Homepagina » Mens en Dier » Mensensmokkelaar vermoordde meer dan 400 kinderen. Bekijk hier zijn schokkende getuigenis
Mensensmokkelaar heeft meer dan 400 kinderen gedood. Bekijk hier zijn schokkende getuigenis

Mensensmokkelaar vermoordde meer dan 400 kinderen. Bekijk hier zijn schokkende getuigenis

Wereldwijd zijn meer dan 20 miljoen mensen slachtoffer van mensensmokkel, blijkt uit schattingen van de Internationale Arbeidsorganisatie. In deze industrie gaat jaarlijks 150 miljard dollar om.

Mensensmokkelaars spreken zich zelden uit over hun misdaden, maar recentelijk heeft een journalist er toch één zover gekregen om een bekentenis af te leggen.

De smokkelaar vertelt in een interview met de Britse onderzoeksjournalist Ross Kemp dat hij duizenden kinderen heeft verkocht als seksslaven.

Tel kwijtgeraakt

De honderden kinderen die hij niet kon verkopen, doodde hij.

De mensensmokkelaar gaf toe dat hij onderhand de tel is kwijtgeraakt, maar hij schat dat hij ergens tussen de 400 en 500 jonge meisjes heeft gedood.

Tijdens het interview voelde Kemp zich erg ongemakkelijk. Hij had moeite om zijn emoties onder controle te houden terwijl hij tegenover een man zat die toegaf honderden onschuldige kinderen te hebben gedood.

Geschokt

Kemp zei later over het interview dat hij vocht tegen de tranen en ‘geschokt’ was door de uitspraken van de smokkelaar.

De mensensmokkelaar, meneer Kahn, gaf toe dat hij meisjes vanaf 12 jaar oud verkocht als seksslaaf. Hij voegde toe dat hij kinderen nooit teruggaf. Het was makkelijker om ze te doden.

“Als ze proberen weg te lopen, of als ik ze niet kan verkopen, worden ze gedood en begraven,” zei Kahn.

Geveild

Ten tijde van het interview werkten er maar liefst 75 smokkelaars voor Kahn. Hij werd op dat moment onderzocht wegens 25 verschillende vergrijpen, hoewel hij nooit terecht hoefde te staan.

“We gaan naar arme gemeenschappen en zoeken naar echte schoonheden,” zei Kahn. “De meisjes worden geveild en gaan naar de hoogste bieder.”

Je vraagt je misschien af waar de meisjes terechtkomen. Het blijken vaak rijke en machtige mannen te zijn die zich vergrijpen aan kinderen.

Generaal

Afgelopen week nog werd een gepensioneerde Amerikaanse generaal aangeklaagd wegens verkrachting van minderjarigen.

De generaal, James Grazioplene, was ook vicepresident van de particuliere militaire uitvoerder DynCorp, die in de jaren negentig in Bosnië meisjes verkocht als seksslaven.

Medewerkers van het bedrijf verhandelden op grote schaal meisjes van 12 jaar en ouder en gingen uiteindelijk vrijuit door gebrek aan wetgeving.

[Collective-evolution]


Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Ik ben van mening dat vrede op aarde een stuk sneller te bereiken is als we de pedo’s uitschakelen.

  47 likes
  • Dat zal niet het einde zijn.

   De macht verstrengeld tussen politici ( allen van de linkse tot de rechtse) met banken en industriëlen,

   houdt onderdrukking, slechte verdeling, oorlog en verzin zelf maar uw misstand, in stand.

   Zolang wij daarop blijven stemmen vanwege onze verslaving aan consumentisme en onze hypotheek.

   zal het nooit vernanderen

   15 likes
  • Profeet Mohammed was een pedo.

   10 likes
  • Ik hoor je!

   Maar weetje, het is de mens zelf die drastische moet veranderen in alle aspecten van zichzelf! Men moet zichzelf herinneren wie hij/zij is in essentie ASAP! Want zonder deze realisatie doet/kiest men onbewust mee met alle leed hier op aarde! Verdiep in jezelf, leer jezelf kennen, weet van jezelf, hou van jezelf, vertrouw op jezelf, geloof in jezelf, alle antwoorden vind je in jezelf in het hart van jezelf daar waar de oneindige licht van jouw schijnt. Ik ben mij ervan bewust dat ik een multi dimensionaal licht wezen ben met een ziel. alle organische wezens zijn dat. Ik heb een waardevolle video over multi dimensionaliteit gevonden. Een krachtige vrouw om te horen zo wijs. Ik persoonlijk, resoneer met haar als de malle maar goed onderzoek, oordeel zelf. Sarah Adams vriend van Max Spiers https://www.youtube.com/watch?v=fQXZAOBHIKE

   7 likes
 2. Gadverdamme….. dat is het enige wat ik hier op kan zeggen……..
  Het ergste is dat die zieke geesten zich nog geen eens schamen……..

