Buitenland

Advocate uit het team van Reiner Füllmich gearresteerd in Parijs: ‘Roept veel vragen op’

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Dinsdagochtend is de Franse advocate Virginie de Araujo-Recchia gearresteerd in haar woning in Parijs. Dat zou zijn gebeurd voor de ogen van haar kinderen.

Volgens persbureau AFP houdt de aanhouding van de advocate verband met een onderzoek naar Remy Daillet, een bekende Franse ‘complotdenker’. Er zijn in totaal zeven arrestaties verricht en ook zijn er huiszoekingen gedaan, weet AFP.

Tribunaal

De Araujo-Recchia heeft meerdere rechtszaken aangespannen tegen mediabedrijven en politici die er verantwoordelijk voor zijn dat de coronapas er is gekomen. Daarnaast maakt ze deel uit van de coronacommissie van de Duitse advocaat Reiner Füllmich, die onlangs het eerste ‘covid-tribunaal’ lanceerde. De Franse advocate was ook betrokken bij dat tribunaal.

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal werden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Roept veel vragen op

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De arrestatie van De Araujo-Recchia maakt veel emoties los en roept veel vragen op, schrijft de krant France-Soir.

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Swappie
Swappie
8 maanden geleden

Ja dat krijg je helaas, als je de waarheid exposed. De DS is in paniek en op deze manier willen ze ontmoedigen en mensen de mond snoeren, met wat zij zeggen de zogenaamde nepnieuws. Maar mensen worden wakker en dat is niet meer te stoppen.

Never.
Never.
8 maanden geleden

Het roept niet alleen veel vragen op, het is ronduit schandalig. Sinds wanneer is het doen van een bepaald onderzoek verboden? Ja, alleen onderzoek dat in het straatje past van de elite is toegestaan. Durven we hier nog te spreken van een democratie? Het is een dictatuur die z’n weerga niet kent. En het volk kijkt toe !!!
Hoelang nog?

Frank G
Frank G
8 maanden geleden

Deep state cabal in panic mode. End of the new world order with russia leaving. They have to move fast and make mistakes. They are for the first time in 300 years EXPOSED. Truth is like a lion. It does not need defending. Let it lose. It will defend itself. St Augustine

Natasja
Natasja
8 maanden geleden

Gestapo!,alles herhaald zich ! Alles van toen is nu ! Het heden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x