Buitenland

Lovende woorden voor speech Giorgia Meloni: ‘Ze vat het perfect samen’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Het rechtse blok onder leiding van Giorgia Meloni staat bij de parlementsverkiezingen in Italië op winst. Met 90 procent van de stemmen geteld, staat het blok op 43 procent, en dat is voldoende voor het vormen van een regering.

Op social media circuleert een speech die Meloni eerder gaf. “Waarom is het gezin een vijand? Waarom is het gezin zo beangstigend? Er is maar één antwoord op deze vragen. Omdat het definieert wie wij zijn. Het is onze identiteit. Alles wat ons definieert, is nu een vijand voor diegenen die willen dat wij geen identiteit meer hebben en simpelweg consumptieslaven zijn,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Ik mag me niet identificeren als Italiaan, christen, vrouw, moeder. Nee, ik moet burger x, gender x, ouder 1, ouder 2 zijn. Ik moet een nummer zijn. Als ik slechts een nummer ben, en niet langer een identiteit heb, ben ik de perfecte slaaf voor de financiële speculanten. De perfecte consument,” aldus Meloni.

“Nooit zullen we ons als slaven laten overleveren aan financiële speculanten,” vervolgde ze. “Dat is onze missie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevaar

De speech maakt in zowel binnen- als buitenland veel los. “Wat een fantastische uitslag in Italië. En voor de mensen die zich afvragen waarom grote winnaar Meloni in de media weggezet wordt als extreemrechts, luister de speech en je ziet meteen waarom ze een gevaar is voor het establishment,” reageert journalist Annelies Strikkers.

“Wie wil weten wat de standpunten zijn van Meloni: hier spreekt ze zelf. Zo ziet het politieke midden eruit. Het oude normaal. Wat maar weer aantoont hoe uiterst extreemlinks radicaal ziekelijk VVD, D666, CU en CDA inmiddels zijn,” aldus Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen wonder

“Wat een speech! Wat een vrouw!” schrijft het Vlaamse parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang). “De passie en eruditie waarmee Giorgia Meloni hier de spijker keihard op de kop slaat, is even inspirerend als ontroerend. Geen wonder dat de mainstream media en politici zo radeloos en redeloos reageren en haar framen als ‘extreemrechts’!”

De Australische senator Malcolm Roberts twittert: “Wow. De nieuwe premier van Italië vat het perfect samen. Geen wonder dat de elites en het establishment niet willen dat zij slaagt.”

De Amerikaanse senator Ted Cruz zegt simpelweg: “Spectaculair.”

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Mag hopen dat ze het goed gaat doen,, als eerste het corona gebeuren normaliseren! Kappen met die gif spuiten, tenzij bepaalde mensen het zelf willen,, en niemand uitsluiten zoals die Draghi het heeft gedaan! 🙏🧐

Mike
Mike
1 jaar geleden

Ik heb begrepen dat deze dame eerder nogal pro Europa/pro “greenpass” en pro prikkie’s was ?! ( heb ook een kort filmpje van haar daarover gezien) Natuurlijk geldt die weg van dat “voortschrijdende inzicht” voor iedereen, maar ik vind het toch altijd wel weer een beetje zuur ( = understatement) als ik dit soort dingen verneem. Tja….

Oleehop
Oleehop
1 jaar geleden

Maar ze is ook voor de Navo, the green pass en vaccinaties.

Geert-Jan
Geert-Jan
1 jaar geleden

Pas op!
Geen mooie woorden maar daden laten zien in handelen
Daarnaast stapt zij niet uit de Europese unie
En is voorstander van vaccinatie

Kortom deze partij is gewoon medestander van de Europese unie
Zodat deze gewoon hun gang kunnen gaan

Wederom niets is wat het lijkt

Het wordt tijd om definitief het systeem waar we in leven te verlaten
En hoe meer mensen dit zouden doen
Het vanzelf op een gegeven moment instort

Hoe dan ook het moet instorten wil er werkelijk wat veranderen
Wil er werkelijk vrijheid zijn

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x