Homepagina » Paranormaal » Man heeft paranormale gaven na ontwaken uit coma
Man heeft paranormale gaven na ontwaken uit coma

Man heeft paranormale gaven na ontwaken uit coma

Toen Rob Ball uit het Engelse Essex in 2009 op een parkeerplaats werd aangevallen en geslagen raakte hij in een coma. Zijn familie dacht dat hij nooit weer bij kennis zou komen. De oud-nachtclubpromotor ontwaakte na twee weken uit zijn coma en kwam tot de ontdekking dat hij ineens beschikte over paranormale gaven.

De destijds 23-jarige Ball bevond zich na een avondje stappen op een parkeerterrein toen hij een klap tegen zijn hoofd kreeg. De linkerkant van zijn brein raakte blijvend beschadigd en hij moest weer opnieuw leren lopen. Kort na het incident zei Ball: “Het voelt alsof mijn hoofd op knappen staat. Ik denk nu steeds dat ik zal sterven omdat dit zo’n grote impact op mijn leven heeft gehad. Ik heb de hele tijd déjà vu’s. Ik weet niet of dat iets te maken heeft met mijn hoofdletsel, maar ik moet er de hele tijd aan denken en ben bang dat er iets fout gaat.”

Kort nadat Ball werd ontslagen uit het ziekenhuis, begon hij stemmen in zijn hoofd te horen die hem dingen vertelden over andere mensen. Al snel waren de stemmen zo duidelijk dat Ball de informatie doorgaf aan passanten op straat. Hij kreeg boodschappen over ziektes, liefde en dood. Mensen reageren vaak geschokt als Ball zeer persoonlijke dingen weet te vertellen.

Ball vond ook de sleutels van zijn moeder terug in het huis van zijn oma en voorspelde het geslacht van zeven ongeboren baby’s. Hij wil nu een professioneel medium worden. De Brain Injury Rehabilitation Trust, een Britse organisatie die gespecialiseerd is in rehabilitatie na hersenletsel, zei nog nooit te hebben gehoord over iemand die na hoofdletsel paranormale gaven beweerde te hebben. Wel zijn er gevallen bekend van mensen die na hun coma zijn ontwaakt met een ander accent.

[International Business Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Salal schreef:

  Jawel, er is een Nederlandse schilder uit Den Haag geweest in de jaren vijftig of zestig, die na een hoofdletsel helderziende is geworden. In die tijd werd dat hier in Nederland op geen enkele manier serieus genomen, daarom is hij naar Amerika geëmigreerd en daar is hij voor de politie gaan werken.
  Ik heb de man ooit op de Nederlandse televisie gezien. Toen die in het ziekenhuis waar hij i.v.m. met zijn val lag, vertelde hij aan de arts die aan zijn bed kwam dat die zo’n mooie pyama van z’n vriendin had gehad. De arts vond dat niet leuk om te horen, hij was geloof ik getrouwd.

 • Kalki schreef:

  Als hij zijn paranormale diensten ten goede voor de mensheid richt/inzet, waarom zou hij dan geen medium mogen worden?

  • Mescal schreef:

   Alle mediums waar ik ooit van gehoord heb, zijn charlatans, bedriegers en volkomen verwerpelijk. Hij mag natuurlijk medium worden, zolang er gekken zijn die hun geld willen afgeven, hebben die kwasten voldoende te doen. Ik heb echter nog nooit van een medium gehoord dat zich inzet ten dienste van de mens.

   • Optimist schreef:

    Heb je wel eens gehoord van het medium Jozef Rulof? Nee? Ga dan maar eens een boek aanschaffen, dan zul je zien dat er wel goede mediums bestaan. Niet zo gauw lopen schreeuwen als je geen goed huiswerk hebt gemaakt. Ik lees in je comment een hoop frustratie.

    • biekoo schreef:

     Probleem is dan wel dat je Jozef op zijn blauwe ogen moet geloven.

    • Mescal schreef:

     Wat maakt hem zo goed? En hoe weet je precies dat hij anders is dan de anderen?

    • Vincent Robbesom schreef:

     Ben je er van op de hoogte dat meneer Rulof op zijn sterfbed heeft aangegeven dat al zijn verhalen wel uit zijn hart kwamen maar volkomen fictief zijn. Ook zijn gesprekspartner aan de andere zijde; santos heeft hij zelf verzonnen. Hij heeft hiervoor zijn excuses aangeboden.
     Waar ik overigens zwaar van baal, mijn leven leek veranderd na het lezen van een zijn boeken 🙁

   • kengai schreef:

    Ja je hebt volkomen gelijk, daarom staan mensen ook in de rij om medium te worden, lekker de boel een beetje stressen en natuurlijk verschrikkelijk veel geld verdienen, niet dus.
    Volgens mij weet je hier maar weinig van, maar het klopt best dat er charlatans onder zitten, helaas, maar vrij gemakkelijk te doorgronden, want als je een medium hebt die veel subtiele vragen stelt, zoals er is iemand in de familie met kanker, ja bijna iedere familie heeft wel iemand met kanker, dan weet je dat je besodemieterd word.
    Een goed medium komt zelf met dingen en is zeker van zichzelf.

