Homepagina » UFO » UFO’s bestaan echt!
UFO's bestaan echt!

UFO’s bestaan echt!

Ze bestaan echt, zegt UFO-deskundige dr.ir. Coen Vermeeren. Al tientallen jaren spreken tienduizenden mensen uit mijn vakgebied – astronauten, piloten, luchtverkeersleiders, militairen – serieus over UFO’s.

Volgens Vermeeren is het de hoogste tijd dat wetenschappers de getuigen en ook de talloze waarnemingen eindelijk serieus nemen.

Coen gelooft heilig dat er intelligent buitenaards leven bestaat en dat valt niet goed in het wetenschapswereldje.

Beter kijken

“Zolang ik nog geen kopje koffie of een biertje kan drinken met een alien ben ik nog niet overtuigd,” zegt Hans van der Lande van ruimtevaarttentoonstelling Space Expo.

“Het [de UFO’s] kunnen ook lege rakettrappen zijn, het kan ook ruimteafval zijn, het kunnen ook meteorieten zijn, het kan van alles zijn,” aldus Van der Lande. “Het kan natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn dat het wel buitenaards leven is, alleen het is geen bewijs en wij willen graag bewijs zien vanuit de wetenschap.” Volgens Vermeeren is dat gewoon een kwestie van beter kijken.

Positieve reacties

Met zijn boek probeert de eigenzinnige Coen zijn collega’s nu alsnog te overtuigen. “Ik verwacht eigenlijk heel veel positieve reacties,” zegt hij. “Het verhaal is zo duidelijk wat mij betreft en ik denk dat iedereen die het leest denkt: Vroeger dacht ik dat het onzin was en nu twijfel ik.”

“Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zegt dat UFO’s buitenaardse voertuigen zijn,” gaat hij verder. “Dat weten we ook. Onze regeringen weten dat, maar vertellen ons dat niet.”

Bron en beelden: Hartvannederland.nl

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. dynamo the magicain is afkomstig van mars dus duidelijk bewijs dat er buitenaards leven bestaat op onze planeet

  1 likes
 2. Pietje Bell: Als je het niet hebt gehoord,en gezien?? moet je ff de link aanklikken onder aan het artikel.De bron en de beelden.De blauwe tekst!

  1 likes
 3. de wetenschap is in al die jaren niets veranderd. zodra er een nieuwe theorie wordt gelanceerd (mooi woord in dit topic) staat de gevestigde orde weer op de achterste benen als of de aarde nog steeds een platte schijf is

  1 likes
 4. 27-3-2013. Hart van Nederland(19.00 uur editie) heeft best reclame voor je boek gemaakt Coen!!!And i love it.En ook een tegenstander kwam even aan het woord.Mag ik je wat vragen Coen,was die gast gestoord?Het verslikte zich nogal eens in zijn WOORD.

  0 likes
 5. Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
  Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.

  0 likes
 6. [quote name=”Hunting Wolf”]27-3-2013. Hart van Nederland(19.00 uur editie) heeft best reclame voor je boek gemaakt Coen!!!And i love it.En ook een tegenstander kwam even aan het woord.Mag ik je wat vragen Coen,was die gast gestoord?Het verslikte zich nogal eens in zijn WOORD.[/quote]
  jammer niet gezien,maar ik maak uit je reactie op dat die persoon dislecties is,dus van een scherm moest aflezen,maar goed als die binnen en buiten de aarde levende hier niet waren, was de mensheid in 1930 al van deze planeet verdwenen,net als nu california met 200 aardbevingen per dag naar de bodem van de zee verhuisd.

  0 likes
 7. Ik vind het alleen maar heel erg goed van de ETs dat ze zich hier niet in vol ornaat manifesteren. De geschiedenis leert ons toch wat daar van komt? Hier kunnen we overigens als mens nog iets van leren met onze inmengingspolitiek. En als het echt te gek gaat, komen ze ons wel helpen. Bijvoorbeeld als Kim Jong Un raketjes gaat afschieten. Ik heb er alle vertrouwen in en ach zo’n debunker met z’n kopje koffie verhaal; daar moet je gewoon om lachen. Niemand wil met hem toch een kopje koffie drinken en ET al helemaal niet

  0 likes
 8. Ik weet gelijk een mooi verjaardagscadeau voor mij. Dat boek móét ik hebben. Dan heb ik in ieder geval het eerste druk 🙂 Dat is een collector’s item. Ge-wel-dig!!!

