Het Complot

Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een woning in Apple Valley in de Amerikaanse staat Minnesota zijn de lichamen gevonden van een meisje en haar ouders. De lichamen van David Crowley (29), zijn vrouw Komel (28) en hun vijf jaar oude dochter Rani werden zaterdag aangetroffen bij de voordeur.

Buren zeiden dat ze al sinds kerst niet meer hadden gesproken met het ogenschijnlijk gelukkige gezin. Buurman Collin Prochnow besloot poolshoogte te nemen omdat er veel pakketjes voor de deur van de Crowleys lagen. Hij dacht in eerste instantie dat het etalagepoppen waren. “Ze zagen er niet menselijk uit,” zei hij. Hoewel het lijkt te gaan om zelfmoord, heeft de politie de dood aangemerkt als ‘verdacht’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning
David en Komel Crowley (Instagram)

In december werd Prochnow op een nacht wakker van het geluid van schoten, maar hij gaf het verder geen aandacht. David was vijf jaar werkzaam geweest in het leger. Hij deed mee aan een missie in Irak en hield van wapens.

David schreef en regisseerde Gray State, een onafhankelijke film waarin de militaire politie en FEMA-agenten Amerikanen doden om een ‘Nieuwe Wereldorde’ af te dwingen. In de film is de samenleving veranderd in een politiestaat, is de krijgswet afgekondigd en worden andersdenkenden in kampen gestopt.

De film werd gefinancierd door middel van crowdfunding. In oktober 2012 werd 61.332 dollar opgehaald, genoeg om met de productie te starten. “Verzet is overwinning,” zei Crowley. “Dat komt duidelijk naar voren in Gray State. Hoewel je het risico loopt te worden gedood als je je verzet, is verzet op metafysisch niveau van grote waarde.”

Bekijk hieronder een trailer van de film:

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Heeel erg jammer. Ik hoop dat ze wel al genoeg materiaal hebben gemaakt dat e de film alsnog af kunnen krijgen zonder David…

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De geheime wereld orde kan er achter zitten (De Illuminati, Bilderberggroep). De Wereldleraar is voor soort gelijke activiteiten ook al eerder bedreigd met de dood.

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

En ook dit bericht wordt weer klakkeloos gelooft! Snapt er dan niemand dat wij mensen niet wakker worden maar kunstmatig wakker worden gemaakt. Iedereen dit dit bericht meteen aanneemt als waarheid is een slaaf en moet direct wakker worden.

Faith
Faith
9 jaren geleden

Als je met die Wereldleraar Maitreya bedoelt, hoe kunnen ze die met de dood bedreigen? Hij kan dematerialiseren en weer materialiseren, hij kan op verschillende plekken tegelijk zijn, die krijgen ze echt nooit te pakken.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x