Homepagina » Propaganda » Het wordt een beetje eng nu. Mensen verwijderen massaal NU.nl-app na deze krankzinnige maatregel
Het wordt een beetje eng nu. Mensen verwijderen massaal NU.nl-app na deze krankzinnige maatregel

Het wordt een beetje eng nu. Mensen verwijderen massaal NU.nl-app na deze krankzinnige maatregel

Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) vindt het verbijsterend dat NU.nl reacties van klimaatsceptici niet langer toestaat.

Op Twitter schreef Bosma dat de nieuwssite bij de linkse kerk hoort. Op internet werd met veel verbazing gereageerd op het besluit.

“Steeds minder ruimte voor geluiden buiten de linkse orthodoxie,” tweette het Kamerlid. “Gisteren: alleen nog NPO-geld voor programma’s over Israël mits anti-Israël. Zojuist: Tommy Robinson verbannen van Facebook en Instagram. Nu: alleen nog reacties pro-klimaatkerk op NU.nl.”

Beetje eng nu

Telegraaf-columnist Rob Hoogland reageerde: “Het wordt een beetje eng nu.”

Journalist Jan Dijkgraaf voegde toe: “Facebook en Twitter zullen spoedig volgen.”

PVV-leider Geert Wilders en presentator Robert Jensen hebben hun aanhang opgeroepen de app van NU.nl van hun telefoon te verwijderen.

Noord-Korea

Wilders: “Wat een enorme engerd die [hoofdredacteur] Gert-Jaap Hoekman. Kan die man niet het mediabeleid voor Noord-Korea doen of zo? Zijn ‘duiding’ maakt het alleen maar erger: berichten die zijn waarheid ontkennen worden weggecensureerd. Snel de NU.nl-app verwijderen!”

Jensen zei: “Deze mensen zullen nog steeds zeggen dat ze ‘integere en gewogen journalisten zijn’. Dit is schokkend. Maar we accepteren dit natuurlijk niet meer van de media. Dit is niet de toekomst!”

“Honderden volgers melden me dat ze @NUnl app deleten gezien hun standpunt dat het klimaatdebat daar niet meer open, eerlijk en journalistiek integer gevoerd mag worden. Ik sluit me bij mijn volgers aan en heb het ook gedaan. #deletenunl”

[Mediacourant]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Ik had hem al niet op mijn foon staan, dan hoef je hem ook niet te verwijderen.

  30 likes
 • johan den haag schreef:

  Ik heb proberen te reageren op dat bericht, zonder tegen de klimaatverandering te zijn maar om te reageren op deze censuur.

  Mag u 1 keer raden of dat bericht geplaatst is.

  In een tweede reactie daarop wel geantwoord dat het me niet verbaasd.

  12 likes
 • Bart van der Meulen schreef:

  Gert-Jaap Hoekman, jawel de man van nu.nl is niet van nu, andere geluiden weren, sluit het gespuis op terug naar de USSR. Inmiddels hebbend we die toestanden niet meer nodig; weg met nu.nl.

  18 likes
  • Lucie schreef:

   Hij hoeft niet naar de USSR want hij is al in de EUSSR.
   Ons wordt steeds vaker de mond gesnoerd,totdat we massaal dat gajes aanpakken.
   NOS,MSM,advocaten,rechters,politici,Den Haag,Brussel,Berlijn,Washington,de hele elitekliek,alles één pot nat.

   14 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Hè, hè. Eindelijk kan NU.NL zijn ware aard niet langer ontkennen.
  Actieve propaganda, eenzijdige berichtgeving, en actieve censuur.
  Uiteindelijk zal dit de ondergang van NU.NL zijn.
  Jammer, want het was ooit een goede website (voor 2005).

  22 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Rara wie heeft Nu.nl nu in handen? Vooral geen linkse lui. Bewust doen alsof je ultra links ben om de woede van het volk extra aan te wakkeren.
   Soros praktijken 😉

   5 likes
   • DE WAARHEID! schreef:

    Immers maakt tegenwoordig links of rechts ook geen verschil meer uit sinds een paar decennia, kijk maar naar al die zoete jongens krentebroodpartijen incluus met hun meerderheidshandlangers.

    Als je gaat stemmen……stem dan niet op pluchejagers en de zoete jongens krentebroodpartijen, ofwel ‘old boys network’.

