CoronaBinnenland

Lokale fracties beginnen zich te roeren: ‘Onverantwoord om de vaccinatiecampagne te blijven continueren’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Ook op lokaal niveau worden er vragen gesteld over de coronavaccins. FVD Land van Cuijk maakt zich zorgen over de gezondheid en veiligheid van de inwoners van de gemeente. Inmiddels is er meer onderzoek gedaan en zijn er zorgwekkende berichten over mogelijke bijwerkingen na het ontvangen van een vaccinatie tegen Covid-19, schrijft de partij.

“Wij vinden het dan ook onverantwoord om de vaccinatiecampagne in Land van Cuijk te blijven continueren, mede doordat er nog steeds geen onderzoek is gedaan naar de verhoogde sterftecijfers van de afgelopen tijd,” stelt fractievoorzitter Marianne Akkermans.

De partij zegt ‘brede signalen’ vanuit de inwoners van Land van Cuijk te ontvangen dat mensen niet (meer) bereid zijn om zich te laten vaccineren tegen corona.

Frustreren

Volgens bioloog en immunoloog professor Theo Schetters lijkt er een causaal verband te zijn tussen coronavaccinaties en de oversterfte die het CBS in kaart heeft gebracht. “Wat ons zorgen baart is dat VWS, GGD en RIVM dit onderzoek lijken te frustreren. Is het met deze kennis ethisch verantwoord om door te gaan met vaccinatie?” vraagt Akkermans.

Daarnaast komt uit onderzoek naar voren dat coronavaccinaties invloed hebben op de menstruatiecyclus bij vrouwen. “We spelen hier letterlijk met onze vruchtbaarheid en voortplanting. Is het met deze kennis ethisch verantwoord om door te gaan met vaccinatie?”

Meer schade

Volgens onderzoek van borstkankerspecialist dr. Ute Kruger lijkt er een verband te zijn tussen zeer snel groeiende tumoren en coronavaccinatie. “Is het met deze kennis ethisch verantwoord om door te gaan met vaccinatie?”

Akkermans vraagt verder bij wie het (financiële) risico komt te liggen mocht in de toekomst duidelijk worden dat coronavaccinaties meer schade hebben berokkend dan tot dusver bekend is. “Zo is er mRNA aangetroffen op plaatsen in het lichaam waar het helemaal niet terecht hoort te komen, zoals in hart, hersenen en moedermelk. Is het met deze kennis ethisch verantwoord om door te gaan met vaccinatie?”

Je haalt nu geen vis, maar een prik

Akkermans wijst erop dat een wethouder zich actief heeft ingezet voor de promotie van coronavaccinaties op onder meer priklocaties. “Ik vind het prachtig dat je zelfs kunt kiezen welke prik. Je haalt nu geen vis, maar een prik. Ik hoop dat jullie kunnen zeggen: het was zo druk, we hebben niet kunnen lunchen,” zei de wethouder. Akkermans vraagt: “Zou de wethouder met de kennis van nu coronavaccinaties promoten?”


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 maanden geleden

Nou vermoedelijk zullen de politici plus kinderen niet gevaccineerd zijn of althans een placebo gehad. Een aangezien de wereld enkel om hun draait kan het woordje WE weggelaten worden. Zij zullen sowieso geen last krijgen met onvruchtbaarheid. Trouwens onkruid vergaat niet.

Alice
Alice
3 maanden geleden

“ We spelen hier letterlijk met onze
vruchtbaarheid en voortplanting. Is het met deze kennis ethisch verantwoord om door te gaan met vaccinatie?”

Zolang het tij niet keert zou ik mezelf afvragen of het nog wel verantwoord is kinderen op de wereld te zetten. Waar gaat het allemaal naartoe? Als die WEF-dwazen niet snel gestopt worden, hoe leefbaar is de wereld dan nog? Wil je dat kinderen aandoen?

H.A. Mol
H.A. Mol
3 maanden geleden

De berichten over negatieve bijwerkingen zijn niet recent. Voor mij geen vaccinatie meer.

carolina
carolina
3 maanden geleden

Gelukkig hebben wij vechtpartij

FVD

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x