerecht op de bakplaat hebben gegooid en met ISIS een nieuwe aanzet gaan geven bij het afmaken van onschuldige burgers in Syrie en Assad.

   2 likes
   • IIS, je schreef :

    Het is de zio-fascisten niet gelukt om met al Qaida/rebellen/huurmoordenaars Syrie te pakken, het bleek zelfs een heel grote mislukking

    En dat is precies wat volgens mij aan de hand is. Al hun walgelijke plannen lijken één voor één erbarmelijk te mislukken of worden ontmaskerd als false flag-operation.
    Hun doelstellingen komen langzaam maar zeker aan het licht en schoorvoetend worden toch steeds meer mensen wakker. Zowel Rusland als Iran laten zich wijselijk niet provoceren, alle inspanningen van het zionisten tuig ten spijt.

    Zo ook het internet, wat voor ons in eerste instantie puur en alleen ter beschikking kwam om hier mee de grote massa in beeld en volledig onder controle te krijgen, schiet zijn doe volledig voorbij. Wat nu gebeurde is, dat ze in hun arrogantie velen van ons ondergeschikten hebben onderschat en dat het internet voor ons werkt als een gigantische wekker doordat hun smerige plannen in hoog tempo ontmaskerd worden. Een wekker wiens weksignaal langzaam aanzwelt, hopelijk tot een niet te omzeilen sirene, zo luid dat niemand er aan ontkomt.
    We moeten middels site’s als deze, stug doorgaan met berichten over onze corrupte overheden en hen smerige spel, ze onophoudelijk aan de schandpaal nagelen ten einde iedereen wakker te krijgen nog voordat internet door de nazi’s gecensureerd wordt en dus onbruikbaar als wapen in de strijd.

    We zullen dooooorgaan, als water uit de kraan……………….

    1 likes
 14. Weet iemand misschien hoeveel Nederlandse slachtoffers er nu zijn geïndentificeerd?
  En of daar ene Willem uit Nieuwegein bij zit?
  Ik kende hem uit Utrecht, hij was een beer van een vent maar met een gouden hartje.
  En een hele lieve man van wie iedereen het hem gunde dat hij naar Bali verhuisde.
  De rest van het verhaal kennen we allemaal, helaas…

  2 likes
 15. Ukraine’s False Flag Plane Shoot Down by Brother Nathanael

  http://www.youtube.com/watch?v=8YehBKr6eSI

  2 likes
 16. Hier nogmaals Brother Nathanael over Oekraïne

  America’s Lies On Ukraine

  http://www.youtube.com/watch?v=em0gunVYiE8

  The Real Battle For Ukraine

  http://www.youtube.com/watch?v=Ue1jSHF68bk

  2 likes
 17. Sorry dat ik dit woord gebruik,maar het zijn gewoon HONDEN.
  Maar ja een hond die zou zoiets nooit doen,RATTEN van de bovensteplank,da past beter.

  1 likes
 18. Smerig zaakje, 1 van de variaties die als spinrag in het onmenselijk brein heerst en vervolgens ten uitvoering zal worden gebracht.. maakt niet uit of het mensen en kinderen zijn, zij gaan over LIJKEN en dit jaar zullen er nog grotere spaanders vallen en dan in eens een oorverdovende stilte..
  We leven in de matrix en het kost echt heel veel meditatie en inzicht om vooral bij je zelf te blijven en te weten dat de m s m ons een rad voor de ogen draaien wilt, puur uit opdracht van… vul zelf maar in..
  Hoe lang zal het nog duren, voor we eindelijk collectief zullen begrijpen dat kornuiten als varkentje van Baalen en meneertje timmerneus en grootmeester R(e)ut(e|)te medeplichtig zijn aan dit rollenspel, want zogenaamd de onderste steen zal bovenkomen… nou mijn neus denk ik.. er komt niets BOVEN maar er komt iets aan wat ons BOVEN alles uit zal tillen, trillen..
  Het is ook heel raar dat men maar aan neemt dat er 1 ” dader ” is waar ik echt mijn twijfels over heb.
  Alles is met alles een raar en vaag vies, onmenselijk complot, bedacht door de reptielen die met hun slis tong en gesis denken ons gek te krijgen.. misschien 2000 jaar terug maar NU NIET MEER!!

  1 likes
 19. Het staat zelfs in de Telegraaf, wel weer met een misleidende koptekst natuurlijk, maar de tot dader
  gebombardeerde Rusland beklaagt zich over het gebrek aan onderzoek in de MH17 ramp.

  Helemaal niemand interesseert zich nog voor de toedracht achter de ramp met honderden slachtoffers.
  Ook Rutte, die koste wat kost de onderste steen boven wilde krijgen zoals hij zei tijdens de persconferentie zwijgt in alle talen. Het moet en zal klaarblijkelijk zo snel mogelijk de doofpot in. En niemand die dit raar vindt. Als zelfs de telegraaf dit schrijft, dan zitten ze echt omhoog, geloof dat maar.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23004023/__Rusland_geirriteerd__.html

  1 likes
 20. Rusland draait duimschroeven MH17 aan. De doofpotters in de knel, Nederland tekende een overeenkomst om de waarheid onder de pet te houden.

  1 likes
 21. Correctie:…Vandaar dat je = Vandaar dat de…

  Een gekochte dummy is niet identiek, maar een dummy namaken van een gezicht is niet zo heel moeilijk… http://screencrush.com/sigourney-weaver-silicone/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...