Homepagina » Binnenland » Mats (18) is helemaal klaar met de indoctrinatie op Nederlandse scholen en richt meldpunt op. Hier kun je terecht
Mats (18) is helemaal klaar met de indoctrinatie op Nederlandse scholen en richt meldpunt op. Hier kun je terecht

Mats (18) is helemaal klaar met de indoctrinatie op Nederlandse scholen en richt meldpunt op. Hier kun je terecht

Mats Nelisse (18) uit Schiedam is de linkse indoctrinatie in het onderwijs helemaal beu. Hij heeft een Instagram-pagina geopend waar scholieren hun ervaringen kunnen delen.

Mats ziet ingebakken, maar niet expliciet gemaakte meningen overal om zich heen. Met name van mensen die er een linkse mening op nahouden.

Bijvoorbeeld een leraar die het een zwarte dag noemde toen Trump tot president werd verkozen of een docent die zei: ‘gaan jullie maar een witte, boze PVV’er nadoen’.

Partijprogramma GroenLinks

Of de vraag in een lesboek Engels: wat is erger, Trump of Brexit?

Op het meldpunt, LinkseindoctrinatieNL, stromen de voorbeelden binnen. Iemand noemt een Franse toets met alleen maar zinnen die rechtstreeks uit het partijprogramma van GroenLinks lijken te komen.

Een ander schreef dat het Stedelijk College Eindhoven een brief heeft rondgestuurd waarin leerlingen worden gestimuleerd om deel te nemen aan een klimaatmars.

Het Ds. Pierson College in Den Bosch wilde zelfs het vervoer naar de klimaatdemonstratie vergoeden.

Heel erg indoctrinerend

“Ik ben niet rechts, maar ik wil wel onderwijs met nuance,” licht Mats toe. Hij beschuldigt veel van zijn leraren op het Stedelijk Gymnasium Schiedam ervan hun eigen politieke voorkeur op te dringen.

“Veel leraren op school zijn eenzijdig en ongenuanceerd,” stelt hij.

“Het is altijd één verhaal, het is misleidend en het is indoctrinerend,” zegt hij bij Jensen. “Ik heb al vier jaar lang het gevoel dat scholen heel erg indoctrinerend bezig zijn.”

“En als je het eenmaal doorhebt, dan merk je ook hoe vaak het gebeurt,” aldus Mats.

Geblokkeerd

Hij zegt al honderden positieve reacties en steunbetuigingen te hebben ontvangen. Ook op Twitter hebben veel mensen het erover.

Instagram is gelijk begonnen met het verwijderen van berichten van de Instagram-pagina. Zo plaatste Mats een bericht over hele misleidende grafieken over klimaatverandering die door een docent op internet waren gezet.

Het bericht werd vrijwel meteen van Instagram gehaald.

Inmiddels zou het bedrijf de pagina helemaal hebben geblokkeerd:

Bekijk ook onderstaande filmpjes:

[Schiedam 24, Telegraaf]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
2 jaren geleden

Je merkt, in elk geval in mijn omgeving dat jongeren ook wakker zijn geworden en het ook spuugzat zijn. Eindelijk !!! Reunite & Unite !

peter
peter
Reactie op  Sina
2 jaren geleden

dit is links onderwijs media tuig,waarvan de noordkoreanen nog iets kunnen leren.
schitterend,dat veel jongeren niet meer als zombies achter de klimaatzwendel van klaver en consorten aanlopen.
Ook Fvd heeft een meldpunt om deze ziekelijke linkse indoctrinatie aan de kaak te stellen.
hier moet een einde aan komen.
hulde aan Mats, een scholier met ruggegraat.

Rikk
Rikk
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Je hebt ook rechts onderwijs media tuig, die de jeugd leren dat je wereldkampioen moet worden om erbij te horen, dat geld de hoofdreden van het bestaan is en dat de economie bestaat uit concurrentie en dús wantrouwen en alles gebaseerd is op winst maximalisatie en niet op een goede samenleving voor iedereen.

Nou ja, je kunt maar beter goed voorbereid worden hé en weten op welke aarde je neergezet bent.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  peter
2 jaren geleden

Jaha, zo gaat het er hier al weer wat jaren aan toe. Hier een parodie van Oost Berlijn (Stef Bos)
Nederland, ze worden steeds gekker,
er wandelen mensen naast terroristen onder boerka’s.
Dat is nou 40 jaar socialisme, er is in die tijd veel verknoeid.
Waar ieder die werkt, die komt geen stap verder,
omdat door Rutte en Samsom doorgaans de wacht wordt gewisseld.
Dat is nou 40 jaar vrijheid, wat is er hier in godsnaam toch gebeurd.
Maar wat is nou die vrijheid waarin je niet meer mag leven,
je adem in moet gaan houden, om het aan een ander te moeten geven.
En zelf als je geld hebt, maken ze het leven te duur.
En zelfs de vogels mogen, niet meer van oost naar west,
worden gecontroleerd en gedoctrineerd.
( Zo gek zijn ze hier nou geworden)

Wybren
Wybren
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Tja, als je nooit onderwijs hebt genoten ga je dit soort teksten schrijven en uiten. Het instellen van een meldpunt voor mensen met een andere mening roept herinneringen op aan een stroming die dat in de vorige eeuw ook deed. Met vreselijke gevolgen voor de mensheid. Laten we iets verdraagzamer en voorzichtiger worden en begrip tonen voor mensen met een andere mening, een ander hoofddeksel of een ander kleurtje.

