Chemtrails

Lucht gevuld met contrails of door de overheid gesproeide chemtrails?

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zijn de witte strepen die u in de lucht ziet gewone condenssporen of betreft het hier zogeheten chemtrails, die worden gesproeid door de overheid en het leger? Die vraag stelt de Amerikaanse televisiezender CBS6.

“De laatste maanden worden extreem veel chemtrails gesproeid in Richmond, Virginia,” zei radiopersoonlijkheid Sean Anthony.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij heeft het tijdens zijn uitzendingen vaak over het fenomeen. “De sporen lopen kriskras door onze lucht en veel mensen vragen zich af wat er aan de hand is. Het is niet normaal.”

Geo-engineering

Wie zit erachter? “Dat is een goede vraag,” zei Anthony. “Uit mijn onderzoek is gebleken dat de overheid en het leger erbij betrokken zijn. De term die ze gebruiken is geo-engineering, weermodificatie. Chemtrails verzwakken het immuunsysteem en kunnen onderdeel zijn van een ontvolkingsprogramma.” Velen wijten vreemde ziektes over de hele wereld aan chemtrails.

Klimaatwetenschappers stellen evenals de Amerikaanse luchtmacht dat de strepen niets meer zijn dan condenssporen. Daar is Anthony het niet mee eens. “Chemtrails blijven hangen, dat verklaart het boter-kaas-en-eierenpatroon in de lucht. Uit tests is gebleken dat ze aluminium, barium en zwavel bevatten.”

Wetenschappers zeggen dat contrails op verschillende manieren kunnen blijven hangen vanwege de temperatuur, de luchtvochtigheid en de wind. Als de atmosfeer verzadigd is kan een contrail langer blijven hangen, tot wel enkele uren. Als de lucht droog is, zal de vliegtuigstreep gelijk verdwijnen, aldus de wetenschappers. Een contrail kan ook dikker worden en doen denken aan gewone cirruswolken.

HAARP

Anthony stelt dat sommige experimenten met HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) overeenkomen met de atmosferische manipulatie die wordt toegeschreven aan de chemtrails.

Veel mensen over de hele wereld zijn van mening dat het sproeien van chemtrails niet één of andere complottheorie is. “Ik heb een aantal gasten in mijn show gehad die in de vliegtuigen hebben gevlogen en met hun eigen ogen hebben gezien hoe de chemicaliën werden vermengd,” legde Anthony uit.

Volgens de journalist van CBS6 is het ondoenlijk om alle betrokkenen bij een dergelijke vermeende samenzwering de mond te snoeren.

Bron: Wtvr.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pablo
Pablo
11 jaren geleden

https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland
Ik vind het vreselijk. Vanochtend een strakblauw hemel en boven zuidHollandse eiland begonnen ze weer strak om 09 uur, drie tegelijkertijd, ik meldde en zag ze daarna niet meer, maak kabaal menen! Bel de kit desnoods.
Dit is moord.
En voor de facebookers, kom op, meld je aan hier https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland

mevrouw S.
mevrouw S.
11 jaren geleden

Vandaag was de lucht helder blauw met witte wolken hier in Frankrijk. Met veel vliegtuigen en geen strepen. Keiharde wind vannacht en super veel regen. Zak zo wat door de aarde naar China zo nat is de kleigrond. Hoera! Ik heb weer een dag genoten.

Steef
Steef
11 jaren geleden

Ja ja die chemtrails weten wat,vanmorgen toen onze prachtige zon begon te schijnen waren de gifwolken al lekker aan het verschijnen.Jammer dat ze in denhaag zich alleen maar bezig houden met de gewone arbeider te domineren d.m.v hoe kunnen we de portomonees nog sneller leegmaken van onze slaafjes. Omhoog kijken doen ze niet en luisteren ook niet!Nou ik hoop dat als ze sproeien, die vliegtuigen het lekker boven hun woning doen. Misschien kunnen ze ook gelijk hun bankvriendjes besproeien met een middel dat medeleven en vrijgevigheid opwekt bij hun zodat mensen die verschrikkelijk in de maling zijn genomen door die inhalige gewentenloze geldbeluste machtwellustellingen eens wat van die mensen gaan helpen wat ze sommige hebben aangedaan met hun uitleen gedrag!!!!

john do
john do
11 jaren geleden

Zend een krachtige affirmatie in liefde naar de hemel.Werkt zeer goed!
Hoe meer mensen dit willen doen,hoe beter.
United we stand,divided we fall.
Time is now fooks .

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x