  9 likes
  • Het hangt er maar net vanaf in welk milieu je opgegroeid bent. Als je geleerd krijgt dat een mensenleven niets voorstelt, kijk je er al heel anders tegenaan. Als je rijk geboren wordt en leert dat arme mensen niet meetellen, kijk je er al heel anders tegenaan. Etc…

   17 likes
   • Ja, Danny, maar vanuit een bepaald bewustzijn kan het ook zo zijn dat men ziet dat de dood niet bestaat, en als zodanig dus minder dramatisch over een beëindigd mensenleven denkt. Als je heel sterk voelt dat we in een supercomplexe matrix leven, dan kijk je ook heel anders tegen een leven aan.

    3 likes
  • Die zijn de schaamte voorbij.

   4 likes
 3. ik wil alleen maar zeggen:

  dat ‘t niet meer te bevatten is….
  dat ik niet meer zelfs mijn best doe dat te begrijpen…
  ik kán ‘t n.l. niet begrijpen…
  niet in mijn hart en niet door in beeldbewustzijn het me te gaan zitten voorstellen…
  dus mijn gevoel uitschakelen…
  absoluut niet te doen…
  wat is er met “mensen”gebeurd, dat dat kan gebeuren…dat ze tot zulke dingen in staat zijn…
  ‘t is en blijft een gruwelijk raadsel…
  God is liefde
  ‘t enige wat ik steeds zie is, dat ik alle door de duivel bezetenen, altijd boven de vlammende krater van een vulkaan naar beneden wil laten vallen…
  maar ja, dat is een beetje raar hé? Wie denk ik dan dat ik ben?
  Ik ga er niet over…

  God alleen…

  12 likes
 4. Laast was een vervangend hoofofficier, ontslagen voor sex met een jongen. Viezerik. Ik vind, als je voor zo’n beroep kiest, je ook eerst langs de psycholoog moet gaan. Psychologe test is goed, moeten ze invoeren.

  8 likes
 5. Kani iemand die Kahn opknopen? Liefs pijnlijk en langzaam…

  1 likes
  • wou je ‘t uitbesteden? Innerlijk heb je ‘t al gedaan dus…
   net als ik met die krater…
   ‘t werkt niet

   namaste

   2 likes
   • Om dit soort randverschijnselen te beoordelen, want dat is het en in feite, zou je een instituut moeten oprichten die daadwerkelijk ingrijpt, alleen kennen we die niet. We hebben dan weliswaar op democratische wijze een internationaal strafhof opgericht in het westen die is gezeteld in den Haag, maar als je ziet wat ze bekokstoven kun je net zo makkelijk gaan googelen op een synoniem woord voor dit instituut, en er valt een heleboel te rijmen op het woord incompetent, want dat zijn ze zonder twijfel.

    En of je nou de Trojka neemt? De VN in New York? Of het internationaal gerechtshof? Zeg maar dag tegen je handje als het er op aan komt want je word compleet weggevaagd als het moment daar om vraagt.

    Heb ik iets te veel gezegd? Ik dacht het niet. Kijk alleen maar hoe de mensen in Groningen behandeld worden door een bedrijf, de NAM. Die schuldig is aan de ineenstorting van huizen in de regio door gaswinning. In dat geval, of in dit geval is het een typisch voorbeeld hoe dergelijke bedrijven werken en dan hebben de Groningers nog de mazzel dat ze in Nederland wonen want anders waren ze al lang geruimd., of als terrorist bestempeld.

    Wat dat aangaat heeft minister Kamp compleet gefaald en zou de hele massa moeten opstappen. Zelfs degene die nu het woord voert om een nieuwe coalitie te vormen zou in principe gewoon moeten wegwezen. Al was het maar om de boel recht te zetten wat fout ging.

    6 likes
 6. Wat ik niet kan bevatten is, dat die man bekent 400/500 meisjes te hebben gedood, en met zulk een bekentenis gewoonweg verder mag gaan, met tegelijk de mededeling dat hij er niet mee zal stoppen.
  Hoe kan dat eigenlijk? Wordt hij beschermd door de miljardairs en de corrupte machine?

  6 likes
 7. Ik wist dit al door onderzoek naar de Orde van Skull and Bones en de CIA connectie. Heb destijds zelfs nog enige tijd zitten puzzelen met de naam van de oprichter van DynCorp, Ed Wilson, omdat in de film ‘The Good Shepherd’ ene Edward Wilson de hoofdpersonage was die gespeeld werd door Matt Damon, maar kon geen direct verband vinden, behalve dat de orde op de hoogte moet zijn geweest van zijn daden. Op dat niveau kan het haast niet anders.