    0 likes
   • TACP schreef:

    @ J. Hofmans

    Inderdaad, maar de meeste mensen zijn helaas de laatste jaren selectief wakker geworden op het moment dat Jones verraad pleegde en het populisme (inclusief Trump, Breitbart, Rebel Media etc) als gecontroleerd (Zionistisch) verzet in de stijgers werd gezet. En zodoende mensen netjes in de voor opgezette trechter liepen. Het trieste is nog van (populistisch) rechts (Wilders, Farage, Baudet, Le Penn etc etc) is dat ze niet door hebben dat Soros zijn zionistische broeder Aldelson op rechts precies hetzelfde doet.

    Fascistische wetgeving wereldwijd zit in een stroom versnelling, maar nog steeds gaat het grootste gedeelte van die zogenaamde “ontwaakte” lekker los op de msn afleid onderwerpen. Tel daarbij op dat in Europa (geldt ook voor de VS) alles weer vast zit in de oude status quo (links vs rechts, ras/etniciteit vs ras/etniciteit, religie vs religie etc etc) kan ik persoonlijk niet anders tot de conclusie komen dat het echt afgelopen is. Die kleine “window” die er was is verloren gegaan, het zal nog een heftige rit worden, waarbij ook helaas de bouw van de derde tempel voorspoedig verloopt.

    0 likes
 • Henk bakker schreef:

  Meteen goed doen, gooi die telefoon in de kliko dan hoef je die app ook niet te verwijderen en heb niemand meer macht over je.

  19 likes
 • Ron schreef:

  Nu nog de kinderen en peuters mobiliseren om hun leugens te verkopen over het klimaat. Kijk eens op de Diehold foundation over de ijstijd en sla niet in paniek. Het is onafhankelijk onderzoek door geologen en deze vertellen iets totaal anders dan de leugenaars van het IPCC.

  16 likes
 • Michael schreef:

  De geitenwollensokken redactie van regiovod de Gelderlander past al jarenlang censuur toe.
  Kritiek op de Islam? Wordt niet geplaatst.
  Kritiek op het socialisme? Wordt niet geplaatst…
  U vind Trump, Wilders en Baudet sympatieke mannen? Wordt niet geplaatst….
  Deze von Riefenstahl taktiek begint echter mensen op te vallen en een aantal zegt hun abo op.
  Ik overweeg om aangufte te gaan doen tegen deze linkse deug fascisten, hun indotrinatie moet stoppen..

  11 likes
 • Nietzoslimdieamis schreef:

  Ik heb die ap al een hele poos geleden verwijderd, want sinds het nieuwe nujij was de censuur al erg beginnende daar, maar ook om het feit dat ze veel nepnieuws verspreiden.

  Een iets van een jaar of 3 geleden had ik ze een nieuwstip gestuurd over een gebeurtenis hier, ze zeiden aan mij dat dit niet nieuwswaardig was, een aantal dagen later posten ze het toch maar dan heel anders verteld…met nogal onwaarheden erin, ik zeg nu.nl is al lang op zijn einde.

  9 likes
 • Mammon schreef:

  Ik denk dat het tijd wordt om lijsten te gaan verspreiden met de Prive adressen van de Hoernalisten en Redactie van (oa.) NU.NL

  Heb het al eerder geopperd;

  Hun hond en kat, zal op de deur gespijkerd moeten worden en het konijn in een pan op het vuur…
  Suiker in de benzinetanks, Gazonnen overgieten met zwarte Olie…
  Trap de voordeur in en Zeik, Pis en Schijt dat hele huis vol…
  AAAAHHHH ANARCHIE!!

  Het enige wat werkt is deze mensen laten voelen! Vooral Prive, daar waar ze zich veilig -achten- !!

  5 likes
 • Aradhel schreef:

  Nu.nl, zijn er nog mensen die dsar nog lezen dan? I’m shocked….

  6 likes
 • Motu schreef:

  Toevallig vorige week nu.nl eraf gegooid met de reden dat mijn hele normale reacties bijna nooit werden geplaatst. Dit heb ik overigens op deze site ook regelmatig, maar goed. Heel nu.nl is zo links als de pest, en bij links kan er niets over rechts in terwijl rechts vaak wel open staat voor een gesprek met links.
  Inderdaad een foute boel die nu redactie.

  2 likes
  • Elise schreef:

   Ik ben links, omdat ik op de SP stem(vind de SP meer een partij die onderzoekt/oplossingen zoekt bij fouten die het systeem veroorzaakt). Je kunt beter praten over politieke correctheid. De termen links en rechts worden misbruikt. Dat is op de man af. Men/ik wil praten over een systeem wat niet deugt. En dat gebeurt zo dus niet. We komen zo niet to the point.
   Ik( die linkse in jouw ogen) ben al jaren geleden verbannen op nu.jij. Ik schreef: dat veel van die holocaust projecten toch ook veel geld opbrengen. Dat het jammer is dat er ze er zijn.
   Nu kun je dat op 2 manieren interpreteren. Ik geloof de holocaust of ik ontken. Beide wilde ik niet zijn. Ik wilde bewust zijn inbrengen.
   Snap je waar ik naar toe wil? Ik wil graag iets zeggen, zonder dat ik meteen in een hokje wordt neergezet.