Axel M.
Axel M.
2 jaren geleden

He He eindelijk worden er meer mensen wakker over het feit dat scholing een indoctrinatie hersenspoeling gevangenis is voor kinderen, een gevangenis voor de geest.
Hier is scholing ook voor op gezet want ze worden opgevoed door de staat die de kinderen alvast naar hun agenda conditioneert , bijv. agenda 21 , . vandaar ook dat je niets mag inbrengen ten opzichten van de les noch over materiaal wat ze door je strot proberen te duwen .
Dan is het ook nog zo dat veel les materiaal verouderd, weerlegd, of zelfs totaal gelogen is ( neem de geschiedenis lessen ).
scholing is ook een studenten val door hen met héle hoge leningen
op te zadelen voor hun eigen programmering, zodat ze na of zelfs tijdens de scholing als keurige trouwe slaafjes aan het werk gaan .

links= rood, links = socialisme , socialisme communisme en fascisme zijn drie verschillende woorden voor de zelfde betekenis : heerschappij onder één leider met andere woorden een dictatuur
( zoek het maar op ).
dan kan je dus wel nagaan op welk grondvest de scholing gestaafd is !

Dat zou je nu misschien kunnen denken dat ik ‘ rechts ” ben ? laat me je dan ook uit die fantasie halen want ik laat met niet in een tunnelvisie van rechts links , zwart wit duwen ! als je echte wijsheid gaat op doen dan kom je er vanzelf achter dat er nog vele andere wegen zijn dan alleen deze twee indoctrinatie zijden .

marcel Koningen
marcel Koningen
2 jaren geleden

Grappig iemand die nog niets heeft en misschien wel een studie schuld moet aangaan ,misschien wel nooit een vast arbeids contract krijgt ,20 jaar kan wachten op een huurwoning als hij dat wil ,een jaar korter leeft door milieu vervuiling identificeert zichzelf als een have terwijl er nog geen voordeel voor hem is en kijkt neer op have nota’s waarvan hij deel uit maakt als papa geen have a lot is. Sjapo voor die gene die hem zo grondig heeft gehersenspoeld.70% van de bevolking is de laatste 40 jaar er niet op vooruit gegaan.30% wel,grof gezegt 2/3 niet 1/3 wel.Zolang het lukt de 70% hopeloos te verdelen in van alles en nog wat gaat er nooit iets veranderen op het gebied van arbeid zoals b.v meedelen in de winst arbeiders coop en veel rechts bescherming voor arbeiders contracten of bepalen wat er gebeurd in de politiek door volledig bindende referendums.En een definitief afscheid van de brabbelende pathologisch liegende politici en andere incompetente have a lot leidende figuren.
Mvrg,Marcel

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  marcel Koningen
2 jaren geleden

Mogelijk heeft hij geen studieschuld en waarschijnlijk ouders die door hard werken veel geld verdienen. Maar het uiterlijk van deze jongen en de manier van praten is voor mij een garantie dat hij er wel komt. Een als hij een goede kruiwagen heeft kan hij ver komen.
Mogelijk dat de Kliek dit leest en ziet dan wordt hij mogelijk geselecteeerd voor een speciale opleiding in hun kringen

Was Rodebos
Was Rodebos
2 jaren geleden

Zijn Instagram is dus geblokkeerd zojuist. Welkom in Noord-Korea. De vrijheid van meningsuiting is bij deze officieel dood. Tijd voor een geweldloze opstand!

Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

Wat wel een feit is dat het menselijk lichaam niet gemaakt is om vlees te verteren.
Ons lichaam is gebaseerd op een plant aardig dieet.
Koeien geven ze trouwens ook vaak helemaal geen gras meer wat een koe van origine zou moeten eten volgens moeder natuur.
Zoals wij volgens moeder natuur een plantaardig dieet zouden moeten eten.
Als je vlees eet dan is het beste vlees van een koe die zijn hele leven gras gegeten heeft.
Vaak worden ze in het begin gras gevoerd en nadien toch met andere producten gevoerd om ze sneller zwaarder te maken in het laatste gedeelte van zijn leven.
Het wordt dan wel verkocht als dat hij gras gevoerd is, dus vragen of hij zijn hele leven gras gegeten heeft.
De hart en vaatziektes worden veroorzaakt door dierlijke vetten die de aderen verstoppen.
Simpel en logisch verhaal en de melk en vlees industrie bepalen wat er als advies gegeven wordt aan de mensen.
En het proteine verhaal is ook onzin, hoe komt een koe of een paard aan zijn proteine ?
Juisit ja, zit gewoon in het plantaardig voedsel.
Misleiding overal en niets is zoals het ons verteld is, een genoegen om te horen dat de jeugd aan het ontwaken is.

