Homepagina » Buitenaards » Malibu: een magneet voor ruimtewezens
Malibu: een magneet voor ruimtewezens

Malibu: een magneet voor ruimtewezens

Vergeet de Egyptische piramides, Stonehenge of graancirkels. Malibu schijnt al 40 jaar een centrale ontmoetingsplaats te zijn voor buitenaardsen. De voorstad van Los Angeles wordt ook wel de ‘nieuwe buitenaardse hoofdstad van de wereld’ genoemd.

Volgens UFO-expert Michael Luckman, voorzitter van het New York Center for Extraterrestrial Research, zit vlak voor de kust van Malibu een onderzeese basis van buitenaardsen. Hij wil tijdens een speciaal concert een luidspreker en lasers onder water inzetten om contact te leggen met de wezens. Hij wil ook een vloot boten naar de plek sturen waarvan hij vermoedt dat de buitenaardsen zich er schuilhouden.

Malibu: een magneet voor ruimtewezens

Malibu-anomalie voor de kust van Point Dume (Google Earth)

De ‘buitenaardse basis’ bevindt zich voor de kust van Malibu en is ongeveer vier kilometer breed. Sommigen spreken al van de ‘Malibu-anomalie’. Jimmy Church van het Dark Matter Radio Network publiceerde beelden van de basis, waar al de nodige artikelen over zijn geschreven. Hij theoretiseert dat de basis mogelijk een poort is die Malibu verbindt met andere plekken op aarde.

Church claimt dat er al 40 jaar lang veel UFO-activiteit is rond Malibu. Inwoners gaan er speciaal voor zitten en kijken toe hoe vreemde lichten in het water verdwijnen of eruit tevoorschijn komen, zegt hij.

Schrijver Robert Stanley was in juli te gast in het programma Coast to Coast van George Noory. Over de ‘buitenaardse basis’ zei Stanley: “Een oude vriend van me, die in het leger heeft gediend en in Malibu woont, weet al 10 jaar van het bestaan van deze anomalie. Hij is zendamateur en pikt al enige tijd signalen op uit die richting die er niet zouden moeten zijn.”

Toen de Huffington Post onderzoek deed naar het fenomeen, kwam een studie uit 2009 naar boven waarin de zogenaamde buitenaardse basis ‘Sycamore Knoll’ wordt genoemd, een opschuivingsbreuk die geologisch gezien deel uitmaakt van het breuksysteem van zuidelijk Californië.

Stanley vertelde dat hij al vaak UFO’s heeft gezien in het gebied, waaronder UFO’s die onder water verdwijnen en op den duur weer boven komen. “Malibu is één van die locaties, er zit een poort,” zei hij. “Ik weet niet of het natuurlijk of kunstmatig is.”

Twee andere luisteraars uit Malibu deelden hun eigen UFO-ervaring. Neal zei dat hij er al 55 jaar woont en omschreef een UFO met een ‘prachtig rood licht’ die hij op een avond in de omgeving van Latigo Canyon had gezien. “Toen ging het object door een poort en was het weg.”

Een andere luisteraar, die zichzelf Jessica noemde, sprak over UFO-activiteit in het gebied rond Topanga Canyon in de jaren negentig. “Op een avond zagen we een moederschip. Het was groter dan het huis.”

Stanley houdt zich bezig met het zoeken naar wat hij ‘megalithische monumenten’ noemt. Hij gelooft dat de aarde in een ver verleden ook al werd bezocht door buitenaardsen. Hij heeft een aantal rotsformaties gevonden die volgens hem door ruimtereizigers zijn gemaakt.

[Malibu Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter C
Peter C
6 jaren geleden

Hoe moet ik me ‘n “Ruimtewezen” voorstellen? Hebben zij 2 of 4 poten, en een oog?
Zou men dat woord niet beter vervangen door buitenaardsen of buitenaardse entiteiten als men twijfelt of dat mensen zijn zoals wij?
En ze gaan de gazet lezen zeker, als wij verkenners daar naartoe gaan sturen.

Jack
Jack
Reactie op  Peter C
6 jaren geleden

Je hebt volkomen gelijk. Het zijn ook geen “ruimtewezens” ze komen niet uit de ruimte. Ze komen van een andere planeet! Er vanuit gaande dat het allemaal klopt natuurlijk.

marcel
marcel
Reactie op  Jack
6 jaren geleden

Oke, en een andere planeet is niet in de ruimte dan??? Ik zou graag willen weten hoe jij dat dan noemt, het heelal word toch ook wel “de ruimte” genoemd. Dus de maan en de zon en ook de aarde enz. enz. zijn toch allemaal in het heelal (ruimte)
Dus er vanuit gaande dat het allemaal klopt natuurlijk, komen we allemaal uit de ruimte.

Jimmy
Jimmy
Reactie op  marcel
6 jaren geleden

@Marcel. Inderdaad Marcel vanuit de ruimte gezien zijn we alle ruimtewezens maar vanuit onze aardse opvattingen is Buitenaards concreter dan ruimtewezens.

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

vroeg me altijd al af waarom ik daar ooit met vakantie wil gaan

nexus
nexus
6 jaren geleden

ze steken zo veel geld overal in zeker oorlog
en gaan naar de ruimte
maar daar een onder zoek doen met een onderzeeër of er een in gang is
hoor je niks van of lees je niks wel vreemd

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Nu maar hopen dat dit concert, en met al zijn nevenactiviteiten op- en onderwater tbv. buitenaardsen, snel gaat plaats vinden.

skulle
skulle
6 jaren geleden

Komen ze nu pas mee 😉
al 40 jaar is het bekend …. haha

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

new york times

New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x