   3 likes
 • Kalki schreef:

  Als Nu.nl de waarheid censureert dan kan ze met het volgende te maken gaan krijgen: Met Death Ray’s Mechanism en die kunnen worden ingezet tegen censuur……., maar zo ook tegen massavernietigingswapens en kunnen zij deze bevriezen/neutraliseren. Kunnen zij ook demonen en satanisten elimineren en een antwoord vormen op een ‘False alien-invasion’ door de elite/illuminati/satanisten. Dus er is nog hoop voor de mensheid, dankzij deze buitenaardse technologie.

  4 likes
 • Jimmy schreef:

  ja, erg vreemd omdat wie zo zeker is van zijn stuk en zegt de waarheid in pacht te hebben, wie anderen die niet mee stappen in het verhaal als ‘wetenschapsontkenners’ bestempeld KAN het debat gewoonweg niet verliezen. Maar toch; het debat wordt verboden en zelfs een kritische noot wordt monddood geschopt of gedemoniseerd.

  Negationisten, een woord dat bol staat van de connotaties.Een woord dat verwijst naar het ontkennen van een gebeurtenis in het verleden en nu misbruikt als het ontkennen van de toekomst, doch geen enkele voorspelling van Gore, Strong of Hansen is tot een feit verworden.

  3 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Ha, Nu.nl, in handen van de nep-Joden. Bedoeld om bewust de kant van het linkse volk en allochtonen te kiezen, zodat er chaos ontstaat. Dat weten de PVV leden ook heel goed. Hun opdracht is dan ook om vooral in te gaan op dergelijke kwesties. Zoek maar uit in wiens handen Nu.nl precies is, voordat je dimgen beweert.

  3 likes
 • Oos schreef:

  Ik weet niet of Nu persé links is. Het is denk ik afhankelijk welk moderator aan het werk is, of jou bericht moet modereren. Ik heb enkele maanden geleden Nu.nl uit mijn nieuwsgaring geschrapt. Aanleiding was een bericht dat ik wilde plaatsen in Nu Wij. In mijn schrijven probeerde ik duidelijk te maken dat in het nieuws óók bij Nu.nl sterk geframed wordt. ‘Of het zijn de jongeren vs ouderen, autochtonen vs allochtonen mannen vs vrouwen etc. En zolang wij elkaar mede door de media framen, komt het nooit tot solidariteit. En dit is precies in het straatje van de rijke elite en de machthebbers. Zolang wij elkaar de tent uitvechten, kunnen zij achterover hangen’. Dit werd niet geplaatst. Toen in andere bewoordingen; werd ook niet geplaatst. Gelukkig had ik dat bericht gekopieerd en nog maar eens geprobeerd, en toen werd ik gebanned. Daarna heb ik Nu.nl gebanned.

  3 likes
 • Barry schreef:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sanoma_Media

  kijk en huiver wat 1 bedrijf voor invloed kan hebben in nederland.

  1 likes
 • multiculti schreef:

  NU.nl beweert zelf dat zij een nieuwssite zijn.
  De hoofdredacteur acht het zijn plicht om objectief nieuws te brengen. Daarom is zogenaamde klimaatontkenning niet toegestaan. Prima, maar wel op het randje, want wie bepaalt wanneer iets een feit is, en wanneer er sprake van onwaarheid is.
  Wat NU niet zegt, is dat zij ook actief modereert op onwelgevallige meningen. Maar dan doen feiten er plotseling niet meer toe. Zolang je pro-islam, pro-vluchteling, pro-multicul en anti-Amerika bent, is bijna alles toegestaan. Onder deze vlaggen mag de groots mogelijke onzin posting.
  Pijnlijk wordt, als je zelf zegt naar objectief nieuws te streven, is dat kritiek op onzin er nauwelijks doorheen komt (lees toegelaten is). En hierbij geldt: hoe sterker de kritiek, des te minder kans op plaatsing. Citeren van betrouwbare bronnen, of vermelding van die bronnen en linkjes? Hoe meer ze tegen de mening (lees ideologie) van NU ingaan, hoe kleiner de kans op plaatsing.
  Ik weet waar ik over praat: wetenschappelijke bronnen aangehaald, tot en met CBS cijfers, beloond met een perma-ban.

  0 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

  Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op ...

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  >