CoronaBuitenland

Wat de drijvende krachten achter de Oekraïne-crisis te maken hebben met de twee wereldoorlogen

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De drijvende krachten achter de crisis in Oekraïne waren eerder verantwoordelijk voor de twee wereldoorlogen, waarschuwt Paul Anthony Taylor, directeur van de Dr. Rath Health Foundation.

De escalatie van de crisis komt op een moment dat energieprijzen de pan uit rijzen en miljoenen mensen moeten kiezen tussen eten kopen of hun huis verwarmen. Tegelijkertijd schieten de winsten van vaccinmakers omhoog door de verkoop van hun experimentele mRNA-vaccins tegen corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vóór de coronapandemie stond de farmaceutische industrie er slecht voor. In 2018 gaven onderzoekers aan dat toenemende kosten voor klinisch onderzoek en concurrentie van makers van generieke medicijnen een ernstige bedreiging vormden voor de winstgevendheid van de farmaceuten.

Monopolie

Diezelfde farmaceuten hebben een grote rol gespeeld bij de twee wereldoorlogen, schrijft Taylor. Officiële documenten van de Processen van Neurenberg bewijzen dat medicijnmakers als IG Farben de drijvende kracht waren achter de Tweede Wereldoorlog.

De oorlog, die meer dan 60 miljoen levens eiste, was gepland en gefinancierd door IG Farben, een conglomeraat dat bestond uit Duitse bedrijven als Bayer, Hoechst en BASF. Hoechst ging verder als Aventis en werd later onderdeel van Sanofi.

IG Farben, ontstaan tijdens de Eerste Wereldoorlog, had tijdens de naziperiode bijna een volledig monopolie op de chemische industrie in Duitsland.

In concentratiekampen voerden Bayer, Hoechst en andere bedrijven die zijn voortgekomen uit IG Farben experimenten uit op gevangenen. Ze kregen onder andere gevaarlijke vaccins en medicijnen toegediend.

Blauwdruk

Aan sommige chemicaliën die gebruikt werden voor deze experimenten hebben de medicijnmakers later miljarden verdiend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan chemotherapie.

De plannen die IG Farben na de Tweede Wereldoorlog met Europa had, zijn uitgewerkt in het boek Das Großraum-Kartell uit 1941, geschreven door Arno Sölter. Het was een blauwdruk voor wat later de Europese Unie zou worden.

Sölter, die aan het hoofd stond van het Zentralforschungsinstitut für nationale Wirtschaftsordnung und Großraumwirtschaft van de nazi’s, beschrijft in zijn boek onder meer de Europese Commissie. Na de Tweede Wereldoorlog werd Walter Hallstein, die diende als legerofficier voor nazi-Duitsland, in 1958 de eerste voorzitter van de Europese Commissie.

Voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt

Het is volgens Taylor geen toeval dat landen als Duitsland en Frankrijk, gesteund door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, het hardst roepen om oorlog. Ze behoren tot de grootste exporteurs van geneesmiddelen ter wereld.

Het was dus ook niet verrassend dat voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen na de ontdekking van de omikronvariant zei dat we moeten praten over een vaccinatieplicht. De Europese plannen voor vaccinpaspoorten lagen 20 maanden voor de coronapandemie al klaar.

Door deze oorlog nu te voorkomen, voorkomen we dat de geschiedenis zich herhaalt, besluit Taylor.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
2 jaren geleden

Wist ik al. Voorkomen? Het is al gebeurt! En het ergste moet nog komen.
Las net dat de noord zuid pijp lijn niet in gebruik mag worden genomen. Een uitstel ivm perikelen Oekraïne. Dit is echt schandalig te noemen!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Duidelijk verband tussen coronahoax en oorlog!

Leo
Leo
2 jaren geleden

Eerst mijn vaccin geweigerd, binnenkort dienstplicht weigeren. Daar gaat mijn sociale kredietscore

Hop
Hop
2 jaren geleden

Hoe voorkom je deze escalatie vraag ik mij af , hoe
Zijn compleet gestoord
asociaal
Voldoen 100% aan alle zonden die je kunt bedenken ; hebzucht,, lust, list, bedrog, ijdelheid verleiding, hoogmoed ,
hebben veel volgers, gestolen geld en een leger / geweld, er is geen rechtspraak, geen gezond verstand, en zijn moordlustig zie experimenten

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x