Mens en Dier

Marion Koopmans over kandidatuur Frans Timmermans: ‘Goed nieuws, energie, verbindend’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Eurocommissaris Frans Timmermans wil premier worden. Hij heeft zich donderdag gemeld als kandidaat-lijsttrekker voor de gezamenlijke fractie van PvdA/GroenLinks.

“Ik wil premier worden omdat ik denk dat we samen op een andere manier politiek kunnen bedrijven dan de afgelopen jaren is gebeurd,” zei hij tegen de NOS.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Viroloog Marion Koopmans is dolblij met de kandidatuur van Timmermans. “Goed nieuws wat mij betreft. Succesvolle carrière in Europa, energie, verbindend,” stelt ze.

Kan er niets meer van maken

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt tegen Koopmans: “Iemand verbindend noemen die een recente stormdode in Haarlem relateert aan het klimaat? Hij is een klimaatfantast. Kan er niets meer van maken, mevrouw.”

Voor de camera van RTL Nieuws parafraseerde de Eurocommissaris Ronald Reagan: “Ik beloof één ding: ik zal in de campagne geen misbruik maken van het feit dat sommige van mijn concurrenten heel jong zijn en zeer onervaren.”

Man zonder enige inhoud of moreel kompas

Waarop jurist Sietske Bergsma zegt: “Timmermans imiteert zonder echt in een rol te kruipen. Doet hij altijd en overal. Een man zonder enige inhoud of moreel kompas. Ik snap niet dat er nog mensen zijn wiens nekharen niet onmiddellijk rechtop gaan staan als ze hem zien.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) voegt eraan toe: “Alles is nep en ronduit tenenkrommend aan dit leuterende lichtgewicht, dat er zo graag bij wil horen, maar nog nooit op een interessante eigen gedachte is betrapt: dat wordt nog wat tijdens de campagne!”

4.7 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rst
rst
7 maanden geleden

Mag ik een emmertje, doe maar een extra grote 🙁

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

De ene clown volgt de andere op, arm Nederland!

ALF
ALF
7 maanden geleden

Oftewel
Corona mafklapper
Steunt
Klimaat drammer

Ans
Ans
7 maanden geleden

Frans wie???

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x