   • zevenenergie schreef:

    Beetje off topic maar het mediumschap is een vak.
    Iedereen is namelijk medium, we hebben allemaal die capaciteit.
    Je kunt het in jezelf ontwikkelen en de moeilijkste stap in de ontwikkeling is de ontkenning. zo van nee dat kan ik niet en van, nee dat verzin ik zelf.
    Aan de andere kant is het ook weer lastig om niet van uit je hooft te gaan werken.
    En dan heb je nog het verwoorden van de boodschap. Al met al iets dat je kunt ontwikkelen. Daarom medium is eigenlijk een vak zo iets als psycholoog.
    Je kan wel de studie psychologie gedaan hebben maar je moet wel het hart op de juiste plaats hebben.
    Je kan wel heel erg open staan en alles door krijgen maar je moet weten wanneer je je mond moet houden. en hoe je het verwoord en heeft de persoon iets aan wat jij wilt gaan zeggen.
    Er zouden boeken vol geschreven kunnen worden en er zijn ook veel boeken over geschreven.
    Nogmaals echt een vak en wel een vak met meerdere disciplines,
    Zo is daar het trans-mediumschap, mentaal-mediumschap, helend-mediumschap.
    Je hebt geïnspireerd-spreken, geïnspireerd-schrijven, geïnspireerd-tekenen.
    en zo zijn er nog een aantal vormen.

    En de bedoeling van de andere kant? De kant van het licht heeft 1 duidelijke boodschap: liefde en liefdevolle inspiratie.
    En wat mij betreft is het ontkennen van de ongeziene wereld het ontkennen van mijzelf.

    • Leonoor schreef:

     mooi verwoord, het geldt eigenlijk voor alles in het leven wanneer kun je iets zeggen wanneer niet, wie kan het ontvangen en wie niet en als het lijkt dat iemand niet open staat, wat die je dan. Daar kun je je hele leven mee bezig zijn, heel erg de moeite waard. Ik ben musicus en werk en woon sinds 2006 samen met drie huisgenoten aan Contact & muziek, we hebben een heel bijzonder leven, veel problemen aangegaan en ook opgelost. Praten en nog eens praten, samen muziek maken en nu vooral a capella zingen, hoe langzamer we zingen hoe meer we bij ons gevoel komen en ook soms beelden naar boven komen. Op onze website http://www.contactmuziek.nl is meer over ons bijzondere leven te zien en lezen en te horen, liefs Leonoor

   • gerie schreef:

    ik ben bang dat je gelijk hebt

 • Kalki schreef:

  [email protected]: Het medium die Bashar channeled, Darryl Anka, is ook een zeer goed medium. Dus zuivere en goede mediums bestaan wel.

 • RjSeeker schreef:

  Zoiets is moeilijk uit te zoeken. De meeste mediums zijn fake! Vooral in NL denken de meeste mensen vaak dat ze hoogbegaafd zijn. De late programma’s van de mediums op tv is erg fake!
  Een mens wilt alles geloven, maar met een gezonde verstand merk je snel dat er iets niet pluis is. Vooral Nederlanders duiken vaak in iets dat niet de werklelijkheid is. Ze laten zich vaak leiden zonder na te denken.

  Of u het beseft of niet!
  U wordt vaak beïnvloedt.
  Dat geeft niet want u beïnvloedt weer anderen, en zij weer anderen, en zij u.
  Het is een soort spel. Volg de leider!
  En je gaat je erdoor afvragen wie je werkelijk bent.

  Dit kan natuurlijk foute boel zijn!

  Het leven is een toneelstuk. Je moet er zelf voor zorgen dat je jouw rol sterk neerzet…

 • rosemose schreef:

  We hebben het allemaal in ons alleen bij sommige mensen zijn verder ontwikkeld. Met een bepaalde gave mag men nooit geen geld vragen. Als men voor iemand wat mag betekenen wat het ook mag zijn, mag men geen geld voor vragen. Een gave is niet te betalen in geld. Door gedl te vragen kan men de gave ook weer verliezen. Men ontvangt het op een andere liefdevolle wijze weer terug wanneer we zelf iets nodig hebben uit het niets.

  • kengai schreef:

   Ben ik het niet helemaal mee eens, als mensen jou hulp vragen en je bent alle avonds en weekends bezig om andere mensen te helpen, dan krijg jij ook kosten, kamer verwarmen, koffie en thee bv., maar vooral veel tijd en dan mag je best een bijdrage vragen, de reguliere geneeskunde vraagt om enorm hoge bedragen en dan moet jij dat weer gratis doen en jezelf op kosten jagen en wat denk je hoe zwaar het mentaal is.

  • zevenenergie schreef:

   Weke gaven zijn dit dan? en waarom mag je dan geen geld vragen?

   Want als je een gave hebt en je begint een praktijk dan ben je mensen van dienst. Je moet ergens van leven dus je praktijk is je baan. Tevens geef je jezelf een waarde.
   Er zijn genoeg patiënten die hulp vragen maar eigenlijk willen dat jij het werk doet en niet echt geholpen willen worden. Je bent dan lege koffers aan het vullen.
   Hoeveel van deze mensen wil jij in je gratis praktijk?
   Want dan heb ik een hele wacht lijst voor je.

 • leon schreef:

  waar zeggerij is duivels ,net als stemmen horen,het klopt nooit helemaal.

 • x

  Check Also

  world doctors alliance

  World Doctors Alliance: dappere artsen bestrijden coronatirannie

  Op 10-10-2020 is in Berlijn de oprichting ...

  corona

  ‘M’n tante overleed na een hartinfarct. Ze kreeg gewoon het stempel corona’

  Begin deze maand meldde het CBS dat ...

  >