Homepagina » UFO » UFO’s bestaan echt!
UFO's bestaan echt!

UFO’s bestaan echt!

Ze bestaan echt, zegt UFO-deskundige dr.ir. Coen Vermeeren. Al tientallen jaren spreken tienduizenden mensen uit mijn vakgebied – astronauten, piloten, luchtverkeersleiders, militairen – serieus over UFO’s.

Volgens Vermeeren is het de hoogste tijd dat wetenschappers de getuigen en ook de talloze waarnemingen eindelijk serieus nemen.

Coen gelooft heilig dat er intelligent buitenaards leven bestaat en dat valt niet goed in het wetenschapswereldje.

Beter kijken

“Zolang ik nog geen kopje koffie of een biertje kan drinken met een alien ben ik nog niet overtuigd,” zegt Hans van der Lande van ruimtevaarttentoonstelling Space Expo.

“Het [de UFO’s] kunnen ook lege rakettrappen zijn, het kan ook ruimteafval zijn, het kunnen ook meteorieten zijn, het kan van alles zijn,” aldus Van der Lande. “Het kan natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn dat het wel buitenaards leven is, alleen het is geen bewijs en wij willen graag bewijs zien vanuit de wetenschap.” Volgens Vermeeren is dat gewoon een kwestie van beter kijken.

Positieve reacties

Met zijn boek probeert de eigenzinnige Coen zijn collega’s nu alsnog te overtuigen. “Ik verwacht eigenlijk heel veel positieve reacties,” zegt hij. “Het verhaal is zo duidelijk wat mij betreft en ik denk dat iedereen die het leest denkt: Vroeger dacht ik dat het onzin was en nu twijfel ik.”

“Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zegt dat UFO’s buitenaardse voertuigen zijn,” gaat hij verder. “Dat weten we ook. Onze regeringen weten dat, maar vertellen ons dat niet.”

Bron en beelden: Hartvannederland.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

27-3-2013. Hart van Nederland(19.00 uur editie) heeft best reclame voor je boek gemaakt Coen!!!And i love it.En ook een tegenstander kwam even aan het woord.Mag ik je wat vragen Coen,was die gast gestoord?Het verslikte zich nogal eens in zijn WOORD.

RjSeeker
RjSeeker
8 jaren geleden

Er komt altijd weer een Nederlander die zich deskundige noemt en natuurlijk weer alles beter weet, omdat hij uit Nederland komt, zucht! Deze man heeft gewoon klakkeloos alles overgenomen van anderen en van dergelijke websites, maar zelf heeft hij geen enkele bewijs dat UFO’s bestaan. Waar heb ik dat toch ergens gehoord en gelezen? Juist, het hele world wide web, zucht! Slimme Coen, Geld verdienen kan op vele manieren, hé?
Hij beweerd ook dat de beelden van NASA echt zijn. Deze man heeft werkelijk zitten slapen. NASA kan van alles manipuleren en zelfs de grootste leugens de wereld in helpen. Welkom to the world , Coen! Ik zet een rode streep door je deskundigheid! Oh ja, ik kom zelfs ook uit Amerika.

michael
michael
8 jaren geleden

dynamo the magicain is afkomstig van mars dus duidelijk bewijs dat er buitenaards leven bestaat op onze planeet

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]27-3-2013. Hart van Nederland(19.00 uur editie) heeft best reclame voor je boek gemaakt Coen!!!And i love it.En ook een tegenstander kwam even aan het woord.Mag ik je wat vragen Coen,was die gast gestoord?Het verslikte zich nogal eens in zijn WOORD.[/quote]
jammer niet gezien,maar ik maak uit je reactie op dat die persoon dislecties is,dus van een scherm moest aflezen,maar goed als die binnen en buiten de aarde levende hier niet waren, was de mensheid in 1930 al van deze planeet verdwenen,net als nu california met 200 aardbevingen per dag naar de bodem van de zee verhuisd.

x

Check Also

world economic forum

‘Het World Economic Forum is machtiger dan de Europese Unie’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen waarschuwde in ...

europarl

Kroatische Europarlementariër windt er geen doekjes om: ‘Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf’

De Franse president Emmanuel Macron sprak woensdag ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

45
0
We lezen graag je reactie!x