  0 likes
 9. Natuurlijk bestaan er UFO’s.
  Het zijn ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen.

  Maar waarom worden die altijd per definitie als buitenaards gezien?
  De kans dat er buitenaards leven bestaat is groot,ja…maar de kans dat alle UFO’s buitenaards zijn niet.

  Kan dat niet eens losgekoppeld worden in het denken?
  UFO’s bestaan. Punt.

  0 likes
 10. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Hunting Wolf”]27-3-2013. Hart van Nederland(19.00 uur editie) heeft best reclame voor je boek gemaakt Coen!!!And i love it.En ook een tegenstander kwam even aan het woord.Mag ik je wat vragen Coen,was die gast gestoord?Het verslikte zich nogal eens in zijn WOORD.[/quote]
  jammer niet gezien,maar ik maak uit je reactie op dat die persoon dislecties is,dus van een scherm moest aflezen,maar goed als die binnen en buiten de aarde levende hier niet waren, was de mensheid in 1930 al van deze planeet verdwenen,net als nu california met 200 aardbevingen per dag naar de bodem van de zee verhuisd.[/quote]
  Nee niks dislectie,s dan zou je mij hier zelfs niet eens over horen.Nee die gast onkent het ufo fenomeen en denkt dat Coen het over buitenaardse wezens heeft, terwijl die sukkel niet begrijpt dat Coen het over Ongeïdentificeerde vliegende objecten heeft.Voorts is het sukkeltje kennelijk van mening dat wij alleen in het heelal zijn.Dit is de mening van Andre Kuipers: https://www.youtube.com/watch?v=mJx5AZYlwq8

  0 likes
 11. Ik moet de eerste ufo-deskundige nog tegenkomen die beweert dat ze níet bestaan…

  0 likes
 12. Heb ooit op de Hanzehogeschool in Groningen een lezing van hem bijgewoond (voor studiepunten ja), en ik was eerst sceptisch met de gedachte dat er een paranoide alu-hoedje zou komen vertellen, maar dat viel me mee. Hij komt snugger over en ik geloof ook best dat hij weet waar hij het over heeft en dat hij er van overtuigd is dat het zo is.

  Ik wist echter niet wat ik ervan moest denken, misschien moet ik eerst eens een UFO zien. En ook zit ik met de vraag waarom ze zich dan niet aan het gewone volk openbaren, maar slechts aan regeringen.

  0 likes
 13. voor een UFO-deskundige als dr.ir. Coen Vermeeren is dat een WEL heel ondeskundige domme uitspraak dat nasa niet knoeit met beelden
  of foto,nasa doet niet anders ,en dat weet de beste man drommels goed.

  0 likes
 14. Dit is een officiële pers foto van mars 1972, de tekst voor de journalisten is ook origineel. Er word openlijk gehint naar ruïnes en geometrische patronen. Als UFOs niet bestaan wie hebben die ruïnes dan achter gelaten of is het gewoon een natuurlijk verschijnsel? Oordeel zelf wat je ervan vindt.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/150

  0 likes
 15. Geen twijfel mogelijk ‘UFO’s bestaan echt’. Daar moet men verder niet moeilijk oiver doen. Bewijzen genoeg en alleen op Youtube.

  0 likes
 16. [quote name=”RjSeeker”]Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt ………… Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.[/quote]

  Beste Seeker,

  Ik zou zeggen, toon ten eerste wat meer respect voor een man die in zijn veld zijn kop (ver… heeeeel ver) boven het maaiveld durft uit te steken! Ga daarna het boek lezen en kom dan nog maar eens terug met een echte inhoudelijke reactie!

  ter verduidelijking: UFO staat voor ongeïdentificeerd vliegend object. En ja die bestaan wel degelijk anders was er geen onduidelijkheid over!

  Groeten Gertjan
  P.S ben bezig het boek te lezen

  0 likes
 17. Rjseeker, dus al deze duizenden mensen zijn allemaal leugenaars, behalve jij.
  Het gaat hem niet om geld te verdienen, want dit boek kan hem misschien zijn baan wel kosten, hij steekt zijn nek uit voor dit boek en dus mag hij er van mij aan verdienen, jij doet natuurlijk alles gratis.