Wybren
Wybren
Reactie op  Sceptic
2 jaren geleden

Ben jij ooit in je aardse leven in de buurt van een boerderij geweest of heb je ergens een koe in de verte zien staan. Of waren het alleen plaatjes op de IPad. Hoe veel onzin kan een mens bedenken en dan ook nog de tijd vinden het op te schrijven. Wat denk je dat koeien tegenwoordig eten? Beschuit met muisjes? Nieuw haring of dubbelzijdige facebookpagina’s. OMG, wat een nivo wordt dit als er nergens meer enige controle op is en iedereen wat mag roepen

Rob
Rob
2 jaren geleden

De generaties van deze tijd staan bij veel mensen bekend als ‘nieuwetijdskinderen’. Eind jaren 90 las ik al dat velen niets met het onderwijs systeem kunnen. Dat is één van de systemen die over een wereld van macht en controle gaan. Daar werden mensen alleen maar een functie door in diezelfde wereld van macht. Dat zat hem er in dat het bewustzijn (van de kern) in een slaap – of waak toestand verkeerde. Daardoor was het ego meestal te ‘programmeren’ en maakt dat ook deel uit van de wereld van macht en controle. Met die ‘nieuwetijdskinderen’ is er iets veranderd. Die worden geboren met een wakker bewustzijn (van de kern). Dat wil niet zeggen dat het dan persé gemakkelijker wordt maar ik heb van die generaties nog niemand gezien waar het ego geconditioneerd is door de wereld van macht. Dat lijkt domweg niet meer te werken. Velen zijn, net als de oude generaties, wel verslaafd aan Iphone etc maar dat is spanning, niet het ego. Maar velen worden ook heel vroeg volwassen terwijl velen van de oude generaties nooit volwassen worden. Die maken het leven überhaupt niet mee. Die generaties van tegenwoordig moeten het juist van het leven hebben want het macht systeem werkt domweg niet. Dat laat deze knaap duidelijk zien. Het leven is de dualiteit, dat gaat over eigen gedachten en gevoel. Op zich heeft dat überhaupt niets met macht en controle te maken want dat ontwikkelt zich door levenservaring. Die leraren maken dan duidelijk alleen maar deel uit van de wereld van macht en controle en dat zijn dan ook types die het leven niet eens meemaken.

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

ALLEEN VOOR STUDENTEN.

GRATIS Geschiedenis ongecensureerd!

https://www.youtube.com/watch?v=2WHlJsETJeY

Zie ze alle 11. Doe er je voordeel mee!!!

Rob
Rob
Reactie op  Pjoter
2 jaren geleden

Het aannemen van een baan is gebaseerd op het verkopen van je ziel. Vroeger zeiden ze al dat je je ziel moest verkopen als je geld en macht wilde. Dat moest je dan doen door een contract te tekenen met de duivel / satan. In de top van de wereldmacht doen ze aan satanisme en dat is doorgedrongen in de samenleving. Als je je diploma hebt gehaald en je wilt geld verdienen dan moet je ook een contract tekenen. Je onderwerpt je dan ook aan de hoogste macht, in dit geval de directeur of eigenaar van een bedrijf of organisatie. Dat is het maatschappelijke niveau van ‘je ziel verkopen voor geld’. Macht heb je alleen niet en de duivel (directeur of eigenaar) is een waardeloze want hij betaald slecht uit. Hij steekt de winst waar het personeel voor werkt zelf in zijn zak.

Cervantis
Cervantis
2 jaren geleden

Ik weet van een bevriende leraar dat het op scholen nog erger is. Het zijn niet alleen de leerlingen die volop bestookt worden met linkse indoctrinatie maar voor de leraren is het zo mogelijk nog erger. Het onderwijzend personeel is verplicht om links politiek correcte standpunten uit te dragen Laat je dit na of heb je als leraar een andere mening dan zit je op de schopstoel en vlieg je er als eerste uit. De democratie is dood in Nederland en openlijk voor je mening uitkomen mag niet meer

Balans
Balans
2 jaren geleden

Dus Rechts zou heilig zijn en niet hun propaganda voeren?
Je ziet dat deze knul nog niet volwassen is, anders had hij ook de indoctrinatie door Rechts ook aangepakt.

Eppo
Eppo
2 jaren geleden

Zelf de jeugd begint al te snappen dat ze niet in een Murken Ghetto willen wonen in hun Toekomst .
En dat Ghetto maar opgehemeld wordt door Groen-Links en PvdA.

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

schip

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x