CoronaBinnenland

Overal in Nederland ontstaan vrijheidskonvooien: ‘Opmaat voor landelijke actie’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

Tientallen trucks en trekkers trapten zondagochtend in Leeuwarden een serie vrijheidskonvooien af. De actie is een navolging van het Vrijheidskonvooi in Canada waarmee tienduizenden truckers protesteren tegen de coronamaatregelen.


Later doken er op verschillende plaatsen in ons land konvooien op. Onderstaande beelden werden gemaakt van een konvooi in Groningen:


In Zeeland verzamelden de actievoerders zich op het parkeerterrein van de ANWB bij Kapelle. Na overleg met de politie vertrok de stoet, het ‘Freedom Convoy Zeeland’, voor een rondje door de provincie.

We zijn geen experiment

Op de A59 trok een stoet voorbij met truckers en automobilisten. Het konvooi vertrok vanaf de carpoolplaats bij Maarheeze om door de provincie Brabant te trekken. De deelnemers vrezen dat ze hun vrijheid kwijtraken en het vaccin als dwangmiddel wordt gebruikt. Ze hadden spandoeken bij zich met daarop teksten als ‘We zijn geen experiment’.

Voor Overijssel werd de IKEA in Zwolle aangewezen als verzamelpunt. Via de Telegramgroep ‘Convoy NL Overijssel’ werden vrachtwagenchauffeurs opgeroepen om zich rond 11.00 uur te verzamelen voor een rondje door de provincie.

Truckers en sympathisanten maakten zondagmiddag ook een rondrit door de provincie Flevoland als protest tegen de coronaregels. De groep verzamelde zich rond 13.00 uur bij parkeerterrein De Aalscholver langs de A6.

Grote opstoppingen

In het Gelderse Harselaar ging om 13.00 uur ook een demonstratie van start. Het vrijheidskonvooi reed onder meer door Stroe, Harskamp, Otterlo, Voorthuizen en Barneveld. In de loop van de middag was er sprake van grote opstoppingen op de route.

De organisatie achter Convoy Nederland zegt dat de provinciale vrijheidskonvooien de opmaat zijn voor een landelijke actie, die in februari moet plaatsvinden.

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

ALS ER ÉÉN TRUCK OVER DE AFSLUITDIJK IS VOLGEN ER VANZELF MÉÉR

Datzelfde gaat ook zéér spoedig gebeuren met de Hersenloze Kudde Gevaccineerde Collaborateurs….want zoals het welbekende Spreekwoord luidt: Als er één Hersenloos Schaap over de Dam is volgen er spoedig meer….en dan is het hek van de Dam voor die Haagse Landverraders & Oorlogsmisdadigers van de Firma List & bedrog….Die gaan wel gewoon Lopend….want door die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazis is het Armzalige beetje Hersens dat ze bezaten inmiddels zo ernstig aangetast dat ze enigszins moeite hebben met hun Coördinatievermogen….

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Gaaf! Het is de hoogste tijd om de dystopische maatregelen een halt toe te roepen. We zijn vrij geboren mensen en dat moet zo blijven. De geest is uit de fles en de truckers in Canada hebben het startsein gegeven. De WEF-mensen mogen terug in hun hol en neem vooral Klaus Schwab mee. Op naar nieuwe leiders met een eerlijke agenda!

Frans
Frans
2 jaren geleden

Nou Mark maak je borst maar nat als hier de vrachtwagens gaan rijden. Je kan altijd bij mij ondeduiken

VRIJHEID!
VRIJHEID!
2 jaren geleden

Waar een klein landje groot in kan zijn!!
Nooit zullen wij zwichten voor Tirannen!!?

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x