Mens en Dier

Linkse protestclub ontmaskerd: ‘Wij hebben geld gekregen van Soros’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Project Veritas heeft undercoverbeelden vrijgegeven die onthullen wie de linkse protestclubs financieren en wat het achterliggende doel van de protesten is. “Antifa is goed georganiseerd en goed gefinancierd. Het zijn niet alleen George Soros en Tom Steyer die belang hebben bij binnenlandse terreurgroepen zoals RefuseFa en Antifa. Deze video onthult ook dat er spelers in Silicon Valley bij betrokken zijn,” aldus directeur James O’Keefe.

Tom Steyer is een Amerikaanse hedgefondsbeheerder. Vorig jaar stelde hij zich voor de Democratische Partij kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. In 2017 stichtte hij de beweging ‘Need to Impeach’, die president Trump wil afzetten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Soros

Andy Zee, organisator voor Refuse Fascism, zegt in de video dat Steyer ‘niet rechtstreeks verbonden is aan de groep omdat hij politieke ambities heeft’, maar dat zijn groep wel contact onderhoudt met Steyers assistent en adviseur.

Zee onthult daarnaast dat oud-medewerkers van de presidentscampagne van Hillary Clinton betrokken zijn geweest bij Refuse Fascism.

Tee Stern, hoofd van de afdeling van Refuse Fascism in Atlanta, zegt tijdens een etentje met undercoverjournalisten van Project Veritas dat de groep geld heeft gekregen van miljardair Soros.

Linkse paramilitaire strijdkracht

Ook Silicon Valley blijkt een belangrijke geldschieter van de politieke organisatie. Stern wil dat ‘duizenden, miljoenen mensen de straat op gaan en de orde verstoren tot president Trump aftreedt’.

Project Veritas heeft al diverse video’s naar buiten gebracht die linkse organisaties als Refuse Fascism en Antifa ontmaskeren, groepen die achter veel van de protesten zitten. Schrijver en filmmaker Dinesh D’Souze omschreef Refuse Fascism als ‘een linke paramilitaire strijdkracht’.

Black Lives Matter

“Links heeft paramilitairen ingezet. Ze hebben letterlijk een paramilitaire strijdkracht op straat. Het gaat hier niet alleen om Antifa. Het zijn ook andere groepen: Refuse Fascism, Black Lives Matter, enzovoorts.”

Project Veritas blijft Antifa onderzoeken en bewijs verzamelen over de grote geldschieters achter deze beweging.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Project Veritas]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
4 jaren geleden

Er wordt veel leed veroorzaakt door enge “clubs “Dit bewijst volgens mij dat deze “clubs” niets menselijks in zich hebben . Gewetenloos en zielloos ….

Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Terwijl Trump de “swamp” drooglegt, ondervinden ook wij de stank van giftige zwavelhoudende gassen, die de Duivel verraden in zijn wereldomvattende spel van corruptie en wanorde.
Ook Rutte en zijn politieke collega’s brengen een stank voort die nauwelijks nog te verdragen is voor steeds meer mensen.

Sjazon
Sjazon
4 jaren geleden

Zodra je als maatschappij toestaat dat mensen bezit gaan verzamelen, veel meer dan ze nodig hebben, ga je ook toestaan dat ze dat bezit moeten gaan beschermen. Tegen wie? Tegen hun medemens, in wie ze een potentiële dief en rover gaan beginnen te zien. Dus gaan ze proberen die mensen onder de duim te houden, soms met alle middelen. Zo ontstaat verdeeldheid in de maatschappij. Zo ontstaat een Gorge Soros en een antifa, maar ook de kleine man die de hem beschikbare middelen aangrijpt om zijn concurrent de das om te doen. Intussen denkt hij dat hij zelf beter is dan Gorge Soros.

Lisette
Lisette
4 jaren geleden

Juist, maar volgens FB fact-checkers deel ik Fakenews…..deze liberale progressieve miljardairs financieren sinds jaar en dag die links radicalen in Amerika…..

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x