  0 likes
 18. [quote name=”RjSeeker”]Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
  Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.[/quote]

  Coen beroept zich veelal op anekdotisch bewijs. Naar mijn idee dus nogal logisch dat dat het overal en nergens vandaan komt. Dat is juist zijn kracht! Coen Vermeerden steekt zijn nek uit, zet zijn geloofwaardigheid op het spel. Dat is,naar mijn idee, niet weg te kruizen t.o.v. de opbrengst van zijn boek.

  In mijn ogen is Coen een pioneer en een held met gezond verstand die een seriues wetenschappelijk onderzoek wil starten naar (intelligent)buitenaards leven. Blij dat er eindelijk iemand uit de wetenschap is die zich niet zo bekrompen opstelt!

  Check ook dit radio 1 interview (ook op video):

  http://www.radio1.nl/items/74664-ufo-s-bestaan-gewoon

  0 likes
 19. [quote name=”RjSeeker”]Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
  Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.[/quote]
  NASA fhotoshopt maar raak daarvan is Coen heus op de hoogte, en heeft het dan ook over het “NASA logo” op bepaalde youtube filmpjes(Beter luisteren amerikaan)bovendien spoort hij zijn studenten aan, het UFO fenomeen nu voor eens en voor altijd te verklaren.En een hoogleraar verdient zat dacht ik zo,dus het geld zal hem worst zijn.Maar zo de waard is,vertrouwd hij zijn gasten.Maar het is je recht in deze democratie, maar je piept wel anders als blijkt dat er wel iets aan de hand is, wat door mensen zoals u NOOIT ONDERZOCHT zou WORDEN.En of dat slim is??NOT!!!

  0 likes
 20. [quote name=”Timothy Drake”]Ik vind het alleen maar heel erg goed van de ETs dat ze zich hier niet in vol ornaat manifesteren. De geschiedenis leert ons toch wat daar van komt? Hier kunnen we overigens als mens nog iets van leren met onze inmengingspolitiek. En als het echt te gek gaat, komen ze ons wel helpen. Bijvoorbeeld als Kim Jong Un raketjes gaat afschieten. Ik heb er alle vertrouwen in en ach zo’n debunker met z’n kopje koffie verhaal; daar moet je gewoon om lachen. Niemand wil met hem toch een kopje koffie drinken en ET al helemaal niet[/quote]

  er zijn al talloze oorlogen en dingen gebeurd, wat voor geks moet er nog gebeuren om ze zich te laten zien????

  0 likes
 21. [quote name=”RjSeeker”]Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
  Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.[/quote]

  kan wel begrijpen dat je zo denkt, omdat we ook eerdere berichten kregen van niburu over mensen in Amerika die onderzoek doen en daardoor hun zak lekker vullen, door juiste en onjuiste informatie te verschaffen.. net als de opmerking over Nasa haha we leven in 2013 dus alles is mogelijk om de leek voor de gek te houden..

  netjes dattie het doet, maar het komt bij mij ook niet echt meer geloofwaardig meer over, want die doet onderzoek en die en de volgende en wat zien we daarvan terug.. GEEN FUCK idd en ga niet zeggen lees de boek, want dat ga ik toch niet aanschaffen..

  0 likes
 22. [quote name=”Crayon”]Heb ooit op de Hanzehogeschool in Groningen een lezing van hem bijgewoond (voor studiepunten ja), en ik was eerst sceptisch met de gedachte dat er een paranoide alu-hoedje zou komen vertellen, maar dat viel me mee. Hij komt snugger over en ik geloof ook best dat hij weet waar hij het over heeft en dat hij er van overtuigd is dat het zo is.

