Binnenland

Agressief politieoptreden op Malieveld ‘echt onbegrijpelijk’. Waar zijn we mee bezig in dit land?

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag kwamen veel mensen naar het Malieveld om duidelijk te maken dat ze zich onvrij voelen in de anderhalvemetersamenleving. De betoging verliep vreedzaam, maar toch greep de politie hard in. FvD-voorman Thierry Baudet twittert: “Agressief optreden van de politie vanmiddag in Den Haag echt onbegrijpelijk. Het contrast met het gedogen van de extremisten van Black Lives Matter is stuitend. Direct begonnen met het opstellen van Kamervragen. Waar zijn we mee bezig in dit land?!”

Ook PVV-leider Geert Wilders gaat vragen stellen:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


Hij licht toe: “Wanneer je protesteert tegen Zwarte Piet, geweld aankondigt en iedereen racisme aanpraat, mag je demonstreren. Maar als je opkomt voor je eigen vrijheid en tegen de anderhalvemetersamenleving bent, word je met harde hand tegengehouden.”

50.000 deelnemers

Organisator Viruswaanzin.nl constateert: “Nu demonstreren verboden is geworden, heeft de gemeente Den Haag in het algemeen en Johan Remkes in het bijzonder zichzelf in de voet geschoten. Er zijn vandaag meer mensen wakker geworden dan in de laatste maanden bij elkaar.”

De Veiligheidsregio Haaglanden liet gisteren weten dat Viruswaanzin voor de demonstratie op het Malieveld 100 demonstranten aangemeld had. “Dit is onjuist,” reageert de website. “Op 10 juni is de demonstratie aangemeld met de vermelding dat 50.000 deelnemers verwacht werden.”

Hieronder een sfeerimpressie:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
3 jaren geleden

Ik als Belg ben fier op jullie Nederlanders-Hollanders, zo zie je maar, tegen zgn racisme en politie geweld mag je illegaal demonstreren, maar illegaal demonstreren tegen corona en toestanden mag niet en word met ijzeren hand de mond/kop gesnoerd!!

“Een wakkere Belg”

salvar
salvar
3 jaren geleden

politie is je vriend?
nee dus het is je vijand en remkes en het hele zootje bij de regering.
je kan me niet wijsmaken dat rutte ruim 40 zetels haald in 2021.

flinke kerels die politie , jammer dat ze hersenloos zijn.

Alex
Alex
3 jaren geleden
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

malieveld 2020 21 juni : hier zie ik een hoop getrainde en bewapende mensen die zich NIET gedragen als agenten van politie.. hier zie ik een agressor tegen over een inwoner van een beschaaft land.. dit was tot voor kort op het nieuws in het buiten land te zien..
mogelijk is het door import nu ook in ons beschaafde land aan geland.. duidelijk zijn de normaal geklede burgers zich niet bewust van deze agressor onder hun.. hier heeft elke agent van politie wel een eigen verantwoordelijkheid voor zijn gedrag art.33 BW3 (of geld de wet niet voor iedereen in nederland) ook al is deze een pavlov hond het bewustzijn hier boven te kunnen staan maakt dat jij agent mag zijn om je eed gestand te doen.. het beschermen van de bevolking je eer kan zijn wet te handhaven.. kies je er voor je oren te laten hangen naar een regiem dat het volk onderdrukt, werk je mee aan tirannie..
hierbij mag je dan ook nooit meer ons volkslied zingen..
ik ben benieuwt wat jij, beste agenten op het malivelt van 21 juni 2020 tegen je kinderen, vrouw, vriendin, vriend, man, eigen vader en moeder, familie en overige burgers vragen : waar was jij op 21 juni 2020
als agent ben je een vakman of vrouw wanneer jij je laat opfokken en uitsturen jou vak onwaardig, heb je een geblokkeerd ethisch kompas en ben je een bedreiging voor de samenleving.. de kleding waar jullie in gestoken zijn werkt daar aan mee dat leer je van de natuur al..
je kan onzeker zijn van je daden en zeker als jullie wijs is gemaakt dat er alleen personen en geen mensen op het malieveld aanwezig zijn.. in order dit rijkseigendom met alle middelen des aanzien de persoon te verwijderen.. is dit dus wat laat zien dat er geen een van de 30 mensenrechten in de nederlandse staatswetgeving geproclameerd is.. daardoor kunnen jullie hierdoor en ook nog mee weg komen..
art.120 GW waar een verstandige rechter en recht-vakman/vrouw deze buiten beschouwing en reik laat in het PV van de zitting waarop de uitspraak en vonnis enkel gebaseerd kan zijn..
het maliveld 21 juni 2020 bewijst dat mensenrechten buiten jou weten onthouden worden door de nedrelandse regering onder leiding van onze minister-president en staatshoofd die hier in geweten zijn..
vrijleven in nederland nu even niet tot art. 120 GW is gedemoniseerd.. alle advocaten, rechter, OM, ministers hoge ambtenaren en kamerleden weten dit.
googel maar eens op het synomiem van politiek en begrijp het regerings-spel..

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x