Buitenland

Advocate uit het team van Reiner Füllmich gearresteerd in Parijs: ‘Roept veel vragen op’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Dinsdagochtend is de Franse advocate Virginie de Araujo-Recchia gearresteerd in haar woning in Parijs. Dat zou zijn gebeurd voor de ogen van haar kinderen.

Volgens persbureau AFP houdt de aanhouding van de advocate verband met een onderzoek naar Remy Daillet, een bekende Franse ‘complotdenker’. Er zijn in totaal zeven arrestaties verricht en ook zijn er huiszoekingen gedaan, weet AFP.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Tribunaal

De Araujo-Recchia heeft meerdere rechtszaken aangespannen tegen mediabedrijven en politici die er verantwoordelijk voor zijn dat de coronapas er is gekomen. Daarnaast maakt ze deel uit van de coronacommissie van de Duitse advocaat Reiner Füllmich, die onlangs het eerste ‘covid-tribunaal’ lanceerde. De Franse advocate was ook betrokken bij dat tribunaal.

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal werden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Roept veel vragen op

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De arrestatie van De Araujo-Recchia maakt veel emoties los en roept veel vragen op, schrijft de krant France-Soir.

4.8 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Swappie
Swappie
2 jaren geleden

Ja dat krijg je helaas, als je de waarheid exposed. De DS is in paniek en op deze manier willen ze ontmoedigen en mensen de mond snoeren, met wat zij zeggen de zogenaamde nepnieuws. Maar mensen worden wakker en dat is niet meer te stoppen.

Never.
Never.
2 jaren geleden

Het roept niet alleen veel vragen op, het is ronduit schandalig. Sinds wanneer is het doen van een bepaald onderzoek verboden? Ja, alleen onderzoek dat in het straatje past van de elite is toegestaan. Durven we hier nog te spreken van een democratie? Het is een dictatuur die z’n weerga niet kent. En het volk kijkt toe !!!
Hoelang nog?

Frank G
Frank G
2 jaren geleden

Deep state cabal in panic mode. End of the new world order with russia leaving. They have to move fast and make mistakes. They are for the first time in 300 years EXPOSED. Truth is like a lion. It does not need defending. Let it lose. It will defend itself. St Augustine

Natasja
Natasja
2 jaren geleden

Gestapo!,alles herhaald zich ! Alles van toen is nu ! Het heden

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x