Gezondheid

Onderzoekers leggen link tussen HPV-vaccinatie en MS. Wat je moet weten voordat je de prik gaat halen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers van de Universiteit van Miami hebben twee gevallen onderzocht waarbij tieners de ziekte MS kregen nadat ze het HPV-vaccin Gardasil hadden gekregen.

Gardasil wordt sinds 2006 gegeven ter voorkoming van HPV-infecties en baarmoederhalskanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Sindsdien zijn er na vaccinatie meerdere gevallen gemeld van serieuze aandoeningen, waaronder acute gedissemineerde encefalomyelitis (ADEM), neuromyelitis optica, klinisch geïsoleerd syndroom en MS.

Beschadigingen

Hoofdonderzoeker Ye Hu sprak tijdens een congres in Californië over de twee tieners, die één tot twee weken na de vaccinatie last kregen van symptomen die verband houden met MS.

Een 14-jarige jongen kreeg twee weken na zijn derde dosis Gardasil last van pijn en wazig zicht. Twee maanden later keerden de symptomen opnieuw terug.

Een 17-jarig meisje kreeg twee weken na haar eerste dosis last van wazig zicht. Een week na een ziekenhuisonderzoek voelden haar onderste ledematen gevoelloos en zwak aan. Ook zag ze opnieuw wazig.

Er bleken beschadigingen in het brein van de tieners te zijn opgetreden. Beide patiënten kregen steroïden toegediend en interferon bèta-1a voorgeschreven.

Tijdelijke associatie

Interferonen helpen om de schade aan het centrale zenuwstelsel en met name de myeline bij MS te beperken.

Deze twee gevallen wijzen op een ‘tijdelijke associatie’ tussen de HPV-vaccinatie en MS, concludeerden de onderzoekers.

Onduidelijk is nog of Gardasil het risico op demyeliniserende aandoeningen verhoogt bij risicopatiënten of dat het vaccin MS uitlokt door middel van een immuunrespons.

Slim verdienmodel

Vorig jaar vond een Scandinavische studie in tijdschrift JAMA geen link tussen MS of demyeliniserende ziektes en de HPV-vaccinatie.

En zo lijkt Big Pharma weer een slim verdienmodel te hebben opgezet. Geef kinderen een vaccin tegen baarmoederhalskanker (één keer kassa) en geef het deel daarvan dat ziek wordt ook weer allerlei medicijnen (twee keer kassa).

Foto: Discasto Wikimedia Commons

[Neurology Advisor]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Wetende dat big pharma er altijd op uit is de zakken te vullen met zo veel mogelijk zieke mensen maakt het een domme zet om ze überhaupt de kans te geven te rommelen met het allerbelangrijkste wat je hebt : je imuunsysteem !!!! Ze denken werkelijk dat ze slimmer zijn dan ons geniale imuunsysteem wat feitelijk alleen maar onderuitgehaald kan worden met slechte, onnatuurlijke leefgewoontes en ingrepen, waaronder vaccinaties. Laat die griezels niets in je lichaam spuiten, daar komt geheid narigheid van, ze deugen overduidelijk van geen kanten.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden

3 jaar op rij kreeg ik last van mijn MS na het ontvangen van een griepprik.
In heftige mate zelfs, en het kostte me meer inspanning om weer enigszins tot herstel te komen.
Sinds dat ik geen griepprik meer ontvang, heb ik problemen in die heftigheid niet meer gehad.
Voor mij sinds het jaar 2009 geen griepprik meer..

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

@Herman de Graaf, steeds meer onderzoek wijst uit dat vaccinatie meer kwaad doet dan goed, sterker nog het helpt virussen in stand te houden zie :

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12677:griep-krijgen-is-veiliger-dan-de-griepprik&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Ze zijn echter hard bezig een verplichting voor vaccinatie voor iedereen in de steigers te zetten zodat een vrije keuze niet meer mogelijk is en ze iedereen in de big pharma-tang kunnen krijgen. Het is een duivels plan zeg ik u.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12686:voorbereidingen-verplichte-griepprik-kinderen-in-volle-gang&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x