Homepagina » Natuur en Milieu » Klimaatsekte met privéjet naar ‘Bilderberg-op-zee’ om te praten over… het klimaat. Zoveel CO2 stootten de genodigden uit op de heenreis
Klimaatsekte met privéjet naar 'Bilderberg-op-zee' om te praten over... het klimaat. Zoveel CO2 stootten de genodigden uit op de heenreis

Klimaatsekte met privéjet naar ‘Bilderberg-op-zee’ om te praten over… het klimaat. Zoveel CO2 stootten de genodigden uit op de heenreis

De rijken der aarde zijn gearriveerd op Sicilië voor Google Camp, een exclusief zomerkamp. Het thema dit jaar: klimaatverandering.

Onder de Hollywoodsterren die op het eiland de toekomst van de planeet bespreken, zijn onder meer Leonardo DiCaprio, Tom Cruise en Orlando Bloom, schrijft de Britse krant The Times.

Ook Katy Perry, George Clooney en oud-president Barack Obama zijn van de partij.

Superjachten

Daarnaast zijn tech- en mediamagnaten Bill Gates, Mark Zuckerberg en medeoprichter van Netflix Wilmot Reed Hastings junior gespot.

Een journalist van de krant Giornale di Sicilia schreef dat ook de hertog en hertogin van Cambridge op de gastenlijst staan. Dat wordt dan weer ontkend door hun woordvoerder.

Voor de kust van het mediterrane eiland zijn de superjachten van mediamagnaat Barry Diller en filmproducent David Geffen gesignaleerd.

114 privéjets

De genodigden vlogen ironisch genoeg met in totaal 114 privéjets naar Palermo en Trapani.

114 vluchten van Los Angeles naar Palermo stoten zo’n 100.000 kilogram CO2 uit in de atmosfeer.

De gastenlijst is officieel geheim en gasten mogen niet praten over wat er op het zomerkamp wordt gezegd.

Bilderbergconferentie

Medewerkers moeten van tevoren een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Klinkt bekend?

Sommigen hebben Google Camp vanwege al deze geheimzinnigheid al vergeleken met de jaarlijkse Bilderbergconferentie.

De uitkomst zal waarschijnlijk ongeveer als volgt zijn: onder het mom van klimaatverandering dwingen we allerlei impopulaire maatregelen af die de burger veel geld gaan kosten. Eenieder die zich hier kritisch over durft uit te laten op social media, wordt de mond gesnoerd.

[The Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rob schreef:

  Ja en deze mensen zijn groot gemaakt door de Massa die hun films, hun stem, hen aandacht geschonken en er plezier in beleeft mee hebben en waar massale geld bedragen bij een gebracht door de massa zelf en waarmee de massa deze zelf in het zadel gezet zijn dus niet zo zeuren over hun gedrag of macht met hun klimaat gekte want deze hebben ze verkregen door de massa zelf..en nu men bewuster word er geprotesteerd over hun gedrag, het klimaat, en moeten ze eigenlijk weer een toontje lager zingen ..te laat dat gaat niet meer lukken..nu gaat het nog meer kosten..is dat niet te danken aan de menselijke hebzucht..hoe klein of groot deze ook is..ten bate van het menselijke zucht naar vermaak, ja dat heeft nu eenmaal zijn prijs..
  Ze stoten zoveel CO 2 uit, Hoe groot zal de uitstoot bij elkaar genomen van de Massa wel niet zijn?
  wilt men het klimaat bestrijden doe dan alles weg wat vervuilt en neem persoonlijk je verantwoording over het bestrijden ervan, zo niet, niet zeuren over het klimaat hoe andere er mee omgaan..alles wat daar word gezegd hoeft niet altijd negatief te zijn ..al lijkt dat misschien wel zoals men het bericht ..het zijn nu eenmaal mensen met een aanzienlijke aanzien, geholpen door de massa in het zadel..en hun paard zal echt niet zo gouw struikelen..door wat men zegt denkt of doet..

  8 likes
  • Rob schreef:

   Het klimaat bestrijden. Laat dat eens door je heen gaan, het besrijden van het klimaat. Dat is oorlogstaal en dat komt van Washington, het ministaatje van macht op het gebied van oorlog. Alle oorlog wordt daar geregeld. Je moet het klimaat niet bestrijden want dan vernietig je het. En DAT is de grote leugen over klimaatopwarming die bestreden moet worden. Er moet niets bestreden worden. De heersende macht moet gewoon verdwijnen. Zij zijn het immers ook die alle schonere technologie tegen houden omdat ze anders geen winst meer maken. Wederom de bekende tactiek: geef een ander de schuld van wat je zelf doet. Degenen die de mensen beschuldigen zijn zelf degenen die vooruitgang tegen houden. Auto’s kunnen allang op waterstof rijden bijvoorbeeld. Dan komt er puur water uit de uitlaat. Dat wordt echter tegen gehouden door de heersende macht want olie levert hen winst op. Het is dus niet het volk die de oorzaak is, het is de top van de macht. De menselijke hebzucht is niet het probleem. Als je een auto kunt kiezen die op waterstof rijdt dan denk ik dat veel mensen dat zouden verkiezen boven een auto die op benzine rijdt. En dat is maar één voorbeeld. Er zijn allang vele concepten voor veel zaken die werkelijk schoner zijn maar het is altijd weer de top van de macht die alles blokkeert. Wat die zogenaamde sterren betreft, ik ben het eens met wat je daar over zegt. Maar als ik het zo lees in andere artikelen dan zouden er wel eens een hoop vallende sterren kunnen komen de aankomende tijd. De namen van ‘sterren’ die in dit bericht genoemd worden zijn allemaal illuminati. Die zullen dan wel gebruikt gaan worden om mensen te manipuleren omdat ze bekend zijn. Waarom zouden ze anders bij die bijeenkomst zijn?

