CoronaBuitenland

Wat de drijvende krachten achter de Oekraïne-crisis te maken hebben met de twee wereldoorlogen

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

De drijvende krachten achter de crisis in Oekraïne waren eerder verantwoordelijk voor de twee wereldoorlogen, waarschuwt Paul Anthony Taylor, directeur van de Dr. Rath Health Foundation.

De escalatie van de crisis komt op een moment dat energieprijzen de pan uit rijzen en miljoenen mensen moeten kiezen tussen eten kopen of hun huis verwarmen. Tegelijkertijd schieten de winsten van vaccinmakers omhoog door de verkoop van hun experimentele mRNA-vaccins tegen corona.

Vóór de coronapandemie stond de farmaceutische industrie er slecht voor. In 2018 gaven onderzoekers aan dat toenemende kosten voor klinisch onderzoek en concurrentie van makers van generieke medicijnen een ernstige bedreiging vormden voor de winstgevendheid van de farmaceuten.

Monopolie

Diezelfde farmaceuten hebben een grote rol gespeeld bij de twee wereldoorlogen, schrijft Taylor. Officiële documenten van de Processen van Neurenberg bewijzen dat medicijnmakers als IG Farben de drijvende kracht waren achter de Tweede Wereldoorlog.

De oorlog, die meer dan 60 miljoen levens eiste, was gepland en gefinancierd door IG Farben, een conglomeraat dat bestond uit Duitse bedrijven als Bayer, Hoechst en BASF. Hoechst ging verder als Aventis en werd later onderdeel van Sanofi.

IG Farben, ontstaan tijdens de Eerste Wereldoorlog, had tijdens de naziperiode bijna een volledig monopolie op de chemische industrie in Duitsland.

In concentratiekampen voerden Bayer, Hoechst en andere bedrijven die zijn voortgekomen uit IG Farben experimenten uit op gevangenen. Ze kregen onder andere gevaarlijke vaccins en medicijnen toegediend.

Blauwdruk

Aan sommige chemicaliën die gebruikt werden voor deze experimenten hebben de medicijnmakers later miljarden verdiend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan chemotherapie.

De plannen die IG Farben na de Tweede Wereldoorlog met Europa had, zijn uitgewerkt in het boek Das Großraum-Kartell uit 1941, geschreven door Arno Sölter. Het was een blauwdruk voor wat later de Europese Unie zou worden.

Sölter, die aan het hoofd stond van het Zentralforschungsinstitut für nationale Wirtschaftsordnung und Großraumwirtschaft van de nazi’s, beschrijft in zijn boek onder meer de Europese Commissie. Na de Tweede Wereldoorlog werd Walter Hallstein, die diende als legerofficier voor nazi-Duitsland, in 1958 de eerste voorzitter van de Europese Commissie.

Voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt

Het is volgens Taylor geen toeval dat landen als Duitsland en Frankrijk, gesteund door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, het hardst roepen om oorlog. Ze behoren tot de grootste exporteurs van geneesmiddelen ter wereld.

Het was dus ook niet verrassend dat voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen na de ontdekking van de omikronvariant zei dat we moeten praten over een vaccinatieplicht. De Europese plannen voor vaccinpaspoorten lagen 20 maanden voor de coronapandemie al klaar.

Door deze oorlog nu te voorkomen, voorkomen we dat de geschiedenis zich herhaalt, besluit Taylor.

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
11 maanden geleden

Wist ik al. Voorkomen? Het is al gebeurt! En het ergste moet nog komen.
Las net dat de noord zuid pijp lijn niet in gebruik mag worden genomen. Een uitstel ivm perikelen Oekraïne. Dit is echt schandalig te noemen!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
11 maanden geleden

Duidelijk verband tussen coronahoax en oorlog!

Leo
Leo
11 maanden geleden

Eerst mijn vaccin geweigerd, binnenkort dienstplicht weigeren. Daar gaat mijn sociale kredietscore

Hop
Hop
11 maanden geleden

Hoe voorkom je deze escalatie vraag ik mij af , hoe
Zijn compleet gestoord
asociaal
Voldoen 100% aan alle zonden die je kunt bedenken ; hebzucht,, lust, list, bedrog, ijdelheid verleiding, hoogmoed ,
hebben veel volgers, gestolen geld en een leger / geweld, er is geen rechtspraak, geen gezond verstand, en zijn moordlustig zie experimenten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x