Paranormaal

Man heeft paranormale gaven na ontwaken uit coma

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen Rob Ball uit het Engelse Essex in 2009 op een parkeerplaats werd aangevallen en geslagen raakte hij in een coma. Zijn familie dacht dat hij nooit weer bij kennis zou komen. De oud-nachtclubpromotor ontwaakte na twee weken uit zijn coma en kwam tot de ontdekking dat hij ineens beschikte over paranormale gaven.

De destijds 23-jarige Ball bevond zich na een avondje stappen op een parkeerterrein toen hij een klap tegen zijn hoofd kreeg. De linkerkant van zijn brein raakte blijvend beschadigd en hij moest weer opnieuw leren lopen. Kort na het incident zei Ball: “Het voelt alsof mijn hoofd op knappen staat. Ik denk nu steeds dat ik zal sterven omdat dit zo’n grote impact op mijn leven heeft gehad. Ik heb de hele tijd déjà vu’s. Ik weet niet of dat iets te maken heeft met mijn hoofdletsel, maar ik moet er de hele tijd aan denken en ben bang dat er iets fout gaat.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Kort nadat Ball werd ontslagen uit het ziekenhuis, begon hij stemmen in zijn hoofd te horen die hem dingen vertelden over andere mensen. Al snel waren de stemmen zo duidelijk dat Ball de informatie doorgaf aan passanten op straat. Hij kreeg boodschappen over ziektes, liefde en dood. Mensen reageren vaak geschokt als Ball zeer persoonlijke dingen weet te vertellen.

Ball vond ook de sleutels van zijn moeder terug in het huis van zijn oma en voorspelde het geslacht van zeven ongeboren baby’s. Hij wil nu een professioneel medium worden. De Brain Injury Rehabilitation Trust, een Britse organisatie die gespecialiseerd is in rehabilitatie na hersenletsel, zei nog nooit te hebben gehoord over iemand die na hoofdletsel paranormale gaven beweerde te hebben. Wel zijn er gevallen bekend van mensen die na hun coma zijn ontwaakt met een ander accent.

[International Business Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Salal
Salal
10 jaren geleden

Jawel, er is een Nederlandse schilder uit Den Haag geweest in de jaren vijftig of zestig, die na een hoofdletsel helderziende is geworden. In die tijd werd dat hier in Nederland op geen enkele manier serieus genomen, daarom is hij naar Amerika geëmigreerd en daar is hij voor de politie gaan werken.
Ik heb de man ooit op de Nederlandse televisie gezien. Toen die in het ziekenhuis waar hij i.v.m. met zijn val lag, vertelde hij aan de arts die aan zijn bed kwam dat die zo’n mooie pyama van z’n vriendin had gehad. De arts vond dat niet leuk om te horen, hij was geloof ik getrouwd.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als hij zijn paranormale diensten ten goede voor de mensheid richt/inzet, waarom zou hij dan geen medium mogen worden?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Mescal@: Het medium die Bashar channeled, Darryl Anka, is ook een zeer goed medium. Dus zuivere en goede mediums bestaan wel.

RjSeeker
RjSeeker
10 jaren geleden

Zoiets is moeilijk uit te zoeken. De meeste mediums zijn fake! Vooral in NL denken de meeste mensen vaak dat ze hoogbegaafd zijn. De late programma’s van de mediums op tv is erg fake!
Een mens wilt alles geloven, maar met een gezonde verstand merk je snel dat er iets niet pluis is. Vooral Nederlanders duiken vaak in iets dat niet de werklelijkheid is. Ze laten zich vaak leiden zonder na te denken.

Of u het beseft of niet!
U wordt vaak beïnvloedt.
Dat geeft niet want u beïnvloedt weer anderen, en zij weer anderen, en zij u.
Het is een soort spel. Volg de leider!
En je gaat je erdoor afvragen wie je werkelijk bent.

Dit kan natuurlijk foute boel zijn!

Het leven is een toneelstuk. Je moet er zelf voor zorgen dat je jouw rol sterk neerzet…

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x