Homepagina » Propaganda » Duitse topjournalist geeft toe dat de mainstream media leugens verspreiden: “We liegen allemaal voor de CIA”
Duitse topjournalist geeft toe dat de media alleen maar leugens verspreiden: "We liegen allemaal voor de CIA"

Duitse topjournalist geeft toe dat de mainstream media leugens verspreiden: “We liegen allemaal voor de CIA”

Nu er steeds meer propagandaoorlogen worden gevoerd leek het de Amerikaanse financiële nieuwssite Zero Hedge een goed idee om lezers eraan te herinneren ‘hoe naïef veel westerlingen zijn over het dagelijkse nieuws’.

De Duitse topjournalist dr. Udo Ulfkotte zei op televisie dat hij door inlichtingenofficieren werd gedwongen bepaalde artikelen te schrijven. Als hij niet meewerkte zou hij zijn baan kwijtraken, zo vertelde hij.

In gesprek met RT zei Ulfkotte: “Ik ben 25 jaar journalist geweest. Ik heb geleerd te liegen, te bedriegen en het volk niet de waarheid te vertellen.”

“Nu de Duitse en Amerikaanse media het Europese volk hebben geprobeerd klaar te stomen voor een oorlog met Rusland, is er wat mij betreft een grens overschreden en heb ik besloten op te staan en te zeggen dat het niet goed is wat ik heb gedaan,” ging hij verder. “Ik heb mensen gemanipuleerd en propaganda tegen Rusland verspreid. Mijn collega’s worden omgekocht om mensen te misleiden, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa.”

Dr. Ulfkotte is niet de enige journalist die dit soort uitspraken doet, schrijft Zero Hedge. Een ander goed voorbeeld is onderzoeksjournalist en oud-verslaggever van CBS News Sharyl Attkisson. In een opzienbarende TED-lezing liet ze zien hoe bewegingen die worden gefinancierd door de overheid en bedrijven mediaberichten op zeer effectieve wijze manipuleren en verdraaien.

Drievoudig Emmy Award-winnaar Amber Lyon werkte jarenlang voor de grote Amerikaanse zender CNN. Ze heeft op tv gezegd dat journalisten vaak worden betaald door overheden voor selectieve berichtgeving en om informatie over bepaalde gebeurtenissen te verdraaien. Volgens haar is het uiteindelijk de overheid die bepaalt of iets wel of niet op tv mag komen.

Sinds de start van Operation Mockingbird, een geheime campagne van de CIA om de media te beïnvloeden, spreken steeds meer mensen zich uit over de ‘hersenspoeling door de mainstream media’.

Er worden de laatste jaren steeds grotere leugens verteld, bijvoorbeeld over de zogenaamde ‘oorlog tegen terrorisme’. Er zijn zelfs WikiLeaks-documenten waaruit zou blijken dat de Amerikaanse overheid ‘wraak zal nemen’ op landen die genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) weigeren. De mainstream media blijven ggo’s steunen, terwijl steeds meer landen deze producten in de ban doen.

“Het is tijd om je tv uit te zetten en zelf op onderzoek uit te gaan,” besluit de nieuwssite. “Het is tijd om wakker te worden.”

[Zero Hedge]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Dat wisten we toch al lang, of spreek ik nu alleen voor mezelf? Jammer dat er nog teveel mensen geloven in de leugens van de mainstreammedia. Lees geen kranten meer, journaal kijk ik soms naar, maar zie alleen maar leugens en ben alweer weg omdat men ons constant hersenspoelt, oorlogen mee helpt financieren en dat we uiteindelijk zelf ons eigen graf graven. Er zal een tijd komen, die komt snel, dan is het voor velen te laat en krijgen de aluhoedjes toch gelijk.
  Ik laat hen maar, wakker worden kan blijkbaar niet iedereen, ze zijn er niet aan toe of het interesseert de massa niet, kop in het zand steken is een stuk gemakkelijker toch. Na mij de zondvloed, die gaat er heus wel komen, maar dan is het helaas te laat om nog verweer te plegen. De elite timmert verder aan de weg en zet zijn snode plannen rustig door. Wat Marcel Messing 4 jaar geleden al zei, als de massa niet wil ontwaken, dan wordt de fuik van de NWO binnen 5 jaar gesloten en we zijn aardig op die weg als ik zo de berichtgevingen lees en wat dan? Geen evolutie of een revolutie of toch maar wacht op de hulp van de buitenaardsen, een utopie denk ik zelf, de mensheid zal zichzelf moeten redden of wellicht toch nog een groot kosmische gebeurtenissen die er aan zit te komen?

  19 likes
 2. Dit is ronduit je reinste propaganda dat inmiddels als ad voor elke youtube film wordt vertoond!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=OmGxnMyuHhY&feature=youtu.be

  Ik stem nu helemaal nee…

  2 likes
 3. Dezelfde man die zei dat de e-coli uitbraak in Duitsland werd veroorzaakt door turkse vrouwen die plaste en poepte in de aardbeien velden. Hij noemde het de “ontlasting jihad” 🙂

  1 likes
 4. Ondertussen is de elite bezig zich te redden op wat komen gaat. De verwoester, al dan niet natuurlijk. Veel geld gaat naar deze projecten. Ondergrondse steden. Spooksteden.(nieuw, waar niemand woont) Zaadbanken/bunkers(Noorwegen) Leven op Mars enz. Veel grote steden of vliegvelden hebben gangenstelsels onder de stad. bv. Helsinki Wij niet of ik weet ze niet. Grotten in Limburg? Misschien een idee om Nederlandse/Belgische gangenstelsels/bunkers/schuilplaatsen hier te benoemen. De aardplaatgrenzen(daar moet je niet wonen) AP landhoogtes enz. De NAVO ligt vrijwel op het hoogste punt van Nederland. Ik ken al mensen die bewust naar Duitsland zijn verhuist om deze redenen. Qua zondvloed is vrijwel geheel Nederland niet echt veilig. Misschien hebben we daarom dan geen gangenstelsels enz.? Misschien is dit wel de reden dat de macht zich concentreert in Beieren/Duitsland/Koningshuis?

  1 likes
 5. De Christus van de Nieuwe Tijd zal dus een hoop leugens uit de wereld moeten helpen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...