UFO

Majoor zag ‘moederschip bij Stonehenge’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oud-majoor met 5000 vlieguren op zijn naam heeft gezegd dat hij tijdens een diner met de Britse prins Philip, echtgenoot van koningin Elizabeth II, heeft gesproken over een UFO-waarneming.

“Ruimteschepen zijn geregeld in ons luchtruim te vinden en ik denk dat ze hier al duizenden jaren komen,” zei majoor George Filer III.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Filer was één van de 39 getuigen die werden gehoord tijdens de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in de National Press Club in Washington D.C.

Cruiseschip

Als voormalig inlichtingenofficier van de Amerikaanse luchtmacht werd Filer in januari 1962 gestationeerd op vliegbasis Sculthorpe in Engeland. Op een avond moest hij gevechtstoestellen bijtanken in de lucht toen London Control zich meldde met de mededeling dat de radar een UFO had opgevangen in het gebied.

Het was een heldere avond en de zon ging net onder. Filer bevond zich ergens in de buurt van Oxford en Stonehenge en vloog in de richting van het object.

Het toestel was met een doorsnee van ruim 1,6 kilometer groter dan alles wat hij ooit in de lucht had gezien. Op slechts enkele kilometers van het object kon Filer een aantal lichten onderscheiden die hem deden denken aan een cruiseschip. Op minder dan 8 kilometer leek de UFO plotseling ‘tot leven’ te komen. De lichten werden een stuk feller en het object versnelde. De oud-majoor vergeleek de acceleratie met de lancering van een spaceshuttle.

“We zagen veel fellere lichten en een ongelooflijke versnelling,” zei Filer. “Het object schoot omhoog en was opeens verdwenen. Deze grote toestellen worden moederschepen genoemd, omdat ze net als vliegdekschepen een aantal kleinere toestellen bevatten.”

“We vroegen London Control of er raketlanceringen in het gebied gepland waren, maar dat was niet het geval,” ging hij verder. “Daarna mochten we onze missie weer vervolgen.”

Koninklijk diner

Enkele weken laten kregen Filer en zijn bemanning een uitnodiging om te dineren met prins Philip, hertog van Edinburgh, die naar eigen zeggen geïnteresseerd was in de waarneming.

“We zaten met z’n zevenen rond een tafel en hadden het over UFO’s,” aldus Filer. “Prins Philip kwam erg sympathiek en vriendelijk over. Hij was erg geïnteresseerd in onze onderschepping.”

Toen hij het koninklijke gezelschap vroeg waarom hij geïnteresseerd was in UFO’s reageerde Philip: “Mijn oom die mij heeft opgevoed, Earl Mountbatten, heeft UFO’s van dichtbij gezien toen hij bij de marine zat.”

Filer heeft veel onderzoek gedaan naar UFO’s en is ervan overtuigd dat buitenaardsen onze planeet al duizenden jaren bezoeken. Hij verwees naar archeologische monumenten die overal in Engeland worden gevonden. Volgens Filer doen ze denken aan de vorm van moederschepen.

“Stonehenge en Silbury Hill in Engeland symboliseren mogelijk bezoek van een buitenaards ras ergens in een ver verleden,” zei hij. Toen hij bij de luchtmacht zat heeft Filer naar verluidt nog een buitenaards toestel gezien, maar daar ging hij in Washington niet dieper op in.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Elke getuige verklaring is er ééntje meer, wat de regeringen op de knietjes dwingt.

DeDenker
DeDenker
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Elke getuige verklaring is er ééntje meer, wat de regeringen op de knietjes dwingt.[/quote]

ik wil echt dat de grote onthulling snel komt.

biko steve
biko steve
11 jaren geleden

Disclosure zou ik niet op gaan zitten wachten eerlijk gezegd, maar wel een mooi initiatief.
Hier alle officiele filmpjes op een rij:
http://www.youtube.com/user/CitizenHearing?feature=watch

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

Als ‘ze’ ons al duizenden jaren bezoeken met snelle vluchten en schichtige bewegingen, zullen ze dat waarschijnlijk BLIJVEN doen… duizenden jaren lang. Maar contact maken met ons, ho maar!

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x