Homepagina » Het Complot » Oud-dj BBC: “Britse koninklijke familie verdoezelde misbruik jongens”
Oud-dj BBC: "Britse koninklijke familie verdoezelde misbruik jongens"

Oud-dj BBC: “Britse koninklijke familie verdoezelde misbruik jongens”

De Britse koninklijke familie en Margaret Thatcher hebben het seksueel misbruik van minderjarige jongens door oud-presentator Jimmy Savile jarenlang verdoezeld. Dat stelt oud-DJ van de BBC Noel Edmonds.

Edmonds, die in de jaren zeventig samenwerkte met Savile, zei dat het niet eerlijk is om de schuld alleen bij de BBC neer te leggen. Er werden in totaal honderden gevallen van seksueel misbruik verdoezeld. Sommige van de kinderen waren slechts acht jaar oud.

“Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd, maar het is niet terecht om de BBC de schuld te geven,” vertelde hij aan de krant Mail on Sunday. “Savile was goede vriendjes met de koninklijke familie, Thatcher en de ziekenhuizen.”

Inmiddels zijn zes BBC-prominenten van hun voetstuk gevallen vanwege misbruik van minderjarigen. In augustus bekende voormalig radiopresentator Chris Denning schuld in 29 gevallen van seksueel misbruik. Ook Stuart Hall, Rolf Harris, Dave Lee Travis en Paul Gambaccini bekenden schuld.

De 73-jarige Denning gaf bij een rechtbank in Londen toe dat hij tussen 1967 en 1984 zeker 29 keer jongens heeft misbruikt. Zijn zaak wordt deze maand verder behandeld.

Dave Lee Travis heeft ook een verleden op het gebied van seksueel misbruik. Toch moet hij volgens Edmonds niet worden vergeleken met Savile. “Het is geen nare man,” zei Edmonds. “Wat hij heeft gedaan was in het ergste geval ondoordacht.”

Savile schepte vaak op over zijn vriendschap met de koninklijke familie. Hij vierde daarnaast kerst met Thatcher toen zij premier van Groot-Brittannië was. Het bewijs voor zijn misdaden kwam pas na zijn dood naar buiten.

Over de Britse staatsomroep zei Edmonds: “Het is er een totale puinhoop. Er zijn te veel chefs en ze strooien geld in het rond, maar hebben geen idee waar ze het aan uitgeven.” Edmonds heeft ook al jaren niet gestemd ‘omdat politici het volk niet de waarheid vertellen’.

[Metro, Daily Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • c.e. schreef:

  Dan moet er iets zeer kwaadaardigs in je zitten wanneer je een kind seksueel misbruikt, tot de dag van vandaag kan ik er niet bij wat die mensen drijft of bezielt.

  30 likes
 • whatever schreef:

  Voor de kinderen kan dat ernstige gevolgen hebben. Een oude viezerik heeft ook een keer aan mij gezeten toen ik 10 was, waar ik verzocht werd om dat nooit te zeggen, want anders “krijgt ome **** veel problemen”. Ik heb daar ook nooit wat over gezegd vanwege de grote druk die op mij lag. Gelukkig is dat vieze mannetje ernstig ziek geworden en inmiddels dood. Uit eigen ervaring raad ik IEDER kind op om het tog te melden.. hoe ernstig je ook bedreigd wordt. Voor iedere ouder raad ik ook aan om erover te praten met (eigen) kinderen. De problemen die ik nu ervaar is simpelweg vaak geen zin hebben in sex. Ik ben een man en mijn ding behoort het gewoon te doen, maar vaak is dat erg moeilijk, tot ontevredenheid bij mijn huidige vriendin. Mijn puber jeugd was daardoor ook niet gemakkelijk. Waar de meeste jongens en meisjes op de middelbare school juist interesse in elkaar toonde, was ik meer op mijn toekomst gericht. Ook had dat problemen bij het vakkenvul baantje die ik had, waar ik ook met leeftijdsgenoten werkten. Ik walg eigenlijk van de inhoud van dit artikel, en dan met name het stukje “wat hij heeft gedaan is in het ergste geval ondoordacht”. Ondoordacht? Maar dan wel kinderen bedreigen voor zn eigen ego. Misselijk makend!!!!!!!!!!

  17 likes
  • Eric schreef:

   @whatever….. Ik begrijp voor de volle 100% hoe je je voelt en hoe je met walging dit soort berichten leest. Ook ik ben jarenlang misbruikt, door iemand buiten de familie, en als klein kind werd mij al op het hart gedrukt dat als ik er ooit iets over zou zeggen dat hij mijn ouders zou vermoorden. Naast sexueel misbruik was het dus ook geestelijk misbruik. Gelukkig is hij op een zeer pijnlijke wijze aan zijn eind gekomen.
   Maar om terug te komen op dit artikel….. Het is in en in triest dat tot in de hoogste kringen men af wist van het misbruik en men nooit iets gedaan heeft. In Nederland hebben we een vergelijkbare zaak met de ‘heer’ Demmink. Ik hoop dat ook in deze zaak zo snel mogelijk de waarheid, hoe gruwelijk ook, naar buiten komt. Demmink leeft nog en kan nog lang wegrotten in de gevangenis!

   8 likes
 • Zatapa schreef:

  Wij hebben boter op ons hoofd. Wel kranten vol over Savile maar niet over Demmink en zn vriendjes. Ik hoop echt dat er een hel bestaat. Geen gevangenisstraf is goed genoeg voor dit solort mensen en de doodstraf lost niets op. De echte straf komt hopelijk pas bij het overlijden van de daders.

