Homepagina » Het Complot » Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning
Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning

Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning

In een woning in Apple Valley in de Amerikaanse staat Minnesota zijn de lichamen gevonden van een meisje en haar ouders. De lichamen van David Crowley (29), zijn vrouw Komel (28) en hun vijf jaar oude dochter Rani werden zaterdag aangetroffen bij de voordeur.

Buren zeiden dat ze al sinds kerst niet meer hadden gesproken met het ogenschijnlijk gelukkige gezin. Buurman Collin Prochnow besloot poolshoogte te nemen omdat er veel pakketjes voor de deur van de Crowleys lagen. Hij dacht in eerste instantie dat het etalagepoppen waren. “Ze zagen er niet menselijk uit,” zei hij. Hoewel het lijkt te gaan om zelfmoord, heeft de politie de dood aangemerkt als ‘verdacht’.

Maker onafhankelijke film over Nieuwe Wereldorde dood gevonden in woning

David en Komel Crowley (Instagram)

In december werd Prochnow op een nacht wakker van het geluid van schoten, maar hij gaf het verder geen aandacht. David was vijf jaar werkzaam geweest in het leger. Hij deed mee aan een missie in Irak en hield van wapens.

David schreef en regisseerde Gray State, een onafhankelijke film waarin de militaire politie en FEMA-agenten Amerikanen doden om een ‘Nieuwe Wereldorde’ af te dwingen. In de film is de samenleving veranderd in een politiestaat, is de krijgswet afgekondigd en worden andersdenkenden in kampen gestopt.

De film werd gefinancierd door middel van crowdfunding. In oktober 2012 werd 61.332 dollar opgehaald, genoeg om met de productie te starten. “Verzet is overwinning,” zei Crowley. “Dat komt duidelijk naar voren in Gray State. Hoewel je het risico loopt te worden gedood als je je verzet, is verzet op metafysisch niveau van grote waarde.”

Bekijk hieronder een trailer van de film:

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. En ook dit bericht wordt weer klakkeloos gelooft! Snapt er dan niemand dat wij mensen niet wakker worden maar kunstmatig wakker worden gemaakt. Iedereen dit dit bericht meteen aanneemt als waarheid is een slaaf en moet direct wakker worden.

  2 likes
 2. Misschien een beetje onetisch, maar het was wel een lekker wijf

  7 likes
 3. De geheime wereld orde kan er achter zitten (De Illuminati, Bilderberggroep). De Wereldleraar is voor soort gelijke activiteiten ook al eerder bedreigd met de dood.

  6 likes
  • Zij zijn de enige met een motief.En niet zo’n beetje ook.
   De schaduw regering is in full swing!

   Toe te voegen aan enkele andere slachtoffers van de schaduw regering.
   John F. Kennedy, Dr. Martin Luther King, William Cooper, Philip Schneider, Philip Marschall, Andrew Breitbart, Philip Seymour Hoffman, Micheal Jackson en vele vele anderen zoals bankiers, journalisten, acteurs en actrices (denk aan Joan Rivers), politici etc.

   Zo lang men het weet af te doen als…wordt de waarheid nooit het licht getoond.

   “Wie zoekt zal vinden.”

   7 likes
 4. Heeel erg jammer. Ik hoop dat ze wel al genoeg materiaal hebben gemaakt dat e de film alsnog af kunnen krijgen zonder David…

  10 likes
 5. Als je met die Wereldleraar Maitreya bedoelt, hoe kunnen ze die met de dood bedreigen? Hij kan dematerialiseren en weer materialiseren, hij kan op verschillende plekken tegelijk zijn, die krijgen ze echt nooit te pakken.

  4 likes
 6. Ach, elke film is er om ons voor te bereiden. Als de film later wordt uitgebracht, dan zullen er ongetwijfeld wel dingen worden verandert. Inwoners van Amerika zitten momenteel op de rand van een revolutie/verandering te wachten. Zij zijn meer “wakker” dan bij ons. Zo’n film kan mensen inspireren om het te gaan doen. Misschien komt het de elite het nog niet uit. Maar ongetwijfeld zal de film er wel een keer komen als het hen uitkomt. Misschien waren er toch geldproblemen. bv. dat een geldschieter zich terugtrok onder invloed van…Valt het je niet op dat er veel “joodse” namen voorkomen in alle gemaakte films? En dan heb ik het niet zo over de acteurs, maar mensen die achter de schermen werken.

  3 likes
 7. Vreselijk, het zoveelste voorbeeld van een onschuldig slachtoffer met dubieuze oorzaak. Hopelijk wordt de film wel afgemaakt.

  2 likes
 8. Ik wil niet veel zeggen maar het bericht ligt wel in lijn met de strekking van de film.
  De opnames zijn al meer dan een jaar geleden begonnen en ik neem aan dat er meerdere kopieën bestaan die ook door anderen bewaard gebleven zijn dus de uitgifte van de film kan gewoon doorgaan.
  Mocht dit verhaal gebaseerd zijn op fictie, draagt het wel bij tot het succes van de film.
  Kijk naar charlie hebdo waar nu ineens miljoenen van over de toonbank gaan en de royalties van dat blad heeft nu een recordwaarde.
  De film, hoe onaf het misschien ook is. nu is er sprake van een kassucces.
  Een goede manier om een van een b film een a film te maken als het verhaal waar zou zijn.

  0 likes
 9. Tis een docu. Geen film. Heb de raw bestanden gezien. En dat zijn alleen maar interviews. Wel erg sterk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kissinger

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer

Banken en multinationals proberen een dictatoriale wereldregering ...