  Ik wist echter niet wat ik ervan moest denken, misschien moet ik eerst eens een UFO zien. En ook zit ik met de vraag waarom ze zich dan niet aan het gewone volk openbaren, maar slechts aan regeringen.[/quote]
  even nadenken dan snap jij dat misschien ook. zij mogen zich niet mengen in andere beschavingen,of inbreuk maken dus als zij willen helpen moet dat via juist ja de machthebbers,een interventie kan alleen met toestemming van moeder aarde lord surea en AEON= (GOD) prime creater

  0 likes
 23. mensen kunnen sceptisch zijn , maar het is toch echt een fenomeen, en het meeste bewijs ligt toch bij de regeringen en haar geheime aftakkingen,, als er niets zou zijn werden meerdere amerikaanse presidenten ook alle info veschaft, maar ze liepen stuk voor stuk tegen de muur plus dat rusland het zelf toegeeft en china zegtdt er meer is,, zal heus veel meer zitten,, ben benieuwd wat dr greer straks klaar speeld,, als je schapen dom houd kan je ze het beste hoeden!! het fenomeen is echt en het is eens goed dat deze man eens opstaat , zouden we allemaal eens moeten doen

  0 likes
 24. [quote name=”AwE130″]Dit is een officiële pers foto van mars 1972, de tekst voor de journalisten is ook origineel. Er word openlijk gehint naar ruïnes en geometrische patronen. Als UFOs niet bestaan wie hebben die ruïnes dan achter gelaten of is het gewoon een natuurlijk verschijnsel? Oordeel zelf wat je ervan vindt.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/150%5B/quote%5D
  In 1960 hadden de Amerikanen grootse plannen. Deze pers foto uit 1960 laat zien wat er binnen afzienbare tijd op de maan gebouwd zou gaan worden. Maar zonder hulp van buitenaf is er niks van terecht gekomen. Ik zal later ook een opmerking van Colonel Corso plaatsen, die het boek “The Day After Roswell” schreef, waarin hij uitlegt waarom deze gebouwen er nooit zijn gekomen.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/157

  0 likes
 25. Mooi man, wat mij erg opvalt dat de zogenaamde wetenschappers {let op de naam weten schapper} er maar op los raden! ze onderzoeken het niet ! wat weten ze dan? niets dus altijd maar weer niet onderbouwde argumenten om zaken te bagatelliseren ! Dus mooi man! ga op zoek net als Coen ! hij weet het misschien ook niet maar onderzoekt het wel! petje af Coen! Er zijn te veel waar-nemingen om zaken te ontkennen helaas voor de WETEN-SCHAP!

  0 likes
 26. O nog even dit ik heb van mijn ouders geleerd wat je niet begrijpt om dit te onderzoeken of na te vragen toch? Dus kritisch zijn is erg goed maar doe zelf je onderzoek als je iets niet begrijpt ! Tot die tijd wees wijs en zuinig met je commentaar het zegt alles over jezelf !

  0 likes
 27. De meeste katten weten niet dat er haaien bestaan,maar ze bestaan wel,om maar een voorbeeld te noemen, wat je niet zie betekent ook niet gelijk dat dat er niet is/bestaat!!!de mens voelt zich heeel groot maar denkt heel klein…

  0 likes
 28. Ik ben het eens met Hans van de Lande, zolang ik ze niet fysiek zie geloof ik er niet in. Al ben ik ondertussen wel nieuwschierig geworden waarom zoveel miljoenen mensen er wel in geloven, en dus ga ik als “non believer” de moeite doen om Vermeeren zijn boek te lezen.
  Misschien zie ik iets over het hoofd . . .

  0 likes
 29. Gisteravond tijdens een optreden in een gezellige tent aan De Oude Delft, kwam er iemand binnen met dit boek onder zn arm. Zie ik eens een keer iemand zo binnenkomen, is het wel dit boek. Bestseller??

  0 likes
 30. RjSeeker die schreef dit o.a.:
  ‘ Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika ‘

  O, dus jij komt uit Amerika… En wat wil je daar nu mee zeggen ? Dat jij het daarom allemaal wel beter weet ? Typisch Amerikaans !
  Een Nederlandse wetenschapper wat belachelijk zitten maken. Weet je waar ik een dikke rooie streep doorzet ? Mag je 1x raden. Alsof Amerika zo eerlijk en intelligent over dit onderwerp is.

  0 likes
 31. Beste mensen, ga eerst het boek lezen en kom dan terug voor commentaar. Ik heb het gelijk gekocht en wat mij betreft is het een aanrader. Ik ben pas bij het eerste hoofdstuk, maar in de inleiding verwoordt hij precies zoals de toestand is. Of je wel of niet geloofd in (buitenaardse)voertuigen, er is een fenomeen dat gewoon goed en wetenschappelijk onderzocht dient te worden. Net zoals vroeger het fenomeen elektriciteit onderzocht werd. Alleen is het nu ineens iets waar je wel of niet in ‘gelooft’ en worden die fenomenen niet nader onderzocht door universitaire wetenschappers. Ergo, zelfs belachelijk gemaakt.