  We begeven ons op het niveau van binnenhalen en wat er verder uit voortkomt zoeken anderen maar uit. Deze lui hebben weinig op met ‘peace and justice’ al misbruiken ze zelfs dit begrip om aan hun grieven te komen.

  Zoals Skull and Bones ongetwijfeld op de hoogte moet zijn geweest van het Chileense kamp Colonia Dignidad (Villa Baviera) gezien ze begin jaren dertig al goede zaken deden met hooggeplaatste nazi officieren uit de SS cirkel van Heinrich Himmler op Wall Street, en waar ze onder andere betrokken waren om de Vereinigte Stahlwerke A.G (Krupp stahl) op te richten, en anderzijds hun invloed binnen de CIA en ontwikkelingen die in de jaren 70 plaatsvonden onder het regime van Augusto Pinochet. Zie hiervoor de connectie CIA, de Chileense geheime dienst DINA, in combinatie met nazi voortvluchtigen.

  https://www.youtube.com/watch?v=5oObdFq78_s

  Zoals bekend stationeerde de orde van Skull and Bones vanaf de jaren ’50 een paar dozijn leden bij de CIA. Allen in de functie als stafofficier, of afdelingsdirecteur. In deze functie genoten ze bescherming voor rechtsvervolging en konden ze bepaalde processen controleren die [de familie] aanging. Processen die ik het beste kan omschrijven als ‘business as usual’. Degene die er bij betrokken waren genoten algehele immuniteit, en degene die er in verzeild raakten genoten immuniteit tot de vervaldatum was ingetreden.

  Naast DynCorp zijn er veel bedrijven opgezet die een link hebben met de CIA. Het loopt als een rode draad door de geschiedenis van de CIA maar zegt niks over het feit dat alle CIA medewerkers per definitie foute mensen zijn. In tegendeel. Degene die er een bende van maakten zijn degene die zich overal achter verschuilden. Daarom gedijen zij het beste bij instituten met een besloten karakter. Vermoedelijk een van de redenen waarom John F. Kennedy onder andere de CIA in duizend stukjes wilde breken want hij wilde er meer kapot maken. Aanleiding genoeg om hem uit het witte huis te jagen.

  7 likes
 8. Als Turkije de doodstraf voor dit soort schoften weer in het leven wil roepen, krijgen ze mijn zegen.

  2 likes
 9. Nederland zal vast een afnemer zijn of runt de boel met co.

  3 likes
 10. Sunday 30 April
  Healing Energy Prayer
  for Pulau Jerejak and more… A worldwide event! We all stand as a Rock for the Penangites and their Pulau Jerejak. A beautiful, historical Island needs to keep the peacefullness!
  A simple Universal prayer, an easy way to connect with your Source and get results that will surprise and delight you. Sit together if possible, use OPONOPONO. Focus your intention on Pulau Jerejak.
  The energy you will create will be powerful. Just use this simple prayer for Pulau Jerejak and more.
  🕊🦋🕊🌺🕊🦋🕊
  I love you
  I’m sorry
  Forgive me
  Thank you.
  ~~~~~🌺~~~~~
  The flower of Malaysia
  Peace be with you.

  If you cant do this with others, then take every opportunity to include this in your every day life. By using this little prayer everyone on Earth can play their part in making the changes which are nescesary to remove all that is dark and corrupt. The good energy is becoming more powerful each day.
  Sunday 30 of April
  Waves of Love and Mercy will be spread all over our beautiful planet.
  Thank you for caring and sharing….
  🕊🦋🕊🌺🕊🦋🕊
  Peace be with you

  0 likes
  • The prayer for Pulau Jerejak and more…
   More stands for child-trafficking.

   Let go the storm of emotions…ride on the waves of Love and Mercy for Peace

   Come pray with us through Energy we are connected

   Thank you

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Jij financiert de mensensmokkelaars die migranten naar Europa brengen. Gelekte documenten schetsen duister beeld

Jij financiert de mensensmokkelaars die migranten naar Europa brengen. Gelekte documenten schetsen duister beeld

De Europese Unie heeft de migratiecrisis in ...

VN-vredessoldaat ontdekt grootschalige sekshandel binnen de VN en meer. Lees hier wat er met haar is gebeurd

VN-vredessoldaat ontdekt grootschalige sekshandel binnen de VN en meer. Lees hier wat er met haar is gebeurd

Een Amerikaanse politieagente werd in 1999 door ...