   17 likes
   • Jeff schreef:

    uh Rob, je bent boos! Niet zo gek hoor, maar je reacties worden wat verwarrend. Het klinkt een beetje dubbel. Laat het even rustig bezinken, schrijf het desnoods eerst even op, lees het na, vergelijk en reageer dan. Komt wat beter over … ik denk dat ik je snap. Fijn weekend man.

    3 likes
  • Philip schreef:

   Het probleem is dat die rijkelui met de vinger komen wijzen wat het klimaat betreft, maar tezelfdertijd zijn zij wel de grootste vervuilers.

   Jammer dat je dat zelf niet wilt/kunt begrijpen!!

   8 likes
  • Jeff schreef:

   Ja, ben met je eens, dat het hier eenzijdige belichting betreft. Ik vindt wel, dat als ik naar de film van diCaprio kijk, dat hij een ambassadeur is van een foute promotie. Maar goed, hij heeft dus een zijde gekozen en wordt zoals zovelen besodemieterd ….. of krijgt naast de filmrechten, nog een fikse bonus van het kalifaat???

   3 likes
 • Jelled schreef:

  En dan moet je ergens lezen dat complotters een gevaar voor de samenleving zijn? Dus tegenwoordig is iedereen die het niet eens is met wat er door de strot wordt geduwd een complotters?

  Mogen we ons als mens geen vragen meer stellen bij wat er op ons heen gebeurd. Of mogen we niet tegen de hypocrisie zijn?
  Als dat zo is en complotters een gevaar vormen dan is er slechts één ding duidelijk.; ze zijn (gevestigde orde) macht aan het verliezen en voelen de angst om nog meer macht te verliezen.

  Geef de macht aan mensen en niet aan geldlustige pedofiele rotzakken. En maak de media terug geloofwaardig door het aan de mensen te geven en niet aan geldbeluste hoeren die de mens enkel en alleen zien als een dom consumerend schepsel.

  Werp de banken om die instaan voor de vervolmaking van de grote geldstromen die oorlog en verderf financieren door een eerlijker systeem of gewoon off grid te leven.
  Wij hebben dit systeem niet nodig.

  Ze maken ons zelf wijs dat ze er zijn voor onze gezondheid maar in werkelijkheid geven ze geen moer om ons en zijn ze enkel uit op macht, geld en controle. En hoe hou je het onder controle?
  Door de populatie kunstmatig te reduceren.

  Neen wij zijn geen complotters maar mensen die kritisch durven te zijn en waarheid zoeken.
  En ja: Waarheid kwetst!

  14 likes
  • Jeff schreef:

   zolang we de fa. Ende-Mol/Rutte tegenover ons hebben, zijn we haast kansloos. Zeker daar we niet van hetzelfde kaliber zijn aks bijv. de Fransen, die massaal de straat op gaan. Wij zijn een laf volkje geworden, als het op onze rechten aankomt. Ik keek naar een lange serie over Vietnam en de oorlog. De beweging, die dat in gang heeft gezet, eind jaren 60, begin jaren 70, was ongekend en werd gevreesd door elke president(kandidaat). Ze waren echt ten einde raad, met uiteindelijk een afgang voor de VS. WIJ DOEN NIKS! en dat zou is moeten veranderen.

   9 likes
   • Enki schreef:

    Van het volk in zijn geheel hoef je niets meer te verwachten. Wel denk ik dat er steeds meer “wolven” in dit land komen. De populatie van de wolf hoeft niet groter te zijn dan 300 om het bestaande “klimaat” op zijn grondvesten te doen laten schudden.

    3 likes
 • Frans schreef:

  Prima, Hoe meer CO2 hoe groener de Aarde !!!

  18 likes
 • Freba schreef:

  Vliegt er ook een mobiele synagoge mee voor het gezelschap? Ik zie n.l. weer een hele lijst met namen voorbij komen van mensen wier voorouders uit het Beloofde Land komen. Sjalom. ZE hebben ook overal verstand van??!!

  4 likes
  • weg met ons schreef:

   @Freba

   De hoeren van Babylon buigen voor hun nazionistische meesters, zo niet, krijgen ze een kogel van een zogenaamde doorgedraaide gek, een zuivere overdosis of doen ze zomaar een zelfmoordje op een eenzame hotelkamer.

   5 likes
 • x

  Check Also

  timmermans

  Europees klimaatactieplan: ‘De stoppen in het hoofd van Timmermans zijn nu echt doorgeslagen’

  Terwijl de meeste landen nog worstelen met ...

  NPO

  NPO waarschuwt dat zeespiegel steeds sneller stijgt: ‘Dat is pertinent onwaar’

  Weerman Gerrit Hiemstra mocht gisteravond aanschuiven in ...

  >