  Lees zijn boek dus eerst voor je allerlei meningen dropt.

  0 likes
 32. [quote name=”pietje bell”]
  even nadenken dan snap jij dat misschien ook. zij mogen zich niet mengen in andere beschavingen,of inbreuk maken dus als zij willen helpen moet dat via juist ja de machthebbers,een interventie kan alleen met toestemming van moeder aarde lord surea en AEON= (GOD) prime creater[/quote]

  En een openbaring staat gelijk aan interventie? Je hebt toch zelf ook wel door dat dat compleet verschillende dingen zijn.

  Wie zijn die Lord Surea an AEON? Wat hebben die hier voor autoriteit ineens? Ik ken ze niet. En wat als die beschavingen zich wel openbaren zonder toestemming? Watdan?

  Echt, over UFO’s wil ik nog best praten en dingen aannemen, zoals bij Dr. Vermeeren. Maar hij komt niet met die vage onzin aan. Echt, dat maakt het gelijk totaal ongeloofwaardig..

  0 likes
 33. [quote name=”RjSeeker”]Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
  Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.[/quote]
  laatste zin zegt al genoeg!! oh ja ik kom zelfs ook uit amerika,,,, zucht! NASA Never A Straight Answer

  0 likes
 34. [quote name=”meuron”]Ik ben het eens met Hans van de Lande, zolang ik ze niet fysiek zie geloof ik er niet in. Al ben ik ondertussen wel nieuwschierig geworden waarom zoveel miljoenen mensen er wel in geloven, en dus ga ik als “non believer” de moeite doen om Vermeeren zijn boek te lezen.
  Misschien zie ik iets over het hoofd . . .[/quote]

  Ik ken maar één filmpje wat zeer vaak door wetenschappers is onderzocht, waarbij trucage niet is aangetoond.

  http://www.youtube.com/watch?v=GbJRPTauFLQ

  Het zijn opnames vanuit een Space Shuttle. Het object maakt ineens een scherpe bocht, en in die zin wijkt het af van de gemiddelde waarnemingen die natuurverschijnselen zijn.

  Maar dan heb je dus een authentiek vreemd verschijnsel en meer conclusies (over wat en wie) kun je er niet uit trekken.

  0 likes
 35. Hier een video over iemand uit Australië die zegt de buitenaardsen gezien te hebben. Hij zou in het leger gewerkt hebben:

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/131066/Aliens_worked_with_US_military_2013_March_23_Australian_TV/

  0 likes
 36. [quote name=”AwE130″][quote name=”AwE130″]Dit is een officiële pers foto van mars 1972, de tekst voor de journalisten is ook origineel. Er word openlijk gehint naar ruïnes en geometrische patronen. Als UFOs niet bestaan wie hebben die ruïnes dan achter gelaten of is het gewoon een natuurlijk verschijnsel? Oordeel zelf wat je ervan vindt.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/150%5B/quote%5D
  In 1960 hadden de Amerikanen grootse plannen. Deze pers foto uit 1960 laat zien wat er binnen afzienbare tijd op de maan gebouwd zou gaan worden. Maar zonder hulp van buitenaf is er niks van terecht gekomen. Ik zal later ook een opmerking van Colonel Corso plaatsen, die het boek “The Day After Roswell” schreef, waarin hij uitlegt waarom deze gebouwen er nooit zijn gekomen.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/157%5B/quote%5D
  Colonel Corso (May 22, 1915 – July 16, 1998), in 1997 een jaar voor zijn dood, zei hij dit tegen de legendarische radio host Art Bell (Coast to Coast AM).
  http://www.youtube.com/watch?v=uBRvrmFEZtA#t=1m50s

  0 likes
 37. Documentaire: Thrive!

