Buitenaards

“Elke Amerikaanse president sinds de oorlog op de hoogte van buitenaards bezoek”

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het nieuwe controversiële boek The Presidents and UFOs wordt beweerd dat een aantal Amerikaanse presidenten op de hoogte zijn geweest van buitenaards bezoek op onze planeet.

“We hebben vastgesteld dat de mysterieuze vliegtuigen niet afkomstig zijn van de aarde en volgens geheime inlichtingenbronnen hoogstwaarschijnlijk een interplanetaire herkomst hebben,” schreef de stafchef van het Amerikaanse leger George C. Marshall in maart 1942 aan president Franklin D. Roosevelt.

President Roosevelt wilde kijken wat er gedaan kon worden met de kerngeheimen die men door het bestuderen van de ongeïdentificeerde objecten te weten was gekomen. In een andere memo schreef Roosevelt over het aanvaarden van de realiteit dat onze planeet niet de enige in het universum is waar intelligent leven is te vinden.

Geheime ontmoeting

De geheime memo’s zijn opgenomen in het controversiële boek van schrijver Larry Halcombe. “UFO’s bestaan en buitenaards leven heeft de aarde bezocht,” zei de 71-jarige Halcombe. “Er is zoveel bewijs dat hun bestaan niet langer kan worden ontkend.”

Alle presidenten sinds de oorlog hebben bewijs gezien voor het bestaan van buitenaards leven en moesten het geheimhouden om het volk geen angst aan te jagen, aldus het boek. President Eisenhower zou zelfs een ontmoeting hebben gehad met aliens. “Een aantal betrouwbare bronnen claimen dat hij in 1955 naar Holloman Air Force Base in New Mexico is gevlogen om de aliens te ontmoeten.”

Grootste cover-up in de geschiedenis

“Er is al sinds de jaren zestig sprake van een cover-up op staatsniveau, ook om presidenten in het duister te houden,” zei Holcombe. “Het onderzoek naar buitenaardsen in de VS is in handen van een machtige en geheimzinnige commissie die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen.”

Holcombe gelooft niet dat de VS of Groot-Brittannië binnenkort zullen toegeven dat aliens de aarde hebben bezocht. Mogelijk worden ze daar wel toe gedwongen als aliens hun aanwezigheid bekendmaken, aldus de auteur. Hij voegde toe dat er veel wetten zijn overtreden om dit geheim te bewaren. “Dit is de grootste cover-up in de geschiedenis van de mensheid.”

Boek: The Presidents and UFOs: A Secret History From FDR to Obama

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

“Dit is de grootste cover-up in de geschiedenis van de mensheid.”; alle presidenten zijn tot heden nalatig geweest om Buitenaardse Ambassades te bouwen en die zo enorm belangrijk zijn om gezamelijk, mensen en buitenaardsen, rampen te bestrijden.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 jaren geleden

Zijn het buitenstaanders of buitenaardsen ?
Want juist zo’n bericht over dat zich beperkt tot buitenaards contact, ontneemt die andere mogelijkheid. Namelijk, de aanwezigheid van intelligente wezens die zich weten te onttrekken aan onze waarneming, maar die wel degelijk deel uitmaken van de bewoners op aarde. Die dus ook belang hebben bij een schone, leefbare aarde. Wezens die ons welgezind zijn, maar die ons ook zien als een gevaar. Die wezens kunnen meerdimensionaal zijn, of op grote diepte in gebergtes wonen, of diep onder het oppervlak van de oceanen, etc..
Misschien zijn ze hier al heel lang, zijn spiritueel hoog ontwikkeld, en hebben een technologisch hoogstaande ontwikkeling doorlopen. Eerlijk gezegd vind ik het waarschijnlijker dat zo iets bestaat, en dat het contact vanwege wederzijds belang wordt verzwegen. Misschien kunnen we ze überhaupt niet waarnemen zonder dat we hulpmiddelen gebruiken.
Diverse gebieden op aarde worden door militairen afgeschermd. Daarom ?? Ik vraag het me af.

Diahlia
Diahlia
7 jaren geleden

En waarom laten de aliens zich niet gewoon aan het volk zien ? Waarom zijn foto’s altijd onscherp?
Waarom landen de ufo niet massaal in mijn dorp om kennis te maken?
En als aliens een lange reis hebben gemaakt dan nodig ik ze uit voor een bbq met een lekker biertje bijkletsen .. Ik heb ze niet gezien …

John-61
John-61
7 jaren geleden

Ik heb toevallig gisteravond het betreffende boek uitgelezen.
Er staat volgens mij niet in dat elke Amerikaanse president sinds de oorlog op de hoogte is/was van buitenaards bezoek.
Volgens mij staat daar in dat dat bij Obama en Clinton waarschijnlijk niet het geval was. Clinton was overigens wél geïnteresseerd en Obama niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x