Het Complot

We worden met z’n allen op enorme schaal belazerd. Complotonderzoeker ziet mensen één voor één wakker worden

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jeroen van Koningsbrugge zei onlangs tegen de Volkskrant dat 9/11 volgens hem een inside job was. Eerder deed theatermaker George van Houts soortgelijke uitspraken bij Pauw.

Complotonderzoeker Frans Heslinga is het met het tweetal eens: “We worden met z’n allen op enorme schaal belazerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dat zo’n vliegtuig [van aluminium] een toren van gewapend beton invliegt is natuurlijk onmogelijk,” klonk het. “Kletskoek.”

Veel meer

Er zouden in werkelijkheid veel meer complotonderzoekers zijn dan we denken. Tot wel 90 procent zou nog ‘in de kast zitten’ vanwege de kritiek en hoon die je over je heen krijgt als je erover begint.

Heslinga ziet het aantal complotonderzoekers langzaam maar zeker groeien. “Eén voor één worden de mensen wakker,” zei hij tegen RTV Noord.

Sprookje

“De maanlanding, ook zoiets. Is nooit gebeurd,” zei hij. “Maar president John F. Kennedy had in 1961 geroepen: ‘Binnen tien jaar staan we op de maan’, dus dan moet je het ook doen.”

NASA krijgt 57 miljoen dollar per dag, dus dan wil je dat sprookje natuurlijk wel blijven continueren, aldus Heslinga.

Hij is er verder van overtuigd dat de aarde plat is, dat mensen als JFK, Lady Di en Michael Jackson nog in leven zijn en dat de Titanic nooit gezonken is.

[RTV Noord]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
5 jaren geleden

Wat een koekwous, die Heslinga. Welke van de torens was van gewapend beton, heb ik iets gemist? En massa keer snelheid genereert een heleboel energie; een kogel van een tiental gram kan toch nooit een schedel doen uiteenspatten? Ergo, mee eens dat we wakker worden, maar pas op voor diegenen die op de voorgrond treden met halve kennis en meepraterij…

Bas Van Schie
Bas Van Schie
5 jaren geleden

Bij deze wil ik even de groeten doen aan iedereen die denkt dat de aarde plat is.
Ik heb voor jullie een naam verzonnen: Platjes

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Bewust wordt er veel door elkaar gehaald. Onzinnige verhalen bewust mixen met verhalen waar wel zeker waarheid in kan zitten. Zo kan de elite lekker zijn gang blijven gaan.

Klaassen
Klaassen
5 jaren geleden

De twin-towers waren bestand tegen de inslag van meerdere nog zwaardere toestellen ,dit was vereist i.v.m het nabij gelegen Kennedy airport, 1 van de eind verantwoordelijke engineers moest er gewoon om lachen dat ze ingestort waren door de inslag ,hij zei : ik snap niet dat ze mij niet arresteren, ik moest er voor tekenen dat instorting onmogelijk was ,…en Charley Thornton, mede constructional engineer van het WTC legt haarfijn uit ( you-tube ) dat een inslag geen enkel effect heeft op het gebouw zelf.
Er zijn in het puin grote hoeveelheden Nano-thermiet gevonden, (o.a. door Niels Harrit.) wat ijzer kan smelten ,maanden van te voren aangebrachte explosieven deden de rest, vele verklaringen ook van officials die zaken hebben gezien ,die overigens niet in het journaal komen.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x