Het Complot

We worden met z’n allen op enorme schaal belazerd. Complotonderzoeker ziet mensen één voor één wakker worden

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jeroen van Koningsbrugge zei onlangs tegen de Volkskrant dat 9/11 volgens hem een inside job was. Eerder deed theatermaker George van Houts soortgelijke uitspraken bij Pauw.

Complotonderzoeker Frans Heslinga is het met het tweetal eens: “We worden met z’n allen op enorme schaal belazerd.”

“Dat zo’n vliegtuig [van aluminium] een toren van gewapend beton invliegt is natuurlijk onmogelijk,” klonk het. “Kletskoek.”

Veel meer

Er zouden in werkelijkheid veel meer complotonderzoekers zijn dan we denken. Tot wel 90 procent zou nog ‘in de kast zitten’ vanwege de kritiek en hoon die je over je heen krijgt als je erover begint.

Heslinga ziet het aantal complotonderzoekers langzaam maar zeker groeien. “Eén voor één worden de mensen wakker,” zei hij tegen RTV Noord.

Sprookje

“De maanlanding, ook zoiets. Is nooit gebeurd,” zei hij. “Maar president John F. Kennedy had in 1961 geroepen: ‘Binnen tien jaar staan we op de maan’, dus dan moet je het ook doen.”

NASA krijgt 57 miljoen dollar per dag, dus dan wil je dat sprookje natuurlijk wel blijven continueren, aldus Heslinga.

Hij is er verder van overtuigd dat de aarde plat is, dat mensen als JFK, Lady Di en Michael Jackson nog in leven zijn en dat de Titanic nooit gezonken is.

[RTV Noord]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Wat een koekwous, die Heslinga. Welke van de torens was van gewapend beton, heb ik iets gemist? En massa keer snelheid genereert een heleboel energie; een kogel van een tiental gram kan toch nooit een schedel doen uiteenspatten? Ergo, mee eens dat we wakker worden, maar pas op voor diegenen die op de voorgrond treden met halve kennis en meepraterij…

Bas Van Schie
Bas Van Schie
3 jaren geleden

Bij deze wil ik even de groeten doen aan iedereen die denkt dat de aarde plat is.
Ik heb voor jullie een naam verzonnen: Platjes

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Bewust wordt er veel door elkaar gehaald. Onzinnige verhalen bewust mixen met verhalen waar wel zeker waarheid in kan zitten. Zo kan de elite lekker zijn gang blijven gaan.

Klaassen
Klaassen
3 jaren geleden

De twin-towers waren bestand tegen de inslag van meerdere nog zwaardere toestellen ,dit was vereist i.v.m het nabij gelegen Kennedy airport, 1 van de eind verantwoordelijke engineers moest er gewoon om lachen dat ze ingestort waren door de inslag ,hij zei : ik snap niet dat ze mij niet arresteren, ik moest er voor tekenen dat instorting onmogelijk was ,…en Charley Thornton, mede constructional engineer van het WTC legt haarfijn uit ( you-tube ) dat een inslag geen enkel effect heeft op het gebouw zelf.
Er zijn in het puin grote hoeveelheden Nano-thermiet gevonden, (o.a. door Niels Harrit.) wat ijzer kan smelten ,maanden van te voren aangebrachte explosieven deden de rest, vele verklaringen ook van officials die zaken hebben gezien ,die overigens niet in het journaal komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x