CoronaMens en Dier

Kijk: Bill Gates begint behoorlijk te stamelen als hij een lastige vraag krijgt

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Er zijn beelden opgedoken van een interview dat miljardair Bill Gates in 2020 had met CBS News over de ‘pandemie’. Norah O’Donnell wees erop dat de bijwerkingen van het Moderna-vaccin zorgwekkend lijken.

Na de tweede dosis kreeg tenminste 80 procent van de proefpersonen een systemische bijwerking, variërend van heftige rillingen tot koorts, aldus O’Donnell. Ze vroeg Gates of deze vaccins veilig zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet superernstig

Hij antwoordde dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA daar ‘grondig naar gaat kijken’. De bijwerkingen waren ‘niet superernstig’, stamelde Gates. “Ze veroorzaakten geen permanente gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen op te wekken.”

O’Donnell benadrukte dat iedereen die een hoge dosis kreeg, last had van bijwerkingen. Gates, die heel vaak ‘eh’ zei en ongemakkelijk heen en weer bewoog op zijn stoel, herhaalde dat ze niet al te ernstig waren. “Het was alleen superpijnlijk.”

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen optreden,” lachte hij. “Ik ga ervan uit dat de FDA daar op zal toezien, ondanks de druk.”

Gates kreeg ook de vraag hoeveel doses we nodig zullen hebben. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin zal werken na één dosis, zoals we aan het begin gehoopt hadden. We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

FDA Criminally Approved Bioweapon as Safe & Effective Vaccine – Karen Kingston https://rumble.com/v228tus-fda-criminally-approved-bioweapon-as-safe-and-effective-vaccine-karen-kings.html

Peter
Peter
1 jaar geleden

dergelijke leugenaars—TRIBUNAAL geen tijd meer aan verspillen

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Bill Gajes weet nog wel met antwoorden te komen, maar komt met extreem veel “eeeh”s en beweegt ook onrustig. Nu wil dat niet altijd wat zeggen, maar het impliceert wel dat hij weet dat hij zich op dun ijs begeeft en er bij een kleine fout doorheen zakt.

Lichaamstaal kan soms wel degelijk bedrieglijk zijn, maar ik heb ’t idee dat hij ’t nu toch wel langzaamaan benauwd begint te krijgen. Laten we hopen dat dit een goed teken is.

Antiislam
Antiislam
1 jaar geleden

Is deze man een viroloog ???? NEE dus wat doet hij daar überhaupt???!

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x