Natuur en Milieu

Klimaatsekte met privéjet naar ‘Bilderberg-op-zee’ om te praten over… het klimaat. Zoveel CO2 stootten de genodigden uit op de heenreis

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De rijken der aarde zijn gearriveerd op Sicilië voor Google Camp, een exclusief zomerkamp. Het thema dit jaar: klimaatverandering.

Onder de Hollywoodsterren die op het eiland de toekomst van de planeet bespreken, zijn onder meer Leonardo DiCaprio, Tom Cruise en Orlando Bloom, schrijft de Britse krant The Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook Katy Perry, George Clooney en oud-president Barack Obama zijn van de partij.

Superjachten

Daarnaast zijn tech- en mediamagnaten Bill Gates, Mark Zuckerberg en medeoprichter van Netflix Wilmot Reed Hastings junior gespot.

Een journalist van de krant Giornale di Sicilia schreef dat ook de hertog en hertogin van Cambridge op de gastenlijst staan. Dat wordt dan weer ontkend door hun woordvoerder.

Voor de kust van het mediterrane eiland zijn de superjachten van mediamagnaat Barry Diller en filmproducent David Geffen gesignaleerd.

114 privéjets

De genodigden vlogen ironisch genoeg met in totaal 114 privéjets naar Palermo en Trapani.

114 vluchten van Los Angeles naar Palermo stoten zo’n 100.000 kilogram CO2 uit in de atmosfeer.

De gastenlijst is officieel geheim en gasten mogen niet praten over wat er op het zomerkamp wordt gezegd.

Bilderbergconferentie

Medewerkers moeten van tevoren een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Klinkt bekend?

Sommigen hebben Google Camp vanwege al deze geheimzinnigheid al vergeleken met de jaarlijkse Bilderbergconferentie.

De uitkomst zal waarschijnlijk ongeveer als volgt zijn: onder het mom van klimaatverandering dwingen we allerlei impopulaire maatregelen af die de burger veel geld gaan kosten. Eenieder die zich hier kritisch over durft uit te laten op social media, wordt de mond gesnoerd.

[The Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
4 jaren geleden

Ja en deze mensen zijn groot gemaakt door de Massa die hun films, hun stem, hen aandacht geschonken en er plezier in beleeft mee hebben en waar massale geld bedragen bij een gebracht door de massa zelf en waarmee de massa deze zelf in het zadel gezet zijn dus niet zo zeuren over hun gedrag of macht met hun klimaat gekte want deze hebben ze verkregen door de massa zelf..en nu men bewuster word er geprotesteerd over hun gedrag, het klimaat, en moeten ze eigenlijk weer een toontje lager zingen ..te laat dat gaat niet meer lukken..nu gaat het nog meer kosten..is dat niet te danken aan de menselijke hebzucht..hoe klein of groot deze ook is..ten bate van het menselijke zucht naar vermaak, ja dat heeft nu eenmaal zijn prijs..
Ze stoten zoveel CO 2 uit, Hoe groot zal de uitstoot bij elkaar genomen van de Massa wel niet zijn?
wilt men het klimaat bestrijden doe dan alles weg wat vervuilt en neem persoonlijk je verantwoording over het bestrijden ervan, zo niet, niet zeuren over het klimaat hoe andere er mee omgaan..alles wat daar word gezegd hoeft niet altijd negatief te zijn ..al lijkt dat misschien wel zoals men het bericht ..het zijn nu eenmaal mensen met een aanzienlijke aanzien, geholpen door de massa in het zadel..en hun paard zal echt niet zo gouw struikelen..door wat men zegt denkt of doet..

Jelled
Jelled
4 jaren geleden

En dan moet je ergens lezen dat complotters een gevaar voor de samenleving zijn? Dus tegenwoordig is iedereen die het niet eens is met wat er door de strot wordt geduwd een complotters?

Mogen we ons als mens geen vragen meer stellen bij wat er op ons heen gebeurd. Of mogen we niet tegen de hypocrisie zijn?
Als dat zo is en complotters een gevaar vormen dan is er slechts één ding duidelijk.; ze zijn (gevestigde orde) macht aan het verliezen en voelen de angst om nog meer macht te verliezen.

Geef de macht aan mensen en niet aan geldlustige pedofiele rotzakken. En maak de media terug geloofwaardig door het aan de mensen te geven en niet aan geldbeluste hoeren die de mens enkel en alleen zien als een dom consumerend schepsel.

Werp de banken om die instaan voor de vervolmaking van de grote geldstromen die oorlog en verderf financieren door een eerlijker systeem of gewoon off grid te leven.
Wij hebben dit systeem niet nodig.

Ze maken ons zelf wijs dat ze er zijn voor onze gezondheid maar in werkelijkheid geven ze geen moer om ons en zijn ze enkel uit op macht, geld en controle. En hoe hou je het onder controle?
Door de populatie kunstmatig te reduceren.

Neen wij zijn geen complotters maar mensen die kritisch durven te zijn en waarheid zoeken.
En ja: Waarheid kwetst!

Frans
Frans
4 jaren geleden

Prima, Hoe meer CO2 hoe groener de Aarde !!!

Freba
Freba
4 jaren geleden

Vliegt er ook een mobiele synagoge mee voor het gezelschap? Ik zie n.l. weer een hele lijst met namen voorbij komen van mensen wier voorouders uit het Beloofde Land komen. Sjalom. ZE hebben ook overal verstand van??!!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x