Buitenland

Massale inzet politie en leger bij World Economic Forum: ‘Alles aan het WEF is nep’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Zondag gaat het jaarlijkse World Economic Forum van start in het Zwitserse skidorp Davos. Er is een heel nepdorp opgetuigd en daarnaast zijn leger en politie massaal aanwezig.

Naast premier Rutte, minister Kaag en andere bewindslieden is ook koningin Maxima te gast. Zij heeft gesprekken met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, de private sector en ontwikkelingsorganisaties.

Nauw betrokken

Koningin Maxima is zeer nauw betrokken bij het WEF. Ze is lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems en van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium van het WEF. Daarnaast is zij sinds 2021 lid van de Edison Alliance. Dit initiatief van het WEF richt zich op het bevorderen van digitale inclusie op de thema’s gezondheidszorg, financiële diensten en onderwijs.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit verzin je gewoon niet

Rebel News heeft diverse verslaggevers naar Davos gestuurd. Zij legden vast hoe legertrucks het dorp binnenrijden en overal politie op de been is. Er wordt zelfs een nepdorp gebouwd voor de bijeenkomst.

“Het is wel toepasselijk dat hun gebouwen nep zijn,” zegt verslaggever Avi Yemini. “Alles aan het World Economic Forum is nep.” Op Twitter schrijft hij: “Dit verzin je gewoon niet.”

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Flivo
Flivo
8 maanden geleden

Bizar.

Alisha
Alisha
8 maanden geleden

OMG wat een theater 🤡🙄wat een maffia praktijken ! Ik begin een slappe lach te krijgen aan deze parasieten 🦠😎

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

ONZE Soevereiniteit wordt overgedragen aan de WHO (World Health Organization) door WEF
Het is ongrondwettelijk onze soevereiniteit op te geven aan een internationale organisatie… WAKKER WORDEN.. Dit is gevaarlijk

Ron
Ron
8 maanden geleden

Onze nep koningin lid van het WEF,dat zeg al genoeg.Rutte,Kaag enz…..landverraders ze hebben NL en de bevolking verkocht aan de WEF en de WHO.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x