Propaganda

Het wordt een beetje eng nu. Mensen verwijderen massaal NU.nl-app na deze krankzinnige maatregel

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) vindt het verbijsterend dat NU.nl reacties van klimaatsceptici niet langer toestaat.

Op Twitter schreef Bosma dat de nieuwssite bij de linkse kerk hoort. Op internet werd met veel verbazing gereageerd op het besluit.

“Steeds minder ruimte voor geluiden buiten de linkse orthodoxie,” tweette het Kamerlid. “Gisteren: alleen nog NPO-geld voor programma’s over Israël mits anti-Israël. Zojuist: Tommy Robinson verbannen van Facebook en Instagram. Nu: alleen nog reacties pro-klimaatkerk op NU.nl.”

Beetje eng nu

Telegraaf-columnist Rob Hoogland reageerde: “Het wordt een beetje eng nu.”

Journalist Jan Dijkgraaf voegde toe: “Facebook en Twitter zullen spoedig volgen.”

PVV-leider Geert Wilders en presentator Robert Jensen hebben hun aanhang opgeroepen de app van NU.nl van hun telefoon te verwijderen.

Noord-Korea

Wilders: “Wat een enorme engerd die [hoofdredacteur] Gert-Jaap Hoekman. Kan die man niet het mediabeleid voor Noord-Korea doen of zo? Zijn ‘duiding’ maakt het alleen maar erger: berichten die zijn waarheid ontkennen worden weggecensureerd. Snel de NU.nl-app verwijderen!”

Jensen zei: “Deze mensen zullen nog steeds zeggen dat ze ‘integere en gewogen journalisten zijn’. Dit is schokkend. Maar we accepteren dit natuurlijk niet meer van de media. Dit is niet de toekomst!”

“Honderden volgers melden me dat ze @NUnl app deleten gezien hun standpunt dat het klimaatdebat daar niet meer open, eerlijk en journalistiek integer gevoerd mag worden. Ik sluit me bij mijn volgers aan en heb het ook gedaan. #deletenunl”

[Mediacourant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Als Nu.nl de waarheid censureert dan kan ze met het volgende te maken gaan krijgen: Met Death Ray’s Mechanism en die kunnen worden ingezet tegen censuur……., maar zo ook tegen massavernietigingswapens en kunnen zij deze bevriezen/neutraliseren. Kunnen zij ook demonen en satanisten elimineren en een antwoord vormen op een ‘False alien-invasion’ door de elite/illuminati/satanisten. Dus er is nog hoop voor de mensheid, dankzij deze buitenaardse technologie.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Ik had hem al niet op mijn foon staan, dan hoef je hem ook niet te verwijderen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Hè, hè. Eindelijk kan NU.NL zijn ware aard niet langer ontkennen.
Actieve propaganda, eenzijdige berichtgeving, en actieve censuur.
Uiteindelijk zal dit de ondergang van NU.NL zijn.
Jammer, want het was ooit een goede website (voor 2005).

Ron
Ron
3 jaren geleden

Nu nog de kinderen en peuters mobiliseren om hun leugens te verkopen over het klimaat. Kijk eens op de Diehold foundation over de ijstijd en sla niet in paniek. Het is onafhankelijk onderzoek door geologen en deze vertellen iets totaal anders dan de leugenaars van het IPCC.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x