Het Complot

Man houdt minutenlange tirade op BBC Radio: “De Rothschilds uit Khazarië hebben wereld in hun macht”

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de vroege ochtend van 22 december kreeg een luisteraar van BBC Radio London 13 minuten lang de gelegenheid om zijn kijk op de wereld te delen, meldt Jewish News. De man stelde dat zionisten over de Britse samenleving ‘heersen’.

De man, ene Andy uit St Margaret’s, belde tijdens het programma van Simon Lederman naar de studio en viel gelijk met de deur in huis: “Ze proberen ons steeds meer onder de duim te krijgen,” zei hij. “Ze willen een chip in onze rug plaatsen… de elite… de Rothschilds.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Rijk der Khazaren

Presentator Simon Lederman begon het gesprek, dat plaatsvond om vijf uur in de ochtend, door te zeggen dat de beller, mits hij met zijn uitspraken binnen de perken bleef, mocht zeggen wat hij maar wilde.

De beller begon gelijk te klagen over ‘zionistische joden’, die volgens hem niet uit Palestina komen, maar uit ‘het rijk der Khazaren’. Hij zei: “De meeste joden komen uit het oosten van Europa, ze zijn afkomstig uit een rijk dat van oorsprong Khazarië heette… De Rothschilds, de mensen die eigenaar zijn van de Bank of England, de mensen die de Federal Reserve in handen hebben, zijn allemaal zionistische joden. De eigenaars van de grote Amerikaanse corporaties, de media, als je een beetje onderzoek doet kom je erachter dat het allemaal zionistische joden zijn. We worden geregeerd door zionistische joden.”

Holocaust

Vervolgens deed de beller zijn beklag over de obsessie met de Holocaust, waarna hij herhaalde: “We worden gedomineerd door het joodse systeem, het financiële joodse systeem.”

“De mainstream media blijven maar hameren op de joden en de Holocaust,” zei hij.

‘Schokkend’

Een woordvoerder van de BBC zei in een reactie tegen Jewish News dat het doel van het programma is om te discussiëren en te debatteren over kwesties die worden aangedragen door luisteraars. Dit was een live telefoongesprek waarin een aantal keren kritische kanttekeningen werden geplaatst. Na het interview werden reacties van andere luisteraars ook uitgezonden, aldus de woordvoerder.

Jonathan Sacerdoti van Campaign Against Antisemitism zei: “Dit is zelfs voor de BBC schokkend. De presentator liet bijna een kwartier lang een onwetende racist aan het woord zonder tegen hem in te gaan. Wij verwachten van de BBC dat het telefoonnummer van de beller wordt overhandigd aan de politie.”

[Jewish News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Dit was in feite een tirade tegen de infantile staat van bewustzijn van de mensheid.

Eeelke
Eeelke
8 jaren geleden

Wie was er eigenlijk “onwetend”?

Van
Van
8 jaren geleden

Niet kijken of je de feiten kan weerleggen maar onderdrukken.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Steeds vaker priemt de waarheid op gezette tijdstippen even door de verdediging en komt even aan het licht, steeds vaker, steeds op meer plaatsen, totdat het de grote massa eindelijk bereikt. En dan is het Schlus mit der Betrügerei, dan geht’s los

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x