CoronaMens en Dier

Kijk: Bill Gates begint behoorlijk te stamelen als hij een lastige vraag krijgt

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Er zijn beelden opgedoken van een interview dat miljardair Bill Gates in 2020 had met CBS News over de ‘pandemie’. Norah O’Donnell wees erop dat de bijwerkingen van het Moderna-vaccin zorgwekkend lijken.

Na de tweede dosis kreeg tenminste 80 procent van de proefpersonen een systemische bijwerking, variërend van heftige rillingen tot koorts, aldus O’Donnell. Ze vroeg Gates of deze vaccins veilig zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet superernstig

Hij antwoordde dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA daar ‘grondig naar gaat kijken’. De bijwerkingen waren ‘niet superernstig’, stamelde Gates. “Ze veroorzaakten geen permanente gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen op te wekken.”

O’Donnell benadrukte dat iedereen die een hoge dosis kreeg, last had van bijwerkingen. Gates, die heel vaak ‘eh’ zei en ongemakkelijk heen en weer bewoog op zijn stoel, herhaalde dat ze niet al te ernstig waren. “Het was alleen superpijnlijk.”

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen optreden,” lachte hij. “Ik ga ervan uit dat de FDA daar op zal toezien, ondanks de druk.”

Gates kreeg ook de vraag hoeveel doses we nodig zullen hebben. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin zal werken na één dosis, zoals we aan het begin gehoopt hadden. We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

FDA Criminally Approved Bioweapon as Safe & Effective Vaccine – Karen Kingston https://rumble.com/v228tus-fda-criminally-approved-bioweapon-as-safe-and-effective-vaccine-karen-kings.html

mister nexit
mister nexit
3 maanden geleden

het stotteren en geëuh geeft de onzekerheid van zijn woorden weer. Hij is een leugenaar !

Peter
Peter
3 maanden geleden

dergelijke leugenaars—TRIBUNAAL geen tijd meer aan verspillen

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

Bill Gajes weet nog wel met antwoorden te komen, maar komt met extreem veel “eeeh”s en beweegt ook onrustig. Nu wil dat niet altijd wat zeggen, maar het impliceert wel dat hij weet dat hij zich op dun ijs begeeft en er bij een kleine fout doorheen zakt.

Lichaamstaal kan soms wel degelijk bedrieglijk zijn, maar ik heb ’t idee dat hij ’t nu toch wel langzaamaan benauwd begint te krijgen. Laten we hopen dat dit een goed teken is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x