Mens en DierCorona

Bekende beveiligingsonderzoeker gestorven. Onlangs kreeg hij de coronaprik

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende beveiligingsonderzoeker Dan Kaminsky is plotseling op 42-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Marc Rogers, hoofd beveiliging van hackerconferentie Defcon, op Twitter laten weten.

Kaminsky werd wereldwijd bekend door zijn ontdekking van een cruciale fout in het DNS-protocol. DNS (Domain Name System) kun je zien als een soort adresboek van het internet dat de link legt tussen webadressen en de IP-adressen van de servers waarop websites worden gehost. Opmerkelijk genoeg is de fout, die hij al in 2008 ontdekte, nog altijd niet verholpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op 22 maart plaatste Kaminsky een foto op Twitter waarop te zien is dat hij zich heeft laten vaccineren tegen corona. Veel mensen begonnen zich dan ook af te vragen of hij mogelijk is bezweken aan de bijwerkingen van het vaccin. Zijn nicht Sarah schrijft op hetzelfde medium ‘dat deze tragedie niets te maken heeft met het coronavaccin’. De beveiligingsonderzoeker leed al enige jaren aan diabetes.

Op Twitter spreekt Sarah zich uit tegen ‘complottheoretici die anti-vaxpropaganda verspreiden’ en ‘leugens die worden verkondigd over een vaccin waar hij het volste vertrouwen in had’. Ook zegt ze de ‘trollen’ te zullen negeren.

4.3 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Nu, hij heeft echt lang van zijn fantastische “paspoort” kunnen genieten. Ik zal niet te heftig zijn in mijn commentaar, want hij WAS natuurlijk ook niet anders dan een verdwaalde geest. Het zoveelste slachtoffer is gevallen en dat op de leeftijd van 42 jaar. Het verhaal dat hij zou zijn overleden, omdat hij diabetes had, is natuurlijk grote flauwekul. Mijn overgrootmoeder, grootmoeder, moeder hadden ook allemaal diabetes. En dan wel in een tijd waarin er nauwelijks speciale voeding was voor diabetici en helemaal geen medicijnen.
Wat betreft die nicht Sarah: hoeveel geld zou zij stiekem ontvangen hebben om kritische mensen af te schilderen als complotdenkers in plaats van wat zij werkelijk zijn: wappies (weldenkende autonome personen).
Voor MIJ is zeer duidelijk, dat er nu veel meer slachtoffers vallen door die zogenaamde “vaccinaties” dan door corona. Waren het vorig jaar voornamelijk oude mensen met vaak onderliggende kwalen, NU vallen er veel jongere slachtoffers die “corona” zonder al te veel kleerscheuren hadden kunnen doorstaan.

No name
No name
3 jaren geleden

Zou van zo’n hoogintelligente onderzoekende geest toch beter verwachten!, dan zich te laten vaccineren

R W
R W
3 jaren geleden

Nee hoor, niks aan de hand, doorlopen mensen, doorlopen, het vacin is veilig en uit en te na getest…. Als zo iemand een spuit haalt is het zijn eigen stomme fout. Juist zo iemand heeft de waarheid elke dag ter beschikking, 3 klikken en je weet dat het hele verhaal niet klopt. Als je dan nog zo naiëf in je bubbel blijft leven en je gaat dood aan die gifspuit, eigen schuld.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

wat fijn dat ‘nicht Sarah’ er zo over denkt. Denkt de rest van z’n familie ook zo?

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x