Mens en DierCorona

Mag je de coronaprik een vaccin noemen of niet? Professor Schetters legt uit

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is veel discussie geweest over de vraag of je de coronaprik een vaccin mag noemen of niet, zei professor Theo Schetters dit weekend aan tafel bij De Nieuwe Wereld. “Als het een vaccin is, dan hoeft het bedrijf dat dit product op de markt brengt bepaalde studies niet te doen, maar als het een genetisch medicijn is, dan horen ze wel bepaalde extra studies te doen,” legde Schetters uit.

“Dus het was voor het bedrijf heel belangrijk dat dit gekwalificeerd zou worden als een vaccin,” voegde de immunoloog toe. “De Japanners, waar Pfizer wilde komen, waren daar niet mee akkoord.” Die vonden dat het toch een genetische basis heeft en eisten dat de fabrikant zou kijken naar genotoxiciteit, dus of het je DNA kan veranderen, en biodistributie zou doen, dus waar het materiaal naartoe gaat nadat het is ingespoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Men heeft geen idee wat daar gebeurt

“Die studies had Pfizer gedaan en die zijn naar buiten gekomen. En daar komt dus gewoon uit dat de ‘vaccins’ – ik noem dat genetische vaccins – niet op de plek blijven waar je ze inspuit, maar gaan circuleren,” zei Schetters. Binnen vier tot acht uur circuleert het LNP (lipide nanodeeltjes) mRNA in het bloed. Daarna komt het terecht in de verschillende organen.

“Wat ik zorgelijk vind, is dat het ook terechtkomt in organen waar je het niet zou willen hebben,” zei professor Schetters. Zo is het bij vrouwtjesratten aangetroffen in de eierstokken. “Men heeft geen idee wat daar gebeurt.”

Eerste shortcut

Dit is dus de reden dat men het een vaccin wilde noemen. “Want als je het níet een vaccin noemt, dan hoor je die andere studies te doen en aan te leveren. Dit was de eerste shortcut die ze namen.”

Vanaf 27:10:

4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Pseudovaccin, genetische vaccin, het maakt niet uit want de massa wil deze dolgraag hebben.

pseudo
pseudo
2 jaren geleden

Ik dacht echt dat m’n broek niet meer af kon zakken…. Man oh man wat hebben die smeerlappen zich toch weten in te dekken.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk mag je de coronaprik geen vaccin noemen. Maar dat is eigenlijk een open deur intrappen. Vorig jaar werd er, meen ik, in Gezond Verstand al een mooie naam aan gegeven: gentechinjectie.
Het is een ongelooflijk schandaal dat die smerige farmaceuten met hun criminele vriendjes in de verschillende regeringen DIT voor elkaar hebben gekregen.
ALS ze het vanaf het begin zó genoemd hadden, wat het daadwerkelijk was, namelijk een genetische modificatie, dan waren er waarschijnlijk wel meer mensen geweest, die hun vraagtekens hierbij hadden gezet.
NU hebben ze het verkocht als zijnde een vaccin en dat woord is natuurlijk bekend gebied. Waar ik ook heel erg teleurgesteld over ben, is dat er niet véél meer artsen hun vraagtekens hierbij hebben gezet. Ik had meer verwacht van mensen, die een beroep hebben gekozen om mensen te genezen en lijden te verlichten. Daar zie ik nu even niets meer van terug.
Wij leven helaas inmiddels in een rechteloze en wetteloze wereld. Het lijkt wel alsof ALLES wat we tot nu toe normaal vonden, ineens niet meer bestaat. Te krankzinnig voor woorden, maar wel een feit.
Toch blijf ik proberen om optimistisch te zijn en verwacht ik dat het tij, liefst heel gauw, zal keren.

Prikvrij
Prikvrij
2 jaren geleden

Het zoveelste argument om maar beter verre te blijven van het middel. Het vertrouwen in de overheid en de medische wetenschap is echter groot. Mensen zullen dit niet horen of lezen en doen wat ze altijd doen. Ook dat is al middels geschiedenis met een flinke meerderheid al gevolgd hebbende. Die paar procent erbij zal niet zoveel doen. De velen hier zullen het nooit doen. De teller eindigt ergens dan zal de tijd het doen uitwijzen……

We kunnen ons niet druk maken over hetgeen we niet kunnen sturen. Beter voorsorteren over wat nog komen gaat.

Ik geloof zelf niet zo zeer in een massale sterfte daar niemand baad bij kan hebben. Een flinke verandering zeer zeker wel. En dan met name in controle vrijheid en nieuwe wereld. Veelal gestoeld op hetgeen in China al deels in gang is gezet. Volgende week zit ik daar en ik ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen sedert 1,5 jaar geleden.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x