CoronaBinnenland

Openbaringen uit coronadocumenten: ook bij dit experiment is de overheid buiten de wet getreden

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Het kabinet heeft het OMT aan het begin van de coronapandemie gevraagd om het gebruik van mondkapjes te onderbouwen, met als doel om de anderhalvemetermaatregel te handhaven.

Het RIVM kon de afstandsmaatregel noch het effect van mondkapjes wetenschappelijk onderbouwen. Ook twee experimenten met mondkapjes leverden niet het gewenste resultaat. Dat blijkt uit onderzoek naar Wob-documenten dat is uitgevoerd door Wouter Aukema, Marc van der Vegt, Cees van den Bos en Daniël van der Tuin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het kabinet sorteerde in mei 2020 al voor op een mogelijke mondkapjesplicht. Niet vanuit medisch perspectief, maar om het gedrag van Nederlandse burgers te beïnvloeden. De Gedragsunit Corona kon hiervoor geen onderbouwing geven vanuit de bestaande literatuur. Uit de twee experimenten bleek dat mondkapjes geen enkel effect hebben op het handhaven van de anderhalvemetermaatregel.

De instanties weten dit

Toenmalig minister Grapperhaus van Justitie schreef op 11 oktober 2020: “Het (landelijk) verplichte mondkapje komt als een tank op ons af. We moeten zo snel mogelijk juridisch kunnen zeggen hoe, met welke wet en grondslag. Mooie klus toch?” In de Wob-documenten heeft het onderzoeksteam geen enkele steekhoudende onderbouwing aangetroffen voor de draagplicht.

Van der Vegt concludeert: “De mondkapjes werken niet, ze brengen hooguit een ‘placebo-effect’ teweeg en de 1,5 meter werkt niet. De instanties weten dit. Ook bij dit experiment is de overheid buiten de (Grond)wet getreden.”

Diep schamen

“Wat wij natuurlijk al langer wisten, mondkapjes waren bedoeld om ons gedrag te beïnvloeden en ons te observeren. Men wist dondersgoed dat de stoffen en medische mondkapjes niet werken, maar toch werd dit door bepaalde politici erdoorheen gedrukt en door journalisten toegejuicht,” zegt bioloog Richard Steenvoorden.

Orthopedagoog en publicist Hans Koppies voegt toe: “De voorstanders van mondkapjes voor kinderen moeten zich diep schamen. Heel diep. Nooit is het nut van een mondkapjesplicht aangetoond.”

Volkskrant-journalist slaat wild om zich heen

Ook Volkskrant-journalist Maarten Keulemans mengt zich in de discussie. “Compleet gestoord. Neem een haloperidolletje. En geef gekke Marc er ook een paar,” twittert hij.

Waarop Van den Bos reageert: “Speciaal voor de mensen met een abonnement op de Volkskrant. Dit is hoe redacteur Keulemans online reageert op openbaringen uit Wob-documenten omdat zijn rol als overheidsinstrument voor overheidspropaganda is blootgelegd. Wild om zich heen slaand, losgezongen van alle inhoud.”


5 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
2 jaren geleden

De overheid en de MSM zijn onze grootste vijanden. Wie gaat dat schorem vervolgen….WIE..

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Vertrouwen wij een overheid die liegt, draait, bewust de wet overtreedt, geweld en afpersing gebruikt als dwangmiddel ?

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
2 jaren geleden

Vroeger las ik nog een krant ! Nu wordt ik misselijk van de overduidelijke propaganda ! Wat is Nederland achteruit gegaan . Ik zie nog steeds mensen met mondkapjes rondscharrelen , de slachtoffers van domheid en goedgelovigheid . Er zijn al kinderen overleden door die mondluiers ! Dit is zware misdaad die we moeten veroordelen en de leugenaars moeten oppakken ! Maar de waarheid of feiten of de grondrechten zijn er niet meer. Een groot gevoel van walging heb ik over dit land en haar bestuurders

Rico
Rico
2 jaren geleden

Het stomme is dat de volgende keer alle schapen gewoon weer meedoen ….

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x