Buitenland

Van Huffelen heeft gelogen: ‘Dit is dus nadrukkelijk niet waar, het wordt verplicht’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het Europees Parlement en de lidstaten hebben overeenstemming bereikt over de Europese digitale identiteit.

De lidstaten willen het, het kabinet wil het, maar een meerderheid in de Tweede Kamer niet. Toch gaf staatssecretaris Van Huffelen (D66) namens Nederland groen licht voor de eID. Ze legde een breed aangenomen Kamermotie naast zich neer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De angsten die de Kamer heeft, leven ook in de maatschappij,” zei politiek verslaggever van Hart van Nederland Hannah Warnar eerder tegen haar. “Dan legt u een Kamermeerderheid naast zich neer. Dat is toch ook ontzettend slecht voor het draagvlak hiervoor?”

Het wordt verplicht

Van Huffelen zei dat de digitale identiteit ‘altijd vrijwillig’ blijft, dus dat het ‘niet hoeft voor mensen die het niet willen’.

“Dit is dus nadrukkelijk niet waar,” merkt financieel journalist Arno Wellens op. “Het wordt verplicht.”

“Dit is waarom alle vier de regeringspartijen keihard moeten worden afgestraft. Tuig is het,” reageert Jan Dijkgraaf.

Wellens licht toe: “Je kunt hem niet niet gebruiken. De wallet geeft toegang tot een digitale kopie van jezelf waarin alles aan alles is gekoppeld (en dat is niet veilig te krijgen). De app niet downloaden betekent niet dat grote bedrijven je medische data niet mogen opvragen. Het is dus verplicht.”

Irrelevante praatclub

Over de Tweede Kamer zegt hij: “Is dus een irrelevante praatclub geworden.”

“Niemand gelooft dat dit vrijwillig blijft,” zegt ook Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang). “Burgers zullen de toegang ontzegd worden tot essentiële diensten als ze weigeren mee te gaan in dit totalitair verhaal. Vrijheid wordt niet langer een recht, maar een beloning toegekend door het Big Brother-apparaat van de Europese Unie.”

Schrijver en docent Hans Siepel verwijst naar een promotiefilmpje over de Digital ID-wallet. “Kijkt u er ook zo naar uit?” vraagt hij. “Nu maar hopen dat miljoenen wakkere burgers straks een dikke middelvinger opsteken tegen deze kinderen van de WEF duisternis en hun moreel kapotte politici, die de vrijheid en privacy van burgers verwoesten en een controlestaat voorbereiden, en straks massaal weigeren mee te werken aan de uitrol van dit grote kwaad.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 211 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

235 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakkere
wakkere
5 maanden geleden

plofkippetje regel het wel

Annette
Annette
5 maanden geleden

“ZE” kunnen wel zoveel willen, maar in ieder geval wat mij betreft kunnen “ze” met z’n allen de hoge boom in!

Ik weet zelf ook wel, dat dit natuurlijk een beetje stoere praat is, maar, geloof mij, mijn man en ik staan daar 100% achter.

Dit standpunt zal ongetwijfeld behoorlijke consequenties hebben, maar dat is dan maar zo.

Gisteren las ik ook op Telegram (weet even niet meer op welk kanaal), waarin uitgebreid werd ingegaan op dit nieuwe fenomeen.

Er stond in, dat je dus straks zo’n digitale id moest hebben om ook maar iets te kunnen doen.

Maar….. nu komt het: Hierbij wordt dus OOK je vaccinatiestatus opgenomen (geen verrassing voor mij!). Het is niet voor niets dat die criminele Wereld Gezondheidsorganisatie straks, in mei als ik het goed heb, ALLE touwtjes op het gebied van gezondheid, in handen hebben.

Dat is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daarmee geven ze de mogelijkheid, dat regeringsleiders kunnen zeggen: WIJ kunnen er niets aan doen. WIJ moeten dat.

DIT, de vaccinatiestatus, is dus voor ons de meest BELANGRIJKE reden, waarom wij ons met hand en tand zullen blijven verzetten. Wij hebben nu, al bijna DRIE jaar, de druk kunnen weerstaan en hebben tot nu toe NUL spuiten in ons lijf gekregen.

DIT BLIJFT OOK ZO. Bij ons is het letterlijk het gezegde: OVER MY DEAD BODY.

Het zal zeker geen gemakkelijke weg worden, maar de weg die de volgzame burgers volgen, is, althans naar mijn mening, een veel moeilijker weg.

In dit hele verhaal is er eigenlijk maar één mogelijkheid om eruit te komen. En dat is als er MILJOENEN mensen niet aan mee gaan doen. Dat ze dus op tijd inzien, dat dit een totaal heilloze weg is naar een SLAVENBESTAAN.

roro 237
roro 237
5 maanden geleden

Een WEF gedrochtje!

Piet
Piet
5 maanden geleden

Doel bereikt enige is dat D’66 opgeofferd wordt , maar zo is dat strategisch. Ook Van Huffelen wordt opgeofferd, krijgt de zwarte piet maar het besluit is wel genomen. hier is het complete demissionaire kabinet verantwoordelijk voor. Direct afzetten vertrouwen ver beneden 0. Dan maar een tijdelijke militaire regering instellen. Zij die de bevolking verraden kunnen en mogen niet meer deelnemen aan welke politieke activiteit dan ook. Dit is verraad, en de hoogst mogelijke straf is van toepassing.

Back to top button
235
0
We lezen graag je reactie!x