Buitenland

Verpleegster maakte gruwelijke dingen mee in het ziekenhuis: ‘Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen’

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese verpleegster heeft voor de camera gezegd dat ze veel mensen heeft zien sterven nadat ze waren gevaccineerd.

Erica Beardsley, uit Pontiac in de provincie Quebec, was 11 jaar verpleegster. Ze nam onlangs ontslag nadat haar werkgever het coronavaccin verplicht had gesteld.

Tijdens een coronaprotest vertelde ze een verslaggever over de gruwelijke dingen die ze tijdens de coronapandemie heeft gezien als verpleegkundige.

Tegen hun wil

“Ik heb gezien hoe ouderen werden vastgehouden en vervolgens tegen hun wil werden gevaccineerd terwijl ze ‘nee’ schreeuwden,” zei Beardsley. “Ik heb mensen gezien die zelfmoord hadden gepleegd en na hun dood werden getest op corona. Waarom? Waarom worden zij getest op corona?”

“Ik heb veel mensen kort na het vaccin zien sterven aan een hartaanval,” vervolgde ze. “Ik heb vrouwen gezien die vier, vijf dagen na het vaccin een miskraam kregen.”

Ik heb alles gezien

“Ik werk in een klein ziekenhuis, ik heb op elke afdeling gewerkt,” zei de verpleegster. “Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen, niets te verbergen. Ze wilden me dwingen het vaccin te nemen en ik heb geweigerd.”

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 jaar geleden

So sad

Max_Q
Max_Q
1 jaar geleden

Reken er maar op dat, wat deze verpleegster naar buiten brengt geen uitzondering is en niet alleen in Canada maar op veel plaatsen in de wereld. Ook in Nederland. Als voorbeeld: Mentaal gehandicapten kregen de spuit terwijl dat wettelijk niet mocht. Het betreft een medisch experiment. Daar mogen handelsonbekwame personen niet aan meedoen. Daar hoorden we eigenlijk niemand over. Wat de overig genoemde zaken van de verpleegster betreft: Lees of bekijk de interviews met mensen uit de zorg op de website van BPOC2020 en huiver.

Michel waarbroek
Michel waarbroek
1 jaar geleden

Waarom staat er geen bronvermelding bij?
Iedereen die in mijn buurt gevaccineerd is heeft geen bijwerkingen.

Dhr Struisvogel
Dhr Struisvogel
1 jaar geleden

Canada. Hoe is de situatie in NL?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x