Binnenland

Kuipers zet apenpokken in alle haast op A-lijst: ‘Perfect excuus om soevereiniteit af te staan aan WHO’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Er komt een meldingsplicht voor patiënten met apenpokken. Zorgminister Ernst Kuipers heeft de aandoening als A-ziekte bestempeld. Vrijdag werd in Nederland het eerste geval vastgesteld en inmiddels zouden er enkele gevallen zijn.

Vanaf nu moeten artsen en GGD-medewerkers een melding doen als ze apenpokken bij iemand vaststellen ‘om snel maatregelen te kunnen nemen’. Het virus kan leiden tot ‘griepachtige klachten’ en uitslag.

Kuipers schrijft op social media: “De verwachting is dat de komende dagen nog meer besmettingen met apenpokken zullen worden aangetroffen. De ziekte is vandaag aangemerkt als A-ziekte. Zo kunnen we verdere verspreiding beter voorkomen.”

Dit kan komende week wel eens snel gaan

Het besluit maakt veel los. “De apenpokken hebben in deze tijden van inflatie ook de A-status gekregen. Ik zeg bizar,” reageert Maarten van den Berg. “Waterpokken ook A-ziekte? Kost een aantal kinderen het leven, jaarlijks. RSV ook A-ziekte? Kost een aantal kinderen het leven, jaarlijks.”

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix voegt toe: “Wow. Apenpokken zojuist in alle haast door Kuipers op de A-lijst gezet. ‘Er zijn geen algemene collectieve maatregelen te verwachten’. Ja, die kennen we. Let op, dit kan komende week wel eens snel gaan.”

“Virus tot A-status benoemen: binnen paar dagen. Toeslagenkinderen terug naar hun ouders brengen: na jaren nog niet,” voegt Vlemmix toe.

Het perfecte excuus

“Hoe verrassend,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek stelt: “En hier hebben we het perfecte excuus om overmorgen onze soevereiniteit af te staan aan de World Health Organization. Lockdowns, verplichte vaccinaties en mondkapjes incoming in 3, 2, 1…”

“Per vandaag op de A-lijst. Ik hoop echt dat niemand meer in deze onzin trapt na het circus van de laatste twee jaar. Maar de gemiddelde Nederlander kennende gaan die mondkapjes binnenkort weer zeer gewillig op. Vermoeiend. Hope I’m wrong,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

Het Artsen Collectief, waar meer dan 2600 medici bij zijn aangesloten, wijst erop dat het RIVM het volgende over een A-ziekte vermeldt: “Mogelijk wettelijke maatregelen: gedwongen opname tot isolatie of thuisisolatie, gedwongen onderzoek, gedwongen quarantaine (inclusief medisch toezicht), verbod van beroepsuitoefening.”

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bum
Bum
1 maand geleden

Waaaahahaha

Angie
Angie
1 maand geleden

Al die lui worden door kwade krachten op hun plekje gezet om ons versneld in een werelddictatuur te drijven. Met bijbehorende depopulatie-agenda.
Dat geldt dus ook voor deze griezel.

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Ik heb opeens een déjà vu… Ik weet ook niet hoe ’t komt.

The don killuminati
The don killuminati
1 maand geleden

De noodzaak is niet belangrijk dat bekijken we achteraf wel… Wat belangrijk is is dat we vooral snel jullie op allerlei manieren dwingend maatregelen op kunnen leggen en daar hebben we een voorwendsel voor nodig. En corona willen ze maar niet evalueren… Tja het klinkt als een hele slechte film die in de maak is, nu al.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x