Binnenland

Mats (18) is helemaal klaar met de indoctrinatie op Nederlandse scholen en richt meldpunt op. Hier kun je terecht

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mats Nelisse (18) uit Schiedam is de linkse indoctrinatie in het onderwijs helemaal beu. Hij heeft een Instagram-pagina geopend waar scholieren hun ervaringen kunnen delen.

Mats ziet ingebakken, maar niet expliciet gemaakte meningen overal om zich heen. Met name van mensen die er een linkse mening op nahouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bijvoorbeeld een leraar die het een zwarte dag noemde toen Trump tot president werd verkozen of een docent die zei: ‘gaan jullie maar een witte, boze PVV’er nadoen’.

Partijprogramma GroenLinks

Of de vraag in een lesboek Engels: wat is erger, Trump of Brexit?

Op het meldpunt, LinkseindoctrinatieNL, stromen de voorbeelden binnen. Iemand noemt een Franse toets met alleen maar zinnen die rechtstreeks uit het partijprogramma van GroenLinks lijken te komen.

Een ander schreef dat het Stedelijk College Eindhoven een brief heeft rondgestuurd waarin leerlingen worden gestimuleerd om deel te nemen aan een klimaatmars.

Het Ds. Pierson College in Den Bosch wilde zelfs het vervoer naar de klimaatdemonstratie vergoeden.

Heel erg indoctrinerend

“Ik ben niet rechts, maar ik wil wel onderwijs met nuance,” licht Mats toe. Hij beschuldigt veel van zijn leraren op het Stedelijk Gymnasium Schiedam ervan hun eigen politieke voorkeur op te dringen.

“Veel leraren op school zijn eenzijdig en ongenuanceerd,” stelt hij.

“Het is altijd één verhaal, het is misleidend en het is indoctrinerend,” zegt hij bij Jensen. “Ik heb al vier jaar lang het gevoel dat scholen heel erg indoctrinerend bezig zijn.”

“En als je het eenmaal doorhebt, dan merk je ook hoe vaak het gebeurt,” aldus Mats.

Geblokkeerd

Hij zegt al honderden positieve reacties en steunbetuigingen te hebben ontvangen. Ook op Twitter hebben veel mensen het erover.

Instagram is gelijk begonnen met het verwijderen van berichten van de Instagram-pagina. Zo plaatste Mats een bericht over hele misleidende grafieken over klimaatverandering die door een docent op internet waren gezet.

Het bericht werd vrijwel meteen van Instagram gehaald.

Inmiddels zou het bedrijf de pagina helemaal hebben geblokkeerd:

Bekijk ook onderstaande filmpjes:

[Schiedam 24, Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
5 jaren geleden

Je merkt, in elk geval in mijn omgeving dat jongeren ook wakker zijn geworden en het ook spuugzat zijn. Eindelijk !!! Reunite & Unite !

Axel M.
Axel M.
5 jaren geleden

He He eindelijk worden er meer mensen wakker over het feit dat scholing een indoctrinatie hersenspoeling gevangenis is voor kinderen, een gevangenis voor de geest.
Hier is scholing ook voor op gezet want ze worden opgevoed door de staat die de kinderen alvast naar hun agenda conditioneert , bijv. agenda 21 , . vandaar ook dat je niets mag inbrengen ten opzichten van de les noch over materiaal wat ze door je strot proberen te duwen .
Dan is het ook nog zo dat veel les materiaal verouderd, weerlegd, of zelfs totaal gelogen is ( neem de geschiedenis lessen ).
scholing is ook een studenten val door hen met héle hoge leningen
op te zadelen voor hun eigen programmering, zodat ze na of zelfs tijdens de scholing als keurige trouwe slaafjes aan het werk gaan .

links= rood, links = socialisme , socialisme communisme en fascisme zijn drie verschillende woorden voor de zelfde betekenis : heerschappij onder één leider met andere woorden een dictatuur
( zoek het maar op ).
dan kan je dus wel nagaan op welk grondvest de scholing gestaafd is !

Dat zou je nu misschien kunnen denken dat ik ‘ rechts ” ben ? laat me je dan ook uit die fantasie halen want ik laat met niet in een tunnelvisie van rechts links , zwart wit duwen ! als je echte wijsheid gaat op doen dan kom je er vanzelf achter dat er nog vele andere wegen zijn dan alleen deze twee indoctrinatie zijden .

marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

Grappig iemand die nog niets heeft en misschien wel een studie schuld moet aangaan ,misschien wel nooit een vast arbeids contract krijgt ,20 jaar kan wachten op een huurwoning als hij dat wil ,een jaar korter leeft door milieu vervuiling identificeert zichzelf als een have terwijl er nog geen voordeel voor hem is en kijkt neer op have nota’s waarvan hij deel uit maakt als papa geen have a lot is. Sjapo voor die gene die hem zo grondig heeft gehersenspoeld.70% van de bevolking is de laatste 40 jaar er niet op vooruit gegaan.30% wel,grof gezegt 2/3 niet 1/3 wel.Zolang het lukt de 70% hopeloos te verdelen in van alles en nog wat gaat er nooit iets veranderen op het gebied van arbeid zoals b.v meedelen in de winst arbeiders coop en veel rechts bescherming voor arbeiders contracten of bepalen wat er gebeurd in de politiek door volledig bindende referendums.En een definitief afscheid van de brabbelende pathologisch liegende politici en andere incompetente have a lot leidende figuren.
Mvrg,Marcel

Was Rodebos
Was Rodebos
5 jaren geleden

Zijn Instagram is dus geblokkeerd zojuist. Welkom in Noord-Korea. De vrijheid van meningsuiting is bij deze officieel dood. Tijd voor een geweldloze opstand!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x