  0 likes
 38. ook ik ben van mening dat deze dingen bestaan ! een vliegtuig zal met de wind in de rug niet landen op schiphol .ook zie ik uit mijn oog hoeken twee grote oranje katte ogen naast mekaar gaan zonder ook maar 1 geluid te maken zo,n 200 meter hoog en 200 meter bij mij vandaan en ook op een avond dat ik hemel waarts keek zie ik een langwerpiche driehoek twee lampen op 1 meter en daar achter op 1,1/5 meter daar achter het draaide van het oosten om naar het westen vloog een paar honder meter wek langzaam en ineens als een bliksem schicht was het ervandoor en dieze dingen nam ik telken waar tussen 9..s,avonds en 2 uur snachts in de loop van 4 A 5 JAAR

  0 likes
 39. dat hele phenomeen over ufo’s en buitenaardse is om de “waarheid” te “overschaduwen”.

  de waarheid is niet ufo’s en buitenaardse.

  de waarheid is spiritualiteit. geld ook over buitenaardse.

  0 likes
 40. er wordt wel in ufo’s gelooft maar in ascended beings niet?

  0 likes
 41. Op het moment dat iedereen snapt dat we uit licht bestaan dan snapt ook iedereen dat alles mogelijk is omdat het de basis vormt waar al het leven uit bestaat.

  Een uitwisseling van maar liefst 100.000 lichtimpulsen per seconde vind er plaats in elke cel van je lichaam! En je hebt maar liefst 100 biljoen cellen!!! Kortom je bent een wandelend electromagnetisch lichtwezen. Kun je nagaan als deze allemaal hun volle potentieel bereiken wanneer 100% DNA geactiveerd is! Dit kun je nu met je ratio nooit bevatten. Wellicht kunnen andere verder geevolueerde lichtwezens ons verder helpen met ascenderen. Ik heb gezegd!

  0 likes
 42. Skepsis, heb ik ook last van…
  Altijd op zoek naar bewijs.
  Hier vanuit een andere invalshoek,
  kijk maar, ook jij Coen Vermeeren! ;-):

  *AMAZING* ORBS and UFOs In Night Vision & Infrared Lasers Jan 2012
  http://www.youtube.com/watch?v=yGDuXvc_9Yk

  Unbelievable Night Vision Ufo Events!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=4utTbJ6b-Tg
  Is een hele leuke met publieke reacties, zie vooral ook de tekst!
  Is zomaar een greep, er is veel meer.

  Ik kwam er op via…de UFO DataBase van Niburu.nl:

  Gorinchem 13 mei – Veel UFO activiteit zichtbaar met IR kijker – May 17th, 2011
  http://ufo-database.livejournal.com/189105.html

  Daar staat onder andere:
  Wellicht is een “kijk sessie” een leuke toevoeging voor een presentatie?

  Vraag, van Thrive movement:
  Heeee… Anton Teuben, Niburu.nl, komt het er nog een keer van?

  Heb zelfs overwogen om een dergelijke kijker te kopen, maar ja €€€,- 🙂

  Met deze video’s is dat minder noodzakelijk, tenzij je het natuurlijk met eigen ogen wilt zien.
  Voor mij ook zeer belangrijk!

  [quote name=”meuron”]Ik ben het eens met Hans van de Lande, zolang ik ze niet fysiek zie geloof ik er niet in. Al ben ik ondertussen wel nieuwschierig geworden waarom zoveel miljoenen mensen er wel in geloven, en dus ga ik als “non believer” de moeite doen om Vermeeren zijn boek te lezen.
  Misschien zie ik iets over het hoofd . . .[/quote]

  En over geloven:

  Johan Oldenkamp,
  Ik wil echter niet geloven, want ik wil weten.
  Geloven is voor mensen die te lui of te dom zijn om de werkelijke waarheid echt te begrijpen.

  In:
  Wat vieren we nu werkelijk met Pasen?
  http://www.pateo.nl/nieuwsbrief049.htm

  0 likes
 43. Dit lijkt het Hart van Nederland item te zijn:

  http://www.youtube.com/watch?v=CnrwyU_Ud0c

  0 likes
 44. Apollo 16 pres foto, met pers informatie made in Hollywood staat er te lezen bij deze officiële Apollo 16 pers foto. Je vraagt je toch af waarom NASA Apollo foto’s laat bewerken door bedrijven in Hollywood. De foto is van 21 April 1972.
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/154

  Peace

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

elektrische

‘Woekerprijs’ voor oplaadbeurt elektrische auto: van 8 naar minstens 47 euro!

Een elektrische auto opladen wordt fors duurder ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.