  19 likes
  • densie schreef:

   in het kamaloka beleeft de mens nog eens zijn ganse leven, maar dan wel achterstevoren…. hij doorloopt de tijd omgekeerd van zijn stervensuur tot zijn geboorte, dag voor dag met alle belevenissen, gebeurtenissen en daden…
   lees evt. het Tibetaanse dodenboek…

   3 likes
 • exegese schreef:

  Wie macht heeft misbruikt dat (of gaat daar vroeg of laat zonder twijfel mee beginnen) vervolgens worden er op alle belangrijke machtsposities chantabele viespeuken geplaatst om de cirkel rond en de club van psychopathische smeerlappen onaantastbaar te maken. ze zitten overal, bij het OM, bij justitie, de rechtsorde, het Koningshuis, de omroepen en allemaal houden ze elkaar de hand boven het hoofd. Een normaal mens die verdacht wordt van kindermisbruik of het hebben van kinderporno wordt op basis van één enkele getuige van zijn bed gelicht en in de boeien geslagen. De “heer”Demmink wordt al 20 jaar onafgebroken in verband gebracht met kindermisbruik, er is een container vol bewijs, er lopen meerdere aanklachten tegen hem en het OM vindt het niet nodig om ook maar enig onderzoek te doen. Wie het nog snapt mag het zeggen. Jaa ik snap het wel, maar niet waarom zo’n teringlijer daar mee wegkomt terwijl een land met 17 miljoen inwoners met al die kinderen toekijkt en het normaal vindt. Voor mij onvoorstelbaar.

  8 likes
 • Anoniem schreef:

  Deze gasten hebben geen ziel..een normaal mens zal nooit zulke gruwelijke daden kunnen plegen..

  7 likes
 • Catina schreef:

  Ik kan mij ook heel kwaad maken over deze dingen, ik vind dit afschuwelijk, maar ik weet wel dat als zij komen te overlijden, zij alles wat ze een ander hebben aangedaan, zelf voelen, de pijn, geestelijk en lichamelijk, dat is voor hen de hel, omdat ze terecht komen bij lui van gelijk kaliber.

  4 likes
 • Padja schreef:

  Als ik ga hemelen is god de eerste die van mij een flink pak op z’n sodemieter krijgt.
  Daarna de engelen en al die hemelse figuren die dit allemaal hebben laten plaatsvinden.
  In de tijd dat de bijbel werd geschreven waren dit soort praktijken heel normaal. Dus ook dat gaan we aanpassen.
  Ze hebben nog heel wat te leren daarboven.

  2 likes
  • HANNIE schreef:

   heb me altijd afgevraagd ,,waarom wordt er niet in gegrepen van de hemelse goden enz ,,,
   denk dat het ook verveling is van die zakken ,,ze hebben alles geprobeerd en dan de arme kinderen maar kapot maken ,, en hoe grote geest hoe grote beest ..
   maar dan vraag ik me weer af ,,hebben ze wel een geest …
   dag Padja ik ga maar een kaarsje aansteken voor al de misbruikte kinderen ,
   zegen je hannie.

   1 likes
  • EllenB schreef:

   We hebben een vrije wil, hier op aarde.
   Daarom grijpen ze niet in.
   Er is ook nog een wet van Karma, waar ze niet omheen kunnen.
   Voor jij op deze wereld kwam, werd er samen met jou, een plan opgesteld,
   wat jij hier ongeveer ging beleven. Een soort van scenario, die jou de meeste
   kans zou geven, om je karma uit te werken, en zoveel mogelijk te groeien.
   Daar kun jij de hemelse wezens, dus niet verantwoordelijk voor stellen.
   Je hebt er destijds, zelf mee ingestemd.

   0 likes
 • S. Verhoeven schreef:

  1. Demmink wordt beschermd door corrupte rechters.
  2. Waarom zit er een pop aan tafel op de foto?

  2 likes
  • Pascal schreef:

   Ik weet bijna zeker dat dit een geheel gemaakt verhaal is.

   Hier zijn geen slachtoffers en geen daders.

   Dit is een gemaakt verhaal door de Elite om ook weer de schaapjes bezig te houden.

   1 likes
 • exegese schreef:

  Een gesprek van Micha Kat met de persvoorlichter van het OM over pedofielen. Ze willen het niet weten, ze willen er niet over praten, ze kunnen het ook niet keihard ontkennen, ze weten er eigenlijk geen hemelse raad mee maar het ettert wel gewoon door, dat is eigenlijk de conclusie. Pappen, nathouden en misbruiken die kinderen, geen haan die er naar kraait.

  http://www.youtube.com/watch?v=bwxf3Gcvzj0

  2 likes
 • Silber eye schreef:

  Mensen welke zich vrinden noemen van hoogwaardigheidsbekleders zoals koningshuizen worden met regelmaat gescreend, uit dat gegeven kan je dus nu analyseren dat deze omgevingen zich spiegelen in een gezamenlijk kwaad.
  Van af de religieuze spreekstoelen wordt het statisch kerkvolk voorgehouden dat koningshuizen een goddelijk instituut zouden zijn welke over ons gesteld, welke wij dienen te gehoorzamen.

  Dit is dus het gerespecteerde huis van Windsor met tal van heerlijkheden over de gehele wereld ….. volkeren zullen komen volkeren zullen gaan.

  Hoshia-na.

  2 likes
 • Pascal schreef:

  De BBC is van dezelfde partij als die van het koningshuis dus er is echt niets aan de hand!!

  Oja ik vergeet er ook nog bij te melden dat de media ook van die partij is dus dan weet uw wie uw gek maakt!!!

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  youtube

  We voeren de strijd van ons leven, maar het is niet wat je denkt

  Als je domme dingen doet op rolschaatsen ...

  >